![]() |
Sivasspor-Grbalj Macinda En Cok Kimi Begendiniz ?
Sivasspor-Grbalj Macinda En Cok Hangi Futbolcuyu Begendiniz ?
Veya Gözünüze Batti..? Bence Macin Yildizi '' Mamadou Diallo '' Ve Bu Arada Yeni Transferimiz Bilica Neden Oynatilmadi ? Bilenler Varmi ? |
--->: Sivasspor-Grbalj Macinda En Cok Kimi Begendi
[B]bende yeni transferlerden ibrahim dağışanıbeğendim.
|
en iyi km bilmem ama sahanın en kötüsü ilhan dı
|
ibrahim dagasan sadece iyi orta acıyor birde cezasahazı nın hemen dısında o topa vurması lasım dı ama cok heyecanlandı diger mçta bence cok iyi olacak
|
İbrahim Ve Dialloyu Cok Begendim..Babama Dialloyu Övüyordum Cok İyi Defans Diye..Macın Sonlarına Dogru Golunude Attı..Böle Defans Hangi Takımda Var...Ligde 3 Tane Göbekte Oynayan İyi Defans Oyuncu Var Bana Göre Onlarda [COLOR="Red"]Lugano..Servet Ve Diallo [/COLOR]
|
Ya arkadaslar yeni transferlerden ibrahim iyi ama digerleri aytac emre iyi degil yaa volkanda kotu degildi yani bravo yinede hepsinee...
|
BENCEDE İBRAHİM DAĞAŞAN İYİYDİ
|
[B]volkan ünlü bana göre güven verdi yan toplarda harikaydı.[/B]
|
[B][I]İbrahim Dagasan Ve Diallo
Balili De cok İsteklıydı Ama Olmadı...[/I][/B] |
-->: Sivasspor-Grbalj Macinda En Cok Kimi Begendin
Bana Kalirsa Macin Yildizi Volkan ve Sylla'ydi, Forvetlerimize cok is düsmedigi icin pek ön plana cikmadilar gol Pozisyonlarinda etkili olamadilar. Volkanin o güzel kurtarislari, zamanli cikislari gayet iydi, Syllanin ise Orta Sahada Top dagitmasi, top kapma ve pres acisinda cok iyi mücadele etdigi göründü.
Benim acimdan böyle. Ama herkes iyi oynadi ve hepsini kutluyorum I LOVE SIVASSPOR |
bence hepsi birer yildizdi. Hepside elinden geleni yaptilar. Onlari kutluyorum.
Paylasim icin sagol. |
diallo bence gol attıgı icin degil ,maçta en iyi oynayan bence oydu
|
Ibrahim cok calisti orta sahada bence o olmali macin yildizi, firikileride iyi kulandi golunun pasinida o verdi. Aytacta iyi oynadi defasta.
|
Ibrahim Dagasan gercekten cok iyi oynadi
|
bence kaleci volkan ,ve ibrahim dagasan
|
[B]maçın yıldızı taraftar idi.. :)[/B]
|
Ya sormaya gerek yok maçın yıldızı tartışmasız Sylla dı.. harika bir oyuncu ya ben hayran kaldım...
|
ben sylla'yı çok beğendim...ama volkan da harikaydı...
|
mehmet yıldız çok iyi ya formundan hiç bişey kaybetmemiş tek başına savaşçı
|
Bence en iyisi değil, en iyi ikilisi vardı. Volkan ve Diallo. diallo sürpriz çıkışlar yaptı.
|
şampiyon sivasım ne istersen iste benden
istersen donatayım dörtbiryanı bayraklarla istersen bağırayım istanbuldan sivasa uefa kesmez bizi sene şampiyonlar ligi yüğidodur namımız kimse durduramaz bizi isterseniz göklere çıkarırız sizi haydi yiğidom avrupada güldür bizi sen yiğidosun senin namın belli büyük taraftarın var çok ateşli 4 eylülü cehenneme çevirir haydi yiğidom sivas rüzgarı estir |
KANFOR DA COK CALISRI
VOLKAN SÜPERDI DIALLO HARIKAYDI BALILI IYIYDI MEHMET BECERIKSIZDI VE BALILI MEHMET TOPLARI GRTIRIYORLAR SON VURUSLARDA GÖRDÜKKÜ BASARISIZLAR |
[B]bütün futbolcular bence maçın yıldızlarıydı ama bence kaleci volkan mükemmeldi böyle önemli bir maçta hiç hata yapmadan kırk yıllık SİVASSPOR'lu gibi oynadı ve ilerisi için ümit verdi şimdi işi zor olan bülent hoca nasıl seçim yapacak merak ediyorum kalede.. /B]
|
[B]bence maçın yıldızı diallo ikinci yıldızı volkan dı[/B]
|
Bana göre maçın en iyilerinden birisi İbrahimdi. Hatta Dİallo 'dan sonra en iyisi idi. Bülent Hoca İlhana nasıl sabır gösterdi anlamadım. Aytaç ve İlhanın bu takımda kadroya girmesi biraz zor. Arkadaşlar İbrahim bir kaç maç üst üste oynar ise Sivassporumuz için harika bir transfer olmuş olur. Maçı izlerken bu bursa neden bıraktı bu İbrahimi diye düşünmedim değilim.
|
benim en çok beğendiğim isim ibrahim dağaşan dı ama maçın yıldızı ise diallo ydu ibo süperdi
|
[B]yıldız
sahada yok gibiydi isteksiz oynadı balilide güzel oynadıı çok koştu ama golu atamadı işte abdurahman diallo ve kaleci volkan bana göre[/B] |
bence maçın yıldız Balili'ydi........
|
bence hepsi iyiydi ve maçı aldık...
|
kalecimiz volkanı begendim......
|
[B]İbrahim Dağaşan Ve Diallo........[/B]
|
[B][I]ben en çok kaleci volkanı beğendim.akın ve petkoviçin işi zor gibi.
sonra ibrahim dağaşanı beğendim.iyi ve kendine güvenen bir futbolcuya benziyo.bursa bu kadar iyiydide neden gönderdi.dialloda iyi sayılırdı. sergio oliveria çok klas ya oyuna girdikten sonra gene döktürdü. ve form tutamayanlar. en formsuz silla çok gereksiz çalımlara giriyo ve çoğunda topu kaptırıyo. mehmet yıldız ve musa hayal kırıklığıydı benim açımdan. balili sonradan oyundan düştü sakatlığının hala etkisi var. hayrettin bildiğimiz hayrettin gene ileri gidince çabuk dönemiyo. apo eski formunu yakalamsı gerekiyo bildiğimiz bindirmeleri yapamadı sağdan. ilhan vasattı. aytaç idare etti herşeye rağmen ligin daha başlamadığını düşünürsek hepsine bravo. [COLOR="Red"]bir sitem: mehmet yıldız takımı gene trübüne getirmedi maçtan sonra.kaptan keşke devran olsaydı.(o hep getiriyo çünkü)[/COLOR] son olarak gözlerim ivanı aradı yedek klübesindede trübündede göremedim onu.[/I][/B] |
[B]Balili Ve ibrahim D..-----------------------[/B]
|
[QUOTE=GuLo;387696][B]Balili Ve ibrahim D..-----------------------[/B][/QUOTE]
KALECİ VOLKANINDA HAKKINI YEMEYELİM DEMİ:D:D:D |
[B][B]Balili benjeee ;)[/B]
I LOVE SIVASSPOR[/B] |
maçın yıldızlarından biriside tribünlerdi
ilk defa takıma böylesine destek verildi.Ama bu bile yetersiz tribünlerin daha da gelişmesi gerekli bunun içinde görev bizlere düşüyor bundan sonra tribünler en kötü böyle olur |
memo hakikaten ii toplar indirdi ibrahim dağaşan da maçta iiydi.. diallo yu da beğendim ama sylla memo yla beraber maçın yıldızıydı bence:D
|
Gecen Macda en cok göze batan bence Ibrahim di cünkü bütün duran toplari o kullandi
|
hepisi iyidi oyum am dialloya kafayi iyi vurdu
|
[B]bende İbrahim Dağaşan diyorum kesinlikle maçta asisti de o yaptı..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |