![]() |
Başarılar Kayserispor
Sivasta büyüsekte kardeşlerimle beraber
Kimliğimde sivas yazsada kardeşlerimle beraber Sivassporu tutsakta 2000 yılından buyana Memleketimin takımı Kayserispora Bir Sivassporlu olarak UEFA'da başarılar dilerim. |
--->: Başarılar Kayserispor
haydi kayserispor
uefa finali sivas ile kayseri olsun... |
-->: Başarılar Kayserispor
insallah kayserisporda istedikleri yerlere kadar giderler. Cok iyi takim, onlara basarilar diliyorum.
Paylasim icin sagol. |
evet komşumuz kayseriye uefa kupasında sonsuz başarılar diliyoruz
istanbulun korkulu rüyaları SİVASSPOR-KAYSERİSPOR................... |
[B]İyi transferler yaptılar taraftarlarıda gerçek anlamda desteklerini esirgemezler ise Uefa'da başarılı sonuçlar alacaklardır...[/B]
|
SIVAS VE KAYSERI GERCEK BIR KARDESTIR; CÜNKI IKI SEHIR BIRBIRIYLE KAYNASMISTIR.DOSTLUGUMUZ HERSEYDEN ÖNCE GELIR.HERSEYDEN ÖNCE UEFA´DA ALACAKLARI BASARILAR ÜLKE PUANINA ETKI EDECEGINDEN BU IKI ANADOLU KLÜBÜMÜZE SONSUZ BASARILAR DILIYORUM.YENI STADYUMLARIDA KAYSERI´LI SPOR SEVERLERE HAYIRLI UGURLU OLSUN.DARISI SIVAS´IMIZIN BASINA.YÜRÜ BE SIVAS KAYSERI KIM TUTAR SIZI.UEFA ÖNÜNÜZDE EZIN RAKIPLERINIZI,GETIRIN KUPAYI ANADOLUMUZA SAHLANSIN TÜRKIYE SIVAS KAYSERI DIYE DIYE.
|
[B]SİVAS-KAYSERİ ELELE UEFA KUPASI FİNALİNE:
BAŞARILAR KAYSERİSPOR...![/B] |
[B]Dostlarımıza başarılar dilerim...[/B]
|
kayseriye başarılar herzaman birbirimize ihtiyacımız vardır..
|
Benim Babam Sivasli, Annem Kayserili,
böyle Dostluk Mesajlari Okuyunca Tüülerim Tiken Tiken oluyor.. :) |
[B]Kayserispor`a UEFA maclarindan basarilar dilerim
artik Anadolu takimlarininda Avrupada ses cikarmasi lazim insallah iki takimimizda basarili olacaktir[/B] |
şu intertoto maçlarını bi geçelimde kayseriyle beraber uefada eselim ;)
|
Selam
Sahsen ben cok ümütliyim Kayseriden uefa da cok ileri gideceklerinden. hocalari Avrupada ses getirmek istediklerini söyledi bir tv de.umarim basarili olurlar iyi kadrolari var. ligte nede olsa ilk 10 icinde bittiriler. Insallah sivasda uefa ya kalir ligte de iyi bir yer alir. |
kayserispora basarilar dilerim kayserispor sivasspor ebediyen dosttur bunu kimse bozamaz gecen sene besiktas macinda pankarti gormussunuzdur yanindayiz sivasspor diye pankart actilar helal kayseriye insallah uefada final oynarlar bizle finalin adi sivasspor kayserispoır kupa bizim ama:D andolunun iki buyuk klubu sivas ve kayseri istanbulun belalilari
|
Yaa bizene kayserispordan ne yaparlarsa yapsınlar
Tek Büyük Var Oda SİVASSPOR . . . |
[B]benim de ikinci takımım Kayserispor dur ama nedendir bilmem hiçde gitmedim başarılar...[/B]
|
Kayserisproun bu sene çok iddialı olduğunu düşünüyorum çünkü transferler öyle gösteriyor...gökhan ünal gitse de mehmet topuz ve yeni transferler çok iddialı...
|
bence kayseri kadrosunun büyük kismini dagitti bu yüzdende ilk ona zor girerler
|
tüm anadolu takımları bu yolda bi an önce yol alır umarım başarılar kayserimiz...
|
her iki takımımızda büyük başarılara imza atacaklar hayrlısıyla
|
[QUOTE=kadir0911;384745]Benim Babam Sivasli, Annem Kayserili,
böyle Dostluk Mesajlari Okuyunca Tüülerim Tiken Tiken oluyor.. :)[/QUOTE] Kadir çok güzel bir mesaj ilettin.Madem marmarada 3 büyükten bahsediliyor artık anadoludada 3-4 takımdan bahsedilsin diye düşünüyorum. |
inş kayseriyle beraber gruplara kalırız
|
[B]Kayserispor a ve avrupa da mücadele edecek tüm Türk takımlarına başarılar diliyorum , yolları açık olsun ......[/B]
|
diğer konuyada katılarak kayserispora desteğimizi tam verelim.Biz olmassak onlar onlar olmassa bizler.Artık hedef marmarayı yıkmak.
|
onlarda bize çok destekçi oluyorlar.İstanbul takımları,Anadolu takımlarının kardeşligini görsünde örnek alsınlar.
|
[QUOTE=merkez-2;384673]Sivasta büyüsekte kardeşlerimle beraber
Kimliğimde sivas yazsada kardeşlerimle beraber Sivassporu tutsakta 2000 yılından buyana Memleketimin takımı Kayserispora Bir Sivassporlu olarak UEFA'da başarılar dilerim.[/QUOTE] dileklerine bütün samimiyetimle katılıyorum.forza kayseri! |
Anadolu takimlarinda kolay kolay cekememezlik olmaz zaten. Zamaninda iki uc cahilin yaptigi cok buyuk olaylar olmustur ama bunlar geride kalmistir.
Artik bilincli bi sekilde devam etmek gerekiyor. Zaten sivassporlular bunu cok iyi yapmaktadirlar. Allahin izniyle ozellikle anadolu takimlari avrupada basarili olurlar. Ic anadolu insanlari bu sevinci hakettiklerine inaniyorum... |
[COLOR="Blue"]kayserispor a başarılar umarım başarılı olurlar...[/COLOR]
|
Kayseri de bu sene çok güzel transferler yaptı ve bu senenin bomba takımı kayseri olacak bence...
|
[QUOTE=yusufener;385143]Kayseri de bu sene çok güzel transferler yaptı ve bu senenin bomba takımı kayseri olacak bence...[/QUOTE]
O zaman gökhanın yerinede almışlardır bir oyuncu. |
Tekrar başarılar dilerim kayseri.Dualarım sizinle.
|
BU ARADA KAYSERİSPOR 1. TURDAN BAŞLAYACAK.
|
TRANSFERLERIMIZ
[B][I][COLOR="Black"]Gelenler:
Muslu Nalbantoglu - (Nec Nijmegen) Julius Aghahowa - (Wigan Athletic) Salomon Olembé - (Wigan Athletic) Armagan Kus - (Samsunspor) Suleymanou Hamidou - (Denizlispor) Harun Erbek - (SV Ried) Bayram Çetin - (Altinorduspor) Eren Güngör - (Altayspor) Umut Koçin - (Arminia Bielefeld) Bilal Aziz - (VFL Osnabrück) Matiás Leonardo Escobar - (Gimnasia)[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Black"]ayrıca yonetım suan serhat akınla gorusmelerını surduruyor buyuk olcude anlasmaya varıldı dıger yandan sakarya sporun genc kalecısı boraylada temaslarımız suruyor bıde yabancı bı forvet alıp transfer sezonunu kapatacagız [/COLOR][/I][/B]
|
başarılar kayseri kalbimiz seninle
|
KAYSERİYE UEFADA BAŞARILAR
AYDINDAN |
[B][I][COLOR="Black"]iyi temennılerınız ıcın bızde sıze tesekkur edıyoruz[/COLOR][/I][/B]
|
-->: Başarılar Kayserispor
Kayserispor begendigim takimlardan birisi. Genc bir takim, onlarinda ilerlemesini istiyorum. Insallah istedikleri hedeflere ulasirlar.
Paylasim icin sagol. |
[B][I][COLOR="Black"]tolunay hocamızın ıstegıyle serhat akın transferınden vazgecılmıstır 3 transfer daha yapıp kapatcaz yerlı okadar degılde alaagımız yabancı forvetı cok merak edıyouz [/COLOR][/I][/B]
|
YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ, BAŞARILAR KAYSERİSPOR.........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |