![]() |
"Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun.jpg[/IMG]
Sezon öncesi son ciddi çalışmalarını Belçika ve Hollanda'da sürdüren Sivasspor yarın Türkiye'ye dönüyor. Kampın son derece yararlı geçtiğini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “Oynadığımız hazırlık maçlarında ve yaptığımız antremanlarda futbolcularımın son durumlarını daha iyi görme imkanı buldum. Hollanda'ya götürdüğümüz bütün futbolcuları hazırlık maçlarında görme imkanı buldum. Mevcut kadroyla ilgili kesin kararımızı yönetim kuruluna bildireceğiz ve yönetimimzde ona göre hareket edecek” dedi. [B]LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ[/B] Yeni sezonun ilk maçını komşu ve kardeş takım Kayserispor ile oynayacaklarınıda belirten Uygun “Tabiki bu maçta puandan daha önemli şeyler var. Biz Sivasspor olarak Sivas-Kayseri dostluğunun herşeyden önde tutuyoruz. Ancak bu bir spor müsabakası, kazananıda kaybedeni de olacak, onun içinde kazanan tarafın biz olup lige iyi başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. [B][I]Hürdoğan Gazetesi[/I][/B] |
--->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
Bari süper kuoa maçında Galatasaray Kayseriyi bir güzel hırpalasa ve kayseriden bir kaç kişi kırmızı kart görse...
|
-->: "Bütün Futbolcuları Görme İmkanı Buldum"
hayirlisi olsun. Sivasspor ve Bülent hocamiza basarilar dilerim. Insallah bundan böyle daima cok iyi oluruz, cok iyi yerlere geliriz.
Paylasim icin sagol. |
güzel fırsat olmuş işte:P
..... |
Sivassporumuza başarılar dilerim Hocamız hangi futbolcuları oynatacagını hanqi taktiği yapacagını görmüştür.
|
[B]Bu sene degisik ismleri ligimize ve Turk futboluna kazandiracagiz genclerden cok umitliyim...[/B]
|
[B][I]Allahın IznıyLe Iyı Bır Baslangıc olucaktır..[/I][/B]
|
[B]futbolcuları görmesi çok iyi gerçekten..[/B]
|
[B]Walla hocam biz iyi başlayalım o bize yeter nasıl başlarsak öyle gider. Şöle fikstüre baktığımızda bu maç gerçekten bizim için önemli.. Tamam Kayseri bizim dostumuz ama. 90 dakika hariç. Bu bir spor ve sahada oynanır biter diğeri başka. aman biz iyi başlayalım. Bak Kayserinin sakatları var. Muhtemelen Almanyada da sakatlık veya ceza verecekler (ben buna inanıyorum). Gözünü seveyim şu maça iyi başlayalım.. Şu Trabzonun maçlarını tekrardan canlı veriyorlarya uyuz oluyorum.... [/B]
|
İzinsiz çalıştılar !...
[CENTER][IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ty_SivasIdman002.jpg[/IMG][/CENTER]
Intertoto Kupası maçları nedeniyle sezonu erken açan Sivasspor'un futbolcuları, yaz döneminde rakiplerine oranla daha az izin yaptı. Yeni sezona Sivas'ın yanı sıra Bolu, Belçika ve Hollanda'da yaptığı kamplarda hazırlanan Sivasspor, yaz döneminde yoğun bir tempoda çalıştı. 2007-2008 futbol sezonunda Turkcell Süper Lig'i 4. sırada bitirerek Türkiye'yi UEFA Intertoto Kupası'nda temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, Avrupa kupası maçları nedeniyle sezonu rakiplerine göre erken açtı. Liglerin tatile girmesiyle kısa bir izin dönemi geçiren Sivasspor, Intertoto Kupası maçları nedeniyle 9 Haziranda Sivas'taki kulüp tesislerinde toplanarak çalışmalarına başladı. Avrupa kupası maçları dolayısıyla 9-23 Haziran tarihleri arasında Sivas'ta yoğun bir antrenman programı uygulayan kırmızı-beyazlı ekip, 23 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında ise Bolu Kartepe'de ter döktü. Bolu kampının ardından UEFA Intertoto Kupası 2. tur ilk maçı nedeniyle 3 Temmuzda Karadağ'a giden Sivasspor, 5 Temmuzda deplasmanda oynadığı maçta Karadağ ekibi ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmanın 13 Temmuzda Sivas'ta oynanan rövanşında rakibini 1-0 mağlup ederek kupada 3. tura yükselen Sivasspor, 3. turda karşılaştığı Portekiz'in SC Braga takımına 20 Temmuzda Sivas'ta 2-0, 26 Temmuzda ise Portekiz'de 3-0'lık skorlarla yenildi. 41 yıllık tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, SC Braga engelini aşamayarak hem Avrupa kupalarına veda etti, hem de UEFA Kupası'na katılma hayalini gerçekleştiremedi. Avrupa kupası maçlarının ardından 3 günlük bir izin yapan kırmızı-beyazlı ekip, ara vermeden yeni sezon hazırlıklarına başladı. [COLOR="Red"][B]BELÇİKA VE HOLLANDA KAMPI[/B][/COLOR] İlk önce Sivas'taki kulüp tesislerinde 30 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında antrenmanlar yapan Sivasspor, yeni sezon öncesinde son hazırlık kampını 9-17 Ağustos tarihleri arasında Belçika ve Hollanda'da yaptı. Önce Belçika'ya giden kırmızı-beyazlı ekip, Belçika'da bir hazırlık maçı oynadıktan sonra geçtiği Hollanda'da da 2 hazırlık karşılaşması oynadı. Belçika ve Hollanda kampında oynadığı toplam 3 hazırlık maçının 2'sini kazanıp, birinden beraberlikle ayrılan Yiğidolar, yeni sezon öncesi son hazırlık kampında beğeni topladı. Hollanda kampı dün sona eren Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren Sivas'taki kulüp tesislerinde devam edecek. [URL="http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42940"]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42940[/URL] |
HOCAM ZATEN TAKIMI EZBERE BİLİYOSUN TAKIM NEREDEYSE LİG SONUNDAN BERİ HİÇ İZİN YAPMADI HER AN TAKIMLASIN
|
iyi asker ilk 11in guclu olsun bu sezon
|
ALLAHIN İZNİ İLE İYİ BAŞLAYACAĞIZ LİGE...................
|
Tabiki böylesi kamplarda Bülent Uygun'a cok is düsüyor. Tüm futbolcularin performansini gözetlemesi lazim. Kim hazir kim hazir degil ? Ama umarim Bülent Hocamiz kimin formda olup olmadigini görmüstür ona görede önlemlerini alir
|
[B]Büyük hocaların büyük planları olur,Büyük takımların ise Şampiyonluk planları olur.
Sivasspor Türkiye Süper liginde büyük takımlar arasında gösterilmektedir.Tabikide Bülent Hocamız tüm futbolcuları deniyecektir.Ona göre karar verip Süper lig'deki ilk 11'i kuracaktır.[/B] |
Bülent hoca işini bilir. Futbolcularımızın çoğu isimsiz ama Bülent hoca onlardan yine yıldız yaratacaktır. Hepsini çok iyi değerlendirmiştir. Ama son zamanlarda adı geçen Olcan, Ali Bilgin ve Can Arat'ı da transfer ederse takım süper olur.
Yeni sezonda Sivasspor'umuza, hocamıza ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. |
[B]inşallah iyi başlıyacaz lige...........[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |