![]() |
GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Gise.bmp[/IMG]
Tarihi boyunca ilk kez kendi sahasında bir Avrupa Kupası maçına çıkacak olan Sivasspor’un Grbalj maçının biletleri satışa sunuldu. Dün öğle saatlerinde satışa çıkan biletlerin fiyatlarına ise zam yapılmadı.Sivasspor Yönetimi Pazar günü oynanacak olan İntertoto İkinci Tur rövanş maçının biletlerini dün satışa çıkarttı. Tarihinde ilk kez kendi sahasında bir Avrupa maçına çıkacak olan Sivasspor’da Grbalj maçının biletleri satışa çıkartıldı. Hükümet meydanında bulunan Sivasspor büfesinde satışa çıkartılan biletlere ise zam uygulanmadı. Geçtiğimiz sezon lig maçlarında uygulanan bilet fiyatları Grbalj maçına da uygulanırken; Kale arkası; 5 YTL - Maraton Tribünleri ise 10 YTL şeklindeki fiyattan satışa çıkartıldı. Biletler ilk gün büyük bir ilgi görürken, maç gününe kadar biletlerin tükenmesi bekleniyor. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
cazip fiyatlar .............................
|
[B][I]Cok Sukur Ben Biletimi Aldım...[/I][/B]
|
inş. nasipse gideriz biletler uygun yaa sivasta olanların gelmesi ve takıma destek olması lazım inş. güzel maç olur...
|
-->: GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
hadi Sivassporlular, bitsin bu bileter, stad tiklim tiklim dolsun. Herkes orda olsun. Takimimizi destekleyelimki insallah kazansinlar.
Paylasim icin sagol. |
[B]KApalı tribün ne kadar belirtmemişler... İnşallah Pazar sabahı yer bulurum çünkü uzun bir yoldan geleceğim bilet ayırt etme imkanım yok. [/B]
|
ben bu sabah maraton tribünü ıcın bi bilet aldım !
daha kımler aldı ve nereye aldınız ??? |
sivasta olsamkombine alirdim takimin mutlaka desdege ihdiyacivar yürübe yigido gorsün ab
|
[B]Evet fiyatlar çok uygun , hadi hep beraber takımımıza destek verelim ...... [/B]
|
Haydi Sİvas'taki yiğidolar
rakibin stadını gördük in cin top oynuyordu gelsinle görsünler Sivas nasıl bir takımmış doldurun stadıda korksunlar :) |
gurbetciler sagolsun stad'i doldururlar!
|
ARKADAŞLAR BU GÜN BİLET ALMAYA GİTTİM AMA İSTEDİĞİM YERDEN ALAMIYOM KONGRE MÜZEZİN ORDA Kİ BAYAN ISRARLA KAPALI YANI TAVSİYE EDİYOR . OLAÇAK İŞMİ BEN YÖNETİMDEN BİLETLERİN İNTERNET ORTAMINDA SATILMASINIİSTİYORUM Kİ İSTEDİĞİM YERİ ALA BİLEYİM TEŞEKKÜRLER..
|
fiyatlar iyi super liğ maçlarındakı fıyatlar sezonun sıvasta oynanacak ılk maçında trıbunlerı doldurmak gerek
|
[B]harbiden de Sivas ta olmak vardı nasip olmadı ama...[/B]
|
[B]Tarihimizde evimizde oynayacağımız ilk Avrupa kupası maçında takımımıza destek olalım ve futbolcularımız görsünler ki artık bizim taraftarlar uyandı bizi desteklemeye geldiler desinler...[/B]
|
Bu maç bizim başka yolu yok.En büyük Sivas
|
biletler çok ucuz buna rağmen stat dolmazsa ayıp olur valla
|
CUMARTESİ GÜNÜ SİVASA GELECEGİM.İNŞALLAH BİLET BULURUM.BULAMAZSAM TV DEN SEYREDECEGİZ ARTIK..
|
yaa Turu Gecersek, umarim Sporting Braga maci Pazar günü oynanir, 19 Temmuz aksami Türkiyeye geliyorum yani bakamam eger Cumartesi olursa.:S
|
yarin arkadsalar alacaz ins biletlerimizi herkes takima destek versin oyuncularimiz anlasin nekadar inandigimiza
|
tarihimizdeki ilk avrupa macımızda o stadı doldurmalıyız...
haydi yiğidolar ... |
HEP DESTEK TAM DESTEK TÜM AVRUPA KIT'A DURSUN SİVAS GELİYOR
|
hesaplı biletler , haydi yiğido ilk avrupa maçını izleme şerefini kaçırma, bileini sakla, değerli bir evak olacak benden söylemesi
|
-->: --->: GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=abircan;386409]hesaplı biletler , haydi yiğido ilk avrupa maçını izleme şerefini kaçırma, bileini sakla, değerli bir evak olacak benden söylemesi[/QUOTE]
[B]yok ben yırtmayı düşünüyorum...çelsi ,arsenal,barça maçı biletlerimizi saklarız inş.. :) bu arada bugün rüyamda ilk yarıyı 0-1 mağlup kapıyorduk :([/B] |
yüzde yüz yenecek sivasss......................
sivasspor-grajbal maçını iddaa da 1.15 verio |
[QUOTE=yigidomustafa58;386309][B]harbiden de Sivas ta olmak vardı nasip olmadı ama...[/B][/QUOTE]
gardas yanliz degilsin :( :( :( :( |
[B][I]ben aldım biletimi.kale arkasına aldım.bayan yetkili diyoki gurbetçiler filan burada stad umarım dolar diyo.[/I][/B]
|
[B]Yine yönetimimiz çok büyük bir REST yapmıştır.İnşallah stad dolucaktır.[/B]
|
[B]Bilet fiatları gayet makul Türkiyenin en ucuz biletleri sivasta satılıyor biz istanbulda sırdan maclara 25-30 ytl ye gidiyoruz ben umuyorumki bu hafta sivassporumuzu büyük bir taraftar topluluğu destekler ve sivassporumuz bu turu gecer [/B]
|
[B]biletlerimi aldım maratondan..umarım stad dolar...zaten dolmazsa elensek de umrumda değil !!!![/B]
|
bn bugun 2 tane maraton aldim gittigimde 4 5 kisi vardi ins stad dolar
|
-->: --->: GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=yigiter187;386413][B]yok ben yırtmayı düşünüyorum...çelsi ,arsenal,barça maçı biletlerimizi saklarız inş.. :)
bu arada bugün rüyamda ilk yarıyı 0-1 mağlup kapıyorduk :([/B][/QUOTE] rüyaların tersi çıkarmış.............. |
--->: -->: GRBALJ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
[QUOTE=DaRiCi58;386375]yaa Turu Gecersek, umarim Sporting Braga maci Pazar günü oynanir, 19 Temmuz aksami Türkiyeye geliyorum yani bakamam eger Cumartesi olursa.:S[/QUOTE]
eed kardeş bende mersinden gelecegim19 temmuz da |
kardaşlar inş rezil olmayıs hiç ilgi gosteren yokmuş biletlere
|
[QUOTE=emremoni;386981]kardaşlar inş rezil olmayıs hiç ilgi gosteren yokmuş biletlere[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Emre sen tantuni yeeeeeeeeeeee sabahtan akşama kadar sonrada nutuk ver dettttt işine tembel çocuk:D[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=emremoni;386981]kardaşlar inş rezil olmayıs hiç ilgi gosteren yokmuş biletlere[/QUOTE]
hahaha hadi ya ben biletimi ladım sabah gittim arkadaşım icin sordum bilet kalmamiş buda demekki stad bugün full dolu olcak |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43. |