![]() |
GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
BÜYÜK OTEL ÖNÜNDE GRBALJ TAKIMINI COŞKULU TEZAHÜRAT EŞLİĞİNDE KARŞILAYARAK RAKİP TAKIMIN OYUNCULARINI ŞAŞKINA UĞRATMAYA BEN DE VARIM DİYORSANIZ BİZE KATILIN.
BAYRAK VE FORMALARINIZLA DAHA SONRA BELİRLENECEK YERE GELMENİZİ RİCA EDERİZ. MESAJINIZA BEN DE VARIM YAZMANIZ YETERLİDİR.LİSTE YAPILACAKTIR. |
-->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
bende katilirdim, ama yurtdisindayim. Fikrin cok güzel ve anlamli. Bence ger kim olursa olsun her takimi böyle karsilalamiz lazim.
Paylasim icin sagol. |
--->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
Fenerbahçe alkışlarla karşılandığı için bu tür organizasyonlara burnumun dibinde olsa bile katılmayacağım.
Şahsi Görüşümdür Önce TEK TAKIM tutulsun. Ben Kayseriliyim bide.Takımım Sivasspor.... |
[QUOTE=merkez-2;385444]Fenerbahçe alkışlarla karşılandığı için bu tür organizasyonlara burnumun dibinde olsa bile katılmayacağım.
Şahsi Görüşümdür Önce TEK TAKIM tutulsun. Ben Kayseriliyim bide.Takımım Sivasspor....[/QUOTE] Febe yi alkışlarla karşılayanlar içimizdeki bizanslılardır! Oynanan oyunu birgün onlarda görecekler eminim... Ayrıca ben varım... |
[B][I]Ben de Varım .............................[/I][/B]
|
bence boyle karşıma yanlış statda coşkulu olalım yeter
|
[QUOTE=58hayati;385464]bence boyle karşıma yanlış statda coşkulu olalım yeter[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Once Futbolcuların Gozlerını Korkutalım. Staddakı Coskuya Dayanabılmelerı Icın Prova Yapalım...[/CENTER][/I][/B] |
ewet yigido kafa bozuk çok dogru soledin ama ben mersindeyim ama braga maçına inş gelecegim
|
[QUOTE=emremoni;385466]ewet yigido kafa bozuk çok dogru soledin ama ben mersindeyim ama braga maçına inş gelecegim[/QUOTE]
[B][I]Sagol Gardas Beklerız.........[/I][/B] |
Haydi millet yıkalım 4 Eylülü kafalarına.
|
TABİKİ VARIMMMMMMMMMM GELİYORUM ......
|
GELEBİLECEK HERKESE TEŞEKKÜRLER......
|
Karsilamayi birakinda Sitata baslarina yikin isterseniz o zaman anlasinlar nereya geldiklerin. saten onlar Türkleri iyi bilir Atalarimiz onlarin orda az at kosturmadi yani.
|
[B]korkarım stad dolmayacak...
büyük ihtimalle pazar saat 7 de pek çok hemşehrimin daha önemli bir işi olacak...:mad:[/B] |
İYİ OLUR ASLINDA.10 ATARIZ O ZAMAN.
|
bende geliorummmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhh izmirdeydim şimdi sivastayımmmmmmmmmmmm
|
hatta gittim yiğido gençlik polarımı bile aldımmmmmmmmm süper almak isteyenlere tavsiye ederimmmmmmmmmmmmmm
|
karşılamaya giderken bir çift kangal götürün arkadaşlar ... görünce naparlar bilmiyorum:)
|
cuma yola cikiyoruz pazara yetisirsek iyi :D
olmazsa braga macina ;) |
tamam da bu maç saat kaçta biletleri nerede ne zaman satılacak
|
aslında karşılamaya kimse gitmesin... onlarda kendileri gibi taraftarı olmayan biyere geldiklerini zannetsinler.... fakat stattaki o atmosferin şokunu yaşarlarken biz onlara 5 atarız:)
tabi bu benim fikrim diğerlerine saygı duyarım |
Onlari Karsiliyacaginiza..Kendi Takmimizi Karsilayin ;)
Cok Mantiksiz Bisey!. |
centilmenlik yapmak lazım mantıksız diyen arkadaşlarıda anlamıyorum ne kaybedersiniz karşılamaktan anlamıyorum ki...
|
[QUOTE=şafak58_35;385557]centilmenlik yapmak lazım mantıksız diyen arkadaşlarıda anlamıyorum ne kaybedersiniz karşılamaktan anlamıyorum ki...[/QUOTE]
Neden Karsilanacaklar Sebeb? Kendi Futbolcularimizi Karsilayalim Her Deplasmandan Geri Dönüslerinde.. Neden Karsi Rakip Takimi Iyi Motivasyon Edelim ? Sonra Derlerki Su Takimin Taraftarlarin Haline Bak..Karsi Takimin Futbolcularini Karsiliyorlar Og Gel Keyfim Gel.. Kendi Takimimiza Sahip Cikalim.. Baskalari Ilgilendirmez..! |
arkadaşlar misafir takımı dosça karşılayalım küfürsüz kargaşasız bi karşılama olsun..
topluluk nerde ben ordayım...saatini bildirirseniz sevinirim. |
ben de varımm olmam mı yawww ::D:D
|
ARKADAŞLAR BOŞA SEVINMEYIN MAC ISTANBUL DA STAD BAKIMI YETISMEMIS BU BIR SAKA DEYIL GERCEK MAC SIVAS DA DEYILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
[B]4 EYLULDE GUZEL Bi KARSİLAMA TORENi HAZIRLARIZ O YETER [/B]
|
karşılamayı bazı arkadaşlar yanlış anlamış oraya gidip sivasspor lehine tezahüratlar yapılır rakip takım korkutulur oyle çiçekler karşılanmaz
|
-->: --->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA......
[QUOTE=acun_58;385682]ARKADAŞLAR BOŞA SEVINMEYIN MAC ISTANBUL DA STAD BAKIMI YETISMEMIS BU BIR SAKA DEYIL GERCEK MAC SIVAS DA DEYILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[/QUOTE]
NASIL İSTANBULDA YAA OLAZ HERALDE |
-->: --->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA......
[QUOTE=acun_58;385682]ARKADAŞLAR BOŞA SEVINMEYIN MAC ISTANBUL DA STAD BAKIMI YETISMEMIS BU BIR SAKA DEYIL GERCEK MAC SIVAS DA DEYILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[/QUOTE]
kardeş sen grbalj ın sahayı gormedin heralde onlarınkının yanında bizimki san siro gibi |
[B]çok güzel fikir
gs lilere yaptığımızı yaparız[/B] |
[B]Sivas halkına yakışan bir karşılama yapalım Yiğidoluğumuzu onlarda görsünler...[/B]
|
Bende gelirim tarih ve toplanılacak yer belirlensin yeterki ;)
|
istanbul takımları dısından kım gelırse gelsın mısafirdir bence
antİst |
bendeeeeeeeeeeeeee varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sunların gözü bi korksun
|
bir gençfenerbahçeli olarak sivassporumuza hem avrupada hem türkiyede başarılar dilerim ama öncelik totodan uefaya girmek inşallahda sivas bunu başarır 3 polisimiz şehit başımız saolsun
|
[B][I] Bu Takım Ne Zaman Gelıyor Bilgisi Olan Yok mu Bir Karsılama Torenı Yapalım...[/I][/B]
|
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;386051][B][I] Bu Takım Ne Zaman Gelıyor Bilgisi Olan Yok mu Bir Karsılama Torenı Yapalım...[/I][/B][/QUOTE]
haklısın adamların ne zaman geleceklerinden haberimiz yok burda konuşuyoruz :confused: |
FB SAYET TRABZONSPORLA BERABERE KALSAYDI SIVAS UEFA KUPASINA KATILACAKTI .TRABZONUN SIVASA OLAN NEFRETI ,FB´NINDE BIR ISTANBUL TAKIMINI TUTARAK SIVASI INTERTOTOYA ITMELERI FEDERASYONUNDA SON ANDA ÜCLÜ AVERAJI ORTAYA ATMASI BIR TESADÜFMÜ.TRABZON TOPLAMA ASKERLERLE VE ACEMI KOMUTANIYLA BU YILDA BASARISIZ OLACAK.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12. |