SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor'un bu seneki hedefi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2032)

CAGLAYAN 03.09.2005 12:05

Sivasspor'un bu seneki hedefi

[img] http://www.internethaber.com/mays/images/haber/37814.jpg[/img]

Süper Lig'in yeni ve iddialı ekiplerinden Sivasspor her geçen gün gücüne güç katıyor. Yiğidolarda Alman hoca Werner Lorant ligdeki hedeflerini belirledi. İşte o hedef...

Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Sivasspor'un başkanı Mecnun Otyakmaz, hedeflerinin ligi ilk 10 içerisinde tamamlamak olduğunu belirterek, ''Belirlediğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor maçında Sivasspor'un iyi bir futbol sergilediğini belirterek, ilk 4 haftada toplanan 8 puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve sezona iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Otyakmaz, ''Yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Hedefimiz ligi ilk 10'un içerisinde tamamlamak. Belirlediğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi.

Takımı zor haftaların beklediğini ifade eden Otyakmaz, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından en iyi skorla ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile deplasmanda yapacakları maça da değinen Otyakmaz, takımının eleme turlarını geçerek finale yükseleceğine inandığını söyledi.

Geçen hafta takımla birlikte antrenmanlara çıkan İsrailli golcü Balili ile prensipte anlaştıklarını belirten Otyakmaz, Balili'nin bonservis sorununu çözmesi halinde sözleşme imzalayacaklarını da sözlerine ekledi.

GuNaY 03.09.2005 12:39

[b]ilk 10'a girmek ilk sezon için sevindirici bir sonuç olacaktır... daha sonrasında hedefi yükselterek üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum :)[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005 13:06

valla lig basladıgında bende ilk ona girsek iyi olur diye düşünüyordum ama şimdi ben ilk 7 ye girecegimize inanıyorum inşallah bu bir haftalık ara sivasspor için iii olur
sivaslı olunmaz dogulur...

serhankaburcuk 04.09.2005 13:09

[b]Eğer takımımız böyle devam ederse ilk 10 değil ilk 5 e bile girer...İnşallah bu perfonmansı sonuna kadar devam ettirirsek Sivasspor bence Avrupa kupalarına bile katılabilir...[/b]

Yigido_58 06.09.2005 11:20

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Eğer takımımız böyle devam ederse ilk 10 değil ilk 5 e bile girer...İnşallah bu perfonmansı sonuna kadar devam ettirirsek Sivasspor bence Avrupa kupalarına bile katılabilir...[/b][/QUOTE]
KATILIYORUM.
Bu oyun devam ederse ligin fkash ekibiyizZ.

CÜSSKB-Aynur 06.09.2005 12:28

Bence;
Kısa vadede ilk on
Uzun vadede 5.büyük

ElbeyLi58 06.09.2005 12:33

15. sira bile iyi 34 hafta´da

[b]ligte kalalim gerisi yalan
daha ilk senemis
hemen 5. olmak baya güc ister
cünkü ligte kötü Takim yok [/b]

serhankaburcuk 06.09.2005 12:43

[b]Ben daha öncede söylediğim gibi tekrar ediyorum.Eğer Sivasspor şuana kadar oynadığı futbolunu tekrar ederse Sivasspor bence ilk 5 te yer alır diyorum...HAYDİ YİĞİDOLAR...[/b]

CÜSSKB-Aynur 06.09.2005 12:46

UZUN VADEDE 5. büyük dedim ama, Şampiyonluk neden olmasın?

ilteriş58 06.09.2005 12:47

ben ilk 7-8 yeterli olacaktır derim.

BROTHERS58 06.09.2005 12:48

[QUOTE=ElbeyLi58][b]ligte kalalim gerisi yalan
daha ilk senemis
cünkü ligte kötü Takim yok [/b][/QUOTE]

DİLERİM SERHAN GARDASIM HAKLI CIKAR AMA SEFA GARDASIMDA DOGRU SÖYLÜYOR İLK SENE ÖNEMLİ OLAN LİGDE KALMAK.
TABİİ LİGDE KALMAK İÇİNDE ALABİLDİGİMİZ PUANIN EN FAZLASINI ALMALIYIZ.HA BU ALDIGIMIZ PUANLAR BAKMISSINIZ BİZİ 5.YAPMIŞ BİR BAKMISSINIZ 10. ONU SEZON SONU GÖRCEZ HEP BERABER.

serhankaburcuk 06.09.2005 12:49

[QUOTE=Orhan_Nilay]UZUN VADEDE 5. büyük dedim ama, Şampiyonluk neden olmasın?[/QUOTE]

[b]Şampiyonluk şu 5 senede zor bence. Ama Sağlam bir altyapı ile birlik ve beraberlik ile 5 seneden sonra şampiyonluk yaşamamamız için hiçbir neden yok..[/b]

drummer 06.09.2005 12:51

Fazla Uçmaya Gerek Yok Bu Sene Ligde Kalalim Yeter.
Seneye Allah Kerim.

