SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TRABZON taraftardan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2)

Anonymous 01.10.2004 03:32

TRABZON taraftardan

Insallah Sivasspor bu cikicini devam ettirir ve Süperlige bir Anadolu takimi daha cikar ve ortaligi karistirir. Bir Trabzonspor taraftari olarak bunu en icten duygularimla temenni ediyorum. Basarilar diliyorum
Saygilarimla.

Anonymous 01.10.2004 16:25

Saolasin kardes bizde Sivassporlu olarak FairPlay dolayiliyla Trabzonspora basarilar dileriz.....

Insallah Sivassporumuzu seneye Birinci Süper Ligde görürüz!

Bi Sorum var Kupa Maclari nezaman belli olacak!

Saygilarinizla Fatih B.

fLaSh 01.10.2004 23:21

Bizde Bir Anadolu Takimi Olarak Tum Trabzonsporlu kardeslerimize basarilar diliyoruz.

Kupa Maclarindanda hic haberim yok :) BIr arkadas ciksin da yazsin.Internetden de bulamadim.

PATRON 11.10.2004 19:12

herkese selamlar.artik sivassporun 1.lige cıkma vakti geldi.bunu artık kimse engelleyemez.Siteyede yeni uye oldum.Taraftarlar icin boyle bir site sartti.cok iyi olmus.hep beraber sivassporumuzu guclendirelim.saygilar..!!!

akinci58 12.10.2004 14:31

Bütün sivasspor taraftararına selamlar...
arkadaslar ben yenı uye oldum sıvassporumuzun basarısını sizlerle sanal ortamda pylasmak isterim.

akinci58 12.10.2004 14:33

82 sivas doğumluyum su an kutahya dumlupınar unıversıtesı işletme son sınıf öğrencısıyım.hepınızle tanısmak ısterım..

akinci58 12.10.2004 14:35

msn adreslerını yazarsanız sohbet etme ımkanı olur.. [email]sivasli91@hotmail.com[/email]

texas1963 12.10.2004 14:54

ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya

eker 15.10.2004 17:46

Selam Arkadaşlar, Öncelikle her kullanıcnın kendi yazdığı mesajı edit butonuna basarak düzenleyebileceğini belirtmek isterim. BU şekilde arka arkaya post atmamış olur ve forumun düzenini korumamıza yardımcı olmuş olursunuz.
Sayıgılarımla

KoraySancar 16.10.2004 22:00

Sivassporumuz inşaallah bu sene özlemini duyduğu şampiyonluğa ulaşacaktır.Sivassporun taraftarı olmadığını söyleyen arkadaş ya çok cahil,ya da kasden bunu söylüyor.Daha bu hafta İzmirde 3-4 bin taraftarla maç izledik,deplasmanda bu kadar,evinde hemen her hafta 9-10bin taraftarla maç oynayan kaç takım var acaba?Diğer iddian ise daha incitici; biz süper lige renk katacağımız düşünürken sen çok insafsızca yaklaşmışsın.Anladığım kadarıyla Bursa taraftarısın,Bursayı severim seni sadece kınamakla yetiniyorum.

Reco 17.10.2004 15:57

Bu gidişle inşallah çıkıcaz.Yeterki herkes inansın!..

ERHAN 17.10.2004 20:03

:D bu gidişile ivasspor 2. lig şsmpiyonluğunu değil şampiyonlar ligi şampiyonu olur ama bana sadece 1. lige çikması yeter[/b]

fLaSh 17.10.2004 20:44

eh 1. Lige cikipta hemen dusmesinde.Soyle Bir Kac Sene 1. Ligde kalsin ki soyle bizde bu yoldayiz diyelim.Sonra uefa felan otomatikmen gelecektir.

SivasspoR58 18.10.2004 14:43

[b]Ben de Trabzonspor a basarilar dillerim InsAllah sampiyon olurlar bu sene...[/b] 8)

[size=6]Admin: XXX Lütfen burda Reklam Signatur u kullanma.[/size]

reis 18.10.2004 18:48

Gardaslar insallah bu sene hic supem yokki 1.lig deyiz sivasspor a yeni kan yeni can geldi.inancim buyuk sampiyonlar sampiyonu olacak hele asil bomba 1.lig de patlayacak bence estirecegiz vallahi.Bunun icin aman gardaslar sivassporumuza baskanimiza ve yonetimimize sahip cikalim,destek olalim bu bizler icin bulunmaz firsat.bazi seyleride zamani gelince yazariz insallah.ALLAH yolumuzu acik etsin.

RüStü ElmaS 18.10.2004 18:59

Bu sene insaallah özlemle bekledigimiz Süper Lige kavusacagiz.
:D

reis 18.10.2004 19:09

evet vallahi oyle daha oncede yazmistim,ozlem bitiyor artik 1,lig yerimiz hazir,cunki gercekten bizde olan taraftar belkide kimsede yok bunu hak ediyoruz.

34CRS58 21.10.2004 23:36

inşallah çıkarsınız..

Trabzonlu 22.10.2004 01:27

Selam Arkadaslar,
Ben Trabzonda dogdum, ve tabiiki Trabzonsporluyorum.
Benim arkadasim Rüstü-Ibrahim Elmas (admin), oldugu icin benimde zamanla Sivasspora karsi bir sempatim olmaya basladi.
Bende Sivassporun Süper Lige cikmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Insaallah Sivasspor cikarda Trabzona karsi mac yaparlar. Benim istedigim en cok bu. Trabzonlularin eskiden beri Sivaslilara karsi bir sevgisi vardir.
Sivaslilarinda Trabzonlulara karsi bir sevgisi oldugunu biliyorum.
Insaallah ilerde Süperligte benim Takimim Trabzonspor Sivasspora karsi mac yaparda bunu zevkle hep beraber seyrederiz.
Saygilarimla
Ibocugum sana basarilar dilerim.
Can Arkadasin Trabzonlu Sönmez :) Görüsmek üzere.

onur58 23.10.2004 19:17

gardaşlar yeni bir üyeyim maç biletleri ne kadar ve bitti deniyor ne kadar doğru biz karabekirliler olarak hep destek tam destek diyoruzzz :D

onur58 23.10.2004 19:23

ümraniye karabekir mahlesi yıkılıyooo sivas diye bir kulak verin gardaşınıza şu bilet fiyatlarını bi atın be gadaşlar tüm sivalılara selammm kendinize iyii bakın yarın 0-5 kazanırızzz
(istanbul B.Ş.B-SİVASSPOR) :D :D :D :D :D :D :D :P :P :mrgreen:

PATRON 23.10.2004 19:51

bilet fiyatları 10,15,20,25 milyon olarak belirlenmistir..!!!

Bekir 24.10.2004 13:51

İzmirde ikamet eden ve sivas asıgı bir vatandas olarak sıvasa sıvaslılara sıvasspora selam olsun

Turk 12.11.2004 06:37

Saolasin kardes bizde Sivassporlu Galatasarayli olarak FairPlay dolayiliyla Trabzonspora basarilar dileriz.....

Insallah Sivassporumuzu seneye Birinci Süper Ligde görürüz!

Bi Sorum var Kupa Maclari nezaman belli olacak!
-----------
sen sivassporlumusun Allah aşkına? yoksa sivasda ikametgah eden bi galatasaylımı fatih

serhankaburcuk 12.11.2004 09:35

SAOL Trabzonlu kardeşim bizlerde trabzonsporu seviyoruz ve destekliyoruz anadolunun şuandaki gururu ve ben galatasarayıda tutan bir kişi olarak teşekkür ediyorum insallah süper ligde görüsürüz SİVASSPOR&TRABZON elele :) :)

cem 14.11.2004 21:12

SİVASSPORU BİRİNCİ LİGDE GORMEK EN BUYUK ARZUMUZ,BU SENE MUTLAKA BIRINCİ LİGE CIKMAMIZ LAZIM YETER ARTIK

RüStü ElmaS 22.11.2004 21:04

Bizimde su anda tek düsüncemiz bu gardasim.
Sivas cikacak baska yolu yok :k2:

umitbulut58 22.12.2004 09:23

Trabzonlu taraftara teşekkür ediyorummm. fenerden intikamınızı biz alacagız... 50 bin kişilik taraftar yerini sivasspor dolduracakkkk

unifeb 25.12.2004 08:48

trabzon taraftarına teşekkürler

RüStü ElmaS 26.01.2005 11:14

[quote]MUHAMMET CELIK BILDIRDI:

BEN TRABZONLUYUM SUAN PARISTE YASIYORUM SIVAS SPORUN FANATIK TARAFTARLARINDAN BIRIYIM 1983 YILINDA SIVASTA ASKERLIGIMI 20 AY YAPTIM TEK ARZUM SIVAS SPORUN SUPER LIGE CIKMASINI CANI GONULDEN ISTIYORUM SIVAS SPOR SUPER LIGE YAKISIR SIVAS SPOR VE TRBZON SPORA IKINCI YARIDA BASARILAR DILERIM[/quote]

Bizde sana tesekkür ediyoruz gardas, sende sitemize üye olursan, bizi sevindirirsin.

abcde 26.01.2005 19:22

[size=7][/size][color=red][/color]
:!: sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur :!:

golova 11.02.2005 12:06

sağolasın trabzonlu kardeşim. bizim sivaslıların gönlünden bu sene sizin şampiyonlar ligine katılmanız. inşallah şampiyonlar liginde büyük başarılara İmza atarsınız.

RüStü ElmaS 12.07.2005 23:12

Sonuna özlemle bekledigimiz sonunda 38 yil sonra Süperlige ciktik.

Insaallah süperligte bizde Trabzonspor gibi bizde kalici oluruz.

En cok sabirsizlikla bekledigim maclardan biri ise kardes takim Trabzonspor ile yapilacak maclardir.

Centilmence bir sekilde gececegine inaniyorum.
Hak eden kazansin.

Trabzonlu61 12.07.2005 23:40

Simdi hatirladim bu konuyu da ben acmistim , ama o zamanlar üye degildim. Simdi üyeligide hallettik, iyi oldu .

bordomavili 26.07.2005 03:03

Karadeniz'den Selam Olsun Yiğidolara...

Öncelikle yılların özlemine son verip hak ettiği süper lige merhaba diyen Sivasspor'u tebrik ederim.

Ben forumunuza Ordu'dan katılan bir Trabzonspor taraftarıyım.Yeni bir başlık açtığım için kusura bakmayın.Bu gece Trabzonspor'un resmi sitesinde forum bölümünde Şampiyonlar Ligi maçı için başarı dileklerini görüğüm Sivasspor'lu kardeşlerimize ben de teşekkür etmek istiyorum.Sağolsun gardaşlar.Allah size de böyle maçlar nasip eder inşallah.Trabzonspor'lu futbolcuları otelden dışarı çıkarmayan rumlara gereken cevabı sahada veririz inşallah.

Sivas'a asker arkadaşımın yanına gelmiş ve iki gün kalmıştım.Böyle büyük bir potansiyeli olan bir şehrin süper ligde takımı mutlaka olmalı diye düşünmüştüm.Öyle de oldu.Umarım kalıcı olur Sivasspor.

Anadolu'da bulunan taraftarların her zaman kendi illerinin taraftarı olmalarından yanayım.Türkiye'deki gibi kendi ilinin takımı haricinde başka takım tutma olayı Avrupa'da yok.Öyle de olduğu için bir çok şampiyon çıkarıyorlar liglerinde.Ancak ülkemizde medya üç büyükler adı altında insanlara böyle bir olgu empoze ediyorki bir çok kişi bu sayede rant elde ediyor.Son yıllarda anadolu insanının kendi takımlarına sahip çıkmaları hiç de hoşlarına gitmiyor bu rantçıların.Ülke futbolu da bu nedenle gelişemiyor.

Sayın valinin dediği gibi Sivas'ta artık tek takım Sivasspor olur.

Biz de sizleri bordomavi.net ve trabzonsporlist.org taraftar sitelerimizde görmekten mutluluk duyarız.

Hepinize hürmetle selam ederim.İnşallah yine yazacağım.Allah'a emanet olun.

puar 26.07.2005 03:22

saol gardas yıllardır 3 büyük egomanyası mevcut ülkemizde buna bir son verme zamanın geldi gerçi siz verdiniz ama biz gençler olarak daha bunları görmedik inşallah gün gelecek bizde son vereceğiz

gercek58li 26.07.2005 03:23

SAGOLASIN GARDAS, TRABZONSPOR`A SAMPIYONLAR LIGI YOLUNDA BASARILAR DILERIM. INSALLAH ANADOLUYU TEMSILEN IYI SEYLER YAPARSINIZ. ARKANIZDA DEGILIZ, YANINIZDAYIZ. CÜNKÜ ARKADAN KALLESLIK YAPILABILIR. :!: :D :D

RüStü ElmaS 26.07.2005 06:02

Güzel temennilerin icin tesekkürler.
Bizimde temennimiz süperligte kalip, Anadolu takimini temsil etmek.
Insaallah basarili olacagiz.

Gardas, sitemize sürekli katilan bir kac tane trabzonlu taraftarlar var.
Biri "trabzonlu" "trabzonlu61" gibi üyelerimiz.

Hepside birbirinden iyi insanlar.

Senide aramizda görmek bize mutluluk verir.
Her zaman yorum ve elestirilerini bekleriz.

merturhan 26.07.2005 06:08

SEVGİLİ TRABZONLU KARDEŞİM.
ŞU AN SABAH SAAT 06.00 İTİBARİYLE SANA BU MESAJI YAZIYORUM.
İNSANLAR İYİ ŞEYLERE LAYIKTIR.BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. BU RANTIN YÜZÜNDEN SPOR KARDEŞLİKTEN ÇOK, KALLEŞLİĞE DÖNDÜ. YOK ADAM ÖLDÜRMELER, YOK SÖĞMELER,YOK DÖĞMELER. NİÇİN? HEP BU KENDİNİ BİLMEZ RANTÇILARIN YÜZÜNDEN.ADAMLAR KENDİ MEMLEKETLERİNİ NASIL TUTUYOR BAK KARDEŞİM. BİZİM FUTBOLCULARI OTEL ODASINA HAPSETMİŞLER DİYORSUN. AYNI ZAMANDA DA kUZEY KIBRISTAKİ MİLLETİMİN FUTBOL TAKIMI KENDİ ARASINDA MAHALLE TURNUVASINI ZOR DÜZENLİYORKEN, ŞEREFSİZLER AVRUPADA KUPALARA KATILABİLİYORLAR. BİZİMKİLER DE ÇIKMIŞ HALA DAHA KENDİ MEMLEKETİNİ KÖTÜLEYİP DURUYOR. SANKİ BİRDE BİLİNÇLİ OLARAK BİR TÜRK TAKIMI İLE KARŞILAŞTIRILMIŞ GİBİ... ONLARI YENMEMİZ BENCE HİÇ TE ÖNEMLİ DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN ONLARIN ORAYA KADAR NASIL ÇIKARTILDIĞI???? SONUÇTA ŞEREFSİZLERİ YENSEKTE ,BİZİMLE BERABER AYNI HAVAYI SOLUYACAKLAR.AMA BENİM MEMLEKETİME HALA AMBARGOLAR UYGULUYACAK O BİR ŞEREFSİZLER...
İŞTE BEN BUNU HAZMEDEMİYORUM KARDEŞ.
KARDEŞİM KUSURUMA BAKMA. SANA BÖYLE SİTEMKAR SÖZLER YAZDIĞIM İÇİGN ÖZÜR DİLİYORUM.İNŞAALLAH BU RUMLARI YENER MEMLEKETİMİZİN İNSANINA OYNADIKLARI OYUNLARI EN AZ ON ŞAMARLA SURATLARINDA PATLATIR, SONRADA ARKALARINDAN BİR TERS VOLEYLE AKDENİZDEN TEKRAR DENİZE DÖKERİZ YUNAN KIRMALARI ALLAHSIZLARI...
TRABZONSPORA CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM...
ÖZ SİVASLI

skywriter 26.07.2005 06:17

Trabzonspor'a Sampiyonlar Ligi on eleme macinda basarilar, ve bizi Trabzonspor forumunda iyi bir sekilde temsil eden Kaptan'a tesekkurler..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22.