SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   taraftar kartı istiyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20154)

burakkova 06.08.2008 16:20

taraftar kartı istiyoruz..

taraftar kartı istiyoruz.. hem kulübe gelir sağlanır.. hem de kimin gerçek yiğido olduğu belli olur. çoğu kişi lafa gelince varım ama icraata gelince yok. böyle birşey yapalım kim var kim yok görelim..

muraji 06.08.2008 16:28

--->: taraftar kartı istiyoruz..

evet cok iyi fikir. payölasim icin tesekkurler

rEsuLAKPINAr 06.08.2008 16:39

Bence Halkın TaKımı Olsun Güzel olur ...

35fulya58 06.08.2008 16:46

Bence çok güzel bir fikir. Gerçek taraftar ortaya çıkar böylece. Birde Sivasspor Alış veriş Merkezi açılırsa bu kartlarla orada indirimli alış-veriş yapılabilir.

pala_ökkeş 06.08.2008 17:15

Güzel fikir,akıl edenden ALLAH razı olsun.
Hatta bu fikri bir adım öteye götüreyim,bonus la wörd le filan antlaşma yapılırsa tüm dünyada geçerli bir kart haline gelir,böylece bu kartla yapılan her alışverişte kulübe katkı sağlanmış,kaynak aktarılmış olur.
Bu vesileylede sürekli hale gelen bu kaynaklarla kulübümüz ihya olur.
Saygılar.

YigidoGenclik38 06.08.2008 17:20

iyi olur bizde kayseri den geliriz bizde almalıyız demi

MustafaParlak 06.08.2008 17:35

BU KONUDA LAFTA KALIR...!

TABİ YAPILABİLİCEK BİRŞEY AMA BİRİSİ BİLE GİDİP KULÜPLE BİLE KONUŞMAZ

marmara58 06.08.2008 17:42

guzel bir fikir bencede guzel olur taraftar kartı

deplasman 06.08.2008 17:42

bu konuda hemen harekete geçilmeli bu kart sayesınde buyuk gelır elde ederiz

titizyiğido 06.08.2008 17:49

bence her şey zamanla olur biz önce stadı doldurmayı kombine almayı öğrenelim lisanslı ürünlerimizi almayı öğrenelim maça gittiğimizde nasıl taraftar olunur bunu öğrenelim kulübümüze yardım etmeyi öğrenelim taraftar kart ondan sonraki konumuz

deplasman 06.08.2008 17:54

[QUOTE=titizyiğido;398146]bence her şey zamanla olur biz önce stadı doldurmayı kombine almayı öğrenelim lisanslı ürünlerimizi almayı öğrenelim maça gittiğimizde nasıl taraftar olunur bunu öğrenelim kulübümüze yardım etmeyi öğrenelim taraftar kart ondan sonraki konumuz[/QUOTE]

bu da taraftarlık gorevlerımızden bırı gardaşım lısanlı urun gıbın bısey ıste takıma destek olacaz

titizyiğido 06.08.2008 18:06

[QUOTE=deplasman;398151]bu da taraftarlık gorevlerımızden bırı gardaşım lısanlı urun gıbın bısey ıste takıma destek olacaz[/QUOTE]

kardeş ben bukadar olumsuzluğun arasında rağbet görmeyeceğini düşünüyorum

burakkova 06.08.2008 18:28

gardaş güzel fırsatlar yaratırsan rağbet görebilir. mesela piknik yerlerini ücretsiz yaparsın belediyeyle anlaşıp. sivasspor otoparkından ücretsiz faydalanırsın. bu gibi şeyler

XXCakir58 06.08.2008 18:31

-->: taraftar kartı istiyoruz..

bence bu uygulama yapilirsa cok iyi olur. Bizde artik kart istiyoruz. Cüzdanimizda Sivassporumuzun kartini tasiyalim.
Paylasim icin sagol.

burakkova 06.08.2008 18:32

--->: -->: taraftar kartı istiyoruz..

[QUOTE=XXCakir58;398192]bence bu uygulama yapilirsa cok iyi olur. Bizde artik kart istiyoruz. Cüzdanimizda Sivassporumuzun kartini tasiyalim.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE]

eyvallah gardaş.. sen sağol.....

sinan-58 06.08.2008 18:34

-->: taraftar kartı istiyoruz..

çok guzel fikir taraftar kartı kulube fayda sağlar hemde biletler taraftar kartı ile verilir boylece karaborsa onlenir her karta 1 bilet olur

burakkova 06.08.2008 18:57

--->: -->: taraftar kartı istiyoruz..

[QUOTE=sinan-58;398195]çok guzel fikir taraftar kartı kulube fayda sağlar hemde biletler taraftar kartı ile verilir boylece karaborsa onlenir her karta 1 bilet olur[/QUOTE]

haklısın gardaş........
.....................

mustafayildiz92 06.08.2008 20:15

bi taraftar karımız eksikti adam stadta maç izlemiyor dediğin lakırdıya bak

yerliturkuaz 06.08.2008 20:49

[B]Bizler ne kadar bu tür konular açsak da yönetimin bu konuda öncü olması gerekir bakın Fenerbançe'yi onları bu konuda örnek alabiliriz...

Ben sonuna kadar varım yeterki böyle organizasyonlar düzenlesinler....[/B]

şaban bozat 06.08.2008 20:58

güzel bir konu düşünce yanlız genç arkadaşlar hemen kimse almaz ilgi duymaz düşüncesindeler eğer biz SİVASLIYSAK bizede böyle bir kart imkanı olursa o kartı taşımak bize gurur verir maddiyatın lafı bile olmaz gardaş biz sivaslıyız yiğidin harman olduğu yerden ..

yerliturkuaz 06.08.2008 21:04

[B][QUOTE=pala_ökkeş;398236]GArdaşım biz neden feneri örnek alacağızki ?
Bizim gibi büyük bir kulübün büyük taraftarlarını fener örnek alsın,gelsin bu forumda baksınlarki nice projelerimiz var.
1 YTL kampanyası fenerde varmı ?
Şok kombine kampanyası fenerde varmı ?
SMS Kampanyası fenerde varmı.
Say say bitmez.[/QUOTE]

Sen beni yanlış anladın dostum sadece büyük kulup olma yolunda onları örnwk alabiliriz... Sanmayin ki Aziz Yıldırım'da kendi başına bunları yapıyor oda Avrupa kuluplerini örnek alıyor..

Onların tesişleşme adına yaptıkları taraftar kart adına yaptıkları bizde var mı ben bunları diyiyorum...[/B]

furkancfc 06.08.2008 21:26

İyi fikir yaplırsa çok güzel olur.

celooz 08.08.2008 09:28

valla bravo gardasim helal olsun yii fikir bende ayni fikirdeyim seninle ozaman kimse kiviramaz sms avrupada yok cart curt diye verirsin parani alirsin kartini postaylada yoollanir bankandanda kesilir paran bravo valla...

S1vasLee 08.08.2008 09:52

Evet Çok iyi olur Klübümüzede faydamız dokunur.

eser_58 08.08.2008 09:58

burda konuşarak olmaz gerekli kişlilerin bunu görmesi lazım ayrı sivasspor klubu bunu akıl etmıştr yapmamasının da belkı bı sebebı vardır

burakkova 09.08.2008 13:53

yok mu taraftar kartı isteyen..

fatih_bm 09.08.2008 13:58

Valla ben istiyorum.Seve seve.Ayrıca bu kartı kullananlara bazı ayrıcalıklar tanınmalı.Bunlar neler olabilir.Mesela kombine forma alırken indirim.başka önerileri olan var mı

burakkova 09.08.2008 14:01

gardaş bizim millet pikniğe düşkündür.. belediyeyle anlaşılıp piknik yerine girişler ücretsiz olabilir.. mesela paşa fabrikası :D

fatih_bm 09.08.2008 14:03

İyi düşünmüşsün tam bende onu yazacaktım.Ayrıca bazı mağazalarla lokantalarla anlaşıp taraftar kartı olanlara indirim talep edilebilir.Malum midemizede düşkünüzdür. :)

burakkova 09.08.2008 14:10

o da olabilir. destek veren lokantalara sivasspora desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz gibi bi yazı yapıştırılır.. maddi olarak yardım yapmıyorlar.. yiyorsa bundan da kaçsınlar.. :D

fatih_bm 09.08.2008 14:13

Taraftar kart alana dürüm bedava.... :)

GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008 14:13

[B]İnş Olur Burakova Kardeş Kutluyorum..

Böyle Bir Konu Açarak Bizimle Paylaştığın İçin..[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 09.08.2008 14:14

[QUOTE=fatih_bm;399229]Taraftar kart alana dürüm bedava.... :)[/QUOTE]

[B]O Zaman Sivasta Dürüm Faciası Olur..

Taraftar Değil Dürüm Gençlik Olur..[/B]

deplasman 09.08.2008 14:15

bencede taraftar kart olanlara ayrıcalık tanınabılır bu taarftar kart projesi bian önce devreye sokulmalı

burakkova 09.08.2008 14:15

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;399230][B]İnş Olur Burakova Kardeş Kutluyorum..

Böyle Bir Konu Açarak Bizimle Paylaştığın İçin..[/B][/QUOTE]

sağolasın gardaş.. şu okul bir bitsin elim para tutmaya başlasın adımı daha çok duyacaksınız sivasspor'da inşallah..

byfatih 09.08.2008 14:19

[B][COLOR="Green"][QUOTE=burakkova;398118]taraftar kartı istiyoruz.. hem kulübe gelir sağlanır.. hem de kimin gerçek yiğido olduğu belli olur. çoğu kişi lafa gelince varım ama icraata gelince yok. böyle birşey yapalım kim var kim yok görelim..[/QUOTE]

kardeşime katılıyor ve bende istiyorum... ve taraftar kartı olmayanlara bilet veremeyebilir bu neden zorunlu kılınır...
[COLOR="Navy"]Fenerbahçe 146 bin[/COLOR] taraftar kartı sattı. [COLOR="Purple"]RealMadrid[/COLOR] i bile geçtiler... neden olmasın...[/COLOR][/B]

byfatih 09.08.2008 14:21

[QUOTE=burakkova;399233]sağolasın gardaş.. şu okul bir bitsin elim para tutmaya başlasın adımı daha çok duyacaksınız sivasspor'da inşallah..[/QUOTE]

benimde şu okul bitsin benide çok duyarsınız... SİVASSPOR la... yaşım 17... ve 1 sene...

burakkova 09.08.2008 14:22

[QUOTE=byfatih;399235][B][COLOR="Green"]

kardeşime katılıyor ve bende istiyorum... ve taraftar kartı olmayanlara bilet veremeyebilir bu neden zorunlu kılınır...
[COLOR="Navy"]Fenerbahçe 146 bin[/COLOR] taraftar kartı sattı. [COLOR="Purple"]RealMadrid[/COLOR] i bile geçtiler... neden olmasın...[/COLOR][/B][/QUOTE]

sağol gardaş.. inşallah olur.. sivas'ta olsam bu işle bizzat ilgilenecem ama denizli'den ancak bu kadar oluyor..

fatih_bm 09.08.2008 14:24

Bu konuya eğilmeliyiz.Taşıyalım cüzdanımızda gururla kartımızı.HEm avantajlarıda cabası.

burakkova 09.08.2008 14:53

çoğu esnaf nakit yardımdan kaçıyor.. bu taraftar kartına indirim yapsınlar.. öyle destek sağlasınlar.. destek vermeyenleri de teşhir ederiz. sivas'ta yaşayacaksın, ekmeğini yiyecek suyunu içeceksin, sivasspora yardım etmeyeceksin.. yok öyle...!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24.