![]() |
SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yorumları
[B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]İlk Açılış Benden Sımdıden Tesekkur Edıyorum..
Ben Başlıyorum.. [COLOR="Red"]Sivasspor:3 [/COLOR] [COLOR="Sienna"]KayseriSpor:0[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yorumlar
[B]zor maç olacak ama ben kazanacağımızdan eminim...1-0 diyorum ben..[/B]
|
--->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yorumla
ahmet kardeş bu maç gol açısından kısır geçer ama biz 1 -0 almasını biliriz
|
Gurbetcilerimizle beraber inşallah maçtayız.2-0 bizim....
|
Ben BRAGA maçımızdan sonra umutlarımı yavaş yavaş yitirmeye başladım.. bu maçta beni inş. utandırırlar beni ve benim gibi düşünenleri.. ama yinede SİVASSPOR diyelim ki olsun...
SİVASSPOR : 3 kayseri : 2 |
3-2 BİTER MEHMET YILDIZ VE BALİLİ VE TUM DAN GELİR DİYORUM.
|
[CENTER][B]En az 10 gol pozisyonuna gireriz, bunlardan 2 tanesini atar, 1 tanede yeriz...
[COLOR="Red"]SİVASSPORUM: 2[/COLOR] [COLOR="Yellow"]Kayserispor: 1[/COLOR][/B][/CENTER] |
Bence cok zor mac olacak. Insallah yenecegiz ilk macimizi kendi evimizde ve sezona iyi baslangic yapacagiz.
Ben ya Sivasspor 1-0 Kayserispor, yada Sivasspor 2-0 KAyserispor diyorum. Paylasim icin sagol. |
ANADOLU DERBİSİNİ KİM KAZANIR?
Sivasspor Ve Kayserispor Anadolu Külüpleri Arasında Göze Batan 2 Takım . Nasıl Fb,gs,bjk Süper Ligin Büyükleriyse ,sivasspor Ve Kayserispor Anadolu Külüplerinin Büyükleri.
Sezonu Bu Maçla Açmak Tüm Taraftarı Heyecanlandırdı. Sizce Anadolu Derbisini Kim Kazanır? |
--->: ANADOLU DERBİSİNİ KİM KAZANIR?
[B]Kim kazanacak die bişey yok kazanacağız o kadar.aksini düşünmüyoruz.[/B]
|
[B]skor farketmez 1-0 olsun bizim olsun.[/B]
|
benim tahminim;
SİVASSPOR : 2 Kayserispor :0 |
sivasımız:2
kayseri:1 inşallahhh.. |
[B]Sezonun ilk maci ve haftanin en guzel maci olmaya aday iki kardes sehrin takimi ben bol gollu bir mac bekliyorum tahminim ise:
Sivasspor:3 Kayserispor:2 [/B] |
inş kazanacağız SİVASSPOR 3-1 Kayserispor
|
2:0 Insallahh..yada daha fazla :D
|
Hayirlisi olsun. Maci hak eden kazansin. Insallah maci biz aliriz. Dostluk kazansin, hakem tarafsiz yönetsin, kavgasiz mac olsun.
|
SİVASSPOR KASERI SPOR 4-1 BITER İNŞ
|
İzleyenlerin zevk alacağı bi maç olacağını düşünüyorum ben de.. Maça gideceklere imrendiğimi bi kez daha belirtmek isterim..:rolleyes:
1-0 olsun, bizim olsun dileğim..;) Böyle maçlar için uygun cümle sanırım..:) |
süpeeerr mac olacak sivas alacak...
mac günü sivasdayim ... |
bu da anadolunun kızılırmak derbisi.evimizde olduğuna göre bizim kazanmamızı isterim.sonuç önemli değil.
|
[B]bu maçta statta olabilmek için çok çetin bir mücadele vereceğim..dua edin ben kazanayım :)[/B]
|
[B]braga maçından sonra cok sinirlenmiştim takımımıza ama hazırlık maçlarında biraz olsun mutlu ettiler bizi
bence kayseri maçı 1-1 biter ne şiş yanar ne kebap...[/B] |
--->: -->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yo
[QUOTE=yigiter187;400860][B]bu maçta statta olabilmek için çok çetin bir mücadele vereceğim..dua edin ben kazanayım :)[/B][/QUOTE]
Bu sene şampiyon olalım, seneye maç günleri Sivas'ta düğün yapılmaz zaten..:) |
sivas kayseri ebedi dosttur bu dostluguda kimse bozamaz maca gelince onlari biraz uzaecegiz ama maci biz kazanacagiz sivas 2-kayseri 1
|
2-0 kazanırız golleri balili atar
|
[QUOTE=yigiter187;400860][B]bu maçta statta olabilmek için çok çetin bir mücadele vereceğim..dua edin ben kazanayım :)[/B][/QUOTE]
hiç zannetmiyorum ama :) insallah başarırsın diyeyim |
[QUOTE=GuNaY;400757][CENTER][B]En az 10 gol pozisyonuna gireriz, bunlardan 2 tanesini atar, 1 tanede yeriz...
[COLOR="Red"]SİVASSPORUM: 2[/COLOR] [COLOR="Yellow"]Kayserispor: 1[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] AYNEN KATILIYORUM.İKİ BİR ALACAĞIZ BU MAÇI;) |
bu maci almiya alirizda tabi seyirciye cok is dusuyor cekirdek yerse oyuncunun vizdanina bagli desteklerse morelleryerinde olur ozaman golleri sayamayiz ins
|
ilk maçın kayseriyle olmasına sevinmedim denizli antalya falan gelse daha iyi olurdu çünkü bunlar kayseriye göre bizi daha az zorlar.
lige iyi başlamak çok önemlidir ama zordur ben o yüzden maçın büyük ihtimal berabere biticeğini düşünüyorum... |
Ne olursa olsun, kim kazanirsa kazansin, öncelikle kavgasiz,küfürsüz mac olsun. Hakem tarafsiz yönetsin, dostluk kazansin. 2 Anadolu takim arasinda kavga olmasin. Tabiki Sivasspor kazanmasini isterim.
Insallah maci biz kazaniriz ve kendi sahamizda ilk haftada iyi bir baslangic yapariz. Sivasspora basarilar diliyorum. |
[B][I]sivasımın en çok heyecan duyduğum maçları kayseri ile olan maçları oluyor, iki komşu takımın mücadelesi hep zevkli oluyor, geçen sene çok zorlu bi mücadele sonucunda 88 de musa ile yıkmıştık kayseriyi bu sefer daha rahat ve daha zevkli bi maç sonunda ilk maçımızdan ilk zaferimizle ayrılırız inşallah..
iki sene önceki kayseri maçından bi nostalji karesi :)[/I][/B] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/5971/n5854297215480531044gg9.jpg[/IMG] |
[B]o maç esnasında erzurumda ne elektirikler var,ne radyo,ne de yakınlarda net cafe...maçın sonucunu öğreneen kadar ne eziyet çekmiştim be:)[/B]
|
valla biz keyfini çıkarmıştık hem maçın hem gollerin hemde balili şovun :)
|
--->: -->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yo
[QUOTE=jakobieen;400988][B][I]sivasımın en çok heyecan duyduğum maçları kayseri ile olan maçları oluyor, iki komşu takımın mücadelesi hep zevkli oluyor, geçen sene çok zorlu bi mücadele sonucunda 88 de musa ile yıkmıştık kayseriyi bu sefer daha rahat ve daha zevkli bi maç sonunda ilk maçımızdan ilk zaferimizle ayrılırız inşallah..
iki sene önceki kayseri maçından bi nostalji karesi :)[/I][/B] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/5971/n5854297215480531044gg9.jpg[/IMG][/QUOTE] [B][CENTER]ıns bu goruntuyu yıne gerceklestırırırz..![/CENTER][/B] |
buraya yazıyorum bu maç 2-1 bizim
|
Cok zevkli ve zor bi mac olacak ama kazanacagiz
SİVASSPOR :2 Kayserispor:1 ŞAFAK:4 |
Lütfen iddia ederek konuşmayalım. Kayserisporda yenebilir. Maçı bekliyelim ve görelim sonucu inşallah.
|
inşallah 3-2 sivassporun galibiyeti ile biter
|
sivasspor 2- kayseri-0 bnim görüsüm bu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |