SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kocaelispor Maçına (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20276)

Akıncılar Haber 13.08.2008 18:32

Kocaelispor Maçına

2008-2009 Sezonu Türkcell Süperlig 2. hafta

[U][B]Maç :[/B][/U] Kocaelispor - Sivasspor

[B][U]Stad :[/U][/B] İsmetpaşa

[B][U]Gün - Saat :[/U][/B] Cumartesi / 21:00

[B][U]Tarih :[/U][/B] 30 Ağustos 2008

MARMARA BÖLGESİNDE VE TRAKYA BÖLGESİNDE YAŞAYAN BÜTÜN SİVASSPORLULAR.MAÇ GÜNÜ VE TARİHİ NETLEŞMİŞTİR.SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIK VE TOPLU HALDE GİDİLMESİ İÇİN SİZLER İÇİN PLANLADIK.KATILMAK VEYA KATILMAMAK SİZLERİN TERCİHİNE BAĞLDIR.

Kadıköy - Derince Tren ile [COLOR="Red"]7,5 YTL[/COLOR]
Derince - Kadıköy Tren ile [COLOR="red"]7,5 YTL[/COLOR]
Maç Bileti Rakip Taraftar [COLOR="red"]15 YTL[/COLOR]
[U]Yemek[/U] Allah ne verirse artık.

Ortalama [COLOR="red"]35 YTL[/COLOR]

[COLOR="red"][B]saat 10:30 ile 12:00 arası KADIKÖY-BOĞA'da buluşuyoruz.
ilk öğlen treni ile toplu halde hareket ediyoruz.[/B][/COLOR]

[COLOR="red"][B]AKINCILAR 58 GRUBU
YİĞİDOLAR TARAFTAR OLUŞUMU[/B][/COLOR]

ülkemizde cumartesi günü iş hayatı sürüyor.etkileyecektir.o yüzden imkanı olan herkez gelmeli.az çok farketmez.Gideceğiz başka yolu yok.

LİSTE YAPMIYORUZ ADAM GİBİ GELİYORUM VE GELMİYORUM DEMENİZ YETERLİDİR.TOPLU HALDE HAREKETİ İLK BİZ BAŞLATIYORUZ.VE SEZONUN İLK DEPLASMAN MAÇI.ZAMANDA DARALDI.İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ AYARLAYIN.

en büyük organizasyonlar [COLOR="Red"]sivasspor.com[/COLOR] adresinden duyurulur.

Akıncılar Haber 13.08.2008 19:07

--->: Kocaelispor Maçına

yigidomustafa58 (1 maçımızda yer almış kısmetse 2. maçı bizlerle)

kewell

Harput0658

lise!mustafa (arkadaşlarım ile gelebilirim demişti)

yigido_adem

alisinan aslan

yigido_furkan

yerliturkuaz

AdemEmre

merkez-2

Haberler Benden

video58

konya58 (sivasspor forması ile bizlerle)

Yiğidolar Grubu

YİĞİDOLAR 58

mermerbey

bu kişilerden hariç 20 kişi daha şuan listemizdedir.
geleceğim demişlerdir.garanti.ayrıca yukardakilere artık gelecek
gözü ile bakıyoruz.aksilik olmassa.

DAHA ÖNCEDEN GELECEĞİM DİYENLER VE İLGİ GÖSTEREN KARDEŞLERİMİZ.
HATIRLATAYIM DEDİM.50 İLE 100 ARASI İNŞALLAH OLACAK.ETKİLEMESİN BİZİM SEVGİMİZİ MAÇ GÜNÜ VE SAATİ.HAYDİ YİĞİDO...

Akıncılar Haber 13.08.2008 19:28

bu son bilgiyide vereyim hemen çıkacağım.
iyi akşamlar...

1. ÇALIŞMAMIZDA [B]Batuhan Toprak [/B]YARDIMCI OLMUŞTUR.(bursa)
2. ÇALIŞMAMIZDA [B]Mert Karşıyaka [/B]YARDIMCI OLMUŞTUR.(adana)
3. ÇALIŞMAMIZI [B]Yiğidolar Tarfatar Oluşumu [/B]DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

ALLAH RAZI OLSUN KENDİLERİNDEN.
SİTEMİZDE YARDIMLARI İLE DUYULAN İKİ İNSANDIR.

[B]HAYDİ KOCAELİ MAÇINA HEPBERABER[/B]

AKINCILAR, FB ve GS maçlarında yerini almıştır.Bu sene maç sayısı artacaktır.

şafak58_35 13.08.2008 20:01

tamda doğum günüme denk geliyor:P

BirSubat2oo7 13.08.2008 22:08

Doğum günün şimdiden kutlu olsun.İnşallah tribünde kutlarız gelirsen tabiki.

BENİM KONUŞTUĞUM 40 ARKADAŞLARIMIZ EYVALLAH DEMİŞTİR.KATILANDA OLUR.SİTEDEN GELENLERLE HEDEFLENEN SAYIYA ULAŞILIR.GEREKLİ BİLGİYİ ULAŞTIRDIYDIM MAİLLE.GELMEDİ SANIRIM.NEYSE TOPLANINCA YARIN KONUŞURUZ.

BirSubat2oo7 14.08.2008 10:56

DEPLASMANCI YİĞİDOLAR İNŞALLAH ÖNEM GÖSTERECEKLERDİR.
BİZLERDEN ŞİMDİLİK BU KADAR.KONU ARTIK SİZ DEĞERLİ ÜYELERİNDİR.ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN O GÜN BENDE VARDIM DİYEBİLMENİZ İÇİN BİR FIRSAT.

İYİ GÜNLER

CUMARTESİ İŞ VAR.O GÜNDEN SONRA RAMAZAN.FELANDA FİLANDA.
İŞTE BUNLAR SÖYLENİNCE BİZ MAÇLARDAYIZ.FARK BURDA.
FENERBAHÇE MAÇINA BENZETİYORUZ.YİNE ÖN PLANDAYIZ 2 KATI İLE İNŞALLAH...

BirSubat2oo7 14.08.2008 11:19

RESİMLER KARANLIK VE KÜÇÜKSE ÜZERİNE TIKLAYINIZ.
AÇILAN SAYFADA DİĞER RESİMLERDE BULUNMAKTADIR.
SİVASSPOR YAZISINA BASARSANIZ ULAŞIRSINIZ.

[B]2007-08 SEZONUNDA KADIKÖYDEKİ TOPLANMAMIZ[/B]

[URL=http://www.fotoyolla.com/uye/sivasspor/foto/1665][IMG]http://www.fotoyolla.com/fotolar/2007-08/1/b7-1188156245.jpeg[/IMG][/URL]

[B]2007-08 SEZONU FENERBAHÇE MAÇINA YÜRÜRKEN[/B]
elbeyli58 kardeşimiz ölmüştü.onun için yürümüştük.

[URL=http://www.fotoyolla.com/uye/sivasspor/foto/1666][IMG]http://www.fotoyolla.com/fotolar/2007-08/1/b7-1188156246.jpeg[/IMG][/URL]

İNŞALLAH O GÜN GELİNCEDE İSTANBUL KOCAELİ ARASINI YIKACAĞIZ TEZAHURATLARLA.

celooz 14.08.2008 11:50

emeklerinkiz karsiliksiz kalmaz insallah arkadaslar basarilar...

video58 14.08.2008 13:23

gerçi şuan yanlarımda ama ben burdada belirteyim.geliyorum...

nuri_58 14.08.2008 20:08

gelmeyi çok isterdim ama maç günü başka şehirde olucam üzgünüm.inş başka sefere...

toprak_gürün 16.08.2008 16:23

[QUOTE=Akıncılar Haber;400425]bu son bilgiyide vereyim hemen çıkacağım.
iyi akşamlar...

1. ÇALIŞMAMIZDA [B]Batuhan Toprak [/B]YARDIMCI OLMUŞTUR.(bursa)
2. ÇALIŞMAMIZDA [B]Mert Karşıyaka [/B]YARDIMCI OLMUŞTUR.(adana)
3. ÇALIŞMAMIZI [B]Yiğidolar Tarfatar Oluşumu [/B]DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

ALLAH RAZI OLSUN KENDİLERİNDEN.
SİTEMİZDE YARDIMLARI İLE DUYULAN İKİ İNSANDIR.

[B]HAYDİ KOCAELİ MAÇINA HEPBERABER[/B]

AKINCILAR, FB ve GS maçlarında yerini almıştır.Bu sene maç sayısı artacaktır.[/QUOTE]

bu haberi kim yapdı kim açdı bilmiyorum ama yeni haberim oldu bu grubla ne ilgim ne alakm vardır. ben bu grubdan yusuf mermer adlı kişiyle geçen yıl fb maçı öncesi tanışdım, şöyle kalabalığız böyle kalabalığız dedi ben sivas denilen yere herzman kopup giderim bunada gitddim akıncılar diye bir gurub kuruldu ben tişöt falan yapdırdım fb maçında bu gruba dağtırken kullanıldığımı kandırıldığımı hissetdim grubda bir sivaslı vardı oda mermer gerisini mahalleden toplamış getirmiişdi. şimdi burda yazmış batuhan toprak yardım ediyo koceli maçına ben kendisini en son alisamiyende gördüm oda kavga ettim bu kişiyle ne ilgim ne lakam vardır ismimimi niye yazdı bilmiyorum ama koceli maçında ben olucuma nezaketen sorarım ismimi yalan yere niye kullandın diye. ki ben onun koceli maçına geleceğini hiç sanmıyom. malum yaz işlerim yoğun olduğu için sitede haberleri takip edemiyorum bu bilgiyi bana ulaşdıran emre kardeşime teşekkür ederim. kısacası bu grubla ve bu kişiyle yaklaşık bir yıldır ilgim ve alakam yokdur

yigido_furkan 16.08.2008 17:26

-->: Kocaelispor Maçına

bn maca gelmeyı cok ıstıyorum suanda ıstdayım ama mac 9da macın bıtmesı gelmemız 12 1i buluyo bni kadıkoyden istinye yada kayısdagına bırakacak bırı varsa gelebılırım ist. bilmiyorum cünkü

Harput0658 25.08.2008 16:37

Arkadaşlar tren Tren bileti Adapazarına 7,5 ytl Derinceye 3,5 veya 4 ytl dir. Ama dönüşte son tren 22:14 te. Yani trenle dönemeyiz minibüsle gebzeye oradan da yine minibüs yada banliyö treni ile kadıköye geçebiliriz.

Maç 22:45 te bitecek uzatmalarla birlikte 22:55 i bulur. Bizi stattan kocaeli çıktıktan sonra çıkarırlarsa stattan çıkmamız 23:15 i bulabilir.

Bu nedenle Son minibüs saatini öğrenmekte fayda var. Gebzeden son banliyö treni 23:55 te kalkıp kadıköye 01:00 da varıyor. Bunlara yetişebilir miyiz acaba. Yada maçtan 5-10 dakka erken çıkacağız.

[B][COLOR="Red"]İyice araştırma yapmak lazım gebzede kocaelide oturan arkadaşlar son minibüs saatleri ve fiyatları hakkında bilgi verirlerse hazırlıksız yakalanmamış oluruz.[/COLOR][/B]

şafak58_35 25.08.2008 17:38

ben kocaelinin ligde olmasına seviniyorum dostca bi maç olsun kim hak ediyorsa o kazansın...

lasgedap 25.08.2008 23:15

arkadaşlar evi k.çekmece yada bakırköyde topkapıda oturan yok mu hep beraber ordan gitsek kadıköy çok ters geliyo

lasgedap 25.08.2008 23:31

hiç o bölgelerde oturan kimse yokmu

submarıneyıgıdo 25.08.2008 23:35

LİSTEYE BENİDE YAZIN HATTA 5 VEYA 6 ARKADASLA GELCEZ GÖLCÜKTEN. VARSA GÖLCÜKTEN GELECEK İRTİBATA GECELİM SELAMLAR

antik58 26.08.2008 00:12

organize işler herzaman :) taraftar az olsun öz olsun...

amcaa 26.08.2008 22:05

ve size sunuda söyliyim siteden bir temsilci çıkarsa tüm hodri meydanı temsilen pismaniye ikram ekmek isterim pismaniyeler fakat sayılı sayıda weririm onuda söyliyim:D

ssk58 26.08.2008 22:07

bende geliyorum kadıköyde görüşürüz

HaSiVasLıM58 26.08.2008 22:14

[QUOTE=amcaa;403973]ve size sunuda söyliyim siteden bir temsilci çıkarsa tüm hodri meydanı temsilen pismaniye ikram ekmek isterim pismaniyeler fakat sayılı sayıda weririm onuda söyliyim:D[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Kardeş tanımak yada tanımamakla alakası yok asla unutma her horoz kendi çöplüğünde öter..!Onun için Kin Nefret Şiddet hasetlik hoş olmayan şeyler ..Kocaeli'ye Sivasspor geliyorsaki bir çok taraftarımız geliyor onun için ben babamdan şunu öğrendim''Kapına kanlında gelse Tanrı misafiridir bana Altındaki döşeği dahi ver öğretti''Onun için kazanan biri varsa en başta kesin olan Dostluk olsun Ben isterim Sivasspor kazansın sende İstersin Kocaeli elbette ama belli saygı sevgi hoş görü çerçevesinde bu sistem olmalı .[/FONT][/B][/COLOR]

amcaa 26.08.2008 22:22

[url]http://www.kostad.org/forum/index.php/topic,18258.0.html[/url]

bizde her zaman bu dileklerle gidiyoruz deplasmanlara gençler birliği deplasmanında gençler taraftarı bizlerle yeşil siyah çekti... derler ya bir insanı en ufak şeyler bile mutlu eder işte biz onlardanız...

Turan 59 26.08.2008 22:22

Ulan ******** asi 61 köpeği kendi sitene gitsene.Kuyruk acısı hala bitmedi mi ?

amcaa 26.08.2008 22:32

[QUOTE=Turan 59;403985]Ulan ******** asi 61 köpeği kendi sitene gitsene.Kuyruk acısı hala bitmedi mi ?[/QUOTE]

pardon bu lafınız banamı benim yorum sonrası böle bişe dediniz???
61 derken 41mi yazıcaktınız??? ANLAMADIM!!!

Turan 59 26.08.2008 22:34

Kardeşim lafı doğru anla ondan sonra konuş ve de kendi sitene git.

HaSiVasLıM58 26.08.2008 22:35

[QUOTE=amcaa;403992]pardon bu lafınız banamı benim yorum sonrası böle bişe dediniz???
61 derken 41mi yazıcaktınız??? ANLAMADIM!!![/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Kardeş sana değil kendini bilmez Asi 61 Nickli ipini koparmış bir densiz geldide az önce Adam yerine koyup evimizden aldık içeri eee bilemezsin bilseydik bahçeye zincirlerdir Klavye erkeğini.![/FONT][/B][/COLOR]

Turan 59 26.08.2008 22:38

Cumartesi günü Kocaelinde yim.

amcaa 26.08.2008 22:41

[QUOTE=Turan 59;403994]Kardeşim lafı doğru anla ondan sonra konuş ve de kendi sitene git.[/QUOTE]

BENİM LAKABIM AMCA AMA SEN AMCAM YAŞINDASIN CEWAP WERMEK BANA DÜŞMEZ BENİMLE ALIP WEREMEDİĞİNİZMİ WAR RAHATSIZ EDİYORSAM GİDERİM SİTE YÖNETİCİLERİDE BENİ SİTEDEN ENGELLER DERDİNİZ BUYSA;);):mad::mad:

MarmarA 26.08.2008 22:45

[QUOTE=amcaa;403999]BENİM LAKABIM AMCA AMA SEN AMCAM YAŞINDASIN CEWAP WERMEK BANA DÜŞMEZ BENİMLE ALIP WEREMEDİĞİNİZMİ WAR RAHATSIZ EDİYORSAM GİDERİM SİTE YÖNETİCİLERİDE BENİ SİTEDEN ENGELLER DERDİNİZ BUYSA;);):mad::mad:[/QUOTE]

kardeşim sana değil.asi61 ts li bir insandı.az önce yazı yazdı.ona seslendi abimiz.sen kocaelilisin tarabzonlu değil.kalbimizdesin.

amcaa 26.08.2008 22:46

[QUOTE=Turan 59;403998]Cumartesi günü Kocaelinde yim.[/QUOTE]

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN WAR BİR PİŞMANİYE ÖZELLİKLE SANA GETİRCEM:)

MarmarA 26.08.2008 22:48

[B]AYRICA ÖĞLEN TRENİ DERKEN SAAT 15:30 TRENİDİR.
ERKEN TOPLANANLAR SADECE ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN KİŞİLERDİR[/B].

MarmarA 26.08.2008 22:49

[QUOTE=amcaa;404004]BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN WAR BİR PİŞMANİYE ÖZELLİKLE SANA GETİRCEM:)[/QUOTE]

KARDEŞİM SERKAN ABİ İLE BULUŞACAZ.DERNEKTENMİŞ.BİZEDE İZMİT PİŞMANİYESİ AYIR ÖZELLİKLE.

MarmarA 26.08.2008 22:56

[QUOTE=Akıncılar Haber;400416]2008-2009 Sezonu Türkcell Süperlig 2. hafta

[U][B]Maç :[/B][/U] Kocaelispor - Sivasspor

[B][U]Stad :[/U][/B] İsmetpaşa

[B][U]Gün - Saat :[/U][/B] Cumartesi / 21:00

[B][U]Tarih :[/U][/B] 30 Ağustos 2008

MARMARA BÖLGESİNDE VE TRAKYA BÖLGESİNDE YAŞAYAN BÜTÜN SİVASSPORLULAR.MAÇ GÜNÜ VE TARİHİ NETLEŞMİŞTİR.SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIK VE TOPLU HALDE GİDİLMESİ İÇİN SİZLER İÇİN PLANLADIK.KATILMAK VEYA KATILMAMAK SİZLERİN TERCİHİNE BAĞLDIR.

Kadıköy - Derince Tren ile [COLOR="Red"]7,5 YTL[/COLOR]
Derince - Kadıköy Tren ile [COLOR="red"]7,5 YTL[/COLOR]
Maç Bileti Rakip Taraftar [COLOR="red"]15 YTL[/COLOR]
[U]Yemek[/U] Allah ne verirse artık.

Ortalama [COLOR="red"]35 YTL[/COLOR]

[COLOR="red"][B]saat 10:30 ile 12:00 arası KADIKÖY-BOĞA'da buluşuyoruz.
ilk öğlen treni ile toplu halde hareket ediyoruz.[/B][/COLOR]

[COLOR="red"][B]AKINCILAR 58 GRUBU
YİĞİDOLAR TARAFTAR OLUŞUMU[/B][/COLOR]

ülkemizde cumartesi günü iş hayatı sürüyor.etkileyecektir.o yüzden imkanı olan herkez gelmeli.az çok farketmez.Gideceğiz başka yolu yok.

LİSTE YAPMIYORUZ ADAM GİBİ GELİYORUM VE GELMİYORUM DEMENİZ YETERLİDİR.TOPLU HALDE HAREKETİ İLK BİZ BAŞLATIYORUZ.VE SEZONUN İLK DEPLASMAN MAÇI.ZAMANDA DARALDI.İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ AYARLAYIN.

en büyük organizasyonlar [COLOR="Red"]sivasspor.com[/COLOR] adresinden duyurulur.[/QUOTE]

[B]TREN SAATİ 15:30
.ERKEN GELMEK İSTEMEYENLER BU SAATTE TREN KALKIŞ YERİNDE OLURSA GİŞELERDE GÖRÜRLER.[/B]

erken gelecem diyen varsa belirtilen erken saatte gelebilir.

amcaa 26.08.2008 22:57

[QUOTE=MarmarA;404007]KARDEŞİM SERKAN ABİ İLE BULUŞACAZ.DERNEKTENMİŞ.BİZEDE İZMİT PİŞMANİYESİ AYIR ÖZELLİKLE.[/QUOTE]

ainen serkan abimiz KOSTAD HODRİMEYDANdan abilerimizdendir...

dede58 26.08.2008 23:02

Adapazarı ekspreslerle gidilir ve bilet fiyatları tam 7,5 olsa gerek. Öğrenci daha ucuz. Tren saatleri Pendik'e görede verebilirim. Sabah 6 açılış 7:11 - 8:49 - 11:14 - 13:20

dede58 26.08.2008 23:03

bu arada ben kocaeli üniversitesinde okudum. Çok ateşli taraftarları var Kocaeli Sporun hatta okula bile formaları ile gelirlerdi imrenirdim

MarmarA 26.08.2008 23:05

[QUOTE=dede58;404014]Adapazarı ekspreslerle gidilir ve bilet fiyatları tam 7,5 olsa gerek. Öğrenci daha ucuz. Tren saatleri Pendik'e görede verebilirim. Sabah 6 açılış 7:11 - 8:49 - 11:14 - 13:20[/QUOTE]

denk getir saati.sonra atla trene kardeşim.

dede58 26.08.2008 23:06

o sorun değil ;)o konuyu her türlü hallederim sorun paramı ayarlamakta. Trenede para vermeden binecem zaten :)

MarmarA 26.08.2008 23:10

[QUOTE=dede58;404020]o sorun değil ;)o konuyu her türlü hallederim sorun paramı ayarlamakta. Trenede para vermeden binecem zaten :)[/QUOTE]

:D:D:D:D

BİZDE ZATEN FORMALİTE İCABI PARA FİYATI YAZDIK.
2. LİGDE OYNARKENDE BELEŞ GİTMİŞTİK KOCAELİNE.
ADAM DERİNCEDE ATMIŞTI BİZİ.AMA ZATEN ORDA İNECEKTİK:)

dede58 26.08.2008 23:12

benim tek sorunum maç parası bulmak üniversite mezunuyum ama işsizim hala :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:58.