SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19844)

MustafaParlak 21.07.2008 17:40

VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

[B]SEVGİLİ YİGİDOLAR;

BİLDİGİNİZ GİBİ DÜN İYİ OYNADIGIMIZ HARİKA BİR MAÇI TAKIM HATALARINDAN DOLAYI KAYBETTİK VE BUNUN EN BÜYÜK HÜZNÜNÜ GELECEGİN BÜYÜK KALECİLERİNDEN VOLKAN YAŞIYOR.BİZDE ONA DESTEK OLMAK İÇİN SİGNATÜRÜMÜZE VOLKAN ÜNLÜ YAZALIM BELKİ GÖRÜRDE MOREL OLUR DENEMEYE DEGER BİR SİTEDE GÖRMÜŞTÜM HAKİKATEN OLMUŞTU. HADİ YİGİDOLAR SİGNATÜRÜNÜZE(İMZA) VOLKAN ÜNLÜ YAZMA KAPMANYASINA DESTEK OLALIM.[/B]

BirSubat2oo7 21.07.2008 17:43

--->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

Volkan gardaş.Sen adam gibi adamsın.Biz bu forma için ter dökenlerin her zaman yanındayız.İkinci maçtada Volkan oynasın.Ona inanıyoruz.

oz.can 21.07.2008 17:44

Mustafa güzel kardeşim fikir de senin gibi güzel fakat;
1- Önce sen koy Volkanın resmini
2- Elinde resim olmayanlarada bir yol göster
Resmi sen koy söz ilk ben koyacagım...

MustafaParlak 21.07.2008 17:50

[QUOTE=oz.can;390362]Mustafa güzel kardeşim fikir de senin gibi güzel fakat;
1- Önce sen koy Volkanın resmini
2- Elinde resim olmayanlarada bir yol göster
Resmi sen koy söz ilk ben koyacagım...[/QUOTE]

BİRDAKKA GARDAŞ.ARIYORUM RESİM....

eyupk 21.07.2008 18:00

SENİ SEVİYORUZ VOLKAN ÜNLÜ. SEN HATA YAPMADIN CANINI SIKMA ABİM. HERZAMAN SENİNLEYİZ. GURURUMUZSUNUZ.

MustafaParlak 21.07.2008 18:01

bu resmi signatürümüze koyuyoruz.

mysuskunx 21.07.2008 18:03

CÜMLE ALEM NE KADAR İYİ BİR KALECİ OLDUĞUNU BİLİYOR VOLKAN Bİ MAÇLA KIYASLAMA OLMAZ DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ ÇEKLERİN KALECİSİNİDE GÖRDÜK BOŞ VER TERCÜBE BU KOLAY KAZANILMIYOR KAZANILINCADA SÜPER OLUYOR...

MustafaParlak 21.07.2008 18:05

[B]VOLKAN HAKKINDA KISA BİR BİLGİ;

Volkan Ünlü (d. 8 Temmuz 1983, Gelsenkirchen) Türk kaleci.

Futbola 2.5 yaşında Almanya’nın Schalke 04 takımında başladı. 5 yaşına kadar burada oynadı ve SV Höntrop Kulübü’ne transfer oldu. 1 yıl sonra kaleci mevkiinde görev almaya başladı. Kaledeki yeteneği ile göz doldurdu ve kariyerini bu mevkiide devam etti. 1997 yılında tekrar Schalke 04’e döndü ve 1. kaleci Jens Lehmann dan çok şey öğrendi. Ümit Milli Takım forması ile kendinden söz ettirdi ve 2005-2006 sezonu başında Beşiktaş'a transfer oldu. Eylül 2006'da Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile olan sözleşmesi fesh edildi. Şimdi Sivasspor'da oynamaktadır.[/B]

58_cebeci_58 21.07.2008 18:13

volkan ünlü.......................

Dark Force 21.07.2008 18:16

-->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

[B]Bu saatten sonra volkanın gönderilmesi olmaz...Bildiğiniz gibi gönderilmesi gündeme gelmişti...Adı üstünde hata bilerek yemedi sonuçta
2.goldeki hatası kendine güveninin tam olmasından kaynaklandı...
Olur böyle şeyler..kimsenin volkan a söz söylemeye hakkı yok...[/B]

MustafaParlak 21.07.2008 18:37

HADİ YİGİDOLAR DESTEK OLUYORUZ................

GuLo 21.07.2008 18:41

Sanırım Kimse Yapmıo...............

sevecen_sivasli 21.07.2008 18:49

NE DESTEĞİ BE DESTEKMİŞ
YAKTI İŞTE TAKIMI
TAKIMI HER YAKANA VERİN DESTEĞİ

GuLo 21.07.2008 18:52

--->: -->: VOLKANA DESTEK OLUYORUZ HADİ YİGİDOLAR.

[QUOTE=sevecen_sivasli;390416]NE DESTEĞİ BE DESTEKMİŞ
YAKTI İŞTE TAKIMI
TAKIMI HER YAKANA VERİN DESTEĞİ[/QUOTE]

Takımı Yakmadı Oldu Bi hata Eger Turu ATlarda FArklı bi galibiyetle Gelirsek dediklerinizden Utanacaksınız.:mad:

caynina 21.07.2008 18:54

......................yazık oldu volkana

METİN ÜRÜNVEREN 21.07.2008 18:57

Dünyanın en iyi kalecileri bile böyle inanılmaz hataları yapıyor.Örneğin;Hem Arsenal'in,hem de İngiltere'nin kalecisi David Seaman'ın az mı gördük kalecilerine geri pas atarken topu ıska geçip gol yediğini?Bir kere de değil!Hem de 4-5 sefer!Ve o kaleci 2003 yılına kadar dünyanın en iyi kalecileri arasında yer aldı.Sonra da yaş haddinden dolayı jübilesini yapmak zorunda kaldı.Bu kaleciyi ayakta tutan da hatasını telafi edip takımını zirveye ya da zirveye çok yakın bir noktaya taşımasıdır.Şimdi aynı davranışı Volkan Ünlü'den bekliyoruz.Eğer rövanş maçında oynarsa takımını gol yemeden bir üst tura çıkarmasını umut ediyorum.

MustafaParlak 21.07.2008 19:01

YAKTI İŞTE TAKIMI

AL BİRTANE DAHA KARDEŞİM SEN BİLİYORSAN ÇIK VOLKANIN YERİNDE SEN OYNA.

SİVASSPORA 5 KURUŞ YARDIM ETMİŞ YADA ETMEMİŞ SONRA YAKTI DİYOR ASIL SİZ YAKTINIZ.

buraq588 21.07.2008 19:05

VOLKAN TÜRKİYE'DE en iyi kalecilerden birisi sonuna kadar arkasındayız...

buraq588 21.07.2008 19:09

2008 AVRUPA şampiyonasında ÇEKCUMHURİYETİ kalecisi PETR CECH in yaaptığı hatayı unutmayalım.. bu kalecei dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak gösteriliyor....!!!!

XXCakir58 21.07.2008 19:10

biz sonuna kadar arkandayiz. Herkes insan, herkes hata yapabiliir.
Paylasim icin sagol.

etzel1967 21.07.2008 19:16

volkan iyi bir kaleci...iyi kaleciler de zaman zaman bu tür golleri yer...dünyanın bir numaralı kalecesi pet çekin nihattan yediği golü hatırlayalım...ayrıca ben volkanın yüreğini çok sevdim...işte böyle yürekli olmalı futbolcu dediğin...gerekirse üzüntüsünü belli etmekten de korkmamalı...yanındayız volkan...

kaya0758 21.07.2008 19:17

[B][I]volkan ünlü hata yapılabilir........
çok şanssız bir gol yedin.
umarım toparlarsın kendini.[/I][/B]

oz.can 21.07.2008 19:18

[QUOTE=lise!mustafa;390368]BİRDAKKA GARDAŞ.ARIYORUM RESİM....[/QUOTE]

İlk ben dedim ama olmadı kardeşim, eeee ne yaparsın burada yiğit çok...

bayram 21.07.2008 19:22

.............................................................................................................

President 21.07.2008 19:50

YAKTI İŞTE TAKIMI

Sana teşekkür etmek ıstıyorum başlarken, foruma bu mesaja cevap vermek ıcın uye oldum ...

Ben Trabzonsporluyum acık acık yazıyorum bunu, Volkan Almanya'dan berı ızledıgım bır kalecı cok macını ızledım gelecegın kalecılerı sınıflamalarımda ılk 3teydı her zaman...Besıktas'a geldıgınde cok uzuldum cunku kendı takımıma ıstıyordum, ama orda oynayamadı gezmeye basladı ulkeyı son olarak Sıvas'ta ... Yıne gecmıs degıl kalecılerın olgun yasları 27 den sonra baslar, Volkan 25 yasında o zamana kadar boyle maclarda tecrube kazanacakkı olgunlasıp ustune ekleyerek daha ılerı gıdecek. her kalecı hata yapar, bugun mıllı takımdakı kalecımız Tolga'ya, Volkan'a, Rustu'ye bak hangısı hatalı gol yemedı, ama hepsı taraftar olarak arkalarında durulan ısım oalrak her zaman destegı arkalarında hıssetıler ve kalecı oldular .. kalecılık meslegını yenıden kesfetmeye calısan bırı ıcın bu kadar elestırı agır...Cek cumhurıyetı macını hepımız cabuk unutuyoruz o zaman bılek hakkı derken bugun kalecı yaktı denıyor.Şans her zaman Turk'un yanında olmuyor maalesef ... Hatalardan ders cıkararak daha ıyısını yapmaya calısmak her zaman takdıre şayandır.cok kısı gelır sıvasspora ama kuserek dargınlıkla degıl her zaman ıyı duygularla ayrılmalıdır kulupten...

Saygılar

EyüphanAydın 21.07.2008 20:51

[B]Volkan ünlü,Çok güzel bir kaleci.Sonuçta herkez hata yapar HATASIZ KUL YOKTUR.Önemli olan o hatayı bir daha tekrarlamamaktır.İnanıyoruzki VOLKAN ÜNLÜ böyle bir hata yapmaz.

Nasıl dünyanın en iyi futbolcuları penaltı kaçırıyorsa,kalecilerde böyle gol yiyebilir.

Sivasspor-Braga karşılaşmasında talihsiz golü yedikten sonra seyircimizin büyük desteğini kutluyorum.[/B]

MustafaParlak 21.07.2008 22:14

VOLKANA LAF SÖYLEMEYE HELE HELE RAKİP TARAFTARIN HİÇBİR NEDENİ OLAMAZ.

BİZDE SÖYLÜYORSAK GEREKLİ CEVABI CUMARTESİ GÜNÜ 11 YİGİDO VERİCEK.

metaltr 21.07.2008 22:41

[B]yanındayız volkan pes etmek yoqqq.......[/B]

yigido Atilla 21.07.2008 23:05

Bravo Mustafa cok yerinde bir topic acmissin !!!! Simdi Volkana destek Zamani !!!!! Futbolda en zor mevki kaleciliktir, kaleci sahada arkadaslarinin yaptigi hatayi düzeltme sansina sahiptir ama ya kaleci hata yaparsa arkasinda hatasini düzeltecek hic Bir arkadasi yoktur yalnizdir,arkasinda sadece 3 tane direk ve file vardir, Top cizgiden iceri gectigi an kaleci yikilir, bir de taraftarlardan ters tepki geldigi an kariyerinin sonu gözlerinden film seridi gibi gecer. Unutmayalimki Milli kaleci FB li Volkan da cok hatali goller yedi. Fenerbahcede ve Milli takimda ama taraftar devamli Volkanin arkasinda durdu Sonuc malum Türkiye milli takimi cok iyi bir kaleci kazandi basinda cikan haberde Bir ingiliz takimi 10 Milyon Euro teklif etmis, Sebebi nedir Volkanin arkasinda Duran Hocasi ve taraftarinin takima verdigi güvenle FB, li Volkan Volkan olmustur.. Bizde su an Volkan ünlüye Bu destegi vermeliyiz,hatasiz kul olmaz inaniyorumki suan Volkan en fanatik Sivassporlu benim diyenden bile daha cok üzülüyor. Bizde onu tekrar kazanmaliyiz kaleciler kolay kolay yetismiyor Haydi volkan kaldir kafani ve önüne bak Futbolda Dün yoktur yarina bak.. Biz Taraftarlar sana inaniyoruz................

caynina 21.07.2008 23:41

YÜZDE YÜZ DESTEK.................................

MustafaParlak 21.07.2008 23:42

[QUOTE=yigido Atilla;390569]Bravo Mustafa cok yerinde bir topic acmissin !!!! Simdi Volkana destek Zamani !!!!! Futbolda en zor mevki kaleciliktir, kaleci sahada arkadaslarinin yaptigi hatayi düzeltme sansina sahiptir ama ya kaleci hata yaparsa arkasinda hatasini düzeltecek hic Bir arkadasi yoktur yalnizdir,arkasinda sadece 3 tane direk ve file vardir, Top cizgiden iceri gectigi an kaleci yikilir, bir de taraftarlardan ters tepki geldigi an kariyerinin sonu gözlerinden film seridi gibi gecer. Unutmayalimki Milli kaleci FB li Volkan da cok hatali goller yedi. Fenerbahcede ve Milli takimda ama taraftar devamli Volkanin arkasinda durdu Sonuc malum Türkiye milli takimi cok iyi bir kaleci kazandi basinda cikan haberde Bir ingiliz takimi 10 Milyon Euro teklif etmis, Sebebi nedir Volkanin arkasinda Duran Hocasi ve taraftarinin takima verdigi güvenle FB, li Volkan Volkan olmustur.. Bizde su an Volkan ünlüye Bu destegi vermeliyiz,hatasiz kul olmaz inaniyorumki suan Volkan en fanatik Sivassporlu benim diyenden bile daha cok üzülüyor. Bizde onu tekrar kazanmaliyiz kaleciler kolay kolay yetismiyor Haydi volkan kaldir kafani ve önüne bak Futbolda Dün yoktur yarina bak.. Biz Taraftarlar sana inaniyoruz................[/QUOTE]

KEŞKE HERKEZ SENİN GİBİ KONUŞSA ABİ KONUŞTA MİLLET DUYSUN

boykA 21.07.2008 23:43

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]volkan cok ıyı bır kaleci her kalecının basına gelır uzulme bız bu turu gececez :rolleyes:

Yildizelili58 21.07.2008 23:53

YOK ARKADAS BEN DESTEK OLMAM OLMIYACAGIM
ACEMISEN CIKMICAKSIN AVRUPA MACINA
GIT 3 LIGDE OYNA OKADAR !!!!CILGINLAR!!!!!

titizyiğido 21.07.2008 23:55

evat kardeşim
HEP DESTEK TAM DESTEK

mucahit_58 22.07.2008 00:22

[QUOTE=Yildizelili58;390594]YOK ARKADAS BEN DESTEK OLMAM OLMIYACAGIM
GIT 3 LIGDE OYNA OKADAR !!!!CILGINLAR!!!!![/QUOTE]

iyi o zaman çılgınlar olarak süper lig kalitesinde bi kaleci transfer edip hediye edin o zaman klubu, tovbe tovbe.. Tribunde her zaman yer alabilirsin ama bu futboldan anladığın anlamına gelmez buda sana küpe olsun..

Trabzonsporum61 22.07.2008 00:58

volkanı izledim.. gercekten şanssız goller yemesine rağmen iyi kaleci.. ki her kaleci mükemmelde değildir.. dünyanın en iyi kalecilerine bakın , cech hatası yuzunden gruptan cıkmadıkmı.. rüştünün hatasından elenmedikmi.. demem oki her kalecinin başından gecebilecek şey bu.. Ve tüm bursalıları tebrik ederim bu destek için.. kimileri hatasından dolayı yediği golden dolayı dayak(?) yerken siz moral veriyorsunuz.. işte örnek taraftar budur.. umarım bragayı evinde madara eder turu geceriz.

anilcan213 22.07.2008 08:14

bülent hoca napıor akli dengesi yerindemi...kiralık olarak gönderecegi bi oyuncuyu neden böyle önemli bi macta oynatıyor anlamadım...sanırım ii bişeyler yapsın da dha fazla para kazanalım die bi düşüncesi vardı gördük iyi primi dha kimse almaz onu....patlıcak sivasın elinde..hiç ii kaleci deil orda bn olsam yemezdim o goLü....kimseye acımayın hata yaptğı anda kesceksin ki futbolcuyu bi dha yapmasınnn.

bayram 22.07.2008 09:21

[QUOTE=lise!mustafa;390435]AL BİRTANE DAHA KARDEŞİM SEN BİLİYORSAN ÇIK VOLKANIN YERİNDE SEN OYNA.

SİVASSPORA 5 KURUŞ YARDIM ETMİŞ YADA ETMEMİŞ SONRA YAKTI DİYOR ASIL SİZ YAKTINIZ.[/QUOTE]

Şu muhabbet artık sıkmaya başladı sen çık oyna bu saçmalığı bir yok edin yaaa ayriyeten benim yardım edip etmediğimden kimene ettiğin yardım gizli kalır alalen burada yayınlamanın bir mantığı yok yaptığın yardım gizli kalsın kimse kimseye yardım etmişmi diye bir soru yöneltemez asıl o soruyu yöneltene sorarlar sen kaç kuruş yardım ettin diye şundan eminimki sivassporu tutan her aileden 1 kişi mutlaka yardım kampanyasına katılmıştır bunuda kimse kimseye ispat etmek zorunda değildir isteyen ispatlar isteyen ise gizli tutar,

evet volkan hatalı goller yiyerek sivasspor'un tur atlama yolunda büyük yara verdi bu sadece volkanın hatası değil bu defans futbolcularında hatası ilk golde defans futbolcusunun hata payı yüksekti kale direğinin dibinde adamı yalnız bırakıyorsun ikinci golde ise volkanın hatası büyüktü umursamaz şekilde topu tutmaya çalıştı ama yapacak bişeyi yoktu top yükseklik kazandı tamam herkes sinirden ve moral bozukluğundan birilerine çatacak lakin bu fazla sürmemeli volkana ve takıma destek çıkılmalı,bende maçtan sonra volkana acımasızca yorumlar yazdım ama belli bir zaman sonra ister istemez destek çıkmak zorundasın çünkü sen bir taraftarsın çünkü sen takımınla içli dışlı bir ailesin.

birde bu cumartesi göreceksin diye terimler var ortalarda arkadaşlar bu siteye girenlerin %99'u sivasspor taraftarıdır ve takımlarının en iyi yerlerde olduğunu görmek isterler kimse sivasspor'un kötü gününü görmek istemez,bu futbol tecrübeliler tecrübesizleri yok ederler örneğin almanya-türkiye maçında futbolu türkiye oynadı tecrübeli olan almanya kazanmasını bildi lütfen herkes bir birine saygı sevgi çerçevesinde cevap versin böyle imalı imalı cevaplar vermesinler. herkes kendisinden sorumludur kimse ne beni nede başkasını sorgulama yetkisine sahip değildir.bunu kimsenin ne hakkı nede yetkisi vardır.

Selam ve Saygılarımla....

bayram 22.07.2008 09:24

[QUOTE=anilcan213;390626]bülent hoca napıor akli dengesi yerindemi...kiralık olarak gönderecegi bi oyuncuyu neden böyle önemli bi macta oynatıyor anlamadım...sanırım ii bişeyler yapsın da dha fazla para kazanalım die bi düşüncesi vardı gördük iyi primi dha kimse almaz onu....patlıcak sivasın elinde..hiç ii kaleci deil orda bn olsam yemezdim o goLü....kimseye acımayın hata yaptğı anda kesceksin ki futbolcuyu bi dha yapmasınnn.[/QUOTE]

Anılcan kullandığın kelime terimlerine dikkat et arkadaşım akli dengesi yerindemi falan derken iyice saçmalamışsın bu sitede yorum olsun diye yorum yazmayı bırakında adam akıllı şeyler yazında insanlar okuyunca sinirlenmesin yüzlerinde tebessüm oluşsun mantıksız bir yorum bu saçma bir yorum bu lütfen biraz daha ciddiyet.bülent uygun hoca seni mahkemeye verse delil olarak bu cümlelerini kullansa söke söke senden tazminat alır ama yapmaz o kişi,çünkü o kişilikli insandır bilmem anlatabildimmi

MustafaParlak 22.07.2008 09:26

[QUOTE=Yildizelili58;390594]YOK ARKADAS BEN DESTEK OLMAM OLMIYACAGIM
GIT 3 LIGDE OYNA OKADAR !!!!CILGINLAR!!!!![/QUOTE]

[B]SEN ÇILGINLARDANMISIN NİYE BEN SENİ TANIMIYORUM.

ADAM BİR MAÇI İZLEMİŞ ÇILGINLARLA.

ÇILGINLARDAN OLSAN O ZORLU 3.LİGE, DÜŞMENİN HERAN YAKANDA OLDUGU BİR LİGE DÜŞMANININ İLE GİTMESİNİ İSTEMEZDİN[/B].

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54.