ElbeyLi58 06.09.2005 12:51

ilk önce

arkadaslar Sivasspor sampiyon olsada olmasada
Sivasspor kalbimisin ve Gönümüsün Sampiyonu
5. olmak bir daha diyorum daha ilk senemis
gercekleri konusalim
hedef ligte kalmak ondan sonra gerisi gelir

twity_58 06.09.2005 12:55

herkes bizden bahsedıyor herkes bizi konusyor bu kadar konusturuyorsak bi sebebı war bencede ilk 7-8 olur ama tabı ilk hedef lıgde kalmaz hiç ibşeyın garantısı yok futbol bu top da yuvarlak :D ne kadar klıselesmıs konusuyorum yaa :D

ElbeyLi58 06.09.2005 12:59

[QUOTE=BROTHERS58]DİLERİM SERHAN GARDASIM HAKLI CIKAR AMA SEFA GARDASIMDA DOGRU SÖYLÜYOR İLK SENE ÖNEMLİ OLAN LİGDE KALMAK.
TABİİ LİGDE KALMAK İÇİNDE ALABİLDİGİMİZ PUANIN EN FAZLASINI ALMALIYIZ.HA BU ALDIGIMIZ PUANLAR BAKMISSINIZ BİZİ 5.YAPMIŞ BİR BAKMISSINIZ 10. ONU SEZON SONU GÖRCEZ HEP BERABER.[/QUOTE]
gardas ayni MERDİVAN prinsipi
birden cikilmaski
bende isterim yukarlara gelek
ama bu isler böyle olmuyor,
Futbolda her sonuclar oluyor

5841 06.09.2005 13:05

Ilk Onda Kalalim .şimdilik Yeterli Seneye Daha Iyi Oluruz .herkes Bizden Bahsediyo Bu Kadar Korkutmamiz Yeterli Bence.

GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005 13:11

[QUOTE=ElbeyLi58][b]ligte kalalim gerisi yalan
daha ilk senemis
cünkü ligte kötü Takim yok [/b][/QUOTE]

sivasspora biraz daha destek artarsa inanıyorumki daha iyi yerlere gelecegiz
düşününsene bu hafta galatasarayla liderlik macına cıkacaz
nerden nereye...

GuNaY 06.09.2005 13:13

[b]gerçekten 5. haftada liderlik maçına çıkıyoruz... allah daha iyi günleri görmemizi nasip etsin [/b]

serhankaburcuk 06.09.2005 13:14

[b]Arkadaşlar ben Sivassporun bu sezon oynadığı 4 Liğ maçınıda izledim...Ve ben bu sebebten böyle rahat konuşuyorum...4 maçtada süper bir futbol oynadılar kondisyonları çok iyi hırsları yerinde...Eğer ki bu futbol devam ederse Sivasspor ilk 10 da rahatlıkla yer alır...Spor yorumcuları bile bu takımın çok can yakacağını söylerken sizlerde neden böyle bir karamsarlık var anlamadım...

BAŞARI İNANMANIN YARISIDIR UNUTMAYALIM...SİVASSPORDADA BU FAZLASI İLE VAR...[/b]

GuNaY 06.09.2005 18:33

[b]en kötü ilk onda yer buluruz... eğer bu oyun devam ederse ilk 6 sürpriz olmaz...[/b]

bbptek58 09.09.2005 12:28

Bu Seneyi Küme Düşme Korkusu Yaşamadan Bitirisek Iyi Olur

ölümüne 58....

gercek58li 09.09.2005 12:34

Kupa

Walla böyle devam ederse en azindan intertoto ya gidecegine inaniyorum.

veysel 09.09.2005 13:10

bence bu sene yer alacagimiza eminim insallah bi ligde 1 yada 2 olacagimiza eminim

GuNaY 10.09.2005 00:18

[b]bugun konustugum bir malatyalı aynen soyle dedi...

"SİVASSPOR bu sene baya işler yapacak, ilk 10 kesin hatta dahada ilerisi gelir..." bu gösteriyorki basaracağımıza sadece bizim taraftarlar değil aynı zaman tüm türkiye halkı inanıyor.. :) :)[/b]

drummer 10.09.2005 01:13

bu seneki hedefimiz ligde kalmak olmalı.
ama yukarda yer edinirsek,edinebilirsek bu bizim için harika olur.
ve daha süper ligden aşağı inmeyiz.

bcg 10.09.2005 01:46

ligde rahat kalırız...

Bence ilk 7 süpriz olmaz...

Yürü be SİVASIM...
Kim tutar seni...

bektasi 11.09.2005 16:15

hele bu sene süperlig´de Kalici olalim.
Insallah gelecek yil Citayi yukarlara kadar Zorlariz diyorum.
daha Ögrenecek cok seylerimiz var Cooook.

ErdalGüler 11.09.2005 16:23

Daha İyi

[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Valla sivas böyle giderse çok daha iyisini yapacağına ben kalbimle inanıyorum...[/B][/FONT][/COLOR]

Gencosman 11.09.2005 17:25

ilk senemiz yuksek ucmayalim.

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Eğer takımımız böyle devam ederse ilk 10 değil ilk 5 e bile girer...İnşallah bu perfonmansı sonuna kadar devam ettirirsek Sivasspor bence Avrupa kupalarına bile katılabilir...[/b][/QUOTE]
bu kadar yuksek ucmayalim. dusunce canimiz cok yanar.
ama kendimizi kotuye hazirlayipta iyi bir yerde bitirirsek daha iyi olur.

dogukan58 11.09.2005 18:13

[QUOTE=erdalguler][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Valla sivas böyle giderse çok daha iyisini yapacağına ben kalbimle inanıyorum...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
VUR ÇELİKTEN İLEKLERİNLE VURRRR

dogukan58 11.09.2005 18:14

[QUOTE=erdalguler][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Valla sivas böyle giderse çok daha iyisini yapacağına ben kalbimle inanıyorum...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
VUR ÇELİKTEN İLEKLERİNLE VURRRR Ey Türk !
Vur vatanın bakirlerine
Günahkar gömleği biçenleri vur
Kemikten taslarla şarap yerine
Şehitler kanını içenleri vur.

Susmasın ey milletim Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler Vatan bize yar olmaz

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

fatih_5834 11.09.2005 18:36

[QUOTE=gunay][b]ilk 10'a girmek ilk sezon için sevindirici bir sonuç olacaktır... daha sonrasında hedefi yükselterek üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum :)[/b][/QUOTE]
osman abı ılk on degılabı sampıyon bısıs ya abıjım yaw..anadolu bastan basa kırmızı beyez artık herkes ogrensın sampıyon sivas.....................:)

cagatay_dogan 11.09.2005 21:33

Bence en Basta hedefi en yüksek koyup ona göre hareket emeliyiz ve biz taraftarlar takımımızı her sartta sonuna kadar desteklemeliyiz yensekde yenilsekde hep arkasında olmalıyız... takımın hedefi değilde taraftarın hedefi bu olmalı sonuna kadar allahına kadar destek destek destek......

TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005 12:07

Hedefiniz ligde kalmak siz zannediyorsunuz biz sampiyon olacaz.Bize oynadıgınız oyunu gs ye de oynasaydınız belki ben de sizin gibi düşünürdüm ama siz onları degil bizi rakip görüyorsunuz ama hata ediyorsunuz siz bizimle ugraşamazsınız çünkü biz sizden 20 kat daha büyük takımız umarım anlamışsınızdır.

17.09.2005 12:41

BU TAM LAZ

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Hedefiniz ligde kalmak siz zannediyorsunuz biz sampiyon olacaz.Bize oynadıgınız oyunu gs ye de oynasaydınız belki ben de sizin gibi düşünürdüm ama siz onları degil bizi rakip görüyorsunuz ama hata ediyorsunuz siz bizimle ugraşamazsınız çünkü biz sizden 20 kat daha büyük takımız umarım anlamışsınızdır.[/QUOTE]

GARDAŞ SEN LAZMISIN KAFAN BASMIYORMU SİZ BÜYÜK TAKIM DEĞİLSİNİZ

TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005 12:44

Öyle mi o zaman bize 6 lig sampiyonlugunu 8 Türkiye kupasını 3 başkabanlık 2 Cumhurbaskanlıgı kupasını sen mi verdin sen verdinse o zaman biz büyük degiliz ama yok ben vermedim dersen boş konuşma

NOT:Ben bu kupaların hepsini gördüm darısı kupa göremeyenlere
Saygılar
GURBETÇİ GENÇLİK

GeCeVeMaVi58pRf 17.09.2005 12:48

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Öyle mi o zaman bize 6 lig sampiyonlugunu 8 Türkiye kupasını 3 başkabanlık 2 Cumhurbaskanlıgı kupasını sen mi verdin sen verdinse o zaman biz büyük degiliz ama yok ben vermedim dersen boş konuşma

Saygılar
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE]

ARKADASLAR DAHA SAKIN OLALIM LÜTFEN BEN TRABZONU VE TRABZONLULARI ÇOK SEVIYORUM ONLAR BENIM KARDESIM İSTANBUL TAKIMLARI ŞAMPİYON OLACAGINA ONLAR OLSUN DAHA İYİ BENCE BİZ ANADOLU TAKIMLARI OLARAK BIRBIRIMIZE DESTEK OLMALIYIZ DAHA SAKİN OLALIM TAMAMMI ARKADASLAR...

TRABZONLUYUZ!!! 17.09.2005 12:52

[QUOTE=eren1]RUMLARA PARA SÖKMEDİMİ LA[/QUOTE]Niye biz kupaları para ile mi aldık.Öyleyse siz de çok sanslısınız böylece kupa görebilirsiniz.
:)

lezgi 17.09.2005 12:52

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Öyle mi o zaman bize 6 lig sampiyonlugunu 8 Türkiye kupasını 3 başkabanlık 2 Cumhurbaskanlıgı kupasını sen mi verdin sen verdinse o zaman biz büyük degiliz ama yok ben vermedim dersen boş konuşma

Saygılar
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE]
arkadaşlar butür kendini bilmezlere boş yere laf yetiştirmeyin lütfen biz kendimize bakalım takım şuan süper top oynuyor bu gidişle ilk 5 garanti bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37.