SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   RAKİP BRAGA!(küçük bir analiz) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19689)

buraks58 13.07.2008 22:22

RAKİP BRAGA!(küçük bir analiz)

arkadaşlar intertoto kupası 3. turunda bizi gerçektende çok güçlü bir takım bekliyor.portekiz temcilsinin uefa'daki geçen sezon performansı şöyle:

[B]uefa kupası 1.turu[/B]
hammarby 2-1 braga
braga 4-0 hammarby

[B]uefa kupası F-grubu [/B]
bolton 1-1 braga
braga 1-1 b.münich
aris 1-1 braga
braga 2-0 kızılyıldız

[B]uefa kupası 3.turu[/B]
w.bremen 3-0 braga
braga 0-1 w.bremen

[B]avrupa tecrübesi olan bu zorlu rakibe karşı inşallah takımız gücünü gösterecek ve avrupada da adından söz ettirmeye başlayacaktır.başarılar sivasspor şampiyon sivasspor...[/B]

UEFA Kupası'na bir adım kala Sivasspor'un rakibi Braga'yı tanıtıyoruz... Portekiz'de hiç şampiyonluğu bulunmayan Kırmızı-Beyazlı ekip, sadece geçtiğimiz yıl UEFA Kupası'ndaki başarısıyla dikkat çekti. Braga, geçen sezon Kupa 2'de Bolton ve Bayern Münih ile birlikte gruptan çıkıp, ilk 32 takım arasında yerini almıştı. Kadrosunda pek fazla önemli yıldızı bulunmayan Braga, Grbalj'a göre zor bir rakip olsa da, Sivasspor'un eleyebileceği bir takım görünümünde....

Takım kadrosu
Kaleci:
Paulo Santos, Dani Mallo, Felgueiras
Savunma:
Rodriguez, Paulo Jorge, Frechaut, Peixoto, Pereira, Moises, Evaldo, Edimar, Andre Leone
Orta Saha:
Bruno Tiago, Jair Baylon, Andres Madrid, Stelvio, Paulo Cesar, Luis Aguiar
Forvet:
Jorginho, Wender, Roland Linz, Kalaba, Filipe Oliveira, Elias Figueroa

Künye:
KURULUŞ: 1921
RENKLERİ: Kırmızı-Beyaz
STAT: AXA Stadium
KAPASİTE: 30.154
BAŞKAN: Antonio Salvador
T.DİREKTÖR: Jorge Jesus

ATGEÇMEZLİ 13.07.2008 22:24

--->: RAKİP BRAGA!(küçük bir analiz)

braga bize rakip olamaz benim portekizli arkadaşlarım var onlardan aldım haberlerini. Eski güçlerinde değiller. 5 çekersiniz diyorlar.

enginaga58 13.07.2008 22:24

[B]Benim Sivas ım bu maçtan da bileğinin hakkıyla galip gelmeyi bilecektir , bu dakikadan sonra onlara güveniyoruz .......yolları açık olsun ......[/B]

oz.can 13.07.2008 23:01

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;387182]braga bize rakip olamaz benim portekizli arkadaşlarım var onlardan aldım haberlerini. Eski güçlerinde değiller. 5 çekersiniz diyorlar.[/QUOTE]

inşallah.........................

Yiğiter 13.07.2008 23:04

-->: --->: RAKİP BRAGA!(küçük bir analiz)

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;387182]braga bize rakip olamaz benim portekizli arkadaşlarım var onlardan aldım haberlerini. Eski güçlerinde değiller. 5 çekersiniz diyorlar.[/QUOTE]

:)
...............................

pover58 13.07.2008 23:07

braga iyi takım ancak sivassporda iyi takım ben bragayı eleyecegimize inanıyorum.

kaya0758 13.07.2008 23:25

[B][I]braga zor maç olacak ama inş. geçeriz bragayı[/I][/B]

konartr58 14.07.2008 00:01

türkiye isimli arkadaş.<bakıyorumda sivasın yenilmesini çok isityorsun nedense.braga lıar kına biliyorsa iste.ellerine yakarsın artık.

rapge 14.07.2008 00:31

arkadaşlar maç ne zmn saat kaçta gelcemde maça bi haberim olsun ona göre geleyim;););)

Dark Force 14.07.2008 00:34

-->: RAKİP BRAGA!(küçük bir analiz)

[B]Tecrübeli takımlar her zaman tehlikeli olur..Ama çok iyi takım olduğu tartışılır...[/B]

muco5806 14.07.2008 01:13

Tek sorunumuz topu içeri sokmak.Onun dışında futbolumuz kusursuz.Mehmet,Balili ve Mohammed üçlüsü bu turu çok rahat koparır.

Tuncay 14.07.2008 01:18

Sivassporun ozelligini kimse bilmiyor, hatta diyebilirimki taraftarimizin cogu bile farkinda degil.Sivasspor kendine inanmis,oyunculari butunlesmis,para,puan veya mecburiyetten oynamiyor.Turkiye liglerinde hic gorulmemis bir oyun sergiliyoruz.Sivas icin forma icin seref icin oynuyorlari.
Bugun 1-0 yendigimiz mac beni biraz uzdu.Takimimiz yerine tam oturmamisti.Golcu oyuncularimiz bile kendilerini taniyamamislardir.Oyle goller kacirdilarki sasmamak elde degil.Ama gercek suki takim henuz oturmadi.Sezonun boslugu,yeni gelenler etkiledi.Fakat Braga yida yenecegiz ben inaniyorum.Hic endisem yok,bu dusuncemi yurgimden soyluyorum.Sivasli oldugum icin degil sivassporun buyuk oldugu icin yenecegiz.Inanin gardaslarim kim ne derse desin.

malicetinkaya 14.07.2008 07:23

arkadaşlar sc braga hakkında aşağıdaki sitede biraz bilgi var;

[url]http://www.macanilari.com/getir.php?fid=200820099003[/url]

adamlar son 4 yıldır düzenli olarak uefa kupasına katılıyorlarmış. hatta geçen sezon ilk 32'ye kalıp verder bremene elenmişler. ondan önceki sezonda ilk 16 ya kalmışlar. bayağı tecrübeliler.... umarım sivasspor turu atlar ve uefa kupasına katılma hakkı kazanır...

bhdr5858 14.07.2008 08:56

ARKADAŞLAR BENCE GRBALJDA O KADAR POZİSYON BULDUK AMA SANŞ 1 TANE ATABİLDİK.İNŞALLAH BRAGA KARŞISINDA BÖYLE OLMAZ.SİVASSPORA BRAGA KARŞISINDA BAŞARILAR.

bhdr5858 14.07.2008 08:59

BRAGA<SİVASSPOR BUNU ÖĞRETELİM.BRAGAYA.TAKIMI HAFİFE ALMAYALIM.BİDE KEŞKE İLK MAÇ ORDA OLUPTA 2. MAÇ SİVASTA OLSAYDI.İYİ OLURDU

dragon_58 14.07.2008 09:16

HAYRLISIYLA UEFA YA KALACAGIZ .

nuri_58 14.07.2008 10:50

inş bragayı yeneriz ve UEFA'ya çıkarız............

davulcu 14.07.2008 10:54

çalışmaların için saol

açılın avrupa yiğidolar geliyor

Besyo_cu 14.07.2008 11:03

Braga kolay takım diyenler sizlere sadece güluyorum hiç izledizmı braga yı her sezon avrupada oynuyorlar tecrübeliler ben takımıma sonuna kadar güvenıyorum ne olursa olsun bu macı alırız ama cok zor olucak ve takımıza yapılan eleştirilere gelince daha temmuzdayız unutmayın sezon a cok var ve eksiğimiz de fazla bunu da dikkate alalım...

MMK 14.07.2008 11:18

İlk maç 19-20 temmuz SİVAS ta ikinci maç 26-27 temmuz Portekiz de

xxsivas_58xx 14.07.2008 11:44

BiLetler satışa çıktı mı ve fiyat hakkında bilgisi olan warmi

Eyvaz94 14.07.2008 11:53

hic biriniz merak etmeyin biz bu takimi da geceriz.yigidolara basarilar.

3258murat 14.07.2008 12:05

[B]Braga Portekizin önde gelen takımlarından biri.
Yabana atılacak bir tk.değil.
Biz de çok iyi bir takımız;
Disiplin,özveri,kardeşlik,kaynaşma vs.vs. takım adına hepsi var bizde.
İşimiz kolay değil,zor maç olacak.
İnşallah YİĞİDOLAR bu zorlu engeli de aşacaktır.
Haydi YİĞİDOLAR kalbimiz sizinle
Allah yar ve yardımcınız olsun.[/B]

KIZILCAN 14.07.2008 12:11

Sivas zoru sever....................

sahin5858 14.07.2008 12:38

Sivasım bundan öncekilere yaptığı tık tık tık tıkı Braga ipnelerine de yapacaktır.Siz merak etmeyin :p:p:p

haberci58 14.07.2008 13:25

Mçaı hangi kanal vericek ben İST.da oturuyorumda sabırsızlıkla bekliyorum maçı.Bilgisi olan lütfen sölesin gene trt 1 verecek mi :confused:

yigidogurbettee 14.07.2008 13:32

evet turkiyedeki macı trt verir. mac 20 temmuzda rovans 28 temmuz.

Cerit 14.07.2008 13:41

Hayirlisi, Braga gecen sene Bayern München'e karsi 1-1 berabere kaldi, iyi takim. Stadlari da cok komik, kale arkasi kayalik, ama yine de güzel.

haberci58 14.07.2008 13:48

UEFA İNTERTOTO KUPASI 3.TUR MAÇLARI

Bnei Sakhnin FC (ISR) v RC Deportivo La Coruña (ESP)
Panionios GSS (GRE) v SSC Napoli (ITA)
Sivasspor (TUR) v SC Braga (POR)
Grasshopper-Club (SUI) v PFC Chernomorets Burgas (BUL)
FC Saturn Mosko. (RUS) v VfB Stuttgart (GER)
PFC Neftçi (AZE) v SC Vaslui (ROU)
Stade Rennais FC (FRA) v SC Tavriya Simferopol (UKR)
SK Sturm Graz (AUT) v Budapest Honvéd FC (HUN)
NAC Breda (NED) v Rosenborg BK (NOR)
Odense BK (DEN) v Aston Villa FC (ENG)
IF Elfsborg (SWE) v FK Rīga (LVA)

İlk maçlar : 19/20 Temuz
Rovans maçları: 26/27 Temuz

58_cebeci_58 14.07.2008 13:50

ya abi nasıl eski gücünde deiller ya.gecen sene adamlar uefa kupasında gruplarda yanilmemişler.bu adamlar çok güçlü.bizi zorlayacaklar kesin.boltonla berabere münhle berabere lamışlar.daha nasıl eski günlerinde deiller.eski gün dedikleri uefa kupasını almışlar felan herhalde...

sahin5858 14.07.2008 13:55

[QUOTE=58_cebeci_58;387443]ya abi nasıl eski gücünde deiller ya.gecen sene adamlar uefa kupasında gruplarda yanilmemişler.bu adamlar çok güçlü.bizi zorlayacaklar kesin.boltonla berabere münhle berabere lamışlar.daha nasıl eski günlerinde deiller.eski gün dedikleri uefa kupasını almışlar felan herhalde...[/QUOTE]

ooo çok seksi yorumlamışın emmoğlu.Şahin dayımla tanışmayı hak ettin sen ;)

buraks58 14.07.2008 19:44

[QUOTE=besyo_cu;387341]Braga kolay takım diyenler sizlere sadece güluyorum hiç izledizmı braga yı her sezon avrupada oynuyorlar tecrübeliler ben takımıma sonuna kadar güvenıyorum ne olursa olsun bu macı alırız ama cok zor olucak ve takımıza yapılan eleştirilere gelince daha temmuzdayız unutmayın sezon a cok var ve eksiğimiz de fazla bunu da dikkate alalım...[/QUOTE]

kesinlikle haklısın kardeş.inşallah takımımız zoru başarıp turu geçer.

kadir0911 14.07.2008 20:14

Bu Linkte Braga Axa Stadium dan resimler, ayin 26. orda oynayacagiz :)

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=368232#post368232[/url]

metins 14.07.2008 20:50

beyler kimse kusura bakmasın sivasspo sivasspor gibi oynarsa taraftarımızda taftarlığını yapara bunda hiç şüphemiz olmasın uefa ya kesin gideriz

58hayati 14.07.2008 20:55

ugur yıldırım satıldımı hiç haber yok kaderoda yok nerede bu adam yav.

buraks58 14.07.2008 21:30

karşılıklı anlaşma ile sözleşmesi fesh edildi kardeş.

Ahwettt 14.07.2008 21:38

Eğer ki eledğimiz takıma karşı oynadığımız gibi disiplinsiz oynar isek açıkcası ben korkuyorum. İnşallah eski Sivasspor gibi oynar ise elemeyeceğimiz takım yok.

mucahit_58 14.07.2008 21:43

Yorumları okudum baraga çok kolay takım felan diyenler var sadece gülüyorum ve tipik bilmeden konuşma hastalığı diyorum, Braganın geçen seneki maçlarını izlemenizi tavsiye ediyorum b.Münih maçını mesela adamlar çık iyi ve tecrübeliler, bu sezon 3-4 iyi futbolcusu ayrıldı en iyi avantajımız o sayılabilir.. Sivasspor takım ruhunu yansıtırsa turu geçeriz ama sizin gibi kolay olacağı kanaatinde değilim..

gokhanbayrak 14.07.2008 21:57

sivassporun şansı %20 bence.gerçekçi olmak lazım.inşallah bu %20 gerçekleşir de utandırırlar beni.ama çok zor...

EMREE58 14.07.2008 22:03

SLM ARKADASLAR ALLAHIN İZNİYLE BRAGA MAÇINIDA ALIP UEFAYA GİDİCEZ.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56.