SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   RÖVANŞ TRT 1 DE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19619)

SivasSpor.Com 09.07.2008 08:28

RÖVANŞ TRT 1 DE

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/trt1.gif[/IMG]

Sivasspor’un Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda oynayacağı İntertoto İkinci Tur, ikinci maçı, TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak.

Sivasspor’un Grbalj ile Sivas’ta oynayacağı rövanş maçı TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak.
Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil eden Sivasspor, bu hafta sonunda 4 Eylül Stadyumu’nda Grbalj’ı konuk edecek.
UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen ve rakibi karşısına mutlak galibiyetle çıkacak olan Sivasspor’un bu ciddi sınavı TRT 1 tarafından da naklen yayınlanacak.
Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Sivasspor-Grbalj İntertoto Kupası ikinci tur rövanş maçının naklen yayınlanacak olması Sivasspor camiasını mutlu etti.

[B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B]

cilgin1966 09.07.2008 08:43

--->: RÖVANŞ TRT 1 DE

iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip

maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler

bayram 09.07.2008 09:17

[QUOTE=cilgin1966;385734]iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip

maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler[/QUOTE]

Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri

BirSubat2oo7 09.07.2008 09:22

15 gün öncede başka bir üye TRT maçı verecek diye üyelere duyurmuştu.TRT güzel işler başarıyor ülke maçlarında ve Sivassporun katıldığı kupa maçlarında.KANAL 58 televizyonuna duyrulur.

pover58 09.07.2008 09:33

elin kanal 1 i bizim 3 tv nin yapmadıgını yaptı,tebrik etmek lazım.bizim özellikle tv 58 sahibinin reklamını yapmak için kurulmuş bi tv işi gücü reklam ,nesine maç yayını yapmak nerde bi işyeri orayı nasıl kapatırız nasıl sattırırız onun hesabı peşinde dikimevi noldu sayın osman yıldırım arsasını alsana konut yaparsın,gücün yetiyorsa.

mehmetcik58 09.07.2008 09:36

Öncelikle herkese slmlar. Trt1'in maçın vermesine çok sevindim. Ayrıca ben bu maçı Tv'de değil stadyumda izleyecem. Lütfen Sivas'ta oturan yiğidolara sesleniyorum imkanınız varsa bu maçı Tv'de değil Stadyumda seyretsinler en azından koltuklar boş kalmasın. Stadyuma gelemiyenler ise Tv'de seyretsinler. Bari bu maçta full dolduralım. Daha önce yayınlanan Kanal 1 Tv'nunada teşekkürlerimi sunuyorum. En azından maçı vermeleri bize yeterliydi ha uydudan kopya almış ha kötü görüntü vermış umrumuzda değil. Hemde grbaj takımı çok küçük bi şehir ve uzak olduğu için Kanal 1 ekibinin kameraları oraya gidecek değilya. Üstelik Grbaj takımını eminimki Herkes ilk defa duymuştur. Bu yüzden önemli bir takım olmadığı düşünülerek ekipler uydu aracılığıyla yayınlamıştır. Yinde teşekkür ediyoruz. Ne olursa olsun Saygımızı ve sevgimizi ileterek Kanallara moral vermemiz lazım. Moral verdikçe veya reyting rekoru kırdıkça bizim maçlarımızı hep yayınlarlar. Saygılarımla
ÇıLgIn YiĞiDoLaR

emremoni 09.07.2008 09:52

[QUOTE=bayram;385740]Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri[/QUOTE]

kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor

BirSubat2oo7 09.07.2008 09:54

[QUOTE=emremoni;385758]kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor[/QUOTE]

Teknoloji ilerledi kardeşim:D
Bende Sivas'ta değilim ama izleye biliyorum.

mehmetcik58 09.07.2008 09:59

Evet emremoni arkadaş doğru söylüyor. Kanal 58 maçı verseydi şehir dışındakiler izleyemzdi. Ama uydudan izlerler diyorsan ya uydusu olmayanlar ne yapacak. Onlarında izleme hakları yokmu. Onun için kanal 58 yayınlamasın. Yayınlayacaksa en kötü ihtimalle hazırlık maçını yayınlasın. Yoksa yayınlamasın. Ama sivasta oturuyorsan maçı Stadyumda izleyin derim hazır balilide iyileşmişken bu kadro eski haline dönmüşken yine heyecan bastırıyor. Haydi yiğidolar 4 eylül stadına gelin. Ayrıca stada gelenler stadyumu görünce biraz şaşıracaklar çünkü bazı değişiklikler yapıldı. Mesela stadyumun yerini bulmak kolaylaştı stadın arkasına büyük kırmızı harfelerle yazılar yazılmış. Vip trübini arka bölümündeki girişler genişletildi ve neredeyse bitme aşamasında...Haydi sivaslılar haydi yiğidolar maça.....

bayram 09.07.2008 10:01

[QUOTE=emremoni;385758]kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor[/QUOTE]

Bende sivasta değilim uydu üzerinden seyrediyorum tv58 i yani benim kıyaslamam sivasın kanalı dururken gitti kanal1 aldı maçı helal olsun kanal1 e ve bazı arkadaşlar beğenmemişler görütüntüleri futbol anlatımını vs... bende beğenmedim ama yinede kimsenin yapamadığını yaptı kanal1 tekrar teşekkürler

BirSubat2oo7 09.07.2008 10:07

Arkadaşınızın Akrabanızın evinde izleyebilirdiniz uydusu olmayanlar.Zor birşey değil.Ama önemli olan Kanal 58 televizyonunun adım atması.İzleyemesem bile ayakta alkışlardım.TRT her zaman yanımızda oldu.Yine yanımızda.Keşke ilk maçın ihalesinide alsalardı.Çabaları bizim içindi.

emremoni 09.07.2008 10:10

[QUOTE=BirSubat2oo7;385760]Teknoloji ilerledi kardeşim:D
Bende Sivas'ta değilim ama izleye biliyorum.[/QUOTE]

kardeş tv58 uyduda yoksa nasıl izleyebiliriz ki.

BirSubat2oo7 09.07.2008 10:13

[QUOTE=emremoni;385766]kardeş tv58 uyduda yoksa nasıl izleyebiliriz ki.[/QUOTE]

Kardeşim olan birisinin evine gidebilirsin.Düşüncemiz destek vermesi iyi olurdu anlamındadır.Sende haklısın ama nerde bizim bize desteğimiz.Bizi biz sevmeliyiz.Fazlada başkalarına okşatmayalım kendimizi.TRT şuan ön planda ve onlarıda kutladık.

XXCakir58 09.07.2008 10:17

-->: RÖVANŞ TRT 1 DE

TRT 1 size tesekkür ediyorum. Allah sizden razi olsun. Böylece herkes izleyebilcek.
Paylasim icin sagol.

merkez_emre 09.07.2008 11:16

trt neden oncekı haftakı maci goztermedi de sımdı türkiyede sivasda olan macda gösteriyor durup dusunmek lazım...babamızında hayrına gostermıyor zaten dunyanın raitingini alacak ondan gösteriyor...

BirSubat2oo7 09.07.2008 11:19

[QUOTE=merkez_emre;385799]trt neden oncekı haftakı maci goztermedi de sımdı türkiyede sivasda olan macda gösteriyor durup dusunmek lazım...babamızında hayrına gostermıyor zaten dunyanın raitingini alacak ondan gösteriyor...[/QUOTE]

İlk maçın ihalesine girdiklerini ama alamadıklarını söylediler.
Buda yeter ve bu maçı göstermeside yeter.Yani alsalardı göstermiş olacaklardı.Her maçıda alacak değiller.
Bilgin olduysa ne mutlu bana.

merkez_emre 09.07.2008 11:20

koskoca trt kanal 1 e ihale veriyorsa çelişki var ortada yoksa basardı parayı alırdı..

BirSubat2oo7 09.07.2008 11:24

[QUOTE=merkez_emre;385802]koskoca trt kanal 1 e ihale veriyorsa çelişki var ortada yoksa basardı parayı alırdı..[/QUOTE]

Dünya kupası alan bunu rahat alır.Demekki parası yokmuş.Kanal 1 de bizim kanal.Trt de kanal.Türkiyede yayın yapıyorlar.Tamam mı:)

Divriği58- 09.07.2008 11:25

en makulü trt çünkü trt nin çekmediği köy kasaba yok denecek kadar azdır butun yurtda izlenebilir

merkez_emre 09.07.2008 11:27

[QUOTE=BirSubat2oo7;385806]Dünya kupası alan bunu rahat alır.Demekki parası yokmuş.Kanal 1 de bizim kanal.Trt de kanal.Türkiyede yayın yapıyorlar.Tamam mı:)[/QUOTE]

işte benden ondan bahsediyorum yurt dısında masraf olacak diye ihaleyi almadılar...ben kanal 1 yada trt mozambik kanalı demedim zaten..tamam mı

BirSubat2oo7 09.07.2008 11:33

[QUOTE=merkez_emre;385810]işte benden ondan bahsediyorum yurt dısında masraf olacak diye ihaleyi almadılar...ben kanal 1 yada trt mozambik kanalı demedim zaten..tamam mı[/QUOTE]

Emre İhale masasına almak için oturulur.Kazanılır veya kazanılmaz.Önemli olan niyettir.Tamam mı.

Kayseri Erciyes 09.07.2008 11:54

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Sivasspor'a can-ı gönülden başarılar diliyorum.Ben koyu bir Erciyesspor taraftarı olarak kendi şehrimin takımı Kayserispor'dan daha çok Sivasspor'u seviyorum.Süper ligde ve Avrupa yolunda Sivasspor'a başarılar dilerim.Kanal 1'e bence fazla kızmayın bizim UEFA kupası maçlarımız bjk-tv den yayınlandı çok zoruma gitmişti.Keşke bizimkinide Kanal 1 yayınlasaydı...

BirSubat2oo7 09.07.2008 11:58

[QUOTE=Kayseri Erciyes;385833]Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Sivasspor'a can-ı gönülden başarılar diliyorum.Ben koyu bir Erciyesspor taraftarı olarak kendi şehrimin takımı Kayserispor'dan daha çok Sivasspor'u seviyorum.Süper ligde ve Avrupa yolunda Sivasspor'a başarılar dilerim.Kanal 1'e bence fazla kızmayın bizim UEFA kupası maçlarımız bjk-tv den yayınlandı çok zoruma gitmişti.Keşke bizimkinide Kanal 1 yayınlasaydı...[/QUOTE]

Hoş geldin kardeşim sitemize.Sefalar getirdin.
İnşallah Kayserispor-Sivasspor derbisi ile sonuçlanır UEFA da final.Kayseri Erciyesede başarılar.

altuntas58 09.07.2008 11:59

[B]Sivassporumuzun macını vereceğinden dolayı TRT ye çok teşekkür ederim[/B]

enginaga58 09.07.2008 12:17

[B]Bende TRT 1 e SİVASSPOR umuz un maçını verdiği için teşekkür ederim , gönül isterdiki 4 eylül stadın da olup takımımızı destekliyelim ama malesef ........[/B]

konartr58 09.07.2008 12:18

aslında kaleci akının volkana özenip hiç yoktan kırmızı kart görmesi doğru birşey değil.takımı riske etti.petkoviç de yok.
petkovicin yokluğunda biraz kalade güzel şeyler çıkardı ya bu nedenle yedek konumunda kalmak istemiyor.gitmek isteğini göstermek için bir yöntem olabilir mi?

sulker48 09.07.2008 12:26

bir gençfenerbahçeli olarak sivassporumuza hem avrupada hem türkiyede başarılar dilerim ama öncelik totodan uefaya girmek inşallahda sivas bunu başarır 3 polisimiz şehit başımız saolsun

superglam 09.07.2008 12:51

helal olsun sana TRT 1 seni seviyoruz.. Maçı sivasta olmamayacağım için trt den izleyeceğim...

PACHTEN_YIGIDO 09.07.2008 13:38

kardass ben almanyadanim tv58 bizde bile var...almanyadan artik izleyebiliyoruz tv 58i

PACHTEN_YIGIDO 09.07.2008 13:40

[QUOTE=sulker48;385869]bir gençfenerbahçeli olarak sivassporumuza hem avrupada hem türkiyede başarılar dilerim ama öncelik totodan uefaya girmek inşallahda sivas bunu başarır 3 polisimiz şehit başımız saolsun[/QUOTE]

sagol kardass avrupa maclarinda her türk takimi kücükTÜRKIYEdir onlari tutmaliyiz ben gs liyim feneri tutuyorum avrupada ...

merithan58 09.07.2008 15:10

o maçta kanal 1 in ne suçu var anlamadım.adamlar gidip maçı nasıl çekecekler biri açıklayabilir mi?herhalde karadağ tvsinden alacak görüntüyü.burada suç karadağ tvsinin adamlar yayıncılıktan anlamıyor.kanal 1 e teşekkür ederim.trt maçı iyimi yayınlar bilmem çünkü ben canlı izleyeceğim.iyi olursada inanın tarfatarın etkisi büyük olur atmosfer iyi olursa maçta iyi olur.tvden izleyecekler dua edinde stad dolsun.

yigidomustafa58 09.07.2008 17:01

[B]inşallah [COLOR="Red"]kanal 1[/COLOR] deki spiker demiyeceğim adam anlatmaz maçı

teşekkürler " [COLOR="Red"]TRT[/COLOR] " ...

[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/9961/trt1qr5.png[/IMG][/B]

navruz58 09.07.2008 17:01

allah cok sükür.. sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haydi be almanlara karsi düsünde gelelim maclara biz burada cok sivasli var insallah tur atlariz

mehmet70 09.07.2008 17:32

en buyuk cimbom baska butuk yok!

mehmet70 09.07.2008 17:33

cimbom a hava atanin kelesini ucururum

emremoni 09.07.2008 18:21

[QUOTE=BirSubat2oo7;385768]Kardeşim olan birisinin evine gidebilirsin.Düşüncemiz destek vermesi iyi olurdu anlamındadır.Sende haklısın ama nerde bizim bize desteğimiz.Bizi biz sevmeliyiz.Fazlada başkalarına okşatmayalım kendimizi.TRT şuan ön planda ve onlarıda kutladık.[/QUOTE]

kardeş bizde uydu var ama tv58 yoksa diorum ama varsa tabi izleriz

mercan58 09.07.2008 19:23

kardes bencede uydu denilen teknoloji harikasiyla tanisirsaniz sizde izlersiniz

Yiğiter 09.07.2008 21:59

[B]trt nin maç sunumları hep hoşuma gidiyor...spikerleri çok kaliteli..yalçın çetin,erdoğan arıkan,güven göktaş,kerem öncel....

ama daha güzel olanı maçı tribünde seyretmek ve bol bol foto çekmek...sanırım bunu yapacağım.. :)[/B]

Akıncılar Haber 09.07.2008 22:00

yemin olsunki daha yeni öğreniyorum.çok süper vallahi.

ibrahim58-nl 09.07.2008 22:51

Bende bi cok arkadasa katiliyorum. Kanal1 i kotulemek olmaz, adamlar yinede sagolasin maci gosterdiler, onun yerine sacma sapan programda koyabilirlerdi.

Yani sonucta sivasinda televizyon kanallari var, ozellikle arkadaslarinda soyledigi TV58, uygu uzerinden bi cok ulkede yayin yapiyorum. Elestirilerimizi dogru kisilere/kuruluslara yaparsak daha iyi olur bence.

Trt1 in maci yayinlamasina gercektende cok sevindik. Tsklerimizi iletiyoruz trt ye...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.