![]() |
SİVAS RÖVANŞA HAZIR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Grbalj-Sivasspor.jpg[/IMG]
UEFA İntertoto'da ki temsilcimiz Sivasspor deplasmanda aldığı avantajlı skoruda arkasına alarak rövanş maçında işi bitirmeyi hedefliyor. UEFA İntertoto Kupası 2. tur rövanş maçında yarın Sivasspor ile karşılaşacak Karadağ ekibi OFK Grbalj, maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Karadağ'da oynanan ilk maçta 2-2'lik eşitliği bozamayan OFK Grbalj, Sivasspor ile yarın saat 19.00'da oynayacağı rövanş maçı için bugün kente geldi. Kamp yapacağı otele yerleşen Karadağ ekibi, daha sonra karşılaşmanın oynanacağı stadyumda, teknik direktör Nebosa Vignjeviç yönetiminde basına açık bir antrenman yaptı. [IMG]http://www.tumspor.com/photos-inner/181609960.jpg[/IMG] Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, teknik direktör Vignjeviç, futbolcularına gol ve şut çalışması yaptırdı. Bu çalışmanın ardından orta saha ve forvet oyuncuları top sektirirken, savunma oyuncuları taktik ağırlıklı kısa bir çalışma gerçekleştirdi. Karadağ ekibinin antrenmanını, Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, yönetici Faruk Taşseten ve basın mensupları da izledi. Hazırlıklarını tamamlayan OFK Grbalj takımı kampa girdi. Bu arada, UEFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi üyesi ve aynı zamanda Sivasspor-OFK Grbalj maçının gözlemcisi Belçikalı Karel Vergtongen'in statta incelemelerde bulunduğu öğrenildi. [IMG]http://www.tumspor.com/photos-inner/218811422.jpg[/IMG] UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için bazı çalışmaların yapıldığı stadı gezen Vergtongen'e, Futbol Federasyonu temsilcileri ile Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Taşseten'in eşlik ettiği belirtildi. |
--->: SİVAS RÖVANŞA HAZIR
[B]................Allah yardımcıları olsun...............[/B]
|
HAYIRLISI OLSUN HAFTAYA BRAGADAYIZ İNŞALLAH...!
|
7 milyon sivaslı arkanda duaları ile haydi sivasım bitir şu işi
|
hade sivas bu oynadıgımız takımı sen yersin bunları kolayca yenecegimize inanıyorum
|
-->: --->: SİVAS RÖVANŞA HAZIR
[QUOTE=emremoni;386977]hade sivas bu oynadıgımız takımı sen yersin bunları kolayca yenecegimize inanıyorum[/QUOTE]
unutmayalım kı bu takım kendı sahasında ıkı tane gol attı bize kolay takım dıye birşey kalmadı artık yer yuzunde temkınlı olmak lazım ıbreler bıze donuk bu bır gercek ama ayaklarımızın yere basması lazım |
Bu maçı alıcağız Allah'ın izniyle. UEFA'ya gideceğiz. Başka çaresi yok... Allah'a emanetsiniz...
|
-->: SİVAS RÖVANŞA HAZIR
türkiyeyi temsil ediyoruz bu turu atlamamız lazım macı ciddiye alırsak bu maçı rahat geçicaz dualarımız senle sivassporum
|
herkese slm arkadaşlar bende sivaslıyım arkadaşalr aranızda sivassporun rövanş maçındaki kadrosunu bilen varmı söyleyebilirmisin
|
ademgoze sen biliyormusun sivassporun rövanş maçındaki ilk 11ini
|
bu mçı sivasspor alacak allahın izniyle sonra intertotoda bir maç kalıyo onu da alırsak uefadayız inşallah alırız bu maçı
haydi yiğdolar yersiniz siz bu takımı |
Allah yardımcımız olsun ama yenip bir üst tura atlayacagımıza inanıyorum lütfen biletlerimizi alıp stadı dolduralım sigara parasına bilet veriliyor sivasspor için bi gün sigaradan vazgeçemezmiyiz?
|
Yiğidolar bugünde Coşup 5:0 gibi bir skorla turu geçecektirtir bundan herkes gibi bende eminim Başarılar sivasspor .... Destekleyen Herkese Teşekkürler....
|
ALLAHIM BIZE YARDIMCI OL SANA YALVARIYORUM
|
Sivasspor 3-0 Grbalj
qol; m.yildiz,m.yildiz.qurbanov. mac iste boyle biter arkadaslar |
[CENTER]SIVASSPORUMUZA BASARILAR BU MACTA OLMAYI COK ISTERDIM AMA NASIP OLMADI SIVASIMIZA GÖNÜLDEN BASARILAR, INSALLAH SIVASIMIZ TARIH YAZACAK ALLAH YARDIMCILARI OLSUN FUTBOLCULARIN VE TEKNIK HEYETININ. SIZINLE GURUR DUYUYORUZ[/CENTER]
|
BİZ BU TAKIMI HARCARIZ HERKES RAHAT OLSUN MAÇTAN SONRA GELİN BEN BURDAYIM:)
|
70 Milyon sizi seyredecek.BAŞARILAR
|
[B][I][COLOR="Olive"][FONT="Times New Roman"]Sivasspor'a sonsuz başarılar dilerim.[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
[B]Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,Kuyruğuda geçtik.Artık bundan sonra söz Futbolcular,taraftarlar,hocamızda.
Allah yardımcımız olsun.[/B] |
-->: SİVAS RÖVANŞA HAZIR
umarim dileklerimiz kabul olur. Insallah Uefaya kapimizi acacagiz.
Paylasim icin sagol. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:55. |