![]() |
ÖZÜR DİLİYORUZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Rövanş maçını kazanmak istediklerini belirten Sivasspor’un teknik patronu Bülent Uygun, bunun için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, mağlubiyetteki tüm sorumluluğu üzerine aldığını ifade etti. Kaleci Volkan’a da sahip çıkan Uygun, dünyanın en ünlü kalecilerinin bile hatalı goller yiyebildiğini söyledi. SC Braga maçında alınan mağlubiyetin ardından, ara vermeden 26 Temmuzda Portekizde oynanacak rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Sivasssporda, teknik direktör Uygun, yenilgiyi değerlendirdi. Portekiz ekibi karşısında iyi bir futbol oynadıklarını, ancak sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını belirten Uygun, “Alınan mağlubiyette bir suç varsa eğer, o da bende. O yüzden Sivasspordan, camiadan, bizi sevenlerden özür diliyoruz. Ama daha hiçbir şey bitmemiş durumda. Biz yine aynı futbol mantalitemizle futbolumuza devam ederiz. Bragada yenmek için elimizden geleni yaparız. Çıkmamış candan hiçbir zaman ümit kesilmez. Bizim kitabımızda mağlubiyeti kabullenmek gibi bir duygu hiçbir zaman olmadı. O yüzden, literatürümüzden çıkarttığımız bu olguyu cumartesi günü Bragada kazanarak göstermek istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.“ DÜNYANIN EN ÜNLÜ KALECİLERİ BİLE HATA YAPABİLİYOR Kaleci Volkan Ünlü ün yediği goller nedeniyle eleştirildiğinin ve kendisinin de kaleci tercihinin değerlendirildiğinin belirtilmesi üzerine Uygun, genç kaleci Volkana sahip çıktı. Uygun, “Futbolcum hata yapacaktır, hatası varsa da benimdir. Suçu ben zaten üzerime alırım. Sonucunda bu kadar başarıyı elde eden, buralara getiren ve aslanlar gibi mücadele eden Sivassporun futbolcularıdır. Biz bir aileyiz. Hiçbir şekilde de hiç kimseyi kimseye değişmeyiz. O eleştiren arkadaşları da çok fazla muhatap olarak da kabul etmiyorum. Benim için bir değer teşkil etmedikleri için çok fazla umurumda da değil. Biz yine gerekenleri yapıp, Sivassporun başarısı için gerekenleri sergileyeceğiz” dedi. Teknik Direktör Uygun, dünyanın en ünlü kalecilerinin bile hata yapıp goller yiyebildiğine dikkat çekere, “O yüzden o hata yapıp goller yediyse onun suçu bizdedir. Biz gerekeni ona konsantre olarak verememişizdir. O yüzden onun bir suçu yoktur. O futbolcu olarak sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır. Dolayısıyla Volkanın eleştirilmesi veya benim eleştirilmem doğaldır. Eleştiriler her zaman vardı“ diye konuştu. Volkanın SC Braga maçı öncesinde, başka bir takıma kiralanacağının açıklandığının belirtilmesi üzerine Uygun, başka bir takıma gitme kararını Volkanın vereceğini söyleyerek, “Oynamak istiyorum diye kararını verirse ki oynaması onun yararına olacaktır, Volkanın vereceği karara göre hareket edeceğiz. Sonucunda biz hiçbir zaman adam satmadık, satmayız da. Onlar da benim arslan gibi adamlarımdır. Hiçbir şekilde de satılma ihtimali yoktur” dedi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
-->: ÖZÜR DİLİYORUZ
sizin canınız sağ olsun .....................
|
--->: ÖZÜR DİLİYORUZ
ya insallah uefa'ya gideriz gidemezsekte önümüzdeki seneler gideriz kimse üzülmesin sonucta ilk avrupa tecrübelerimizden biriydi
|
petr cech de türkiye maçında inanılmaz bir hata yaptı ve takımının yenilmesine sebep oldu.
onun için canı sağolsun bugün gol yedi yarın penaltı kurtarır affettirir |
artık yapacak bişey YOK ŞUANDAN ITIBAREN ONUMUZE BAKMALIYIZ
|
HOCAM CANIN SAĞOLSUN..............................
|
Hiç bir şey bitmedi hocam biz inandık sizde inanın...
|
yaw sivasspor neden atak oynaıo.........
|
Canin saq olsun hoca . Bu sene olmaz seneye insallah intertoto deyil Ueafaya gideriz
|
hocam futbolda olur böyle şeyler sizin canınız sağolsun
|
Rövanşı Bekleyin !!!
