![]() |
2008-2009'da Kaç Puan?
Sivassporumuz Süper Lige çıktığı 2005-2006 sezonunda 43 puan toplayıp 8.sırada ligi tamamlamıştı.İkinci sezonunda 2006-2007 4
puan toplayıp 7.sırada tamamladı.Üçüncü sezonumuzda üç büyük takımla beraber lig başından sonuna kadar liderlik mücadelesi verdik.Ve bir rekor kırarak Anadolu takımları arasında Trabzonspordan sonra en çok puanı topladık.73 puanla aynı puanları paylaştığımız Fenerbahçe ve tartışmalı bir averaj sistemi yüzünden Beşiktaşın ardından 4.sırada sezonu bitirdik. Sizce önümüzdeki 2008-2009 Turkcell Süper Liginde Sivassporumuz kaç puan toplayabilir? |
--->: 2008-2009'da Kaç Puan?
ben 69 puan diyorum eger takimimdan biri gitmezse cvetkov isi ne oldu?
|
50 60 arası alırız en az inş...ama bu sene hedefimiz ilk 2 olsun
|
60 alırız heralde 75 puan alan şampiyon olur
|
benim tahminim bu yıl lig dahada çekişmeli geçecek çünkü trabzonspor ve kayserispor güzel transferler yaptılar zirveye ortak olurlarsa kimse şaşırmasın ama bizim gönlümüz daima yensede yenilsede sivasımızla başarılar sivasım
not:bu yıl diğer yıla oranla puana ortalaması 70 i bulmaz :) |
bence 63 puan alırız 3. oluruz
|
[COLOR="black"][COLOR="Blue"][B]60-70 arası puan alırız diye düşünüyorum... bu sene geçen seneden daha zor olacak tahminimce..çünkü rakipler bu kadar dikkat çekmiş bir takımı yenmek için daha fazla gayret göstereceklerdir..[/B][/COLOR][/COLOR]
|
-->: 2008-2009'da Kaç Puan?
SENEYE SİVASIMIZA 58 PUAN YETER
|
içerde kolay kolay puan kaybetmiyoruz dışarıdaki başarımıza göre ben yine bu seneki kadar başarılı olacağımıza inanıyorum
|
2008-2009 sezonu geçen yıldan daha zorlu nasıl olur ? Zaten 3 büyüklerle yarış içinde idik.. En fazla Trabzon devreye girer, birazda Kayseri.. Sonuç bence yine ilk 3 olur bizim için... Puan mı..? Bence 60-65 arası puan toplarız.. Seneye inşallah
|
50-60 arası alırız bi aksilik olmazsa
|
[B][I]bu sene anadolu takımları buyuk umutlarla cok futbolcu transfer ettı...
Bu yıl daha cekısmelı olur. Ama bıze 65-70 arası yaeter dıye dusunuyorum...[/I][/B] |
[B]76 olur diyorum Sivas coşacak bu sene[/B]
|
70 puan toplarız diyorum......
|
admin arkadaşlar bu konuya anket eklenebilirmi???
|
[QUOTE=antitoksidan;382230][B]76 olur diyorum Sivas coşacak bu sene[/B][/QUOTE]
Başlığı inceledim en çok puanı sen vermişsin gardaşım :) Sana artı bir rep vereyim ( kusura bakmayın ne demek olduğunuda bilmem yeğenim söyler dayı bana rep yokmu diye) olsun [B]77[/B] Saygılar. |
[QUOTE=pala_ökkeş;395594]Başlığı inceledim en çok puanı sen vermişsin gardaşım :)
Sana artı bir rep vereyim ( kusura bakmayın ne demek olduğunuda bilmem yeğenim söyler dayı bana rep yokmu diye) olsun [B]77[/B] Saygılar.[/QUOTE] DAYI NE KUSURU YAV. BİZ ANLAMAYIZ ÖYLE REPTEN MEPTEN. SEN GAFANI YORMA. BİZLER DE SENİN GİBİ ESKİ SİVASLIYIZ. SİVASTA REP Mİ VARDI ESKİDEN DAYI. ALLAHINA GURBAN BE DAYI. |
[QUOTE=berat.demir;395603]DAYI NE KUSURU YAV. BİZ ANLAMAYIZ ÖYLE REPTEN MEPTEN. SEN GAFANI YORMA. BİZLER DE SENİN GİBİ ESKİ SİVASLIYIZ. SİVASTA REP Mİ VARDI ESKİDEN DAYI. ALLAHINA GURBAN BE DAYI.[/QUOTE]
Hay bende sana gurban olayım yeğenim :) Nerde sein gibi eskileri yadedenler,şimdi çıkmış acaip acaip şeyler, Yok rep yok avatar yok bilmemne,yahı biz eski sıvaslıyız,reptan anladığımızda bu bıyıklarıda kesme vakti gelmiş demektir:rolleyes: Saygılar. |
[QUOTE=pala_ökkeş;395605]Hay bende sana gurban olayım yeğenim :)
Nerde sein gibi eskileri yadedenler,şimdi çıkmış acaip acaip şeyler, Yok rep yok avatar yok bilmemne,yahı biz eski sıvaslıyız,reptan anladığımızda bu bıyıklarıda kesme vakti gelmiş demektir:rolleyes: Saygılar.[/QUOTE] DAYI KELLE GİDER BIYIK GETMEZ MERAK ETME SEN. REPTEN AĞNADIMIZ VAKİT MALAMAT OLMUŞUZ DEMEKTİR DAYI. ASLIMIZ OSMANLI BİZİM ÖZÜNÜ İNKAR EDEN HARAMZADEDİR. ELLERİNDEN ÖPERİM. |
[QUOTE=berat.demir;395608]DAYI KELLE GİDER BIYIK GETMEZ MERAK ETME SEN.
REPTEN AĞNADIMIZ VAKİT MALAMAT OLMUŞUZ DEMEKTİR DAYI. ASLIMIZ OSMANLI BİZİM ÖZÜNÜ İNKAR EDEN HARAMZADEDİR. ELLERİNDEN ÖPERİM.[/QUOTE] Bu güzel yazına bir 5 likle cevap vereyim yeğenim :rolleyes: Bülbülü koymuşlar altın kafese Vatan vatan demiş nefes nefese Selam olsun sıladaki herkese Üçüncü gurbette perişan olduk Selam olsun eşe dosda herkese Şu yaban ellerde [B]malamat[/B] olduk Yeni nesil belki malamat'ın ne anlama geldiğini bilmez,o açıdan yani. Saygılar. |
[QUOTE=pala_ökkeş;395615]Bu güzel yazına bir 5 likle cevap vereyim yeğenim :rolleyes:
Bülbülü koymuşlar altın kafese Vatan vatan demiş nefes nefese Selam olsun sıladaki herkese Üçüncü gurbette perişan olduk Selam olsun eşe dosda herkese Şu yaban ellerde [B]malamat[/B] olduk Yeni nesil belki malamat'ın ne anlama geldiğini bilmez,o açıdan yani. Saygılar.[/QUOTE] DAYI HAY SENİN ALLAHINA GURBAN HEMİ. O NE HAS DÖRTLÜKLER ÖYLE YAV. ESSAHTAN EYİCE OLMUŞ YAV. O BIYIKLARININ HAKKINI VERİYON DAYI |
Bence 73 Puandan üstünü yakalariz bu sefer.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03. |