![]() |
08/09 En İlgi Çeken Transferi (TSL)
[B][U][LEFT][LIST][*]Daniel Güiza ->Fenerbahçe [*]Fernando Meira ->Galatasaray [*]Tomas Sivok ->Beşiktaş [*]Zapatoncy ->Beşiktaş [*]Burak Yılmaz ->Fenerbahçe [*]Harry Kewell ->Galatasaray [*]Gökhan Ünal ->Tarabzonspor [*]Isaac Promise ->Trabzonspor [*]Hérve Tum ->Sivasspor [*]İbrahim Dağaşan ->Sivasspor [*]Fabrio Bilica ->Sivasspor [*]Emre Belezoğlu ->Fenerbahçe [*]Morgan de Sanctis ->Galatasaray[/LIST][/LEFT][/U][/B]
|
--->: 08/09 En İlgi Çeken Transferi (TSL)
Listeye Koymamısınız..Bana Göre En İyi Transferler...
Olembe(kayseri) Agahowa(kayseri) Tabata(gaziantep) |
-->: 08/09 En İlgi Çeken Transferi (TSL)
guiza guiza daniel guiza!!! en ilgi çeken transfer faydalı olacağınıda düsünüyorum
|
beni sivassporun yaptığı transferler ilgilendiriyor o yüzden da silva bilica diyorum,çok ses getirecek bu oyuncu bu yıl göreceksiniz.
|
eger davids gelirse davids olur ama suanda guiza gibi görünüyoo
|
daniel guiza ve emre belözoglu
|
neyleyim guizayı emreni kewell ı biz im birbirinden degerli oyuncumuz warkennn
|
Daniel Güiza ->Fenerbahçe ......
|
Harry Kewell ->Galatasaray ...
|
iki tane var danial güiza ile bilica
|
[QUOTE=rapjii;396636]Listeye Koymamısınız..Bana Göre En İyi Transferler...
Olembe(kayseri) Agahowa(kayseri) Tabata(gaziantep)[/QUOTE] evet bu üçlü gerçekten çok yerinde transferler özellikle tabata.. ama bence en ilgi çeken isim de sanctis.. |
BILICA ( SVS )
HARRY KEWELL ( GS ) |
şahsen ben de bilicayı çok beğendim
|
gökhan ünal trabzon bomba transfer
|
Fabrio Bilica ->Sivasspor
Braga ile oynadigimiz ilk macta izledim cok iyi bir oyuncu defans oyuncusu ama hem atakta hemde gol yollarinda etkili bir isim,adindan cok bahsettirecek bir oyuncu,HAyirli ugurlu olur insallah Sivassporuma. Ayrica diger takimlarin yaptiklari transferler hicmi hic ilgilendirmiyor beni |
Daniel Güiza ->Fenerbahçe
Fernando Meira ->Galatasaray Harry Kewell ->Galatasaray Bence bu 3 transferler en ilgi ceken oyuncular. Harry Kewell Liverpooldan, Meira Stuttgartan ve Guiza majjorcadan. Paylasim icin sagol. |
Bence Emre nin Gelisi Acayip Oldu Heleki Eski Takimin Ezeli Rakibine..
|
Emre nasıl fb ye gitti hala anlamıyorum ...
Ama yılın bombası Ts den bence . Gökhan onca kulüp istemesine rağmen Ts aldı ... İyi iş çıkardılar.. Ama bizi durduramayacaklar . |
selçuk inan :ts ............................
|
harry kewell da sakat cıktı :D:D::DD::D:D:D onun için fernando meira
|
Gökhan Ünal Ts bence yılın en ilgı ceken transferi
|
en iyi ve sansasyonel transfer guiza şu an
|
güiza ve meira çok iyi transferler...umarım bizim maçlarda etkili olamazlar...
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;396664]neyleyim guizayı emreni kewell ı biz im birbirinden degerli oyuncumuz warkennn[/QUOTE]
evet çok haklısın................ |
[QUOTE=deplasman;397138]Gökhan Ünal Ts bence yılın en ilgı ceken transferi[/QUOTE]
Gökhan Ünal ın neresi iyi.Adam çok kilolu olmuş.GEçen W.BRemen maçını izledim Trabzonun Gökhan çok etkisizdi.GEnel olarak zaten Trabzon çok komik transferler yapmış.Song adam kemik yaşı neredeyse 40 çıktı. |
BENCE SONG........,,,,,,,,,,,,,
|
bence emre belezoğlu ben şaşırdım fb ye gelmesine
|
Türkiye ligimizin kalitesinin artması için inşallah bütün transferler takımlarına yararlı olur.
|
Harry Kewell ->Galatasaray
Morgan de Sanctis ->Galatasaray Fernando Meira ->Galatasaray Hérve Tum ->Sivasspor İbrahim Dağaşan ->Sivasspor Fabrio Bilica ->Sivasspor en iyi lerı bence |
Emre Belezoğlu ->Fenerbahçe En ilgi çeken ve yerinde transferi bu..
|
[QUOTE=fatih_bm;397256]Gökhan Ünal ın neresi iyi.Adam çok kilolu olmuş.GEçen W.BRemen maçını izledim Trabzonun Gökhan çok etkisizdi.GEnel olarak zaten Trabzon çok komik transferler yapmış.Song adam kemik yaşı neredeyse 40 çıktı.[/QUOTE]
Evet Gökhan'ın fazla kiloları vardı ama 4 kilo vermiş. Mehmet Yıldızın yarısı kalınlığında G.Ünal. Bu durumda M.Yıldız etkisiz mi oluyor? Saçma bir yorum olmuş. Kilolu görünen M.Yıldız ve G.Ünal Türkiye'nin en iyi 2 golcüsü. Aksini söyleyen bu işi bilmiyor demektir. Bu akşam Guiza'yı gördük işte. İyi kazık yemiş FB. Ama asıl bomba transfer İsaac Promise. İddia ediyorum en geç 2 sene içerisinde M.United'a satacak Trabzon. En az 20 milyon Euro'ya. Alex Ferguson'un açıklamalarını takip edenler, M.United'ın hocasının "İsaac'ı nasıl kaçırdık, anlamadım" beyanını okumuş olmalı. |
bence de guiza............./...
|
Galatasaray iyi transferler yapti. Galatasarayin tek kötü transferi teknik direktörleri Skibbe. Trabzonsporda iyi transferler yapti ve takimda oturmus gibi gözüküyor. ama sezonun en flas transferi Guiza
|
[B]Fenerbahçe'nın aldıgı Daniel Guiza yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın da flaş transferidir....[/B]
|
antepin tabata transferi çok önemli bence.
ilerde anlaşılacak tabatanın futbolculuğu, şimdiden bomba gibi girdi lige sivassporda olmasını isterdim.. |
[B]MİLAN BAROS- GS . [/B]
|
sergio pacheco de oliviera sivas için en iyi transfer
|
[QUOTE=rapjii;396636]Listeye Koymamısınız..Bana Göre En İyi Transferler...
Olembe(kayseri) Agahowa(kayseri) Tabata(gaziantep)[/QUOTE] cok haklisin emre kim yahu hic ilgimi cekmedi...kayserinin bu transferleri cok guzel ayrica guiza felan ayak takimi... |
1.BILICA
2.FARUK tüküreyim guizaya! guiza topçu falan değil. O adamın bu ligde atacağı gol sayısı 10 geçmez hatta 10u zor bulur. |
gs iyi transferler yaptı ts yine öyle fb guiza ama onlar beni ilgilendirmiyor bizim takıma bakarsak bilica faruk ibrahim tum hepside tam yerinde isabet gelenler gideni aratmıyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |