SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-2 Truioden (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20210)

burakkova 10.08.2008 14:44

sivasspor 2-2 truioden

Kamp yaptığı Hollanda'da oynadığı ilk hazırlık maçında Belçika temsilcisi Truioden ile 2-2 berabere kalan Sivasspor vasat bir görüntü çizerken, kırmızı beyazlı takımın golleri Musa Aydın ve Onur'dan geldi.

Teknik direktör Bülent Uygun, lig öncesinde bu kampın takım açısından büyük önemi taşıdığını vurgulayarak, "Bu kamp süresinde hatalarımızı düzeltip lige çok iyi hazırlanacağız. Geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı egale etmek ve daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Ligde bu sezon güçlü takımlar var. Bizde Sivasspor olarak hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz" dedi.

İKİ MAÇ DAHA YAPACAK

Sivasspor, 10 gün sürecek Hollanda kampında 2 hazırlık maçı daha yapacak. Kırmızı beyazlı takım, Suudi Arabistan temsilcisi El Ahli ile karşı karşıya geldikten sonra son sınavını Hollanda temsilcisi Herakles Almeo önünde verecek.

selcuk349 10.08.2008 15:03

--->: sivasspor 2-2 truioden

inşallah iyi bir hazırlık dönemi olur.ama benim bu sene sivasspordan bir beklentim yok.doğru dürüst transfer yapılmadı.bu vasat futbolda bunun göstergesi...

rEsuLAKPINAr 10.08.2008 15:11

SAĞlık Olsun.İkeriKi Maçlarda Daha İyi performans BEkleriz SivASTAN

yigido_adem 10.08.2008 15:28

-->: sivasspor 2-2 truioden

insallah daha ii olucagiz nede olsa hazirlik maci

SaRouMaNe 10.08.2008 15:36

Truioden NERDEN cikti bi turlu anlamadim, resmi site bile boyle yazmis..

Hazirlik maci AFC Tubize ile oynandi, Saint-truiden ile dedil.

[url]http://www.afctubize.be/index.asp?pageID=calendrier&daterdv=9/08/2008[/url]

Maca gitmek naip olmadi... Tam maca gitmek icin yola cikmistim isim cikti...

yerliturkuaz 10.08.2008 15:48

[B]Bu hazırlık kampında kim ile karşılaşacağımız pek önemli değil yeterki Türkiye'ye döndüklerinde karşımıza hazır çıkmış olsunlar...[/B]

konartr58 10.08.2008 16:23

sallama takımlarla salama sonuçlar.
intertoto maçlarıda zaten hazırlık maçı havasında gitti.umarız bülent bey kendi havaları ile kendilerini havalandırıp fazlaca çaıklacak konuma gelmezler

mustafa_kavak58 10.08.2008 16:30

Sivas Truioden'i geçemedi

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezona Belçika ve Hollanda'da hazırlanıyor.
Yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında önce Belçika'ya giden Sivasspor'un, dün Belçika'nın Truioden takımıyla yaptığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldığı öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Belçika takımı karşısında gollerini, Musa Aydın ve Onur Tuncer'un attığı belirtildi. Truioden maçının ardından, Hollanda'ya gittiği bildirilen Sivasspor'un, 17 Ağustos'a kadar Hollanda'da kamp yapacağı kaydedildi. Kırmızı-beyazlı ekibin, Hollanda kampında 13 Ağustos'ta Suudi Arabistan'ın El Ahli, 15 Ağustos'ta ise Hollanda'nın Herakles Almeo takımlarıyla hazırlık maçı yapacağı bildirildi. Hollanda kampının ardından 17 Ağustos'ta Sivas'a dönecek olan Sivasspor'un, ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edeceği kaydedildi.

Yigido58_NL 10.08.2008 16:46

Bu nekadar sacmalik ya,butun spor sitelerinde truiden ile oynayacak yaziyor,biz maca gitmek icin can atiyoruz,meger bilgi yanlismis,kim yapiyor boyle sacma hatalari,profesyonel bir takimiz artik boyle amatorlukler yakismiyor bize,yanlis bilgi yuzunden kimse izleyemedi maci herhalde.Allah bilir diger bilgilerde yanlistir,artik kendi arastirip bulmadigim hicbir habere inanmiyacagim,rezillige bak ya,dun tam 5 saat internette Sivasporun dunku yaptigi maci aradim ma yok oglu yok butun turk spor sitelerinde St.Truiden yaziyor hatta oyle bile yazmiyor yanlis yazmislar,truioden yaziyor.Olmaz boyle rezillik .

eyupk 10.08.2008 16:48

Bu skorda iyi. Başarılar takımımıza...

nuri_58 10.08.2008 17:31

inş önümüzdeki maçları kazanırız..............

burakkova 10.08.2008 17:43

kazanırız inşallah bu sene pek tadımız yok gibi ama hayırlısı..

Harput0658 10.08.2008 18:02

[QUOTE=Yigido58_NL;399500]Bu nekadar sacmalik ya,butun spor sitelerinde truiden ile oynayacak yaziyor,biz maca gitmek icin can atiyoruz,meger bilgi yanlismis,kim yapiyor boyle sacma hatalari,profesyonel bir takimiz artik boyle amatorlukler yakismiyor bize,yanlis bilgi yuzunden kimse izleyemedi maci herhalde.Allah bilir diger bilgilerde yanlistir,artik kendi arastirip bulmadigim hicbir habere inanmiyacagim,rezillige bak ya,dun tam 5 saat internette Sivasporun dunku yaptigi maci aradim ma yok oglu yok butun turk spor sitelerinde St.Truiden yaziyor hatta oyle bile yazmiyor yanlis yazmislar,truioden yaziyor.Olmaz boyle rezillik .[/QUOTE]

Kat edeceğimiz daha çok yolumuz var. Resmi internet sitemizde bile doğru düzgün futbolcular hakkında bilgi ve fotoğraf yok. Zaten güncel haberleri bile resmi siteden değilde forumda taraftarlar yazarsa görebiliyoruz.

Profesyonelleşmek lazım. 2 foto koyup güncel haberleri yayınlamak. Gim gitmiş gim gelmiş yazmak programlar hakkında bilgi vermek çok da zor olmasa gerek.

Harput0658 10.08.2008 18:07

Hala isim düzeltilmedi maç yaptığımız takım [B]AFC Tubize[/B] Hatta Truioden bile yanlış yazılmış Truiden olmalı

titizyiğido 10.08.2008 18:22

hazırlık maşları ölçü değildir lige en hazır takım biz olacağız

kangal06 10.08.2008 18:43

vasat performans çok normal şaşırmadım mesele ligde alınacak sonuçlar:D

fanatikgangal 10.08.2008 18:49

Hazırlık maçları,ismi üstünde "hazırlık maçı"
Skora filan takılmamak gerekiyor,önemli olan ligdeki performans.

koz58 10.08.2008 21:03

Bu bir hazırlık maçı olduğundan fazla önemli değil.Önemli olan gelecekteki maçlardır.Bakalım elimizdeki futbolcularla nereye kadar gideceğiz.

XXCakir58 10.08.2008 21:07

hayirlisi olsun. Sivasspora basarilar dilerim. Aman ha su son durumda sakatliklar cikmasinda, gerisi önemli degil.

XXCakir58 10.08.2008 21:08

-->: Sivasspor 2-2 Truioden

insallah hayirlisi olur. Sakatsiz geri dönerler insallah.

davulcu 10.08.2008 21:14

--->: Sivasspor 2-2 Truioden

geceleri gelme jilet tutarım
uzatma kollarını sana atarım
kendimden geçer bileklerimi doğrarım
dedimya güzelim ben SİVASLIYIM

fanatikgangal 10.08.2008 21:19

Davulcu yeğenim,ne güzel şiirler yazmışsın yüreğine sağlık;)

burakkova 10.08.2008 23:06

inşallah yararlı olur bu maçlar...

burakkova 10.08.2008 23:08

haha :D benim açtığım konu forumda haber olmuş.. :D yöneticilere sesleniyorum.. artık bana da bir görev verirsiniz.. takip edin beni.. :D

mysuskunx 11.08.2008 17:32

HAZIRLIK MAÇI FAZLA ÖNEMSEMEMİŞİZ !!!!!

yigidomustafa58 12.08.2008 17:20

[B]takım motive olamadığına inanıyorum ben ....[/B]

EyüphanAydın 20.08.2008 12:38

[B]Skor eşitliğinin aynı olması iyi,kazansak daha iyi olucaktır ama olmadı.Sonuçta Yurtdan uzak deplasmanda anca bu kadar olur diye düşünüyorum.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.