![]() |
YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(5).jpg[/IMG]
Sivasspor Yönetimi, Pazar günü oynanacak olan Grbalj maçında taraftarlarının ve Sivas halkının kendilerini desteklemesini ve 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan tarihi maçta, tribünlerin tıka basa dolması isteğinde bulundu. Sivasspor Yönetimi, yaklaşan Avrupa kupası maçı öncesi camiasından destek istedi. Sivasspor Yönetimi Kurulu, tarihi bir maça çıkacaklarını ve bu maçta taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. İntertoto Kupası ikinci Tur, rövanş maçında 4 Eylül Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan Grbalj maçı öncesi Sivasspor Yönetimi, taraftarlarına ‘maçı tribünlerde izleyin ve takımınızı destekleyin!’ çağrısında bulundu. Pazar günü oynanacak olan bu anlamlı maçın TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak olması nedeniyle maçta taraftar sayısının az olmasından endişe eden Sivasspor Yönetimi, taraftarlarına; “Maçı TV’den değil tribünden izleyin ve takımınızı destekleyin” dedi. İki gün önce satışa sunulan biletlerin sayısının sadece bin civarında olması nedeniyle böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duyan Sivasspor Yönetimi, “Tarihimizde bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Bunu başaran futbolcularımızı onurlandımak ve onlara teşekkür etmek için taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın maça gelmesi futbolcularımızı daha iyi motive edecek ve onları ödüllendirecek. Biz stadyumun tamamen dolması ve harika bir taraftar topluluğunun olmasını istiyoruz. Artık destek zamanı geldi. Ne kadar çok destek gelirse başarı da o kadar artar. Biz artık taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Bunun içinde bu tarihi maç bir fırsat. 7’den 70’e herkesi tribünlere davet ediyoruz” denildi. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
1000 civarında mı satılan bilet çooookkk azzzzzzzzz maça 2 gün kaldı
|
zaten biletlerde çok ucuzz 10 ytl ve 5 ytl
|
[I]SivasSpor,, Sen Görevini Yaptin[/I]
Artik Destek Zamani Geldi,, ve Geciyor!!! Avrupa ayaginiza geliyor siz daha uyorsunuz......... |
diger taraftarlar kendi maclarini seyretmek icin,,,
daglari ta$lari a$ip üstelik birde dünyanin parasini ödüyor.... bizimkiler saha dolsun diye elinden gelse biletleri hediye dagatacak,ki ...... TRT1 maci yayinliyor tüm Türkiye Sivasi ve camiyasini tanitmak icin...... [B]daha bu klüb ne yapsin[/B] |
sivassporla övünmeyi biliosunuz ama destek olmya gelnce hçbişey yok..
ayıp ya cidden ayıp 5 ytlye sigara icecine maca git 1 gün de sigara icme .... sivas da 1 tane sivassporda .... duyarlı olun |
Yapmayın beyler, yapmayın arkadaşlar, pazar günkü kahvehanelerdeki randevularınızı erteleyin, orada pis sigara dumanını teneffüs edeceğinize tarih de bir ilk olan avrupa maçını teneffüs etmek üzere 4 Eylül stadına buyrun. Kahvehanede içeceğin sigaranın çayın parasını oyun oynayarak geçireceğin zamanı ömründe ilk defa yaşayacağın avrupa kupasında oynayacak olan SİVASSPOR'u desteklemeye ayır...
Bu fırsat belki de daha ele geçmez. Önce hep beraber Kongre bahçesinde buluşalım daha sonra 4 Eylül Stadını doldurup neşelendirelim bayram yerine çevirelim. TRT-1'e çok teşekkür ediyorum bu arada. TRT-1 Sivas şehri için değil tüm TÜRKİYE ve Avrupa için yayın yapacak, biz Sivaslılar da tüm TÜRKİYE ve Avrupa'ya Sivaslılık nasılmış SİVASSPOR taraftarı nasılmış göstermemiz lazım. Haydi Yiğidolar 4 Eylül Stadına... |
ÇEKİRDEK YİYİCİLER GELECEĞİNE HİÇ GELMESİN DAHA İYİDİR.ONLARI TV DEN GÖRDÜKÇE MORALİMİZ BOZULUYOR.
|
[QUOTE=tykinik58;386404]Yapmayın beyler, yapmayın arkadaşlar, pazar günkü kahvehanelerdeki randevularınızı erteleyin, orada pis sigara dumanını teneffüs edeceğinize tarih de bir ilk olan avrupa maçını teneffüs etmek üzere 4 Eylül stadına buyrun. Kahvehanede içeceğin sigaranın çayın parasını oyun oynayarak geçireceğin zamanı ömründe ilk defa yaşayacağın avrupa kupasında oynayacak olan SİVASSPOR'u desteklemeye ayır...
Bu fırsat belki de daha ele geçmez. Önce hep beraber Kongre bahçesinde buluşalım daha sonra 4 Eylül Stadını doldurup neşelendirelim bayram yerine çevirelim. TRT-1'e çok teşekkür ediyorum bu arada. TRT-1 Sivas şehri için değil tüm TÜRKİYE ve Avrupa için yayın yapacak, biz Sivaslılar da tüm TÜRKİYE ve Avrupa'ya Sivaslılık nasılmış SİVASSPOR taraftarı nasılmış göstermemiz lazım. Haydi Yiğidolar 4 Eylül Stadına...[/QUOTE] Haydi beyler, bu seslere kulak verin. Tv başında maç seyretmeyi gurbettekilere bırakın. Bizlerde ekranlarda taraftarımızın çokluğuyla övünelim. . |
[QUOTE=atababa111;386405]ÇEKİRDEK YİYİCİLER GELECEĞİNE HİÇ GELMESİN DAHA İYİDİR.ONLARI TV DEN GÖRDÜKÇE MORALİMİZ BOZULUYOR.[/QUOTE]
Öyle deme onlarda gelsinler, taraftar çoğunluğu olsun, belki zamanla asimile olurlar onlarda alışırlar. . |
-->: --->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
[QUOTE=oguzhan_1616;386398]1000 civarında mı satılan bilet çooookkk azzzzzzzzz maça 2 gün kaldı[/QUOTE]
[B]telaşlanmaya gerek yok..ben maça gideceğim ama henüz bilet almış değilim..benim gibi düşünen hatta maç güün bilet alan binlerce yiğido var..[/B] |
[COLOR="Red"]Taraftardan yönetimi çağrı[/COLOR]
Kale arkası B ve C bloklar 2 YTL olsun. Boş koltuktan iyidir. Biletlerin pahalı olduğunu söylemiyorum. Ben kombinemi aldım zaten... |
[B]ya bukadarda olmaz,,,,olamaz!!![/B]
2 veya 3 liraya da mac seridilmez!!!!! bele$e versinler ozaman..... $öylece bir dü$ünün,,,maca gelen olmassa,, tribünler dolmassa bu klüb ve SivasSpor nasil gelecegini garantiler...!!!! tabiki onlarin menfatina ve Sivasimiz, SivasSporumuz icin gitmeniz gerekir ki kassalara paralar toplansin ve hocalarimiza transfer dü$üncelerine katilsin,, [B]SivasSpor[/B]da güclensin,,, bu bir mahale maci veya klübü degilki 2liralik maca seyirci cagralim,,,, ba$kalari bir ak$am hali sahada mac yapmak icin nerden baksan 4-5 lira veriyor,,,digerleri kahvede bilen bir maca seyretmek icin 2 veya 5 lirayi gözden cikardiyor ki..... bence biletler cok ucuz satiliyor aslinda 15 liradan ucuza biletlerimiz satilmamali |
ben alfım biletimi her zaman sivasın arkasındayız
|
valla ne zaman gecsem kulubenı onunden hep kuyruk var bilet için ama bılmıyorum artık
|
[QUOTE=Aydogan58;386418][B]ya bukadarda olmaz,,,,olamaz!!![/B]
2 veya 3 liraya da mac seridilmez!!!!! bele$e versinler ozaman..... $öylece bir dü$ünün,,,maca gelen olmassa,, tribünler dolmassa bu klüb ve SivasSpor nasil gelecegini garantiler...!!!! tabiki onlarin menfatina ve Sivasimiz, SivasSporumuz icin gitmeniz gerekir ki kassalara paralar toplansin ve hocalarimiza transfer dü$üncelerine katilsin,, [B]SivasSpor[/B]da güclensin,,, bu bir mahale maci veya klübü degilki 2liralik maca seyirci cagralim,,,, ba$kalari bir ak$am hali sahada mac yapmak icin nerden baksan 4-5 lira veriyor,,,digerleri kahvede bilen bir maca seyretmek icin 2 veya 5 lirayi gözden cikardiyor ki..... bence biletler cok ucuz satiliyor aslinda 15 liradan ucuza biletlerimiz satilmamali[/QUOTE Doğru lafa ne denir. Fakat bir de gerçekler var, benim demek istediğimi Sivasspor'un her maçını statta izleyenler anlar. |
taraftara çağrı konusunda eyuphan aydın'ın [url]www.sivashaber.net[/url] adresinde ki "taraftar mı olsak seyirci mi?"başlıklı yazısını okumanızı öneririm.
bu yazısının son prağrafını sizlerle paylaşmak istedim. "Ayda yılda bir stada geliyorsun, Onu da seyir halinde seyrediyorsun... İnanın o ritme küçük bebeler bile ayak uydurabilir. Ama bizim çekirdekçiler çıt çıt sesinden başka bir şeyi bilmiyorlar. Bazen düşünüyorum, Stadın önünde maç izlerken taraftarı etkileyecek bir şeyler satılmasa diye? Ama işte sadece düşünmeyle kalıyorum. Yine bazen düşünüyorum Sivasspor yönetimi birde taraftar yetiştirme okulumu açsa ne? Evet Sivaslılar. Sivasspor Sivas’a bir Avrupa takımı getirdi. İnanıyoruz bu iş bununla kalmayacak. Hadi bakalım Pazar günkü maça hazır olalım. Orada gerçek bir taraftar olduğumuzu gösterelim" |
-->: YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
insallah stadlarimiz dolu olur. Herkese sesleniyorum, lütfen 4 eylülü dolduralim. Keske bende olsaydim orda, kesin giderdim.
Öyle bir destek olalim ki, oyuncular birbirlerini anliyamasin. Paylasim icin sagol. |
arkadaşlar , ben bunun biraz temkin mesajı olduğunu zannediyorum
stadımızın pazar ünü dolacağını da düşünüyorum aylardan temmuz günlerden pazar,sivasımız tarihinde kendi evinde ilk kez bir avrupa maçına çıkıyor yok yok,merak etmeyin , herşeye rağmen o stad dolar,dolması lazım tüm türkiyenin gözü önünde bizi mahçup etmez sivastaki hemşerilerimiz taraftarımızla birlikte turu geceriz,endişeniz olmasın... |
Arkadaslar biz Yurtdisindayiz diye gidemiyoruz bari siz deskleyin Sivassporumuzu.
Yani Bilet Fiyatina diyecek birsey yok biz Almanyada biz Dostluk maclarina 20-40 ylt arasi harciyoruz burda. Maddi gücü yeten gitsin. |
[B][I]yahu millet herkesi bekliyorum trübüne,gelmeyen ayıp eder.birde bu biletlerde neden maç saati yazmıyo maç saat kaçta acaba...maçın saatini bilen varsa yazsın iyi olr.[/I][/B]
|
[B][I]birde ben sivas halkına inanıyorum o stad gene dolacak.
zaten bu yıl hiç bir maçta stad boş olmadıki.sivasspor hep dolu trübünlerle maç oynuyo. belkide anadoluda en çok maçlarda trübünü dolan klüp sivasspor. pazar günü 4 eylül gene dolar kimse merak etmesin.[/I][/B] |
[QUOTE=sivasli215;386537]arkadaşlar , ben bunun biraz temkin mesajı olduğunu zannediyorum
stadımızın pazar ünü dolacağını da düşünüyorum aylardan temmuz günlerden pazar,sivasımız tarihinde kendi evinde ilk kez bir avrupa maçına çıkıyor yok yok,merak etmeyin , herşeye rağmen o stad dolar,dolması lazım tüm türkiyenin gözü önünde bizi mahçup etmez sivastaki hemşerilerimiz taraftarımızla birlikte turu geceriz,endişeniz olmasın...[/QUOTE] haklısınız beyfendi sivastaki hemşerilerimiz bizi mahçup etmeyeceklerdir hepsine selamlar |
[QUOTE=davulcu;386553]haklısınız beyfendi sivastaki hemşerilerimiz bizi mahçup etmeyeceklerdir hepsine selamlar[/QUOTE]
onlar stadda biz ekran başında mesafeler önemli değil , kalbimiz sivasımız için atacak...:) |
maçı lig tv falan verseydi maça gelenler fazla olurdu ben maça gidiyorum 10 ytl değl mi 3 kişi gidiyoruz
|
[QUOTE=YatodaSin;386445] Öte yandan hafta sonu oynanacak OFK Grbalj maçına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor
Kaynak Genc Türk Haber [url]http://www.gencturkhaber.com/hakan-sukur-sivasspor-bulent-uygun-gel-cagri.html,05ea8[/url][/QUOTE] [B]daha once dedıgım gıbi bir garıplık var :)[/B] |
[B]Bu yönetim daha ne yapsın ? Sivasspor taraftarı olarak lütfen Sivaslılar bu maça kulak verelim..[/B]
|
[QUOTE=kaya0758;386551][B][I]yahu millet herkesi bekliyorum trübüne,gelmeyen ayıp eder.birde bu biletlerde neden maç saati yazmıyo maç saat kaçta acaba...maçın saatini bilen varsa yazsın iyi olr.[/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Ben inanıyorumki yarın biletler'in %75'i tükenecek vede geri kalan diğer biletlerde pazar günü tamamı tükenecektir..Bazı arkadaşlar temkinli yanaşmış onlarada hak vermiyor değilim ama sadece diyeceğim rahat ve refah olun o stad fulllll+fulll olacak kısmetse ...Zaten Avrupadaki Hemşerilerimiz Özellikle İstanbul'daki ve diğer illerdeki hemşerilerimizin bir çoğu şu an tatilde Sivas'ta' Yanıyoruz zaten...İstanbul'Da in cin top oynuyor millet kaçdı Tatil yerlerine Köylerine ve Doğal olarak Sivas'a belirttiğim gibi..Senede bir sefer kimilerimiz Avrupa'Dan Tr nin değişik köşelerinden İstanbul'Dan Antalya'dan İzmir'Den Bursa'Dan Almanya'dan Austria'dan Belçika 'Hollanda'dan gelen Binlerce hemşerimiz gelmiyormu elbette geliyor Kimisi senede 1 sefer kimisi 3 senede 1 sefer kimisi 5 belkide 10 senede 1 gelenlerde var bu zaman zarfı diliminde Sivas Avrupaya koşuyorsa vede o maça gitmiyor gitmek istemiyorsa vaktini 90 dakika'yı sığdıramıyorsa vayyyyyyyyyyyy bizim halimizeki vayyyyyy..![/COLOR][/B][/FONT] |
[B]Bu tarihi maca duyarsız kalacak yiğidoyu düşünmek bile istemiyorum [/B]
|
7 den 70 e gelmesin..
Takima Destek Olacaklar Gelsin..! |
[QUOTE=furky.b;386684]7 den 70 e gelmesin..
Takima Destek Olacaklar Gelsin..![/QUOTE] [B]hay ağzına sağlık yiğido çekirdek yemeye dürüm yemeye gelmesin gelenler gerçekten destek vermeye gelsinler yeter ya pazar,terme bulancak sebat maçlarından uefa kupasına ligde şampiyonluğa oynar duruma gelmişiz hala çekirdek yeme derdinler ben biletimi alıyorum ve pazar maçtayım tüm yiğidoları da stada bekliyorum [/B] |
Sevgili Yiğidolar, Sivas'tayım, uzun bir aradan sonra 4 Eylül'de Sivassporumuzun maçını izleyeceğim. Böyle fırsat 41 yılda bir gelir!:)
Ben biletimi aldım hazırım, bütün Sivassporluları bekliyorum. Tribünleri dolduralım... Hepberaber... |
[QUOTE=furky.b;386684]7 den 70 e gelmesin..
Takima Destek Olacaklar Gelsin..![/QUOTE] bencede adamlar geliyor bağıran destek veren taraftarıda engelliyor. |
GARDAŞLAR BU BOLE OLMAS BEN SİVASTA OLSAYDIM KESİN GİDECEKİM MAÇA AMA BRAGA MACINA SİVASTA OLABİLİRİM OLURSAM MUTLAKA İZLEYECGİM BU MACI TAKIMIMIZA BAGIRARAK DESTEK VERECEGİM
|
[B]arkadaşlar ben bir beşiktaşlı olarak sizi cani gönülden destekliyorum inşallah yarın yener tur atlarsınız ve inş uefa kupasına katılrısınız maçta tv karşısında sizleri desteklicam (duygularımı belirtmek için üye oldum)[/B]
|
degerli üyelerimiz, degerli Sivasspor taraftarlari, Sivassporun bize bu macta ihtiyaci var onun icin stadi dolduralim. Oturucak yer kalmasin, yukardan bisey düserse bulunamasin, yagmur yagarsa koltuklar islanmasin. Öyle dolsun 4 Eylül Pazar aksami.
Paylasim icin sagol. |
vallaha şu fiyatada stad dolmazsa bizede yazıklar olsun sezon boyunca stadı doldurmuyorsunuz falan diyen almanyacılarada şuanda bir cogu burda destek verin diyordunuz sıra sizde herzaman destek tam destek ölümüne sivasss
|
[B][I]Artık Yonetımde Ne Yapacagını Sasırdı :([/I][/B]
|
yaa keşke bende Sivasta oLsaydımda qitseydim o maça. şubatta Sivasa qelmiştim ben işLerim wardı o zaman Ç.Rize maçı wardı Lapa Lapa kar yağıyodu(bilenler bilir.) ben genede gittim o maça. Hatta rahmetli TFF başkanı HASAN DOĞAN'da gelmişti o maça:):). Yani İstanbul'dan Sivasa qidicen ama maça gitmicen oLurmu be öyle terbiyesizlik.:D
|
bu durumda neyazacam bilemiyorum vallahi bu haberlerin cikmasindan bile rahatsiz oluyorum 1000billet nedirki sok oldum ben trt1 maci izlerken moralim bozulacak bliyom ya sahadaki futbolcularin ya yonetimin yada bulent hocanin dusunun bu imkanlari bizlere verdiler bizse buyuklukten bahsediyok gonullerin sampiyonlugundan bahsediyok boyle olmaz uyan sivas li uyan param yok deme ben bilirim o numaralari 20 yil sivas ta yasadim sanayide yetistim hep duyardim sivas super lige bir ciksa diyenleri hani nerdeler birakin lige cikmayi avrupaya maclari oynuyoruz basimizi ellrin arasina alip dusunun sonkez sivas in nasil reklami oluyor ben fransa dayim hic televiz yonlardan sivas i duymazdim ama simdi istemeselerde zorlada olsa sivas sivas diyorlar daha cok icimi dokmek istiyorumda olmuyor iste yazimda cok sitem etmis olabilirim ozur dliyorum ama her sitemim SIVAS icin hani bir soz varya DUNYA TURKIYE YI SEVMIYOR TURKIYE DE SIVAS I dogrumudur bilinmez biz biz olmadikca bizi kimse sevmez bize yakisir sekilde takimimiza ve sivasimiza gerekeni yapmamiz lazi bu benim gorusumdur saygilarila
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26. |