![]() |
İlk Maç Bugün
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsantp3.jpg[/IMG]
Sivasspor ilk hazırlık maçını Belçika’da Truioden takımı ile yapacak. Hollanda kampı için Türkiye’den ayrılan Sivasspor, bugün ilk hazırlık maçını Belçika’da Truioden takımı ile yapacak. Süper Lig, ilk etap çalışmalarını ilimizde yapan Sivasspor, ikinci etap çalışmaları için Sivas’tan ayrılmıştı. İkinci etap kamp çalışmalarını Hollanda’da gerçekleştirecek olan Sivasspor, önceki gün ilimizden ayrılmıştı. Hollanda kampı öncesi Türkiye’den Belçika’ya giden Sivasspor, burada Belçika takımlarından Truioden ile bugün bir hazırlık maçı yapacak. Sivasspor bu maçın ardından ise rotasını Hollanda’ya çevirecek. Yiğido Hollanda’da ise, 13 Ağustas’ta Suudi Arabistan'ın El Ahli, 15 Ağustos'ta ise Hollanda'nın Herakles Almeo takımlarıyla karşılaşacak. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: İlk Maç Bugün
[B]başarılar dileriz Allah yolunuzu açık etsin[/B]
|
-->: İlk Maç Bugün
Hadi hayirlisi. Insallah maclar iyi gecer. Kendimizi iyi hazrilariz insallah. Sakatsiz belasiz sivasa dönelim.
Paylasim icin sagol. |
[B]Sivasspor yurtdışına biraz geçte çıksa inanıyorumki tam çıkmıştır.Herşeyin elbette hayırlısı,Kendi evimiz gibi olamaz başka diyarlar inşallah iyi bir performans gösterip yurda dönmeden taraftarın gönlünü almasını bilir.
Sivasspor her zaman kendini göstermesini bilmiştir.Bu kampta Allah'ın izniyle alnı açık başı dik çıkacaktır.[/B] |
[B]Bu maclar ile kadro sekillencek bana gore bu maclarin onemi con onemli...[/B]
|
Ya kardesim hicbir yetkilinin aklina gelmiyor,macin nerde oynanacagi,adresini falan yazmak.Site yonetimini birak,oyuncularin,yada Sivasspor da gorevli olanlarinda mi aklina gelmiyor sabahtan beri ariyorum macin nerde oldugunu ama maalesef bulamiyorum,Sivasspor ayagimizin dibine kadar gelmis nerde mac yapacagini bile bilmiyoruz.
Ustelik rakip takimin ismi bile yanlis yazilmiz siteye.Arastirmaya devam edecem maca gitmek isteyen olursa yardimci olmak icin , adresi bulabilirsem sahsen ben gidecegim. Sint-Truiden - Sivasspor |
-->: --->: İlk Maç Bugün
[QUOTE=Yigido58_NL;399128]Ya kardesim hicbir yetkilinin aklina gelmiyor,macin nerde oynanacagi,adresini falan yazmak.Site yonetimini birak,oyuncularin,yada Sivasspor da gorevli olanlarinda mi aklina gelmiyor sabahtan beri ariyorum macin nerde oldugunu ama maalesef bulamiyorum,Sivasspor ayagimizin dibine kadar gelmis nerde mac yapacagini bile bilmiyoruz.
Ustelik rakip takimin ismi bile yanlis yazilmiz siteye.Arastirmaya devam edecem maca gitmek isteyen olursa yardimci olmak icin , adresi bulabilirsem sahsen ben gidecegim. Sint-Truiden - Sivasspor[/QUOTE] Haklısın,maalesef Sivasspor bu konuda çok zayıf.Bu gibi şeyleri basına yazılı gönderseler herhalde yayınlarlar,her haber için can atıyor Sivas basını,yoksa sitede neden yayınlamasınlarki. Bu konuda Sivasspor basından sorumlu kişi maalesef yetersiz çalışma yapıyor. |
Saatlerdir ariyorum ne oyle bir takim cikiyor nede Sivassporun yapacagi mac hakkinda bilgi,belcika sitelerinede bakiyorum hollanda sitelerinede bakiyorum yok hicbir bilgi yok.
Sivassporun basinla iligili bir yetkilisi vardir muhakkak ama isini iyi yapmiyor demekki. |
haydi hayırlısı inşallah yeterince hazır döneriz lige
|
Tüm SİVASSPOR camiasına başarılar dilerim.
|
Bu ma hakkında kimden bilgi alacağız resmi site güncellenmiyor.Mail attım resmi siteye cevap bile gelmedi.Nedir bu Sivaslı takımından haberdar olamıyacak mı.Ne günlere kaldık.
|
Ben Rakip takimin sitesinede baktim adamlarin kendi liglrinden bir takimla maclari var,Sivassporun adi bile gecmiyor,hicbir sitede bulamadim mac hakkinda bilgi.
|
Belcikada truioden isminde bir takim yok.buldugum kadaritla sint-truiden diye bir takim var onlarda bugun baska bir takimla oynuyor.
Zaterdag 9 augustus ‘08 speelt STVV een oefenwedstrijd tegen Westerlo. De aftrap is om 18u. Turkcesi 9 agustos cumartesi Sint-Truiden futbol kulubu westerloya karsi hazirlik maci yapacak,mac 18.00 da baslayacak |
[QUOTE=Yigido58_NL;399183]Ben Rakip takimin sitesinede baktim adamlarin kendi liglrinden bir takimla maclari var,Sivassporun adi bile gecmiyor,hicbir sitede bulamadim mac hakkinda bilgi.[/QUOTE]
Acınacak durumdayız.Hala resmi siteden ses yok.Kimle ma yapıyoruz ne zaman yapıyoruz yoksa yapmıyoruz mu.Acaba hollandadamıyız nerdeyiz.garip bir durum. |
Süper Lig'e İki Hafta Kala Hazırlık Çalışmalarını Yurt Dışına Taşıyan Sivasspor Yarın İlk Hazırlık Maçını Yapacak. Brüksel'de St. Truiden'in Karşısına Çıkacak Olan Kırmızı - Beyazlılar, Daha Sonra Hollanda'da İki Hazırlık Maçı Daha Yapacak.Mac 19:30 da Brukselde oynanacak.
buda baska bir siteden alinti,ya bizimkiler yanlis bilgi veriyor yada Belcika siteleri yanlis bilgi veriyor.Hicmi kimse yok kardesim siteye giripde bu forumlari okuyan bilgisi olan yokmu yaaa.Bu maca gidecem diye butun gunumu rezil ettim sabahtan beri macin yerini zamanini ariyorum ama yok hicbir bilgi, Burseyler bilen varsa Allah askina yazsin suraya,tel numarasi adres falan ne biliyim bzi aydinlatsin birileri. |
haydi SIvasspor, bu 2 mactan bir iyi sonuc al ve Sivasa moralli dön.
Insallah sakatliklar olmaz. Paylasim icin sagol. |
[QUOTE=fatih_bm;399194]Acınacak durumdayız.Hala resmi siteden ses yok.Kimle ma yapıyoruz ne zaman yapıyoruz yoksa yapmıyoruz mu.Acaba hollandadamıyız nerdeyiz.garip bir durum.[/QUOTE]
Valla bence bugun ne mac var nede birsey,olsada kimsenin haberi olmayacak Sivasspor sessiz sedasiz oynayacak macini. Takimdandanmi kimsenin aklina gelmiyor acaba mac hakkinda bilgi vermek,ya cok kizdim valla ya,suna bak ya SIvassporum burnumun dibinde aramizda 150 kilometre var ama ben Sivassporum suan nerde nezaman kime karsi oynayacak ogrenemiyorum,ya lanet olsun ya.Kestim umudumu iyice bugunku mactan,haftaicide gitmeyecem diger maclarina.Is dolayisiyla... |
kesin bir bilgisi olan varsa bilgilendirsin...maç varmı varsa saat kaçta?
|
alıcaz ALLAHın izniyle maçı şampiyon sivassporrrrrrrrrrr
|
hangi kanal veriyor muhtemelen uydudandır....
bilgisi olan var mı?? |
MAÇ KAÇYATAW ARK. BİLEN MESAJ YOLLASIN BİDE KANAL VERİYOR MU??
|
mac basladimi bi haberverin ????????????????????
|
mac filan yok bnce yanlış bilgi verilmiş :D:D:D:D kim bilir suan bizim takım odasına cekilmiş yatıyordur...............................
|
arkadaşlar maçı bir kanal veya radyo vermez ama bulent hoca kamp programında belirtmişti maç gunlerini oradan yonlenerek haber yapılmış olabilir ama bilgi almamız zor biz bilgi almasakta olur yeterki takım iyi olsun
|
haha arkadaslar nasil oluyor ben Anlamiyorum.
Sivas bugün Truidene karsi oynayacak diye yaziyor ama nasilsa Truiden bugün baska bir Takimla hazirlik maci yapmis. Bizimkiler cok yanlis bilgi veriyorlar. |
HaYırlısı Olsun İnş İyi bir kamp dönemi Geçirir Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürler...
|
[QUOTE=Yigido58_NL;399195]Süper Lig'e İki Hafta Kala Hazırlık Çalışmalarını Yurt Dışına Taşıyan Sivasspor Yarın İlk Hazırlık Maçını Yapacak. Brüksel'de St. Truiden'in Karşısına Çıkacak Olan Kırmızı - Beyazlılar, Daha Sonra Hollanda'da İki Hazırlık Maçı Daha Yapacak.Mac 19:30 da Brukselde oynanacak.
buda baska bir siteden alinti,ya bizimkiler yanlis bilgi veriyor yada Belcika siteleri yanlis bilgi veriyor.Hicmi kimse yok kardesim siteye giripde bu forumlari okuyan bilgisi olan yokmu yaaa.Bu maca gidecem diye butun gunumu rezil ettim sabahtan beri macin yerini zamanini ariyorum ama yok hicbir bilgi, Burseyler bilen varsa Allah askina yazsin suraya,tel numarasi adres falan ne biliyim bzi aydinlatsin birileri.[/QUOTE] Arkadas Sen Hollandadasin Galiba..dert etme..Sana guzel haberim var.. Sivassporumuz.. 15 augustos Cuma Gunu Almelo da .. Heracles Almelo yla karsilasacak.. Stadium : Polman Stadion.. Saat: 19:30 Biletler : Lange zijde '; € 12 Korte zijde ; € 8 Satis yeri : Ticketbox ; Primera .. |
[QUOTE=cügo58;399303]haha arkadaslar nasil oluyor ben Anlamiyorum.
Sivas bugün Truidene karsi oynayacak diye yaziyor ama nasilsa Truiden bugün baska bir Takimla hazirlik maci yapmis. Bizimkiler cok yanlis bilgi veriyorlar.[/QUOTE] eeee simdi mac yokmuymus buuu nasil bii is yaaaaaaa |
hadi hayirlisi iyi baslar iyi bitiririz insallah
|
sint truiden bugun westerlo ile bir hazırlık maçı yapmış bizimle maç yapmadılar neler oluyordoğru düzgün haber alamıyoruz takımımızdan.
International - Club Friendlies August 9 FT Dynamo Dresden 0 - 2 Willem II Tilburg FT Fulham 2 - 2 Torino FT Blackburn R. 1 - 1 NAC Breda FT FC Groningen 0 - 1 FCV Dender EH FT Hull C. 0 - 1 Osasuna FT West Bromwich A. 1 - 1 Mallorca FT West Ham U. 1 - 1 Villarreal FT Cercle Bruges 0 - 0 Valladolid 18:00 Asteras Tripolis ? - ? Club Brugge FT Belenenses 0 - 2 Espanyol FT Germinal Beerschot 0 - 1 Roda Kerkrade FT Newcastle U. 2 - 1 Valencia [COLOR="Red"]FT Sint-Truiden[/COLOR] 0 - 0 Westerlo kaynak [url]www.livescore.com[/url] |
[QUOTE=ertor58;399363]sint truiden bugun westerlo ile bir hazırlık maçı yapmış bizimle maç yapmadılar neler oluyordoğru düzgün haber alamıyoruz takımımızdan.
International - Club Friendlies August 9 FT Dynamo Dresden 0 - 2 Willem II Tilburg FT Fulham 2 - 2 Torino FT Blackburn R. 1 - 1 NAC Breda FT FC Groningen 0 - 1 FCV Dender EH FT Hull C. 0 - 1 Osasuna FT West Bromwich A. 1 - 1 Mallorca FT West Ham U. 1 - 1 Villarreal FT Cercle Bruges 0 - 0 Valladolid 18:00 Asteras Tripolis ? - ? Club Brugge FT Belenenses 0 - 2 Espanyol FT Germinal Beerschot 0 - 1 Roda Kerkrade FT Newcastle U. 2 - 1 Valencia [COLOR="Red"]FT Sint-Truiden[/COLOR] 0 - 0 Westerlo kaynak [url]www.livescore.com[/url][/QUOTE] paylasim icin saol kardess sivasspordan cit yok bu nasil bi organizazyon mac yapacaz bakiozki rakip baskasiyla mac yapio bari haberdar edin bizi |
maç varmıydı varsa kaç kaç bitti??????????????????????
|
arkadaşlar st.truidenin sitesinde westerlo ile maç yapıldığı gösteriliyo.ama yine de sizleri yanıltmış olmayayım yalnızca orada öyle gördüm.[url]http://www.stvv.com/nl/node/9134[/url]
|
HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM............................
|
İNŞALLAH BUGÜNDÜR MAÇ... KAÇ GÜN OLDU YAW
|
Sivasspor ilk sınavında vasattı
Kamp yaptığı Hollanda'da oynadığı ilk hazırlık maçında Belçika temsilcisi Truioden ile 2-2 berabere kalan Sivasspor vasat bir görüntü çizerken, kırmızı beyazlı takımın golleri Musa Aydın ve Onur'dan geldi. Teknik direktör Bülent Uygun, lig öncesinde bu kampın takım açısından büyük önemi taşıdığını vurgulayarak, "Bu kamp süresinde hatalarımızı düzeltip lige çok iyi hazırlanacağız. Geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı egale etmek ve daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Ligde bu sezon güçlü takımlar var. Bizde Sivasspor olarak hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz" dedi. İKİ MAÇ DAHA YAPACAK Sivasspor, 10 gün sürecek Hollanda kampında 2 hazırlık maçı daha yapacak. Kırmızı beyazlı takım, Suudi Arabistan temsilcisi El Ahli ile karşı karşıya geldikten sonra son sınavını Hollanda temsilcisi Herakles Almeo önünde verecek. KOMBİNELERİNİZİ ALIN Öte yandan bir açıklama yapan Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, lig öncesinde kombine bileti satışının artmasını beklediklerini belirterek, "Taraftarlarımızın vakit geçirmeden kombinelerini almalarını bekliyoruz"dedi. Asbaşkan Erdal Sarılar, kombine satışları ile ilgili taraftarlara yer seçme konusunda gerekli kolaylığı sağlayacaklarını da dile getirdi. maç varmış nasıl oluyor ben anlamadımmm... ben de dün live scoreyi felan takip ettim ama orda başka takım görünüyordu Allah Allah |
Sivas Truioden'i geçemedi
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezona Belçika ve Hollanda'da hazırlanıyor. Yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında önce Belçika'ya giden Sivasspor'un, dün Belçika'nın Truioden takımıyla yaptığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldığı öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Belçika takımı karşısında gollerini, Musa Aydın ve Onur Tuncer'un attığı belirtildi. Truioden maçının ardından, Hollanda'ya gittiği bildirilen Sivasspor'un, 17 Ağustos'a kadar Hollanda'da kamp yapacağı kaydedildi. Kırmızı-beyazlı ekibin, Hollanda kampında 13 Ağustos'ta Suudi Arabistan'ın El Ahli, 15 Ağustos'ta ise Hollanda'nın Herakles Almeo takımlarıyla hazırlık maçı yapacağı bildirildi. Hollanda kampının ardından 17 Ağustos'ta Sivas'a dönecek olan Sivasspor'un, ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edeceği kaydedildi. |
[QUOTE=mustafa_kavak58;399497]Sivas Truioden'i geçemedi
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezona Belçika ve Hollanda'da hazırlanıyor. Yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında önce Belçika'ya giden Sivasspor'un, dün Belçika'nın Truioden takımıyla yaptığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldığı öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Belçika takımı karşısında gollerini, Musa Aydın ve Onur Tuncer'un attığı belirtildi. Truioden maçının ardından, Hollanda'ya gittiği bildirilen Sivasspor'un, 17 Ağustos'a kadar Hollanda'da kamp yapacağı kaydedildi. Kırmızı-beyazlı ekibin, Hollanda kampında 13 Ağustos'ta Suudi Arabistan'ın El Ahli, 15 Ağustos'ta ise Hollanda'nın Herakles Almeo takımlarıyla hazırlık maçı yapacağı bildirildi. Hollanda kampının ardından 17 Ağustos'ta Sivas'a dönecek olan Sivasspor'un, ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edeceği kaydedildi.[/QUOTE] Ya kardesim yok turioden diye bir takim,butun gazeteler,siteler hala Truioden yaziyor,St.Truiden var ama o takimda baska bir takimla oynadi dun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |