SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Otopark Yapımına Başlandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20007)

SivasSpor.Com 29.07.2008 23:08

Otopark Yapımına Başlandı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/otoparkyeri.jpg[/IMG]

Stadın yanına 200 araçlık otoparkın yapımına başlandı.
Özellikle maç saatlerinde park sıkıntısının yaşandığı 4 Eylül Stadı'nın yanına yaklaşık 200 araçlık otopark yapımına başlandı.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün arkasına yapılmaya başlanan otoparkın Süper Lig karşılaşmaları başlamadan bitirilmesi hedefleniyor. Yaklaşık 200 aracı rahatlıkla park edilebileceği otoparkın zemininin asfaltla kaplanmayacağı ifade eden yetkililer, zemine parke taşların yerleştirileceğini söylediler.
Öte yandan yapılan çalışmalardan vatandaşlarda bir hayli memnun. Sivasspor'un maçlarını seyretmek için arabalarıyla geldiklerini belirten vatandaşlar, "Araçla geldiğimizde park sıkıntısı yaşıyorduk. Yapılan otopark ile birlikte bu sorunda bir nebze olsun çözüleceğe benziyor. Bu nedenle yetkililere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.

[URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20033"]Fotoğraflar için tıklayınız[/URL]

pala_ökkeş 29.07.2008 23:18

--->: Otopark Yapımına Başlandı

[QUOTE=SivasSpor.Com;394398]Stadın yanına 200 araçlık otoparkın yapımına başlandı.
Özellikle maç saatlerinde park sıkıntısının yaşandığı 4 Eylül Stadı'nın yanına yaklaşık 200 araçlık otopark yapımına başlandı.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün arkasına yapılmaya başlanan otoparkın Süper Lig karşılaşmaları başlamadan bitirilmesi hedefleniyor. Yaklaşık 200 aracı rahatlıkla park edilebileceği otoparkın [COLOR="Red"]zemininin asfaltla kaplanmayacağı ifade eden yetkililer, zemine parke taşların yerleştirileceğini söylediler[/COLOR].
Öte yandan yapılan çalışmalardan vatandaşlarda bir hayli memnun. Sivasspor'un maçlarını seyretmek için arabalarıyla geldiklerini belirten vatandaşlar, "Araçla geldiğimizde park sıkıntısı yaşıyorduk. Yapılan otopark ile birlikte bu sorunda bir nebze olsun çözüleceğe benziyor. Bu nedenle yetkililere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.[/QUOTE]

Bekliyorduk bunuşimdiye kadar nerelerdeydiler.
Zemin işi neden parke taşı ? Varsayalım sinirleirn gerildiği bir maçta holiganlar parke taşlarını kolay sökebilsinler diyemi ?

SempaticH 29.07.2008 23:39

valla taş veya beton yapılsında en azından millet çamurdan kurtarır birde gelir sağlanır iyi olur inşallah kimsede taşı falan sökmez biz centilmen taraftarız birde şu çekirdek yeme olmasa iyi olacakta

XXCakir58 29.07.2008 23:44

-->: Otopark Yapımına Başlandı

Hayirlisi olsun.
Paylasim icin sagol.

FurkaN 30.07.2008 00:01

[B]Çok çok iyi bir otopark değil ama yinede iş görür... 12bin kişilik bir stadın 200 araçlık değilde 2000 araçlık bir otoparkı olsa çok daha iyi olur... Ama ne yapalım ki şartlar bunu elveriyor...[/B]

pala_ökkeş 30.07.2008 00:08

[QUOTE=SempaticH;394412]valla taş veya beton yapılsında en azından millet çamurdan kurtarır birde gelir sağlanır iyi olur inşallah kimsede taşı falan sökmez biz centilmen taraftarız [COLOR="Red"]birde şu çekirdek yeme olmasa iyi olacakta[/COLOR][/QUOTE]
Şu çekirdek yeme işi önemli bence.
Taraftar geliyor maça,parkta oturur gibi çekirdek çıtlatarak aval aval maç sevrediyor,gol olursada fırlayıp goool diye bağırıyor ondan sonra tekrar oturup çekirdek çıtlatıyor.
Kardeşim maça geliyorsan takımın itici gücü olacaksın.
Bence stadyumda çekirdek yasaklanmalı + çevre kirliliği yapıyor.

yigido_furkan 30.07.2008 00:16

bnce maraton trıbunun orayada asfalt atsalar camur oluyor yagmurda felan

pala_ökkeş 30.07.2008 00:27

Maraton tribünün direklerinide kaldırmak lazım görüntüyü engelliyor,hatta çatısınında sökülüp düzenlenmesi ve daha modern bir asma çatı yapılması lazım.

GLoBe-Y-Gençlik 30.07.2008 07:54

[QUOTE=SivasSpor.Com;394398]Stadın yanına 200 araçlık otoparkın yapımına başlandı.
4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün arkasına yapılmaya başlanan otoparkın Süper Lig karşılaşmaları başlamadan bitirilmesi hedefleniyor. Yaklaşık 200 aracı rahatlıkla park edilebileceği otoparkın zemininin asfaltla kaplanmayacağı ifade eden yetkililer, zemine parke taşların yerleştirileceğini söylediler.
Öte yandan yapılan çalışmalardan vatandaşlarda bir hayli memnun. Sivasspor'un maçlarını seyretmek için arabalarıyla geldiklerini belirten vatandaşlar, "Araçla geldiğimizde park sıkıntısı yaşıyorduk. Yapılan otopark ile birlikte bu sorunda bir nebze olsun çözüleceğe benziyor. Bu nedenle yetkililere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.[/QUOTE]

Guzel bır calısma sıgmıyorduk Stada:: Bız gencler arabalar olmuyordu

mehmetcik58 30.07.2008 08:48

Evet arkadaşlar bende dün gittim baktım oraya baya iyi çalışıyorlar binlerce de parke taşları var yerleştirilmeye hazır bekliyolar.Bi de ben bu park sorunu yine sorun çıkaracağını düşünüyorum çünkü araçla parka girmek isteyenler sporlantın ordan başlayarak maraton trübünün arkasına kadar giden park giriş yeri çok dar yani yanyana değilde 1 araçlık kapıdan geçebiliyor ve buda yavaşlatmasına olanak sağlar. Vede uzun kuyruk oluşturmasına yola açacak gibi.Ayrıca taraftarlarda araçlarla sıkışarak trübüne girmelerinde zorlanacaklar gibime geliyor.Ama en azından ortam gerçketen güzel olmaya başladı heryeri düzenliyolar.Üstelik gişenin olduğu yere bir küçük bina inşaa ediyolar o ne olacak diye merak ediyorum.Ya o eski gişe binası yıkılıp yerine onu yapılardır diye düşünüyorum. Ama baya güzel oluyor...Bu arada size süprizim var inşallah bugünde oraya gidersem resimleri çekip buraya eklemeyi düşünüyorum. Uzakta oturanlar ve göremeyenler için hazırlayacağım.Saygılarımla...

mysuskunx 30.07.2008 09:21

güzel olur cüzzi bir miktarda alınırsa işte bir gelir olur, kurumsallaşmak lazım..... gelirleri artırmak lazım.....

MustafaParlak 30.07.2008 09:44

ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE.

OTAPARKIMIZDA OLUYOR:D

titizyiğido 30.07.2008 12:34

stadı avrupa standartlarına taşıma yolunda güzel bi hamle hayırlı olsun

idhem 30.07.2008 14:55

[QUOTE=ul'ruzales;394434]Şu çekirdek yeme işi önemli bence.
Taraftar geliyor maça,parkta oturur gibi çekirdek çıtlatarak aval aval maç sevrediyor,gol olursada fırlayıp goool diye bağırıyor ondan sonra tekrar oturup çekirdek çıtlatıyor.
Kardeşim maça geliyorsan takımın itici gücü olacaksın.
Bence stadyumda çekirdek yasaklanmalı + çevre kirliliği yapıyor.[/QUOTE]

Amca şu foruma üye olduğumdan beri şikayet ettiğim tek şey olan çekirdeği dile getirdiğin için teşekkür ederim.Artık stadın çevrsinde çekirdekçi görünce dövesim geliyor.Ön köşedeki büfeyle kavga ettim resmen.Satmayın sattırmayın kardeşim.Çok şeymi istiyoruz,şunu sürmeyin ağzınıza,sivilce de yapıyor.Zararlı yahu

astaravisa 30.07.2008 14:59

çekirdek meselesini bukadar abartmayın..
bende çekirdek yenmesin isterim tabiki herkes tezahurat yapsın maç havasını yaşasın diye.
ama bu böyle değil bi gerçek. kimseyede çekirdek yeme diyemeyiz heralde.
çekirdek yiyor diye gelmeyin diyerek adamları küstürürsek budefa gelirde düşer dahamı iyi olur sanki?
kimi tribünde bağırır destek verir, kimi çekirdek yer ama bilet alıp maça gelmiş destek vermiştir. kimseyi küstürmeyin. isteyen istediğini yesin.

EREN25 30.07.2008 15:00

SİVASSPORA hayırlı olsun.......

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:01

çekirdek yiyeni sokmayacaksın stada

hatta sivasa sokmayacaksın o hainleri

tıbbi tahlil yapılması lazım il sınırlarında

çekirdek yemiş mi yememiş mi diye

otopark meselesine gelince güzel olmuş ama bir şey soracam. Sivassporlulara bedava olacak mı bu otopark.

astaravisa 30.07.2008 15:04

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394678]çekirdek yiyeni sokmayacaksın stada

hatta sivasa sokmayacaksın o hainleri

tıbbi tahlil yapılması lazım il sınırlarında

çekirdek yemiş mi yememiş mi diye

otopark meselesine gelince güzel olmuş ama bir şey soracam. Sivassporlulara bedava olacak mı bu otopark.[/QUOTE]
saçma saçma konuşmayın be. ne demek bu şimdi. çekirdek yemek hainlikmidir. ??

pala_ökkeş 30.07.2008 15:07

[QUOTE=astaravisa;394683]saçma saçma konuşmayın be. ne demek bu şimdi. çekirdek yemek hainlikmidir. ??[/QUOTE]
Al bendende okadar,
Doğru düzgün yorumlar yazın gardaşlarım.Tamam çekirdek işi önemli,hele yeni yapılacak parke taşlarının arasına girdimi çıkarılmasıve süpürülmesi dahi zor
ama bukadarda abartmamak lazım.
Birazdaha mantıklı yorumlar yeğenlerim.Lütfen

idhem 30.07.2008 15:08

Gardaşım forum demek görüşlerin,yorumların paylaşıldığı yer demektir.Sakin ol.Herkes düşüncesini paylaşıyor.Anladık çekirdek bağımlısısın,ama stada sokma şu naleti.

astaravisa 30.07.2008 15:12

[QUOTE=idhem;394687]Gardaşım forum demek görüşlerin,yorumların paylaşıldığı yer demektir.Sakin ol.Herkes düşüncesini paylaşıyor.Anladık çekirdek bağımlısısın,ama stada sokma şu naleti.[/QUOTE]

görüş belirtmek için evet.
ama bu sana kalkıp bana karışma hakkı vermez!
adam çıkıp hain diyor çekirdek yedik diye. böyle birşey olurmu.
çekirdek bağımlısı sensin

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:13

[QUOTE=astaravisa;394683]saçma saçma konuşmayın be. ne demek bu şimdi. çekirdek yemek hainlikmidir. ??[/QUOTE]

stadda çekirdek yer sahaya trene bakar gibi bakarsan o hainliktir

idhem 30.07.2008 15:16

Tamam benle muhattap olma o zaman.Bende kola bağımlısıyım ama 3 litrelik kolayla stada girip bağırmamazlık yapmıyorum.Herşeyin yeri zamanı var.

astaravisa 30.07.2008 15:25

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394690]stadda çekirdek yer sahaya trene bakar gibi bakarsan o hainliktir[/QUOTE]

niye paramı verip bilet alarak maça gitmek suç mu?
sen kesin beleşçisin!

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:28

[QUOTE=astaravisa;394706]niye paramı verip bilet alarak maça gitmek suç mu?
sen kesin beleşçisin![/QUOTE]

para veren stadda bağırmayacaksa ederim öyle paranın içine

ben her sezon 10 tane kombine alıyorum

bir bilete sivassporu satın alıyrsun sanki

parada vereceksin bağıracaksında

çekirdek yiyecek olan otursun evinin balkonunda yesin o b.ku

pala_ökkeş 30.07.2008 15:29

Yeğenlerim birbirimize darılmadan yorum yapalım,
Burada kulübümüz için önemli mevzular tartışıyoruz.

astaravisa 30.07.2008 15:30

sanane yaa. parasını verdim biletimi aldım geldim maça . keyfimin kahyasımısın sen ?

titizyiğido 30.07.2008 15:31

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394690]stadda çekirdek yer sahaya trene bakar gibi bakarsan o hainliktir[/QUOTE]

ulan atgeçmezli gene kendine tartışma yaratacak bi ortam bulmuşsun gene karıştırmışsın ortalığı helal sana yaw ulan 9 köyü birbirine takarsın valla:D:D:D:D

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:34

[QUOTE=astaravisa;394713]sanane yaa. parasını verdim biletimi aldım geldim maça . keyfimin kahyasımısın sen ?[/QUOTE]

alın birde sivassporlu olacak söyle hangi takımı tutuyorsun sen hamsimisin la sen yoksa

idhem 30.07.2008 15:35

Ya gardaşlar.Tamam sakin olalım.Ben kendi adıma bu konuya daha birşey yazmayacağım.Okuyunca sinirlerim bozuluyor.Adam çekirdeği babası gibi savunurmu ya.

Sen çekirdek çıtlatmaya devam et.Biz şampiyonlar liginden edildik bu sene haberin var dimi.Ama önemli değil.Çekirdekçiler varolsun.Gerisi teferruat.

Kendi adıma konuyu kapatıyorum.Başımıza ne geliyosa bu tip adamlar yüzünden geliyo zaten.

Bu başlığa yazmayacağım artık

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:35

[QUOTE=titizyiğido;394715]ulan atgeçmezli gene kendine tartışma yaratacak bi ortam bulmuşsun gene karıştırmışsın ortalığı helal sana yaw ulan 9 köyü birbirine takarsın valla:D:D:D:D[/QUOTE]

önyargılı olma :)

ben sivassporumuz için yazıyorum buraya çekirdek yenmesin takıma destek verilsin diyorum yanlış mı konuşuyorum

astaravisa 30.07.2008 15:38

ne inatcısın sen ya.:confused: çekirdek yenmese ii diyoruz tamam . ama yeniyo napalım. adamın ağzından çekirdekleri toplayacak değilizyaaa :confused:

titizyiğido 30.07.2008 15:39

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394719]önyargılı olma :)

ben sivassporumuz için yazıyorum buraya çekirdek yenmesin takıma destek verilsin diyorum yanlış mı konuşuyorum[/QUOTE]

bırak atgeçmezli ben biliyom senin nekadar kavgacı kişilik olduğunu bende çekirdeğe karşıyım ama daha güzel bi dille anlatabilirsin hainlikle suçlayarak değil hem senin gibi bi şair in ağzına bu tür kelimeler hiç yakışmıyo :D

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:40

[QUOTE=astaravisa;394720]ne inatcısın sen ya.:confused: çekirdek yenmese ii diyoruz tamam . ama yeniyo napalım. adamın ağzından çekirdekleri toplayacak değilizyaaa :confused:[/QUOTE]

stada sokmasınlar çekirdeği

bir b.ka yaramıyor zaten anca sivilce çıkartıyor

hem yiyene zarar hem de takıma

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:41

[QUOTE=titizyiğido;394721]bırak atgeçmezli ben biliyom senin nekadar kavgacı kişilik olduğunu bende çekirdeğe karşıyım ama daha güzel bi dille anlatabilirsin hainlikle suçlayarak değil hem senin gibi bi şair in ağzına bu tür kelimeler hiç yakışmıyo :D[/QUOTE]

ben senin bildiğin şairlerden değilim

idolüm neyzen tevfik

oku bakalım onu biraz

ben onun yanında ahlak timsali kalırım :)

titizyiğido 30.07.2008 15:44

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394723]ben senin bildiğin şairlerden değilim

idolüm neyzen tevfik

oku bakalım onu biraz

ben onun yanında ahlak timsali kalırım :)[/QUOTE]

demek çok ahlaksız bi adammış niye bukadar ahlaksız bi adamı kendine idol seçtin .İdolünü değiştir bence

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:46

[QUOTE=titizyiğido;394724]demek çok ahlaksız bi adammış niye bukadar ahlaksız bi adamı kendine idol seçtin .İdolünü değiştir bence[/QUOTE]

şiirlerini oku ondan sonra yorum yap

murat_baba58 30.07.2008 15:50

OOooo arkadaşlar lütfen sakin olun yakışıyor mu size.Bak böyle yapmaya dvm ederseniz resim falan eklemem ona göre. Lütfen birbirimizin düşüncelerini-duygularını ve yorumlarımızı yazalım öyle lafla küfürle falan filan hiç yazmayın....Lütfen sakinn.....Bu arada az sonra stada gitcem ve son haliyle resimleri sizler için çekip ekleyeceğim ama yarın ekleyebilirim...İnşallah o zmn a kadar sabırlı olursunuz.Neden yarın diyorsanız çalışıyorumda...

titizyiğido 30.07.2008 15:51

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394727]şiirlerini oku ondan sonra yorum yap[/QUOTE]

kardeş benim için sanat her zaman ikinci planda kalır önemli olan ahlak tır bu adama ahlaksız yakıştırmasını sen yaptın

ATGEÇMEZLİ 30.07.2008 15:52

[QUOTE=titizyiğido;394732]kardeş benim için sanat her zaman ikinci planda kalır önemli olan ahlak tır bu adama ahlaksız yakıştırmasını sen yaptın[/QUOTE]

aynı fikirde değiliz konu dışına çıkmayalım otoparkımız hayırlı olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10.