![]() |
Fortıs Turkıye Kupasın 08-09
Yönetim Kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası’nın 1. Kademede 36, 2. Kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçlarının ardından, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor’un seri başı olacağı 5’er takımlı 4 grup halinde devam etmesini karara bağladı.
Bu arada Yönetim Kurulu, tıpkı profesyonel futbolcu tek tip sözleşmesinde olduğu gibi teknik adamların kulüpler ile imzalayacakları sözleşmede de noter koşulunu kaldırdı. |
--->: Fortıs Turkıye Kupasında Seri Başıyız
[B]Böylece yönetim istemese bile grup maçlarına kalacağımız kesinleşti :)[/B]
|
-->: Fortıs Turkıye Kupasında Seri Başıyız
Insallah Türkiye Kupasindada basarili oluruz. Hakkimizda hayirlisi.
|
bilgiler için teşekkürler.........................
|
[QUOTE=GuNaY;394253][B]Böylece yönetim istemese bile grup maçlarına kalacağımız kesinleşti :)[/B][/QUOTE]
[B]sen demesen ben dıyecekdım abi :) adama cok koyuyor gercekden bız destan yazdık seneler sonra uefaya gıremedık 20 puan gerımızdekı kayseri bile gitti aldı kupayı uefada sımdı gelde kafayı yeme!!!![/B] |
inş. bu sene kupaya onem verilir yavaş yavaş 4. buyuk oluyoruz artık trabzonun yerini alıyoruz her yerde
|
[QUOTE=GuNaY;394253][B]Böylece yönetim istemese bile grup maçlarına kalacağımız kesinleşti :)[/B][/QUOTE]
vallahi aynı şeyi bn de sölicektm:D giresun a alanya ya elenioruz iki senedir şaka gibi ya:D nese maçları ztn oynıcaz artk yönetm de karar değiştirir de umarm türkiye kupası maçlarında as takımdan bikaç kişi oynar:D |
inş bu sene final oynarız türkıye kupasında..
|
GRUPLARDA 5 TAKIM OLUYOR VE ILK 2 CIKIYOR INSAALLAH BU YIL KUPADA IDDALI OLURUZ
|
vay ağzına sağlık inşallah iddialı oluruz başarılar sivasspor
|
insallah bundan sonra daima seri basi oluruz. Artik Kupalari kaldiracagiz.
|
--->: -->: Fortıs Turkıye Kupasında Seri Başıyız
[QUOTE=sinan-58;394359]inş. bu sene kupaya onem verilir yavaş yavaş 4. buyuk oluyoruz artık trabzonun yerini alıyoruz her yerde[/QUOTE]
Biz bu kafayla devam edersek bizden bi b... olmaz !!! Ne demek 4 ncü büyük oluyoruzda trabzonun yerini alıyoruz ? Beyler kendinize gelin, -ligin tozunu atıp,şampiyonluğu neredeyse gasbedilen kim ? Sivasım. -Neredeyse kümeye düşecek olan kimdi ? Tarbzonspor. Biz 3 ncü büyüğüz gardaşlarım,4 ncülüğü ben istemiyorum... |
Sivas seri Başı!!
Sivasspor seri başı
FUTBOL Federasyonu geçen sezon Turkcell Süper Lig'i 4. olarak bitiren Sivasspor'u, Fortis Türkiye Kupası'nda seri başı olarak belirledi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da diğer seri başları olacak. Federasyon ayrıca Turkcell Süper Lig'de futbolcuların şortlarına reklam alınmasına da izin verdi. |
Sivasspor kupada ilki başardı
[CENTER][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/1742/adszjx9.png[/IMG]
[B] 30 Temmuz 2008 08:10 Geçen sezon ligi 4. sırada bitiren Sivasspor, Türkiye Kupası'nda ilk defa 4 büyüklerin dışında seribaşı olmayı başaran ilk kulüp oldu. Süper Kupa finali ise Duisburg'da..... Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün İstanbul'da yaptığı toplantıda bazı kararlar aldı. Yönetim kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nda 1. kademede 36, 2. kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçları sonrası, 3. kademede Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seribaşı olacağı 5'er takımlı 4 grup oluşturulmasını karara bağladı. Böylece Sivas, Türkiye Kupası'nda 4 büyüklerin dışında seribaşı olmayı başaran ilk kulüp oldu. ŞORTA REKLAMA İZİN ÇIKTI Ayrıca lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Kayserispor arasındaki Süper Kupa maçının 17 Ağustos'ta Almanya'nın Duisburg kentinde yapılmasını kararlaştırıldı. Federasyon ayrıca Süper Lig'de futbolcuların yeni sezonda şortlarına da reklam alınmasına izin verdi. (Sabah)[/B][/CENTER] |
--->: Sivas seri Başı!!
Kıskananlar çatlasın.Olay budur.
Seneye aynı şekilde şampiyonlar ligine gitmek ümidiyle. |
eed seri bası olmak cok gusel inş bu sene kupayı alıp uefaya gidecez
|
--->: Sivasspor kupada ilki başardı
cok gusel oldu inş mersinidmanyurdu cıkar ve sivas ın grubun da yer alır bende mersinde maça giderim.inşşşşşallah
|
[B]Seribasi olmamiz cok onemli bence dusunsenize Trabzonspor seri basi olmaiyor biz oluyoruz...
Birde sole bir durum var ki bizim icin cok vahim bir durum ne kadar seri basi olsak dahi kuapya fazla onem vermiyoruz. Gecen sene Alanyaspor gibi bir takima elendik artik bu Turkiye Kupasinada gereken onemi vermeliyiz.. Hemde maddi getirisi cok onemli bu kupanin[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;394484][B]Seribasi olmamiz cok onemli bence dusunsenize Trabzonspor seri basi olmaiyor biz oluyoruz...
Birde sole bir durum var ki bizim icin cok vahim bir durum ne kadar seri basi olsak dahi kuapya fazla onem vermiyoruz. Gecen sene Alanyaspor gibi bir takima elendik artik bu Turkiye Kupasinada gereken onemi vermeliyiz.. Hemde maddi getirisi cok onemli bu kupanin[/B][/QUOTE] çok haklısın bizim bğenmediğimiz kupayı Kayseri alarak bzizm yapamadığımız katılamadığımız katılmak için yırtındığımız UEFA kupasına direk katıldı. |
--->: Sivasspor kupada ilki başardı
[B]Gereken onemi verelim bu sene Turkiye kupasina artik cok onemli bir firsat cunkui bu[/B]
|
Ya abicim uefaya gitmek istiyorsak artık şu türkiye kupası maçlarında bilerek elenmeylim ve bu gücümüzle gidebildiğimiz kadar gidelim.Hatta kayserininde aldığı o kupayı bizde alalımda uefaya gidelim.Artık sivassporumuzu avrupada elenmeden görmek istiyoruz...Vede bu grup maçlarına seri başı olmamıza çok sevindim.Yani her 1 hafta sonra türkiye kupası maçlarını oynayacaz vede seri başı olduğumuz için gs-fb ve bjk ile eşleşmeyecez...Bu açıdan sevindim...Saygılarımla
|
YA ŞU KUPAYI BİRDE BİZ ALALIM DA GİDELİM UEFAYA YOKSA BU 4 BÜYÜK BİZE SIRA VERMİYOR.....
|
Bende anlamadim su kupa olayini.
Her takim can veriyor basarili olalim diye. Bizimkiler de kendi kalesine Gol atiyor elenelim diye ;). Artik Kupadada basarili olmamiz gerekiyor. |
Taraftarımız anlasın artık, her alanda büyüklüğümüzü ispatlıyoruz. Bizimkiler anlamasa da elin oğlunun gözünde büyüklüğümüz tescil edilmiş durumda. Yavaş yavaş emin adımlarla her alanda zirveye oynamaya devam edeceğiz. Yiğidolar konumlarının farkında olsun, Sivasspor'a sahip çıksın. Bir kaç yıla şampiyonluk kutlaması yapacağız!
|
-->: --->: Sivas seri Başı!!
[QUOTE=yerliturkuaz;394484][B]Seribasi olmamiz cok onemli bence dusunsenize Trabzonspor seri basi olmaiyor biz oluyoruz...
Birde sole bir durum var ki bizim icin cok vahim bir durum ne kadar seri basi olsak dahi kuapya fazla onem vermiyoruz. Gecen sene Alanyaspor gibi bir takima elendik artik bu Turkiye Kupasinada gereken onemi vermeliyiz.. Hemde maddi getirisi cok onemli bu kupanin[/B][/QUOTE] [B]bunu büyütmenin,4.büyük olduk laflarına girmenin gereği yoktur..prosedür böyle ilk 4 e giren takımlar seneye seri başı oluyor işte..bunu abartmanın sevinmenin mantığı yoktur..[/B] |
BUSENEDE İLK 4 E GİRERSEK 4 BUYUKLERDEN BİRİ OLACAGIZ.1NŞALLAH
|
SERİ BAŞI OLDUK
Geçen sezon ligi 4. sırada bitiren Sivasspor, Türkiye Kupası'nda ilk defa 4 büyüklerin dışında seribaşı olmayı başaran ilk kulüp oldu
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün İstanbul'da yaptığı toplantıda bazı kararlar aldı. Yönetim kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nda 1. kademede 36, 2. kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçları sonrası, 3. kademede Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seribaşı olacağı 5'er takımlı 4 grup oluşturulmasını karara bağladı. Böylece Sivas, Türkiye Kupası'nda 4 büyüklerin dışında seribaşı HABER7 |
--->: SERİ BAŞI OLDUK
bu konu dünde açılmıştı kardeş ............
|
insaallah basari oluruz en büyük sivasspor58
|
Yavaş yavaş inşallah ilerde Şampiyonlar ligindede seri başı oluruz.
|
neden sivasspor kupaya gereken ilgiyi gostermiyor hem para kazaniyorsun hemde avrupaya uefaya katilmanin en kolay yolu yaniliyormuyum?
|
bilgi için tşk.bu sene Trabzonspor yerine biz seribaşıyız(heralde)......;)
|
[B][COLOR="Navy"]heralde cnm :D nedemek hahahahaha[/COLOR][/B]
|
Fortis Turkiye Kupasi 2008-2009...
[B]Bilnidigi gibi bu sene kupada seri basiyiz direkt olarak gruplara kalacagiz.
Bizim daha onceki sezonlara baktigimizda bu kupada herhengi bir basarimiz bulunmuyor hatta cok kotuyuz Turkiye kupasinda.. Acaba bu sene de mi havlu atariz yoksa kupayi kaldirma basarisi gosterebilir miyiz?[/B] |
--->: Fortis Turkiye Kupasi 2008-2009...
[B]inşallah galibiyetlerle başlarız ve kupayı kaldırırız...[/B]
|
Kupayı 4 eylulde kaldıracagız ıns:)
|
bugün başlıyor türkiye kupasının ilk maçları. inşallah bu sene alırız kupayı...
|
[B]haydi bakalım ...inşallah bişiler yaparız...
giresun düşse çk süper olur em öcümüzü alırız hemde izlemiş oluruz[/B] |
-->: Fortıs Turkıye Kupasın 08-09
İşte 2. tura yükselen ilk takımlar!
Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçlarında heyecan başladı. 1. kademede, 2007-2008 sezonunda Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselemeyen 15 takım, Turkcell Süper Lig'de son 3 sıraya alan takımlar, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda 1-5 derecelerini alan 5 takım, TFF 2. Lig Klasman Grupları'nda birinci olan 5 takım ve TFF 3. Lig'de gruplarında ilk 2 sırada yer alan 8 takım olmak üzere toplam 36 takım mücadele ediyor. Türkiye Kupası 1. kademede şu ana kadar 4 maç sona erdi ve 2. tura yükselen ilk takımlar belli oldu. Türkiye Kupası'nda bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Giresunspor 3-2 Ofspor İstanbulspor 2-1 Gaziosmanpaşa Akhisar Bld. 1-2 Manisaspor Alanyaspor 2-1 Denizli Bld. Mardinspor 1-2 Belediye Vanspor |
--->: Fortıs Turkıye Kupasın 08-09
inşallah bu sene kupayı kaldırırız böylece avrupa kupasına gitmiş oluruz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:49. |