![]() |
2. Halı Saha Maçı
[B][COLOR="Red"]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe
1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8:FurkaN MaVi TakIm ŞöYLe [COLOR="Blue"] 1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:yiğiter187 6:azgeç 7:onur 8:Said[/COLOR][/B][/COLOR] Tamamdır Yarın (02.08.2008) macın tarıhı saatı yayınlanacaktır |
--->: 2. Halı Saha Maçı
maç nerede olcak yazarsan ona göre belli olur gelenler kardeş
|
[QUOTE=58_sivas_1987;389511]maç nerede olcak yazarsan ona göre belli olur gelenler kardeş[/QUOTE]
KaRDeŞ MeTRoPOL Tahmınen Ona Gore Ayarlıyacagız.. |
sivastamı oluyor orası istanbuldaysa ben oynarım
|
[QUOTE=58_sivas_1987;389514]sivastamı oluyor orası istanbuldaysa ben oynarım[/QUOTE]
sivas ama henuz bellı degıll neyse gorusz |
Sıvas Halısaha
[COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR] 1-ul'ruzales 2-lato 3.Ahmetturan90 4. ??? İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE MAVİ KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1. 2. 3. |
-->: --->: 2. Halı Saha Maçı
[COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR]
1-ul'ruzales 2-lato 3.Ahmetturan90 4.ABDULLAH DUMAN İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE MAVİ KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1. 2. 3. |
-->: 2. Halı Saha Maçı
TARİHİ YAZ AHMET HERKEZ ONA GÖRE YAZSIN
|
Tokat'ta olsa bende iştirak ederdim.Ancak kışın gelebilirim memlekete.
Yinede başarılar gardaşlar. Bu arada bence Kırmızı - Mavi yerine Kırmızı ve Beyaz takım olsa daha iyi olur.Renklerimizi teşkil eder malumunuz.;) |
ama beyazı yazınca sayfada görünmezki ihdem. :)
benim durumum net değil . o nedenle yazdırmıyorum şuan adımı. |
--->: -->: 2. Halı Saha Maçı
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;393736]TARİHİ YAZ AHMET HERKEZ ONA GÖRE YAZSIN[/QUOTE]
apo agustosun ılk haftası olucak ıstek artarsa |
Haydi bakalım yapın şu işi biz başkentte 6.sını yaptık artık bıktık:)
nice 6lara:) |
AĞUSTOSUN 20 SİNE KADAR BURDAYIM SONRA Bİ SÜRE İST
|
[QUOTE=ul'ruzales;393760]Ankara gibi sıvaslıların milyonlarca olduğu şehirde 6 nedirki,
Hele şu maçı halledelim tatil dönüşü ankarada 7 nciyide hallederiz. NOT : Ankara halısaha başlığınızda açın 7 nci organizasyonunuzu,gerekirse bizide yazın,nasıl olsa yolumuzun üstü.[/QUOTE] abi bakıyorumda çok hızlısın:) |
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;389504][B][CENTER][COLOR="DarkOrchid"][COLOR="Black"]
Arkadaşlar Hafta Sonu 2.Halı SAHA MAÇI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.. SİZLERDEN GELEN CEVAPLAR DOLAYISIYLA DÜZENLIYECEGIZ.. İNŞ.. KESIN GELEBILECEK ARKDASLAR FORUMA YAZARLARSA ONA GORE UYGULUYACAGIZ.. SAYGILARLA[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE] böyle bir organizasyon düşündüğün için kutlarım canım kardeşim yolunuz açık olsun |
[B]Sivas`taki arkadaslaer szileri tebrik etmek gerekir biz Istanbul`da daha ilk hali saha macini yapmadik[/B]
|
izmirligardaş58 benide ekleyin arkadaşlar muhakkak gelcem ok
|
[COLOR="red"][B]1-ul'ruzales 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.Ahmetturan90[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.burçak[/COLOR][/B] 5. 6. 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1.[COLOR="Blue"][B]izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] 3. 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
ahmet kardesı bende gelıyorum mavı kose
|
Hepinize iyi eglenceler dilerim....
|
kırmızı takıma beni de ekleyiverin..
|
Bende size katilmak isterdim ki, insallah böyle daha cok organizazyonlar olur.
|
[COLOR="red"][B]1-ul'ruzales 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.Ahmetturan90[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.burçak[/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]5.kırmızıbeyazlı[/B][/COLOR] 6. 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]3.savis[/COLOR][/B] 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[COLOR="red"][B]1-ul'ruzales 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.Ahmetturan90[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.burçak[/COLOR][/B](Bellı Degıl) [COLOR="Red"][B]5.kırmızıbeyazlı[/B][/COLOR] 6. 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] [COLOR="Blue"][B]1.izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]3.savis[/COLOR][/B] 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[B][I][COLOR="RoyalBlue"]ok hocam ızlemeyede gelebılırler gelebılecek kesın ama kesın gelecekler foruma yazsın ıns sımdıye kadar yazılmıslar ıns gelıcektır sonrakılerde yazdırabılır[/COLOR][/I][/B]
|
keşke sivasta olsaydımda bende oynasaydım:)
|
[QUOTE=davulcu;393865]keşke sivasta olsaydımda bende oynasaydım:)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]Senin ruhun yetr kardeşim benim [/B][/COLOR] |
[QUOTE=YiğidoGençlik;393867][COLOR="Red"][B]Senin ruhun yetr kardeşim benim [/B][/COLOR][/QUOTE]
eyw kardeşim sağolasın busene şampiyon anadoludan |
[COLOR="red"][B]1-Ahmetturan90 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.YiğidoGençlik[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.MesutReis[/COLOR][/B] [B][COLOR="black"][COLOR="Red"] 5.Abdullah Duman 6.Falçata_58[/COLOR][/COLOR][/B] 7. İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1.[COLOR="Blue"][B]izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] 3. 4. 5. 6. 7. Haydı Genclık |
[COLOR="red"][B]1-Ahmetturan90 2-lato[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]3.YiğidoGençlik[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]4.MesutReis[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]5.Abdullah Duman 6.Falçata_58 7.[/COLOR][/B] İLK 11 KIM OLUCAK OYNAMAK ISTEDIGINIZ RENGI SECEREK YORUM YAZINIZ KIRMIZI KÖŞE [COLOR="Blue"] MAVI[/COLOR] 1.[COLOR="Blue"][B]izmirligardaş58[/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]2.Alibey58[/COLOR][/B] 3. 4. 5. 6. 7. Yenı Lıste SIRALANDI KIRMIZI KÖSEYE BIR KISI LAZIM MAVI KOSEYE 5 KISI KISA SUREDE DOLDURALIM |
[QUOTE=SEMİH-58;393895]burda konuşan çok olur abi...
sen kafana takma bak sana şimdide derler ki esti gürledi sustu kaçtı derler... sen kendin için yaşamışsın bu zamana kadar... iki kopugun sözüyle mi yolunu çevireceksin... gurban olurum senin o pala bıyıgına... yapma gözünü seveyim sana bakarak yolunu belirleyen gençlere böyle yanlış bi yön gösterme... eminim ki sen ismini o listeye tekrardan ekleyeceksin hemde en başa...[/QUOTE] ya kardeş iyide kim ne demişki onu bile bilmiyoruz |
[B][I]ARakadaslar MAvı KOSEYE GELMEK ISTEYENLER SIMDI FORUMA YAZSIN DUZENLIYECEGIZ YARIN [/I][/B]
|
(SiVAS) 2.HaLI SaHa MaÇı
Öncelikle Kesın Gelecek Arkadaslar
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Blue"][I]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe[/I][/COLOR][/B] [COLOR="Red"][I][B]1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı [/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR="Blue"]MaVi TakIm ŞöYLe[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR="Blue"]1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4: 5: 6:[/COLOR][/B][/I] [COLOR="Blue"]MAVİ TAKIMDA EKSIGIMIZ VAR GELMEK ISTEYEN ARKADASLAR [U]KESIN [/U]GELEBILECEK ARKDASLAR EKLENECEKTIR.. MAVI TAKIM TAMAMLANDIGI ZAMAN [U][I]MAC TARIH: SAAT: GUNU: [/I][/U]YAYINLANACAKTIR..[/COLOR] [COLOR="Red"][I][B]Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.com[/B][/I][/COLOR] LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi [COLOR="Red"]Modaretörleri [/COLOR]Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır [COLOR="Red"]Sivasspor.Com[/COLOR] Ailesiyiz.. |
--->: (SiVAS) 2.HaLI SaHa MaÇı
Öncelikle Kesın Gelecek Arkadaslar
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Blue"][I]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe[/I][/COLOR][/B] [COLOR="Red"][I][B]1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı [/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR="Blue"]MaVi TakIm ŞöYLe[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR="Blue"]1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:ATGEÇMEZLİ 5: 6:[/COLOR][/B][/I] [COLOR="Blue"]MAVİ TAKIMDA EKSIGIMIZ VAR GELMEK ISTEYEN ARKADASLAR [U]KESIN [/U]GELEBILECEK ARKDASLAR EKLENECEKTIR.. MAVI TAKIM TAMAMLANDIGI ZAMAN [U][I]MAC TARIH: SAAT: GUNU: [/I][/U]YAYINLANACAKTIR..[/COLOR] [COLOR="Red"][I][B]Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.com[/B][/I][/COLOR] LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi [COLOR="Red"]Modaretörleri [/COLOR]Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır [COLOR="Red"]Sivasspor.Com[/COLOR] Ailesiyiz.. |
haydi beyler mavi takıma 2 transfer lazım
|
ahmet abi ben yiğidogençlik furkan halısaha organisazyonuna kesinlikler gelirim.YAŞIM TMM 16 LÜTFEN BENİDE ALIN ABİ LÜTFEN.
|
ABDULLAH DUMANIN DEDİĞİ GİBİ BENDE ONLA İST GİDECEĞİM 20 AĞUSTOSA KADAR BURADAYIZ YANLIZ BENİ ABDULLAH IN TAKIMA YAZIN
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;393943]Öncelikle Kesın Gelecek Arkadaslar
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Blue"][I]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe[/I][/COLOR][/B] [COLOR="Red"][I][B]1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı [/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR="Blue"]MaVi TakIm ŞöYLe[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR="Blue"]1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:ATGEÇMEZLİ 5: 6:[/COLOR][/B][/I] [COLOR="Blue"]MAVİ TAKIMDA EKSIGIMIZ VAR GELMEK ISTEYEN ARKADASLAR [U]KESIN [/U]GELEBILECEK ARKDASLAR EKLENECEKTIR.. MAVI TAKIM TAMAMLANDIGI ZAMAN [U][I]MAC TARIH: SAAT: GUNU: [/I][/U]YAYINLANACAKTIR..[/COLOR] [COLOR="Red"][I][B]Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.com[/B][/I][/COLOR] LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi [COLOR="Red"]Modaretörleri [/COLOR]Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır [COLOR="Red"]Sivasspor.Com[/COLOR] Ailesiyiz..[/QUOTE] BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA MAÇ 7-7 8-8 YAPILIYOR |
+ BİDE AKŞAM MAÇI OLMALI 8 9 10 ARALARI..................
|
[QUOTE=FALÇATA 58;394037]BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA MAÇ 7-7 8-8 YAPILIYOR[/QUOTE]
zaten 8 kısılık oynuyacagız kardes:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20. |