![]() |
Chetkov Ayrıldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/cvetkov2.jpg[/IMG]
Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen İvan Chetkov Sivas'tan ayrıldı. Sivasspor Teknik heyeti tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyerek gönderilmesi istenen İvan Chetkov dün Sivas’tan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Sivasspor’a dahil edilen ve bir sezon boyunca Sivasspor forması giyen İvan Chetkov, Sivasspor ile yollarını ayırdı. Balili’nin yokluğunda Sivasspor’un gol yükünü Mehmet Yıldız’la birlikte çeken ve Balili’nin takıma dahil olması nedeniyle yeni sezonda forma şansı bulamayacağı düşünelen İvan, Teknik heyet tarafından kendisine kulüp bulması istenmişti. Geçtiğimiz haftalarda verilen bu karara rağmen Sivasspor’a idmanlara devam eden İvan, Hollanda kampı nedeniyle takımdan dün resmen ayrıldı. Dün arkadaşlarıyla vedalaşan İvan uçakla İstanbul’a gitti. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: Chetkov Ayrıldı
[B]hayırlısı olsun haberde de denildiği gibi forma şansı bulması zordu zaten tum da gelince iyice şansı azaldı sivasspor şimdi cvetkovun yerine kaliteli bir yabancı ortasaha oyuncusu almalı[/B]
|
hayırlısı ne ıse o olsun........
|
yabanci ortasaha almalyiiz cok iyi bir ortasaha lazım alınırsa takımı kimse tutamazz
|
bence sivassporumuzun ihtiyacı olan çok yönlü bir yaancı orta saha oyuncusu hem defansif hem ofansif hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu ve bu oyuncu da bence kesinlikle 2 senedir ilgilenip sonuç alamadığımız angolalo ze kalanga.
|
[QUOTE=anilolcay;397816]bence sivassporumuzun ihtiyacı olan çok yönlü bir yaancı orta saha oyuncusu hem defansif hem ofansif hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu ve bu oyuncu da bence kesinlikle 2 senedir ilgilenip sonuç alamadığımız angolalo ze kalanga.[/QUOTE]
[B]evet kesinlikle katılıyorum çok yönlü kaliteli bir yabancı ortasaha lazım ön libero mevkiinde özellikle[/B] |
chetkov yolun açık olsun emeğinden dolayı teşekkür ederiz inşallah senin yerine gelen herve tum seni aratmaz başarılar
|
valla giden gidene gelen se yok denecek kadar az ne olacak bunun sonu ben bilimiyorum siz biliyormusunuz ?
|
HAYIRLISI DİYORUZ, VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER BAŞARILAR DİLİYORUM.........
|
-->: Chetkov Ayrıldı
allah esırgesın hadı balılı yada mehmet sakatlandı o zaman napacaz balılı ıyılesınce kadroda dusunulmemiş miş yah bu sene neler oluyor arkadaşlar anlam verebılen varmı saçlarımı yoluyorum bu haberlerı okuduk ça
|
hayırlısı neyse o olur . cvetkov gider . tum gelir . tum gider . baskası gelir. bu kolay iş değil . yiğidoluğu kimse kolay kolay kaldıramaz.....
mustafa çizmeci |
chetkov güzel futbolcuydu takımımıza güsel goller kaydetmişti ama hayırlısı neyse o olsun diyelim.....
|
gitmesine cok üzüldüm. Hayirlisi olsun. Kendisine basarilar dilerim, Sivasspor icinde elinden geleni yaptigini biliyorum. Insallah daha iyi olur.
Ona tsk ederim. Paylasim icin sagol. |
gidişine üzüldüm..sivasspor'a yakışan bir sempatiklik vardı bu futbolcuda..
|
[B]Haberde İvan'ı sanki bizim gönderdiğimiz gibi bir ortam yaratılmış oysa ki İvan kendisi ayrıldı takımdan...[/B]
|
[B]cvetkov en sevdiğim oyunculardandı..bence tum için onu göndermeye değmezdi..neyse artık hayırlısı olsun..[/B]
|
Cvetkov un ayrılması iyi olmadı tumdan iyiydi bence kendisine başarılar dilerim.
|
bu nebiçim olay anlamadım gitti.elindeki iyi oyuncuları niye gönderiyosun.uğur bir cvetkov iki.allah sonumuzu hayır etsin ne diim...
|
Chetkov'a gerek yoktu takımda tıpkı Tum'a olmadığı gibi .. Yok mu Paf'tan hiç forvetimiz de böyle gereksiz adamların arkasından konuşuyoruz bir de .. Takım yavaş yavaş temizleniyor,inşallah bu senede bir başarı yakalarız.Ama öncelik Türkiye Kupası olmalı ..
|
iyi futbolcu bence ama gitti forvetlerimiz bence yeterli
|
[B]hakkında hayırlısı buymuş ve oldu....başarılar ilerki hayatında...[/B]
|
SATEN PEK KOSAN MUCADELE EDEN BIR OYUNCU DEGILDI AMA SON VURUSLARI 10NUMARAYDI YENI TAKIMINDA BASARILAR
|
Gol yollarında son derece etkili bir isimdi.rakip defansın arasına sızma yapabilen,son vuruşları yapabilen,üstelik takımı tanıyan uyumlu biriydi.Gidişine üzüldüm.
|
İyi olmuş gereksizdi bence.Bölgesinde sıkıntımız yopktu zaten.
|
[B]Son vuruşları iyiydi ama olmadı işte neyse bize yaşattıkları için teşekkürler...[/B]
|
[B][I][U][COLOR=darkred]Yaa Chetkov Sívassporumuzun[/COLOR][/U][/I][/B]
[U][I][B][COLOR=darkred]iyi bir oyuncusuydu O zaman[/COLOR][/B][/I][/U] [U][I][B][COLOR=darkred]yolun açk olsun Chetkov[/COLOR][/B][/I][/U] |
[B]Geldiği günden,gittiği güne kadar Sivasspor'a göstermiş hizmetten dolayı teşekkür ederiz.
Bundan sonraki futbol hayatında başarılar...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17. |