![]() |
BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
Yaaa arkadaşlar süper lige yeni çıkmış bi kocaeli bile edgar davids gibi bi adamı alabiliyo biz neden adam gibi transfer yapamıyoz yaaa
"Daha önce Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter, Tottenham gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giyen ve 74 kez de Hollanda Milli Takımı’nda görev yapan Edgar Davids’in, en geç cuma gününe kadar sözleşme imzalayacağını açıklayan Başkan Gürkan, “Türkiye’ye onun gibi bir yıldızı getirdiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. Ayrıca, kullanıcıların bilgi girişi yapabildiği [url]www.wikipedia.org[/url] sitesi de Edgar Davids’in Kocaelispor’da 7 numaralı formayla oynayacağını yazdı." |
--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
bizim zaten oturmuş bir kadromuz var ne gerek var davids,e...
|
öle bi oyuncuyu bnce bülent hoca takımda istemez....
|
kardeş napacan davidsi dam çaresiz olmasa kocaeliye gelmezdi zaten bize böyle adam lazım değil bence
|
[B]Parayi veren dudugu calar dostum bu kadar basit izim paramiz mi var bizim ne haddimize boyle bir transfer yapmak...[/B]
|
Arkadaşlar,futbol yaşamının son anlarına gelmiş topçularla işimiz olmamalı,(örneğin r.carlos fenere geldi,kaç maç oynadı)
Biz,genç,yetenekli ve ileride kulübümüze ciddi kaynak olabilecek topçuları yetiştirmeli veya bulmalıyız. |
Davids futbola doymuş,ununu elemiş eleğini asmış bir futbolcudur.Kocaeli onu almakla hata yapmıştır.Sırf reklam olsun diye aldı bence.Bizim ''millet desin'' diye o tür lükse ihtiyacımız yok.Seneye şampiyonluğu hedefliyorsak yerli yerinde transfer yapmak zorundayız.Yeni keşfedilecek futbola aç topçu lazım bize.
|
BIZ NIYE ALAMIYOZ BILIYOMUSUN ARKADAS PARA YOK PARA HERKES EN IYISINI ISTER AMA BU ISLER PARAYLA PARAN OLMAZSA BIRAK YILDIZ ALMAYI ELINDEKILERI BILE KACIRIRSIN ONUN ICIN BOSVERIN YILDIZI STARI SIVASSSPORA DESTEK OLALIM MADDI VEYA MANEVI GERISI BOS KIM NE YAPARSA YAPSIN..................
|
-->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
eee adamların parası var alıyor hayılır olur ıns ama sırf davıdsı ızlemek ıcın maca gıder mıllet
|
[B][I]Boyle sureklı Avrupada Top Kosturmus Olan Futbolcular Rahatlıga Alıstıkları ıcın Turkıyede Fazla Durmazlar.
Aha Burayada Yazıyorum Ya Sezon Ortasında Ya da En Gec Sezon Sonunda Gıdecektır...[/I][/B] |
[QUOTE=tarik5860;394040]Yaaa arkadaşlar süper lige yeni çıkmış bi kocaeli bile edgar davids gibi bi adamı alabiliyo biz neden adam gibi transfer yapamıyoz yaaa
"Daha önce Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter, Tottenham gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giyen ve 74 kez de Hollanda Milli Takımı’nda görev yapan Edgar Davids’in, en geç cuma gününe kadar sözleşme imzalayacağını açıklayan Başkan Gürkan, “Türkiye’ye onun gibi bir yıldızı getirdiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. Ayrıca, kullanıcıların bilgi girişi yapabildiği [url]www.wikipedia.org[/url] sitesi de Edgar Davids’in Kocaelispor’da 7 numaralı formayla oynayacağını yazdı."[/QUOTE] kocaeli istanbula yakın 1 sanayi kenti 2 sivasda hiç bir hareketlillik yok ki getirdik wooterı kaçtı adam açmayın artık soyle salak konular gidin bir sivasa bakın oraya davids falan gelmez gelirsede wooter gibi kalla gibi kaçar |
ya abi bizdede ajaxta forma giyen wolter vardı ne oldu adam kaçtı futbolu bıraktı, amaç sönmüş yıldız almak değil, parlayan yıldız almak gerekir....
boş ver alsınlar iş yapacak mı ona bak... bizde oturmuş kadro var sergio var daha ne bekliyorsun. |
öle bi söylemişsin ki kardeş davidsin sanki şu anda eskisi gibi iyi futbolcu olduğunu düşünecek okuyanlar pili bitene çok para verirsen değil kocaelispora siirtspora bile gelir.
|
devids i gözünüzde büyütmüşsünüz ne yapacaz devids i bizim dünya firikik kralı oyuncumuz vardı. ugur yıldırım on tane devids eder arkadaş. bizim desinlere transfer yapma lüksümüz yok. bence tum u boşa aldık.bizde forma şansı olmayan oyuncular bile devids ten iyi.en önemliside bizim paramız yok.
|
Kalmaz ya bana kalsa, M.Yıldız'ı Pini'yi Apo'yu... Davidsle değişmem.
|
[B]BİR TRANSFER İÇİN SİVASSPORUN YANINDA OLACAKSAK.BİR YILDIZ İÇİN KOMBİNE ALACAKSAK OLMASIN YILDIZIMIZ OLMASIN TRANSFERİMİZ.NE İŞE YARAR DAVİDS ADAM PARAYI YEMİŞ YEMİŞ ŞİMDİDE BİRİKTİRMEK İÇİN GELDİ.TAMAM BİZDE ALABİLİRİZ AMA BİR MESAJ KAMPANYASINA 25 BİN MESAJ ATILIYORSA O YOK BUNU AL YOK ŞUNUI AL DEMEK EN BÜYÜK ADELETSİZLİKTİR.ÖNCE HERKEZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN SONRA YILDIZ ALIRIZ.VE EN ÖNEMLİSİ BİZİM FUTBOLCULARIMIZDA YÜREK VAR VE BU YÜREK DÜNYADAKİ ÇOK AZ FUTBOLCUDA VAR FUTBOLCULARIMIZIN DEGERLERİNİ BİLELİM.[/B]
|
YA ADAM BABAANNEMİN YAŞINDA NAPACAN DAVİDSİ
|
"BİİZM NEDEN DEYVİDİMİZ YOK"
Bu başlığı okuduğumda sivasımın sanki güçsüz,acınacak,zavallı bir durumda gibi algılanıyor. Sanki birilerinden birşeyler dileniyoruz gibi. Bizim fosilleşmeye yüz tutmuş,gelse bile zırnık verim alamıyacağımız deyvidlere ihtiyacımız yok gardaşlarım. Yönetici arkadaşlardan bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |
[QUOTE=ul'ruzales;394089]"BİİZM NEDEN DEYVİDİMİZ YOK"
Bu başlığı okuduğumda sivasımın sanki güçsüz,acınacak,zavallı bir durumda gibi algılanıyor. Sanki birilerinden birşeyler dileniyoruz gibi. Bizim fosilleşmeye yüz tutmuş,gelse bile zırnık verim alamıyacağımız deyvidlere ihtiyacımız yok gardaşlarım. Yönetici arkadaşlardan bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum.[/QUOTE] Sayın abicim. İsmini bilmiyorum ama yorumlarını zevkle okuyorum. Fakat şu konuda sana katılamayacağım.Biraz özeleştiri yapmak güzeldir.Kendimizi kandırmak gibi görünebilir çünkü.Bizim paramız yok bunu da görmezden gelemeyiz.Elimizdeki malzemeyle iyi bir yemek yapmak zorundayız mecburen.Gerçekçi olmakta fayda görüyorum ben.Biz buyuz,değişemeyiz. Kandilini kutlar ellerinden öperim. |
bu takım seneye bırak şampiyonluğu 7. veya 8. olsun öpüp başımızın üstüne koyalım inşallah küme düşmeyiz bi varımız yokumuz sivassporumuz var oda küme düşerse bizler için iyi olmaz bu kadar karamsar konuşmam sivassporumuzun oynadığı rezil futboldan dolayı dünyada sadece kendi ülkesinde bile ismi duyulmamış basit bi karadağ takımını bile zorla eledik allah sivassporumuza yardım etsin ama bakın şimdi benim bu yazıma kızanlar sezon sonunda bana hak verecekler acile bülent uygun ve yönetim akıllı transferler yapmalı takım gol atamıyo yoksa çok geç olacak biz sivassporumuzu tekrar 2. ligde görmek istemiyoruz
|
bence bizim oyle birisine ihtiyacimiz yokkkkkkk..
|
Bu memlekette neden herkes herşeyden anlamak zorunda?
Aslında kimsenin bişeyden anlamadığı için galiba. Evet evet her alanda durumumuza bakılırsa doğru cevap bu... |
ismie bakılarak futbolcu alımaz davids emekliliği çoktan gelmiş kocaelispor sırf hava için aldı futbolcuyu.
dünya futbolu artık bireysel topcuların mücadelesi ile oynanmıyor yani takım olmadıktan sonra hangi transferi yaparsan yap gereksiz önce belli bir oyun mantalitesi ve düzeni olması lazım sivassporun basarısında 2 ligden gelen iskelet kadronun çok büyük önemi var namı yok die sivas bu topçularu gönderse idi simdiye çoktan lig A ya uçmuştuk |
[QUOTE=idhem;394094]Sayın abicim.
İsmini bilmiyorum ama yorumlarını zevkle okuyorum. Fakat şu konuda sana katılamayacağım.Biraz özeleştiri yapmak güzeldir.Kendimizi kandırmak gibi görünebilir çünkü.Bizim paramız yok bunu da görmezden gelemeyiz.Elimizdeki malzemeyle iyi bir yemek yapmak zorundayız mecburen.Gerçekçi olmakta fayda görüyorum ben.Biz buyuz,değişemeyiz. Kandilini kutlar ellerinden öperim.[/QUOTE] Öncelikle seninde kandilini kutlarım yeğenim, El öpenlerin çok olur inşallah :) Biz buyuz doğru bu lafına katılırım ama değişemeyiz lafına katılamıyorum,değişim gerçekçilikle eşdeğerdir,yani gerçekçi olursan ileriyi görebilirsen değişimede açık olmalısın. Forumun genel yorumlarına baktığım zaman karamsarlık seziyorum,olmaz gardaşlarım karamsarlığa yer yok,geçen yıl nasılki ligin tozunu attırdık bu yıl neden olmasın,değişen ne varki ? NOT : Tekrar yöneticilere buradan sesleniyorum,BU BAŞLIK SİVASSPORUN ŞANINA ve BÜYÜKLÜĞÜNE AYKIRI,başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |
bizim devran'ımız musa aydın'ızmız mohammed ali; miz var negerek var davids;e:)
|
[B]kocaeliyi bu sezon görcez ne davids'ler gördük :)[/B]
|
Gelsin 4 Eylül'e de görelim kilosu kaç kuruşmuş?..
|
iyi o zaman madem pele asırın futbolcusu bizde onu alalım :D
|
yapma arkadaş böyle ya...
ozaman bizim neden carlosumuz yok bizim neden ümitimiz yok bizim neden holoskomuz yok...:) |
bencede david´s gibi oyuncular bize lagzim deyil takimimiz oturmus durumda takimi bozmaya gerek yok
|
kaliteli futbolcuların avrupada yıllarca oynamış futbolcunun takıma katkısından çok gençlere öğreteceği çok şey olduğu için tercih edilir...b.zde böle biri olmadığın için alt yapıdan çıkan a takımda ilk 11 de oynayan yok
|
ya aslında bu çok saçma bi konu şimdiye kadar nasıl durdu forumda anlıyamıyorum
|
Paran varmi senin onun gibi oyunucuyu Sivasa getirmiye ??
|
hıı
banane banane bizim neden aleximiz yok :) buna kadar gelecek bu konu:) |
[QUOTE=tarik5860;394040]Yaaa arkadaşlar süper lige yeni çıkmış bi kocaeli bile edgar davids gibi bi adamı alabiliyo biz neden adam gibi transfer yapamıyoz yaaa
"Daha önce Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter, Tottenham gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giyen ve 74 kez de Hollanda Milli Takımı’nda görev yapan Edgar Davids’in, en geç cuma gününe kadar sözleşme imzalayacağını açıklayan Başkan Gürkan, “Türkiye’ye onun gibi bir yıldızı getirdiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. Ayrıca, kullanıcıların bilgi girişi yapabildiği [url]www.wikipedia.org[/url] sitesi de Edgar Davids’in Kocaelispor’da 7 numaralı formayla oynayacağını yazdı."[/QUOTE] [COLOR="YellowGreen"][B][U]BİZİM NEDEN DAVİDS!İMİZ YOK CEVAP [/U][/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]1 - KOCAELİ YENİ DEĞİL YILLAR ÖNCE BİZİM YAPTIĞIMIZ YAPAN TAKIM[/COLOR] [COLOR="Blue"]2 - KOCAELİNDE SANAYİ VAR PARA VAR İŞ VAR TARAFTAR VAR [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]3 - KOCAELİNDE SOSYAL YAŞINTIYA YAKINLIK VAR DENİZ VAR TECRÜBE VAR[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]4 - DAĞA KESİN OLAN BİŞEY DE YOK GERÇİ AMA İNŞALLAH OLUR ÇÜNKÜ KOCAELİNDE GERÇEK TARAFTAR VAR [/COLOR] [COLOR="Red"]5 - SİVASDA 12 BİNKİŞİLK TÜRBÜNÜ İNTERTOTAD DOLDURAMAYN SİVASLI VAR [/COLOR] [COLOR="Green"]6 - İSTANBUL 2 MİLYON SİVASLI VAR DERLER 1200 KİŞİLİK BÖLÜMÜ DOLDURAMAYAN SİVASLI VAR DERLER [/COLOR] [/B] [COLOR="Indigo"][B]BUNLAR BAZILARI İŞTE BU KONULARDAN DOLAY BİZDE DAVİDS LER OLMAZ BİZ BÖYLDE MUTLUYUZ BİZ DAVİDS LER DEĞİL SİVASSPORUMUZU SEVİYORUZ [/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;394174][COLOR="YellowGreen"][B][U]BİZİM NEDEN DAVİDS!İMİZ YOK CEVAP [/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]1 - KOCAELİ YENİ DEĞİL YILLAR ÖNCE BİZİM YAPTIĞIMIZ YAPAN TAKIM[/COLOR] [COLOR="Blue"]2 - KOCAELİNDE SANAYİ VAR PARA VAR İŞ VAR TARAFTAR VAR [/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]3 - KOCAELİNDE SOSYAL YAŞINTIYA YAKINLIK VAR DENİZ VAR TECRÜBE VAR[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]4 - DAĞA KESİN OLAN BİŞEY DE YOK GERÇİ AMA İNŞALLAH OLUR ÇÜNKÜ KOCAELİNDE GERÇEK TARAFTAR VAR [/COLOR] [COLOR="Red"]5 - SİVASDA 12 BİNKİŞİLK TÜRBÜNÜ İNTERTOTAD DOLDURAMAYN SİVASLI VAR [/COLOR] [COLOR="Green"]6 - İSTANBUL 2 MİLYON SİVASLI VAR DERLER 1200 KİŞİLİK BÖLÜMÜ DOLDURAMAYAN SİVASLI VAR DERLER [/COLOR] [/B] [COLOR="Indigo"][B]BUNLAR BAZILARI İŞTE BU KONULARDAN DOLAY BİZDE DAVİDS LER OLMAZ BİZ BÖYLDE MUTLUYUZ BİZ DAVİDS LER DEĞİL SİVASSPORUMUZU SEVİYORUZ [/B][/COLOR][/QUOTE] aynen olanaklar yok bizde ama takıma bir tecrübeli oyuncu lazım |
bizim sokağa atacak paramız yok o yüzdende davids'imiz yok:)
|
bizim alacagimiz adam ibrahim dagasan iste bu adamla gidersen avrupa ya boyle olur
|
Kocaeli icin hayirli ugurlu olsun. Insallah genc, yetenekli oyunculari bizde birgün aliriz.
|
[QUOTE=samedozbek;394194]bizim alacagimiz adam ibrahim dagasan iste bu adamla gidersen avrupa ya boyle olur[/QUOTE]
macı ızleyemedım ama grıbal macında macı anlatan spıker bıle anladı ıbrahımın kalıtelı bırısı oldugunu eger macı kazanıp tur atlasaydık gıne begenmezmydın gardas ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |