![]() |
En İyi Transferimiz Hangisi?
[CENTER][B]Bu sene transfer ettiğimiz en iyi oyuncu sizce hangisi?[/B]
[B]Eksik veya hatalı isimler varsa düzeltebiliriz...[/B][/CENTER] |
--->: En İyi Transferimiz Hangisi?
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) ................
|
Faruk Bayar ı tek geçerim
geçmiş yıllarda fb bjk gs bu adamın peşindeydi |
[B]Ibrahim Dagasan.
Ondan Sonrada Faruk Bayar[/B] |
[B]Ibrahım Doğasan Bence Saygılarla[/B]
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor) 3 60,00% Herve Tum ( Bursaspor) 0 0% Da Silva Bilica (Clusj) 1 20,00% Faruk Bayar (Kasımpaşa) 1 20,00% Tayfun Emre ( Malatyaspor) 0 0% Eyüp Kadri ( Trabzonspor) 0 0% Murat Yılmaz ( Orhangazi ) 0 0% Tayfun Eliaçık ( Kahramanmaraş 0 0% |
Yapmayin ya ibrahim dagasan oyle iyi futbolcu mu ibrahim sivas duzeyinde bir takimda oynayamayacak bir futbolcu bence adam ilk macinda butun kornerleri frikikleri o atio tek yaptigi durantopa vurmak ne kosuo ne pres yapio
en iyi transfer bence bilica ve tum ikiside baba gibi adamlar |
İbrahim Dağaşan da iş miş yok bi işe yaramaz o sanki adam sadece duran topa vurmak için var. başka bişe yaptığı yok. En iyisi Bilica. Tum da da iş yok belki sonra olurmu bilmem.
|
hangisine vereceğimi bilmiyorum bilica ve ibrahim arasında ama ibrahim yaa
|
İbrahim Dağaşan (Bursaspor) .
|
-->: En İyi Transferimiz Hangisi?
[B]bilica takıma alıştıkça gerçekten çok iyi olacak..diallodan murtattan eksiği yok..[/B]
|
ibrahim dağasan dıyenler herhalde sivassporlu ertugrul y tanımıyolar galıba ERTUGRUL IBRAHIME 5 CEKER BILENLER BILIR ............
yenı transferlerın gordugum kadarıyla en ıyılerı BILICA VE FARUK |
[QUOTE=Harput0658;395911]İbrahim Dağaşan da iş miş yok bi işe yaramaz o sanki adam sadece duran topa vurmak için var. başka bişe yaptığı yok. En iyisi Bilica. Tum da da iş yok belki sonra olurmu bilmem.[/QUOTE]
+imza DURAN TOPLARIDA MOHAMMED ALI YOK DIYE KULLANDI GRBALI MACINDA 18 TANE DURAN TOP KULLANDI 1 TANESINDE DIALLO GITTI GOL ATTI MOHAMMED DURAN TOPTA COK DAHA IYI ERTUGRUL NERDESIN ERTUGRUL SIVASSPOR ERTUGRULU GERI ALMALI |
da silva bilica bence en iyi transfer
|
bilica bence zaten şu an ankette birinci sırada
|
hepsini yürekten kutluyorum başarılar dilerim hepsi birbirinden kaliteli isimlerdir
|
Herve Tum (Bursaspor) ................
|
faruk bayar en iyisi.diğerleri boşa alın dı.adam gibi 4 oyuncu alınsaydı yeterdi bukadar adama ne gerek var dı paraları harbulup harman savurdular.yanlış transfer politikası izliyolar bülent hoca bu sene çok degişti anlayamadığım anormallikler görüyorum hocada.galiba sivasdan sıkıldı gitmek istiyor sanırım umarım yanılırım inşallah bizi yarı yolda bırakmaz.ne pahasına olursa olsun şampiyon sivasspor bir gün mutlaka gerçekleşecek.
|
Da Silva Bilica (Clusj) bu oyuncu daha iki maça çıktı benim izlenimlerim bu oyuncu iyi oyuncu hele takıma alışsın ileride gol bile atar hiç merak etmeyin
|
[B]iyi de bu listede balili eksik:)[/B]
|
[B]Bence iyi denebilecek bir transfer daha olmadı... Takım takım gezen Faruk Bayar mı iyi tarnsfer???...
Ya da bizim için hala kapalı kutu olan ve Braga ile oynadığımız ilk maçta defanstan çok hatalı paslar çıkaran Blica mı iyi transfer???... Duran toplarda istenileni yapamayan orta sahada diri bir şekilde pres yapamayan İbrahim mi iyi transfer???... Henüz düzgün bir transfer yoktur... Bakalım 2. etap kampta iyi futbolcular alınabilecek mi??? Orta sahada direncimiz çok düştü inşaallah kaliteli transferler yapılır...[/B] |
-->: --->: En İyi Transferimiz Hangisi?
[QUOTE=Divriği58-;395917]ibrahim dağasan dıyenler herhalde sivassporlu ertugrul y tanımıyolar galıba ERTUGRUL IBRAHIME 5 CEKER BILENLER BILIR ............
yenı transferlerın gordugum kadarıyla en ıyılerı BILICA VE FARUK[/QUOTE] [B]Ertuğrul'un neden gönderildiği hala sır... Çok iyi olduğu dönemlerde dahi oynatılmadı hep kiralık verildi... Hep farklı şeyler söylendi ama hala neden gittiğini kimse bilmiyor...[/B] |
İbrahim çok yerinde transfer ben ona verdim
|
kötünün içinden iyiyi seçecez desenize siz şuna walla öle ahım şahım bir topçu alınmadı göze batan ibrahim falan deniyor ama maçlarda gördük vasatı aşamadı hatırlarsanız ertuğrul vardı orta sahada pire gibiydi o daha iyiy di bence
tum ve bilica diyerlerine göre biraz daha ön plana çıkıyor ama boyle transferlerle bu işler olmaz geçen sene tutturdugumuz başarının devamı bu şekılde gelmez demeçlerde dinliyorduk bakın yedeklerle neler yaptık falan tabiki çok buyuk bır başarı bu kım ne derse desın ama başarının devamını getırmek gerek oda bursa nın satış lıstesıne koydugu ıkı topcuyu almakla veya aldıgın topcuları kıralıyarak tecrube kazansın demekle olmaz haa al tecrube kazansın dıye ver ılerısı ıcın ıyı olur ama takımda oynuyacak oyuncuda alın gecen sene yedek kulubemızde paf takımın kalecısı vardı veya ıkıncı bır forvet defans her neyse yedek kulubemız cok zayıftı EN ÖNEMLI TRANSFER GEÇEN SENEKİ TAKIMIN MUHAFAZA EDILMESI OLDU |
bence en iyi transfer da silva bilica ve herve tum
|
mehmet yıldız varken o tarzda tum gereksiz oldu. . ama en iyileri bilica diyorum. kumaşı kaliteli. türkiyenin en iyisi olacak.
|
--->: -->: En İyi Transferimiz Hangisi?
[QUOTE=FurkaN;395967][B]Bence iyi denebilecek bir transfer daha olmadı... Takım takım gezen Faruk Bayar mı iyi tarnsfer???...
Ya da bizim için hala kapalı kutu olan ve Braga ile oynadığımız ilk maçta defanstan çok hatalı paslar çıkaran Blica mı iyi transfer???... Duran toplarda istenileni yapamayan orta sahada diri bir şekilde pres yapamayan İbrahim mi iyi transfer???... Henüz düzgün bir transfer yoktur... Bakalım 2. etap kampta iyi futbolcular alınabilecek mi??? Orta sahada direncimiz çok düştü inşaallah kaliteli transferler yapılır...[/B][/QUOTE] Gardaşımın dediklerine aynen katılıyorm. Altına imzamı atıyorum |
hepside vasat bence geçen yılki kadroyu kesinlikle değiştirecek futbolcu yok içlerinde transfer olsun diye alınmış hepsi hepside yedek te bekler.bu isimlere bakın geçen yılki ilk onbire bakın hangisini kesip bu isimleri kesin yazarım dersiniz.bence boş transfer.
|
Herve Tum...........:).........
|
balica yı ççok beğendim.....................
|
[QUOTE=samedozbek;395910]Yapmayin ya ibrahim dagasan oyle iyi futbolcu mu ibrahim sivas duzeyinde bir takimda oynayamayacak bir futbolcu bence adam ilk macinda butun kornerleri frikikleri o atio tek yaptigi durantopa vurmak ne kosuo ne pres yapio
en iyi transfer bence bilica ve tum ikiside baba gibi adamlar[/QUOTE] ya sen futboldan anlamıyon yada maçı izlemiyon İbrahim Dağanşar bence bu sene en kaliteli futbolcu bilic ile birlikte. |
bilika hariç hepsi boş
ORHAH GAZİDEN FALAN............. ALINAN GÜZEL GEÇ YETENEK VARSA SİVAS SPOR KÜLÜBÜ BU İŞİ ÇÖZMÜŞ DEMEKTİR. HAYIRLISI OLSUN. |
Ibrahim Dagasan................
|
ibrahim dagasan a oy veren arkadaslar herhalde yanlis anladilar soruyu, burda EN IYI Transfer hangisi diye soru EN KÖTÜ Transfer degil
|
kesinlikle bilica iki maç seyrettim sahanın en iyisiydi diyebilirimm.. dağaşan ne yapıyo ki sadece duran top muhabbeti
|
[B]kesinlikle [U][COLOR="Red"]İbrahim Dağaşan[/COLOR][/U] diyorum...[/B]
|
Herve Tum (Bursaspor)
bence en iyi transfer chetkov iyiydi ama kız gibi nazik oynuydu mehmetin yanında yakışmıydu tum mehmet gibi sağlam adam. |
faruk bayar- faruk bayar- faruk bayar -
|
[B][I]Hicbiri de Dikkat Cekıcı Bır Transfer Degıl...[/I][/B]
|
[B]Bilica ve Faruk Bayer ikisinin arasında seçim yapamadım Faruk a verdim oyu... Güzel bir transfer..[/B]
|
faruk bencede harika yaa.. topa çok hakim futbolcu.. ayrıca karizmatik..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06. |