![]() |
MAÇ YAYINI YOK
Arkadaşlar Trt de çalışan bir arkadaşımdan aldığım habere göre maçı Bargadaki bir kanal(SONİA BRAGA OLABİLİRMİŞ) verecekmiş TRT de bu kanalın yayınından bizlere aktaracakmış maçı yani TRT kanalı Portekize gitmeyecekmiş.Kanal 1'in ilk Grbalj maçında yaptığı gibi olacağa benziyor
Ben Trt nin yerinde olsam Portekize giderdim çünkü yılın bu zamanları Portekizde harika oluyor :D Ayrıca haberin güvenilirliği kesin değildir eğer böyle bir şey olmazsa kusuruma bakmayı benim ki sadece bir duyum. |
--->: BRAGA DEPLASMAN MAÇINI VERECEK KANAL
İNŞALLAH TRT 1 VERİR.MAÇI SEYREDELİMDE TRT NİN ORAYA GİDİP GİTMEMESİ ÇOK ÖNEMLİ DEGİL.İNŞALLAH MAÇI 3-0 KAZANIRIZ.
|
ya değerli arkadaşlarım kusura bakmayın ama haber yanlış çıktı trt deki sivaslı abimizi sıkıştırıyordum ben maçı verecek mi biliyor musun diye o da böyle bir şaka yapmış ÇOK ÖZÜR DİLERİM.KUSURA BAKMAYIN. yukarda belirttiğim gibi bir olay yok.
|
bilgiler için sağol...................
|
töbe töbe...ne şaka o öyle.....
|
-->: BRAGA DEPLASMAN MAÇINI VERECEK KANAL
KANAL 1 PEK İYİ YAPAMIYO YAW...................
|
[B]trt yine trt liğini gosterdi yani kanal 1 de aynısını yapdı ama nedense tepki aldı spıkere de suc atmaya gerek yok cunku en ii spiker bile olsanız bırakın futbolcu ısımlerını bılmeyı takım ısımını yeni duyan hiç kımse cok ii mac an la ta maz... [/B]
|
arkadaşlar trt nin cumartesi gününün yayın akışına baktım sivas maçı falan yazmıyooo [U][I][/I][/U]
|
MAÇ YAYINI YOK
TRT 0(312) 490 43 00 NOLU TELEFON İLE KONUŞTUM.nE YAZIK Kİ mAÇ YAYINI YOK.
SİVASSPOR bu maçı ölümüne yenmeli. |
--->: MAÇ YAYINI YOK
sağlık olsun... içimde bi umut var inş. alır sivasspor...yayınlamazlarsa yayınlamasınlar!!!
|
he yaw maçı tv vermıyor malesef..
|
Tv58 bi Kıyak yapsa
Yayınlasa macı ne kral olur Yapamayacak guctelermı bılmıorum Bıde macı yendınmı dıer kanallara artık kapaK OlUr |
[QUOTE=avsarli58;392620]Tv58 bi Kıyak yapsa
Yayınlasa macı ne kral olur Yapamayacak guctelermı bılmıorum Bıde macı yendınmı dıer kanallara artık kapaK OlUr[/QUOTE] O güç bizde, SİVASSPOR başarılı olup,taraftar arkasında olsun hepsi peşimizde koşar. Siz TRT ya da diğer bir kanal olsaydınız, 2-0 sahasında yenilmiş,kendi sahasında TARAFTAR desteği az olan bir takımın maçını yayınlarmıydınız? 5058 'e bile destek vermeyen biz değilmiyiz. |
uydudan portekiz kanalı yokmu ordan izleyelim
|
varsa bilen yazsın bizde ordan izleyelim arkadaşlar saygılar
|
[B]TrT . yE ıNAT bu macı almaları lazım[/B]
|
[B][/B]arkadaslar bu sitede gunun mac yayınları var sivas macını trt ve portekiz kanalı vereceyini gösteriyor isterseniz link vereyim sizde bakın [url]http://www.rojadirecta.com/[/url]
|
radyo konusunda bilgim yok ama muhakkak veren olur
|
trt vermez 5058 mesaj atmıyoz yazmış arkadaş dogru zannederdem bir milyonun üzerinde olan sivastan sadece 20 bin ytl toplanmıştı
|
-->: --->: MAÇ YAYINI YOK
[QUOTE=TS58;392629]O güç bizde,
SİVASSPOR başarılı olup,taraftar arkasında olsun hepsi peşimizde koşar. Siz TRT ya da diğer bir kanal olsaydınız, 2-0 sahasında yenilmiş,kendi sahasında TARAFTAR desteği az olan bir takımın maçını yayınlarmıydınız? 5058 'e bile destek vermeyen biz değilmiyiz.[/QUOTE]Evet ülkede ekonomik bir sıkıntı var 5058 gönderilen mesajlardan belli yönetiminde bu konuda suçu var bence iki maç üzerinden anlaşma yapabilirlerdi TRT ile |
[B]********ler bir maçı kaybettimmi yayın vermiyorlar bunlara inat turu atlayacağız! hadi yiğidom![/B]
|
[QUOTE=okyay58;392664][B]********ler bir maçı kaybettimmi yayın vermiyorlar bunlara inat turu atlayacağız! hadi yiğidom![/B][/QUOTE]
Haydı YıgıdolaR Kalplerımız Sızler Icın Atıyor Sız Yenın Sokagı Dısarı Dokmuyenın... |
arkasin verdigi [url]http://www.rojadirecta.com/[/url] bu sitede trt 1 yaziyo fotomacta da trt1 yazio
trt boyle butun milleti umutlandirip gostermemesi ayip walla SIVASIM insallah yenerde su maci trt nin biraz yuzu kizarir |
CANLI YAYIN...!
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKTE CANLI YAYIN VAR SÜREKLİ. TSİ İLE 19:15 TE ASTON VİLLA MAÇINI VERİYOR BURASI. ODA İNTERTOTODA. 21:00 DA BİZİM YAYINI VERECEKMİŞ. TAM EMİN DEĞİLİM AMA BÜYÜK İHTİMAL. Bİ GÖZATIN İSTERSENİZ, KARARI SİZ VERİN... BAKALIM ARTIK MAÇ SAATİNDE. KAYBEDECEK BİŞİ YOK. AMA MUHTEMELEN VERECEKTİR. SÜREKLİ MAÇ YAYINI YAPIYOR... KONCERTO TV
[url]http://pt.justin.tv/koncerto[/url] |
--->: CANLI YAYIN...!
yok kardes yayın akısında aksam celtıc ve astonvılla maclarını verıcek bızım macı vermıyoooo
|
-->: CANLI YAYIN...!
bizim maci bu kanal vermez. Insallah TRT verecek.
Paylasim icin sagol. |
maçı hiçbir kanal vermiyor yani şimdi he...hadi yiğidolar çakın bu akşam 3 tanede uefada kanallar maçlarınızı vermek için sıraya girsin...
|
--->: CANLI YAYIN...!
[QUOTE=Divriği58-;392698]yok kardes yayın akısında aksam celtıc ve astonvılla maclarını verıcek bızım macı vermıyoooo[/QUOTE]
tamam işte o maç saat 9 da bitiyor tam bizimkide 9 da değildi gardaş |
MAÇ TRT-1' DE
İNTERTOTO 3. TUR 2. MAÇ
BRAGA-SİVASSPOR MAÇ TRT'1' DE Kaynak: Fanatik Gazetesi(Yayın Haberi) - 26.07.2008 [B]Gazeteyi Okuyanlar Görmüştür[/B] |
--->: MAÇ TRT-1' DE
kafam karisti birisi yayin yok diyo birisi trt diyo
|
[B]mac saatinde görecez...........![/B]
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;392712]kafam karisti birisi yayin yok diyo birisi trt diyo[/QUOTE]
İHALE KAPANDI.DEVLET KANALI YAYINLAYACAKTIR. TRT DEYİZ.HER KAFADAN SES ÇIKMASIN. |
arkadaslar trt'nin web sitesine ve teletexten yayın akışına baktım.. TRT vermiyo maçı , trt iç saha maçlarını veriyor...
|
[QUOTE=nebukadnezar;392717]arkadaslar trt'nin web sitesine ve teletexten yayın akışına baktım.. TRT vermiyo maçı , trt iç saha maçlarını veriyor...[/QUOTE]
................evet dogru bende baktim |
[I][B][COLOR="Red"]OFF
BIRI DIYOR BIRI VAR DIYOR LUTFEN EMIN OLMADIGINIZ HABERLERI YAYINLAMAYIN COCUK OYUNCAGI DEGIL BU INS TRT 1 DEDIR..[/COLOR][/B][/I] |
[B]MAÇ TRT DE.GİRİYONMU KOMBİNESİNE İDDAYA....[/B]
|
belki son dakika gelişmesidir...beklicez ve görücez
|
[QUOTE=merkez-2;392720][B]MAÇ TRT DE.GİRİYONMU KOMBİNESİNE İDDAYA....[/B][/QUOTE]
[B]GARDAS BANAMI DIYON DIYOSAN BEN SABAHTAN BERI BAKIYOM HABERLERE BIRI VAR DIYOR BIRI YOK DIYOR EMIN DEGILIZ..[/B] |
bi fotomaç öyle diyor.. trtnin sitesinden de ,teletexinde de ,reklamlarında da yok!
|
[QUOTE=merkez-2;392710]İNTERTOTO 3. TUR 2. MAÇ
BRAGA-SİVASSPOR MAÇ TRT'1' DE Kaynak: Fanatik Gazetesi(Yayın Haberi) - 26.07.2008 [B]Gazeteyi Okuyanlar Görmüştür[/B][/QUOTE] hacım trt yayın akışında öle bişi yok ama |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |