![]() |
KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BUGÜN MAÇIMIZI YAYINLAYACAK OLAN KANAL 1 E LÜTFEN ÇOKTA KISA OLSA BİR MEMNUNİYETİNİZİ BİLDİRİNİZ BİZE BU İMKANI SUNANLARA TEŞEKKÜRLE CEVABIMIZI VERELİM
[url]http://www.kanal1.com.tr/prog,grbalj__sivas_sporintertoto_kupasi,43454.html[/url] BU LİNKTE BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM... |
--->: KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN
İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM |
ben teşekkürümü iletmiştim ..bu konu açılmadan bile teşekkür etmemiz gerekirdi,,Sivassporumuza verdiği değerden dolayı,sen de sağol konu başlığı için .
|
ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya
|
[B]Türkiyede o kadar kanal içerisinden büyüklük gösteripte böylesi güzel bir maçı ekranlarda bizlere izletmek istiyen KANAL-1'e Teşekkür ederiz.
Değerli Hemşehrilerim, Bundan sonra kendi çapımızda bizi dünyada yok sayan bazı kanalları protestoya davet ediyorum... Bundan sonra Kanal-1'in hep yanında olucaktırım..[/B] |
TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...
[B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B]
|
--->: TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...
[QUOTE=muco5806;384031][B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;384033][B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B][/QUOTE][B]raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.[/B]
|
[QUOTE=davulcu;384018]İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM[/QUOTE] GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...! |
[B]KANAL 1 SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM...![/B]
|
[QUOTE=sivaslitaner58;384026]ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya[/QUOTE][B]buyur kardeşim [url]http://www.dijitaluydu.info/kanal1.kanal.1.sifre.girisi.keyler.key.eklemek.biss.key.izle.kupa.asp[/url] bu işine yarar[/B]
|
İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM[/QUOTE] |
[B]Kanala 1e Teşekkürümü İlettim...Herkes İlgi Gösterir İnş..Sivas Taraftarınada Bu Yakışır Camiya Bunu Bekliyor Bizden[/B]
|
[QUOTE=muco5806;384035][B]raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Ne Kadar Reytıng Yaparsan Yap İstersen 70 Milyonn İzlesin Yinede Kimse SAna Para Vermıyor...[/CENTER][/I][/B] |
[B]Ben teşekkür etmeyelim demiyorum.Edelim tabi ki.Sivasspor a bu yakışır.ama O kadar çok abartılıyor ki teşekkür mesajları atalım,bundan sonra tek kanal kanal 1,diger bütün kanalları protesto edelim,sadece kanal 1 izliycem falan işin ucunda parada var yani onuda düşünelim lütfen...[/B]
|
[B][QUOTE=muco5806;384031][B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B][/QUOTE]
Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun.. Trt-1 Türkiyenin her yönüyle örnek alınması gereken kanalı..zaten herkez biliyor..bu saatten sonra bu maçı yayımlasa ne farkederki ? Kanal-1 Atv ile aynı reklam yapsa ne olurki ? zaten herkez biliyor..[/B] |
NE KADAR SAÇMALADIGINIZIN FARKINDAMISINIZ BURAYA GELİPTE BÖLE SAÇMA KONULAR AÇIYORSUNUZ KANAL 1 TABİKİDE PARA ALICAK BEDEVAYA KİM KİME BEDAVAYA YAYIN YAPMIŞ ADAMA TABİKİDE TEŞEKKÜR EDECEKSİNKİ ÖBÜR MAÇIDA YAYINLASINLAR.
[B]SAYIN SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KAPATIN...![/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;384037]GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...![/QUOTE]
MUSTİ SENİN HATRIN İÇİN ŞİİRİ DEĞİŞİŞTİRDİM NE KARA KARTAL NEDE KANARYA FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM TİRDİM BAK |
[QUOTE=EyüphanAydın;384053][B]
Kardeşim çok yanlış düşünüyorsun.. Trt-1 Türkiyenin her yönüyle örnek alınması gereken kanalı..zaten herkez biliyor..bu saatten sonra bu maçı yayımlasa ne farkederki ? Kanal-1 Atv ile aynı reklam yapsa ne olurki ? zaten herkez biliyor..[/B][/QUOTE][B]Peki kardeşim görüşüne saygı duyuyorum.Bir avrupa maçı veya büyük takımların maçı oldugu zaman,1 ay öncesinden bangır bangır bagırıyorlar.Neden bu maç 2 güm kala alınıyor.Verdigimiz tepkiden sonra öyle deilmi.Peki bizim verdigimiz tepki yani raitin onlara ne saglıyor,reklam yapma imkanı.O da para.Ordada yazdım ben zaten teşekkür etmeyelim demiyorum edelim tabiki.Bizim camiamıza bu yakışır.Ama bu kadar abartmayalım diyorum.[/B] |
[B][QUOTE=muco5806;384057][B]Peki kardeşim görüşüne saygı duyuyorum.Bir avrupa maçı veya büyük takımların maçı oldugu zaman,1 ay öncesinden bangır bangır bagırıyorlar.Neden bu maç 2 güm kala alınıyor.Verdigimiz tepkiden sonra öyle deilmi.Peki bizim verdigimiz tepki yani raitin onlara ne saglıyor,reklam yapma imkanı.O da para.Ordada yazdım ben zaten teşekkür etmeyelim demiyorum edelim tabiki.Bizim camiamıza bu yakışır.Ama bu kadar abartmayalım diyorum.[/B][/QUOTE]
Kardeşim adı üstünde senin dediğin gibi [COLOR="Red"]' BÜYÜK TAKIM' [/COLOR]sen böyle görüyorsun ama ben hiç öyle görmüyorum... Süperligde tüm takımlar eşit derecededir.Sadece bütçe farklılığı vardır.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;384059][B]
Kardeşim adı üstünde senin dediğin gibi [COLOR="Red"]' BÜYÜK TAKIM' [/COLOR]sen böyle görüyorsun ama ben hiç öyle görmüyorum... Süperligde tüm takımlar eşit derecededir.Sadece bütçe farklılığı vardır.[/B][/QUOTE][B]Sen böyle düşünürsün,ben böyle düşünürüm ama başkaları düşünmez kardeşim.3 büyükler denilince akan sular duruyor bu memlekette.Anadolu takımları ligin rengi oalrak görülüyor.Malesef bunu kabullenmek lazım.[/B] |
TEŞEKKÜR ETMEK KÖTÜ BİŞEMİKİ. O BİZİM SAYGIMIZDANDIR .O BİZE YAKIŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...
|
[QUOTE=davulcu;384064]TEŞEKKÜR ETMEK KÖTÜ BİŞEMİKİ. O BİZİM SAYGIMIZDANDIR .O BİZE YAKIŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...[/QUOTE][B]Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.[/B]
|
[QUOTE=muco5806;384065][B]Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.[/B][/QUOTE]
TAMAM İŞTE ADAMLAR YAYINLIYOLAR DAHA NE YANİ. ADAMLARA VAY EFENDİM BİZİM MAÇI NİYE YAYINLIYOSUNUZ DİYE KIZALIMMI |
[QUOTE=muco5806;384065][B]Canım kardeşim lütfen konunun başlıgına göre yorum yapma.Bk daha önceden ne yazmışım.Ben teşekkür etmeyelim demiyorum bir önceki yorumlara bak.[/B][/QUOTE]
SENİN YAŞ KAÇ MİLLETE KARDEŞ MARDEŞ TAKILION BURDA SEVİYELİ ARKADAŞLIKLAR KURALIM YAŞINI BİLMEDİGİN KİŞİLERE KARDEŞİM FİLAN DİYİP MİLLETİ SİNİR ETMEYELİM.BU KONU HAKKINDADA TEŞEKKÜR KÖTÜ BİR ŞEY OLSAYDI BÜYÜKLERİMİZ CEDDİMİZ TEŞEKKÜR ETMEZDİ. BEN ŞAHSEN KANAL 1E TEŞEKKÜR EDERİM...! |
[B][COLOR="Blue"]EVET KANAL BİR'E MESAJIMI ATTIM.TEŞEKKÜRÜMÜ YAPTIM.EN AZINDAN İNTERNET'E
GİREN HERKESİN BİR MESAJ ATARAK KANAL 1!E DESTEK OLMASI GEREKİR. HER ŞEY [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] İÇİN [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] İÇİN.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;384054]NE KADAR SAÇMALADIGINIZIN FARKINDAMISINIZ BURAYA GELİPTE BÖLE SAÇMA KONULAR AÇIYORSUNUZ KANAL 1 TABİKİDE PARA ALICAK BEDEVAYA KİM KİME BEDAVAYA YAYIN YAPMIŞ ADAMA TABİKİDE TEŞEKKÜR EDECEKSİNKİ ÖBÜR MAÇIDA YAYINLASINLAR.
[B]SAYIN SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KAPATIN...![/B][/QUOTE] arkadaşım sana katılıyorum gerçekten çok haklısın.... |
[QUOTE=sivaslitaner58;384026]ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya[/QUOTE]
kanal şifreli değil yada ben ne demek istediğini anlamadım ama yeni frekansını alıp netten yazarsan eminim sorunsuz islersin yardımcı olmak isterdim ama bildiğim bukadar... |
avrupa saatiyle kacta basliyor mac??
|
gercekten cok tesekkur ederiz KANAL 1 e zaten zevkle ızlıorum kanal 1 i yabancı dızılerınden dolayı sımdı buyuk keyıfle ızlıcem ınsallah grbalj takımını yenecegız skor:[2-1] biz yenecegız
|
kalan 1 ekibine sonsuz tşk ederiz inş diğer maçlarımızada kayıtsız kalmaz...
|
[QUOTE=lise!mustafa;384072]SENİN YAŞ KAÇ MİLLETE KARDEŞ MARDEŞ TAKILION BURDA SEVİYELİ ARKADAŞLIKLAR KURALIM YAŞINI BİLMEDİGİN KİŞİLERE KARDEŞİM FİLAN DİYİP MİLLETİ SİNİR ETMEYELİM.BU KONU HAKKINDADA TEŞEKKÜR KÖTÜ BİR ŞEY OLSAYDI BÜYÜKLERİMİZ CEDDİMİZ TEŞEKKÜR ETMEZDİ.
BEN ŞAHSEN KANAL 1E TEŞEKKÜR EDERİM...![/QUOTE][B]''KARDEŞİM'' demek seviyesizlikmi oluyor bu sitede hepimiz kardeş deilmiyiz o zaman bu sitede herkes edepsiz.Sacma sapan şeyler yazmayın yaş bu kadar önemliyse niye her mesajda hepimiz kardeşiz diyoruz biraz akıllı ol[/B] |
[B]Burda 45000 tane adam var kimisi 30 kimi 10 kimi 15 kimi 50 yaşında ben hepsinin yaşını bilemem.Sırf konuşmuş olmak için yorum yapma[/B]
|
Kesinlikle katılıyorum önceden böyle bişey yoktu baktılar iyi para gelecek hemen alalım dedler yoksa onlar sivası mı düşünüyolar sanki...Fenerbahce galatasaray ve ya beşiktaş olsa kapışırlar maçı yayınlamak için...işallah bu sene uefada ileri turlara çıkarsak ve ligde başarı yakalarsak işte o zaman bizi de kapışacaklardır...
|
tabikide para sını alacaklar herkes onların işi bu. ya vermeselerdi bu maçı ne olucaktı. int. den sadece sonucuna bakıcaktık.şimdi ne güzel avrupadaki türkiyedki taraftarlar izleyebilecek bu maçı. tabiki de tesk edecegiz
|
teşekkürü edeceğiz tamam da paranın kokusunu duyp yayınlıyolar...yani diğer takımlar olsa trt show kanal d tek tek yayınlıyo...
|
[B]Sonunda beni anlayan,yorumlarını iyice okuduktan sonra yapan bi kardeşim çıktı eyvallah kardeşim saolasın.[/B][QUOTE=yusufener;384104]teşekkürü edeceğiz tamam da paranın kokusunu duyp yayınlıyolar...yani diğer takımlar olsa trt show kanal d tek tek yayınlıyo...[/QUOTE]
|
[QUOTE=muco5806;384105][B]Sonunda beni anlayan,yorumlarını iyice okuduktan sonra yapan bi kardeşim çıktı eyvallah kardeşim saolasın.[/B][/QUOTE]
haklının her zaman yanındayım önemli değil kardeşim... |
ARKADAŞLAR SEVGİNİN OLDUĞU YERDE PARA KONUŞULMAZ...LÜTFEN PARA İŞİNİ Bİ KENARA BIRAKALIM ONLARDA ONDAN EKMEK YİYOLAR...
|
Aslında benim asıl kızdığım kanal 1 felan değil işte daha demin de yazdığım gibi trt kanal d show tv...bu kanallar üç büyüklerin maçını direkt yayınlıyorlar hem de bir keresin de show ve trt aynı anda aynı maçı yayınlıyordu...ama bizim maçımızı hayatında futbol maçı göstermemiş kanal 1 son dakkada ayarlıyor...:mad::mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:50. |