Bülent Uygun, “Bizim kitabımızda yenilgiyi kabullenmek yok” dedi.
Teknik Direktör Bülent Uygun, Braga maçı için “Bizim kitabımızda mağlubiyeti kabullenmek yok. Portekiz’de de bunu göstereceğiz” dedi. Dün de çalıştılar UEFA İnter-Toto Kupası 3. tur ilk maçında sahasında Portekiz temsilcisi Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor umudunu koruyor... Kırmızı-Beyazlılar’ın Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Bizim kitabımızda mağlubiyeti kabullenmek gibi bir duygu hiçbir zaman olmadı. O yüzden aklımızdan çıkardığımız bu olguyu rövanş maçında Braga’yı yenerek göstermek istiyoruz” diye konuştu. Yenilginin tüm sorumluluğunu üzerine aldığını da sözlerine ekleyen Uygun, dün takımına neşeli bir idman yaptırdı. Basının gündeminde Sıcak bir havada geçen antrenmanda ilk onbirde forma giyen futbolcular, takımdan ayrı olarak çalıştı. Hem ulusal hem de yerel gazeteler mağlubiyeti, ‘Yiğido vuruldu’, ‘Sivas tur şansını zora soktu’, ‘Sivas’a yazık oldu’, ‘Tur zora girdi’, ‘Tur umudu Portekiz’e kaldı’, ‘UEFA zora girdi’ başlıklarıyla okuyucularına duyurdu. Bazı basın organları ise genç kaleci Volkan Ünlü’nün yediği hataları gollere vurgu yaparak, “Sivas’ın kalesi çöktü”, “Sivas’ı Volkan yaktı” yorumunu yaptı. M.Ali SABUNCU Kaleci Volkan'a tam destek Braga maçında basit hatalar yaparak talihsiz goller yiyen kaleci Volkan Ünlü, karşılaşmanın ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Takım arkadaşları ve teknik heyet, genç kaleciyi teselli edebilmek için yoğun çaba sarfetti. Ağlamaklı olduğu gözlenen ve kimseyle konuşmayan Volkan’a, tribünler de alkış ve tezahüratlarla moral vermeye çalıştı. İyi oynamalarına rağmen bu skoru hak etmediklerinin altını çizen kaptan Mehmet Yıldız, “Rakip iki basit pozisyonda goller buldu. Volkan’ın yediği golü sorun etmiyoruz. Hata varsa bu hepimizin hatasıdır. Ona hep birlikte destek vereceğiz” şeklinde konuştu. Sivasspor yarın İstanbul’a, Perşembe günü ise rövanş için Portekiz’e uçacaK. BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN ARTIK TARİH DEĞİŞTİ ŞAMPİYON SİVAS.... KAYNAK:fanatik |
--->: Rövanşı Bekleyin !!!
SİVASSPORUMUZA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM, DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.....
|
tabiki gidip orda onlari yenecez..umudumuzu dewam ettiriyoruz..yok gidip orda yenecek gucumuz yok mu deseydi?walla bu bir ruya guzel bir ruya uefa yakatilmak awrrupanin dewlerini siwasa getirip yenmek dusunmesi bile bi harika ..dedim gibi ruya ama normal ruyadan farki herseyin hala elimizde olmasi calisirsak olur allahin izniyle burdada is t.direktor BULENT UYGUNDA bitiyor..bakalim ne yapacak
|
[QUOTE=mysuskunx;390705]SİVASSPORUMUZA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM, DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.....[/QUOTE] ALLAH SİVASSPORA GÜÇ KUVVET VERSİN
|
Burdaki gibi ordada gidip aslanlar gibi mücadele edin yeter sonuç hiç mühim deil biz seni kupalar, galibiyetler için sevmedik, ölümüne sevdik...
|
HEP BERABER OLALIM BİZE YETER TAM DESTEK OLUYORUZ YİGİDOLAR...
ALLAH TÜM FUTBOLCULATIMIZA GÜÇ VERSİN... |
bence onları orda 2-0 yenip maçı uzatmalara ordan da penaltılara götüreceğiz penaltıları kazanan tarafta inşallah biz olucağız belkide 3-0 yeneriz.
|
biz her zaman yanındayız yigidom yensenizde yenilsenız de inanıyoruzzz uefaya kalacaz
|
inşallah deplasmanda turu bız gecerız bunu yapabılecek gucte bı takımız
|
sivassporumun orada turu geçeceğine canı gönülden inanıyorum.
|
[B]yaw hoca bırak ahkam kesmeyi tur gitti neyi okuyon bize.sen daha ilk maçta akına formayı vermedin bilecenlik yaptın volkanı kaleye aldın oda mıçtı ağzımıza Adamlar tek pozisyona girmeden 2 gol attılar.Şimdi çıkmışın sorumlu benim diyorsun sorumlu elbette sensin kaleci tercihin bizi yaktı iyisin hoşsun ama bazen bu sivriliklerin yeni arayışların bizi yakıyor arayış içinde isen dahi bari böyle hayati bir maçta yapma hoca.Valla bizi çekemeyenlere madara olduk adamlar dalgasını geçiyor bizde okuyoruz.bize yazık değilmi hoca 40 yılda avrupaya geldik senin bir tek yanlışın bizi bitirdi bize bunları yapma hoca sana yakışmıyor.[/B]
|
BU TARAFTAR OLDUKÇA BİZİM SIRTIMIZ YERE GELMEZ KOLAY KOLAY....
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391137][B]yaw hoca bırak ahkam kesmeyi tur gitti neyi okuyon bize.sen daha ilk maçta akına formayı vermedin bilecenlik yaptın volkanı kaleye aldın oda mıçtı ağzımıza Adamlar tek pozisyona girmeden 2 gol attılar.Şimdi çıkmışın sorumlu benim diyorsun sorumlu elbette sensin kaleci tercihin bizi yaktı iyisin hoşsun ama bazen bu sivriliklerin yeni arayışların bizi yakıyor arayış içinde isen dahi bari böyle hayati bir maçta yapma hoca.Valla bizi çekemeyenlere madara olduk adamlar dalgasını geçiyor bizde okuyoruz.bize yazık değilmi hoca 40 yılda avrupaya geldik senin bir tek yanlışın bizi bitirdi bize bunları yapma hoca sana yakışmıyor.[/B][/QUOTE]
SANKI AKINDA CASILLAS NE BILIYOSUN BELKI AKINDA HATALI GOL YIYECEKTI AKIN OLSA DK 2 DEKI KARSI KARSIYAYI YERDI O ZAMANDA DERDINKI GRBALI MACINDAKI VOLKANI SAHANIN EN IYISINI NIYE KESIP KIRMIZI KART GORUP BASIMIZI YAKAN AKINI OYNATTIN HOCA DERDIN |
[B][I]ALLAH yardımcımız olsun.....inş. turu geçeriz[/I][/B]
|
DİVRİĞİ 58 GÜZEL YORUM TŞKLER...
|
-->: Rövanşı Bekleyin !!!
Bülent hoca bu işi bizlerden daha iyi bildiğine eminim ama ilk maçtaki oyundan sonra rövanşı almamız zor bu oyunla bu kadar bariz ve net hatalar yaparak rakibin galip gelmesi için elimizden geleni yaptık rövanşta aynı oyun ile devam edilirse bu sefer bragın şansa ihtiyacı yok otomatikman rahat rahat gol atarak yenerler. Dualarımızda gönlümüzde sivasımızla birlikte ama önce tedbir sonra tevvekkül
|
[QUOTE=Divriği58-;391146]SANKI AKINDA CASILLAS NE BILIYOSUN BELKI AKINDA HATALI GOL YIYECEKTI AKIN OLSA DK 2 DEKI KARSI KARSIYAYI YERDI O ZAMANDA DERDINKI GRBALI MACINDAKI VOLKANI SAHANIN EN IYISINI NIYE KESIP KIRMIZI KART GORUP BASIMIZI YAKAN AKINI OYNATTIN HOCA DERDIN[/QUOTE]
divriği58 e TEŞEKKÜRLER............... |
YENİLMEK DEGİL DİMDİK AYAKTA KALMAK ÖNEMLİ....
[B]MEHMET YILDIZA KASINTI DİYORSUNUZ.MEHMET 10 HAFTA İGNE İLE SAHAYA ÇIKIP, 8 HAFTA KART GÖRMEDEN OYNARKEN NEDEN ALKIŞLADINIZ.ŞİMDİ TRİBÜNE GELMEDİ DİYE KASINTIMI OLUYOR.[/B]
[B]BÜLENT HOCA HATA YAPTI İSTİFA ETSİN DİYENLER.O ZAMAN ERTUGRUL SAGLAMI BEŞİKTAŞ NEYAPSIN ÖLDÜRSÜNMÜ?BÜLENT HOCA BU TAKIMI 4. YAPTIGINDA YAPILAN SEVGİ GÖSTERİLERİ NE ÇABUK BİTTİDE ŞİMDİ ADAMA BİR HATA YÜZÜNDEN İSTİFA ETSİN DİYORSUNUZ.[/B] [B]VOLKANA TECRÜBESİZ, 3.LİGDE OYNASIN DİYENLER.SİVASSPOR KURULDUGUNDA SÜPERLİGDEMİ KURULDU.HİÇMİ 3.LİG GÖRMEDİK 3.LİG KÖTÜYSE BİR ZAMANLAR BİZDE ORDAYDIK.VOLKAN TECRÜBESİZSE LEHMANIN YEDEKLİGİNİ NASIL YAPTI?VOLKANA TECRÜBESİZ DEMEK İÇİN KÖTÜ BİRYERDEN GELMESİ VE KÖTÜ BİR KARİYERE SAHİP OLMASI GEREK AMA ADAMIN KARİYERİNDE 2 TANE AVRUPA DEVİ VAR.,[/B] [B]LÜTFEN YİGİDOLAR BİR YENİLGİDEN SONRA BİR HATA BU KADAR BÜYÜTÜLÜR.SÖZÜM HERKEZE DEGİL AMA İKİ YÜZLÜLÜK YAPAN ÇOK BİR MAÇTA NE ADAM SATILIR NE ADAM ALINIR.BİR YENİLGİDEN SONRA YENİLMEK DEGİL AYAKTA DURMAK ÖNEMLİDİR.[/B] [B]HER ZAMAN BÜLENT HOCANIN. FUTBOLCULARIMIZIN VE YÖNETİM KURULUNUN YANINDAYIM ONLAR NE YAPARSA O DOGRUDUR.[/B] |
[QUOTE=Divriği58-;391146]SANKI AKINDA CASILLAS NE BILIYOSUN BELKI AKINDA HATALI GOL YIYECEKTI AKIN OLSA DK 2 DEKI KARSI KARSIYAYI YERDI O ZAMANDA DERDINKI GRBALI MACINDAKI VOLKANI SAHANIN EN IYISINI NIYE KESIP KIRMIZI KART GORUP BASIMIZI YAKAN AKINI OYNATTIN HOCA DERDIN[/QUOTE]
ben varsayımlarla konuşmuyorum gördüğüme yorum yapıyorum.ona kalırsa Türkiye Almanya yı yense belki şampiyon olacaktı demi. |
--->: YENİLMEK DEGİL DİMDİK AYAKTA KALMAK ÖNEMLİ..
AYNEN KATILIYORUM ÇOK DOĞRU SÖYLEDİN BİRDE BAZI KİŞİLER ONUN YEDİĞİ GOLÜ BEN KURTARIRDIM DİYORLAR AMA ONUN 2.DAKİKADAKİ BAŞTA OLMAK ÜZERE KURTARDIKLARINI KURTARABİLECEKLLERMİYDİ.
|
yada senin mantıktan hareket edecek olursak belki akın olsa üç tane gol atardı sen nerden biliyon.varsayımı bırakın gördüğünüze bakın bence.Geçen sene hepimiz gördük akının ne olduğunu daha ne yapması lazım adını mı değişsin adının sonuna viç mi getirsin. |
-->: ÖZÜR DİLİYORUZ
Hocam sana sonsuza dek güveniyoruz. Sen oyuncularini cocuklarin gibi seviyorsun. Volkan icin bende üzüldüm, ama bütün suc onun degil. Simdi biz bütün sucu ona atarsak, allah korusun psikoljisi bozulur.
Insallah deplasmanda tarih yazacagiz. Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=09DENİZCİ58;391197]AYNEN KATILIYORUM ÇOK DOĞRU SÖYLEDİN BİRDE BAZI KİŞİLER ONUN YEDİĞİ GOLÜ BEN KURTARIRDIM DİYORLAR AMA ONUN 2.DAKİKADAKİ BAŞTA OLMAK ÜZERE KURTARDIKLARINI KURTARABİLECEKLLERMİYDİ.[/QUOTE]
ZATEN KURTARACAK OLSALARDI KALECİ OLURLARDI.BİZ ŞUAN FUTBOLA DEGİL TRİBÜNE YOĞUNLAŞMALIYIZ AMA NERDE.... |
[QUOTE=kadir984;390652]petr cech de türkiye maçında inanılmaz bir hata yaptı ve takımının yenilmesine sebep oldu.
onun için canı sağolsun bugün gol yedi yarın penaltı kurtarır affettirir[/QUOTE] hııı sen de haklısın mesela kocaeli maçında veya konya maçın da bir penaltı kurtarır biz de affederiz.Ya arkadaşlar biz bu günlere gelmek için kaç yıl bekledik kimse benim kusuruma bakmasın ben volkanı daha bu takım da görmek istemiyorum.benim fikrim bu.bu maçın telefisi yok gitti işte bir daha bu fırsat kim bilir ne zaman gelir.İnşallah yanılırım ama malesef durum bu |
-->: Rövanşı Bekleyin !!!
Sivasspora basarilar dilerim. Allahin izniyle kazaniriz, dualarimiz sizinle. Helal olsun Bülent Hocama.
Paylasim icin sagol. |
Yerden göke karar haklisiniz. bir yenilgiden bu karar kararsam olmak neyin nesi bende anlamadim !!
ikinciside her takimi yeneciyik diye birde kuralmmi varki !! neticede fodbold oyunu bu yenmekte var yenilmekte var. ( gönulu isterki Sivasspor yensin ama bazen kazalar oluyor iste) sahaya cikanlarda yuzde yuz bizleden vede turbundekilerde daha cok istemislerdir yenmek. gardas tskler böyle bir konu actigin icinde ayrica. |
sen tut satış listesine koyduğun adamı kaleye koy geçen yıl harikalar yaratan akını beklet ondan sonra çık özür dile .ben kendi adıma bu özürü kabul etmiyorum.Madem adam satılık niye kadroya aldın yok adam iyi kaleci niye satılık listesine koydun biri bana bunu açıklasın lütfen.
|
BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER O YÜREK TE BİZ YİĞİDOLARDA VAR BİR TEK...
|
AKIN da hata yapabilir
QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391206]hııı sen de haklısın mesela kocaeli maçında veya konya maçın da bir penaltı kurtarır biz de affederiz.Ya arkadaşlar biz bu günlere gelmek için kaç yıl bekledik kimse benim kusuruma bakmasın ben volkanı daha bu takım da görmek istemiyorum.benim fikrim bu.bu maçın telefisi yok gitti işte bir daha bu fırsat kim bilir ne zaman gelir.İnşallah yanılırım ama malesef durum bu[/QUOTE]
abi bi yandan haklısın ama benim kusuruma bakma da volkana çok yüklenirsek iyi olmaz ya...hem abi akın diyosun fener maçında (4-1) onu da çok eleştirmedikmi. kezmanın attığı 2 goldede büyük hatası vardı tmm akın kötü kaleci demiyorum ama kalecilikte herkesin başına böyle şeyler gelebilir..volkanın başına geldiği gibi...kusurum varsa affola..:rolleyes::confused:;):rolleyes::rolleyes: |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391137][B]yaw hoca bırak ahkam kesmeyi tur gitti neyi okuyon bize.sen daha ilk maçta akına formayı vermedin bilecenlik yaptın volkanı kaleye aldın oda mıçtı ağzımıza Adamlar tek pozisyona girmeden 2 gol attılar.Şimdi çıkmışın sorumlu benim diyorsun sorumlu elbette sensin kaleci tercihin bizi yaktı iyisin hoşsun ama bazen bu sivriliklerin yeni arayışların bizi yakıyor arayış içinde isen dahi bari böyle hayati bir maçta yapma hoca.Valla bizi çekemeyenlere madara olduk adamlar dalgasını geçiyor bizde okuyoruz.bize yazık değilmi hoca 40 yılda avrupaya geldik senin bir tek yanlışın bizi bitirdi bize bunları yapma hoca sana yakışmıyor.[/B][/QUOTE]
arkada$lar olvay bey dogrusunu konu$uyor,,,,, herkes gördü nasil bir mac oynadigimizi!!!!! ilk 35-40 dakikada koclar gibi oynarken diger zamaninda acemi gibiyidik..... SivasSpor artik acemi ,,2lig,,,3lig de mac oynamiyor!!! egerki 1lig cikdiysak,,, profesionel mac yapacaksak profesionel de dü$ünmemiz lazim ki burada kalalim!!! demi ,, geriye degil ileriye bakalim,,bu i$ler böyle yürür bakin bjk ile fener bize ne bicim kazigi ati !!!!!!! o günleri hatirlamiyorsunuz,,, ama izdirabini halen cekiyorsunuz,,sampiyonlar ligine gidecegine... i$in gücün yoksa intertotodan uefaya gir!! peaah beee biz Bülent beye istifa falan ver demiyoruz!!!! demeyizde !!!! demiyoruzda !!! onun katgisinin cok oldugunu biliyoruz,,, ama $uda var...... 40 sene beklemi$iz buraya gelmek icin!!! seneye küme dü$meyecegimize ne garantimiz var??? birdaha buralara gelecegimizi kolaymi saniyorsunuz!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |