![]() |
MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
29.07.08
Aksam Star Sporda Dinlediğim Bir Haber Şöyle Diyordu Fnerbahçe İle Kesin Yolu Ayrılan Maldonado yu Sivasspor ve Bursaspor Almak İçin Büyük Çaba Sarfediyor... Öte Yandan Fenerbahçe Kejman İlede Yollarını Ayırdı SİZCE MALDONADO SİVASIMIZA GELMELİ Mİ?? Yorumlarınız?? |
--->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
Aslında iyi bir futbolcu.Fenerle kan uyuşmazlığı oldu.Külfetli olmayacaksa neden olmasın.
|
bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
onun yerine fenerbahçe bize gürhanı geri verirse seviniriz:) |
Fenerbahçe Sivassporumuza kiralamış bile............
|
[QUOTE=tanju_58;394321]Fenerbahçe Sivassporumuza kiralamış bile............[/QUOTE]
Essahtan mı diyon gardaş,nerden duydun? |
[url]http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31[/url]
|
hayırlısı olsun sivasıma.........
|
[B]Yaaw bu adam tintin.. 1 ileri 2 geri yaaw... Bize pres yapan pas yapan adam lazım...[/B]
|
bence sivasspora faydali olmaz,takimin temposunu düsürür,insallah bu olaydan takim zarar görmez
|
Bu isim eğer benim tanıdığım adamsa rüzgar gibidir,
Tüm sıvası hareketlendirir,tribünleri coşturur. Hayırlısı olsun. |
[QUOTE=tiryakisivaslı;394314]29.07.08
Aksam Star Sporda Dinlediğim Bir Haber Şöyle Diyordu Fnerbahçe İle Kesin Yolu Ayrılan Maldonado yu Sivasspor ve Bursaspor Almak İçin Büyük Çaba Sarfediyor... Öte Yandan Fenerbahçe Kejman İlede Yollarını Ayırdı SİZCE MALDONADO SİVASIMIZA GELMELİ Mİ?? Yorumlarınız??[/QUOTE] Gelene Kapımız Açık ELınden Geldıgını Gosterene Sevdamız Acık |
ben gelmesini isterim bize faydalı olur ben onun fb de tutturamadığı futbolunu burada tutturacağına inanıyorum
|
-->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
Hayirlisi ne diyelim. Gelmisse hepimiz sezon boyunca görecegiz.
Paylasim icin sagol. |
[B]Aradığımız kanı bulduk arkadaşlar hayırlı olsun çok önemli bir futbolcu bu futbolcuyu zamanında Sevilla'da istemişti hayırlı olsun bizlere...[/B]
|
HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn |
HAyirlisi.
Tmm Fenerbahcede kötü oynamis olabilir ama ilk senesiydi. Bence Sivassporda Basarili olur. Bosuna taa oralardan Türkiye getirmediler. Hayirlisi. |
[QUOTE=crzzzy22;394343]HABERİN KAYNAĞI GENÇTÜRKHABER.COM bu sitesnin sahibi mecnun odyakmaz yani birinci ağızden haber öğrenildi ve doğru
ne diyelim sivassporumuza hayırlı olsn[/QUOTE] Paylaşımın için tçkler yeğenim, Bu haberin doğrıuluğuna çok sevindim,bu sene coşacağız,3 ncülük bize yakışmazdı,hedef zirve. |
tecrübesiyle sivasa yararlı olur maldonado
|
Şaka gibi bir haber. Faydalı olur mu? Benim hiç aklım almıyor. Dilerim Rabbimden yanılan ben olurum. İyi bir yedek almış olmayalım.
. |
bu adam hiç bişey yapamaz konfory onur gereksede devran bundan kat ve kat iyi oyuncular bizim en büyük acığımız sol kanat :(
|
sylla yı beğeniodum bn bnce de asıl açığımız sol kanattı oraya acil transfer lazım ilhan la hayatta olmaz bu iş..
maldonado tempomuzu düşürür biz tek ve hızlı pas yapıoruz hiç buna uygun diil.. ama fener de gerçek maldonado yu göremedk bnce herşeye rağmen faydalı olabilir görelm bkalm sistem ve maldonado nasl olacak.. |
[B][I][B][I][QUOTE=davulcu;394320]bence gelmemeli...çünkü aldığı topların hepsini iki metre yanındaki adamlara veriyo:)
onun yerine fenerbahçe bize gürhanı geri verirse seviniriz:)[/QUOTE] Dogru Soylemıssın. Adamı Izlemek Bıle Guzel. Ama Teknık Dırektorun Gozune Gırmıs. Biraz Zor Gonderırler...[/I][/B] |
maldonado bırakın sivassporu bank asya 1. liginde bile oynayacak kapasitede topçu değil gelmemeli ve bence yönetim almaz da...
|
bence gereksiz bi transfer olur... savunmaya yönelik taş gibi konfory, devran gibi topçularımız var bence de sol açık lazım acilen ve ayağı iş yapan bi 10 numara...
|
gelsin tabi bence iyi olur...................
|
[B]Bırakın Yalan Haber...
Böyle Bir Futbolcunun Hiç Kimseye Yararı Olamaz.[/B] |
bence alınsın
ibrahim dağaşanda kovsunlar |
sivasspor iyi kontratak yapan bir takım maldonado pas yüzdesi yüksek bir oyuncu bence faydalı olur.biz ne zaman tüm takım baskı yapıp maç kazandık.hatırlayın geçen sene beşiktaş 3 defa geldi 3 de gol oldu.hep saldırdığımızda hata yaptık.hayırlı olsun.
|
arkdaşlar maldonado sivassporumuza hayırlı olsun...
|
arkadaslar ben inanmiyom maldonado sivasspora gelmez az önce baska site de okudum gaziantepspor istiyomus daha bize gelmedi gelmezde zaten
|
SİVASSPOR'da Moldanado sesleri
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Ayrıntılar birazdan.. |
[QUOTE=tanju_58;394323][url]http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31[/url][/QUOTE]
haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir... |
[QUOTE=superglam;394393]haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir...[/QUOTE]
..........bence de dogru olamaz bu haber....... |
[B]Gerçekten doğruluk payı var ajanslarda haberler geçiyor...İnşallah bize gelir...iyi futbolcu...[/B]
|
SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI |
[B]korkak futbolunu biraz cesaretlendirrise,yatay değil de dikey oynarsa faydalı olur..[/B]
|
[QUOTE=Divriği58-;394396]SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI[/QUOTE] Al bendende o kadar, Kaç başlığa yazdım,ortahasnın solunun açığına (iki ayağını kullanabilen )ve ortanın sağ açığının ilerisine (forvet ve ortasaha uyumlu ),dinamo görevi yapacak acil topçu lazım bize. Devranı rizespordan biliyorum,takımın en iyilerindendir... |
sivasspor bence bu oyuncuyu almamaliydi bu oyuncudan daha iyi oyniyan genclerimiz var her genc in hayalidir bi büyük takimda oynamak benim hayalim sivasspor da oynama bence bu oyuncunun yerine daha iyi birini alabilrdi sivasspor ama sivasspor a hayirli olsun bakalim neyapcak
|
MALDANADO SiVASSPOR´DA!!
Fenerbahçe'nin Sivassporumuz ile prensipte anlaştığı Maldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Ayrıntılar birazdan.. |
sivasspor resmi taraftar sitesine girin haber gercekten dogruymus
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |