![]() |
Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumları
Kocaelispor-Sivasspor maçının tahmin ve Yorumları buraya yapabilirsiniz.
|
SİVASSPOR/Kocaelispor Maçı Tahmın Ve Yorumları
[B]Kayserıyı Yenemesekte Ins Ilerlıyen Zamanlarda Daha Iyı Olucagız..[/B]
Bence [COLOR="Teal"]Kocaelıspor:1[/COLOR][COLOR="Red"] Sivasspor:3[/COLOR] [B]Saygılarla Yorumlarınızı Beklıyoruz...[/B] |
--->: Kocaelispor-Sivasspor maçının tahmin ve Yoru
[B]bence
Kocaelispor:0 Sivasspor:1[/B] |
--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
Sivasspor:2 innşallah maçta olucam |
kayserisporu gözümüzde büyüttük maca korkak basladik ama ilerleyen dakikalarda gördükki macin favorisi biziz cünki biz daha iyi takimiz ...
kocaeliye hic sans vermiyorum |
-->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumlar
[B]her geçen hafta daha iyi futbol ve daha iyi sonuçlar göreceğiz..bu maç bizimdir..[/B]
|
[B]Sonuçta yeni bir takım oluşturmuş bulunmaktayız.Bu takımda yavaş yavaş rayına oturacaktır.
Sivasspor'un bu maçı almamasına hiç bir neden görmüyorum. Sivasspor : 2 Kocaelispor:0[/B] |
Yarin kocaelispor macindan sonra daha netlik olur.
Kocaelispor bu sene iyi transferler yapti, her takim gibi onlarinda hedefleri var. Insallah kazanan biz oluruz. Paylasim icin sagol. |
zor maç kocaeli deplasmanı asla kolay olmaz ben korkuluyum....
|
bugunku oyuncu degısıklıklerınden sonrakı kadro cıkarsa kocaelısporun karsına bulent hocanın eskı takımına yazık olur duman ederız valla.
|
sivas:2
kocaeli:0................. |
hep beraber kocaeline...
haydi sivaslı yiğidolar kocaeline gösterelim gücümüzü. gitmek isteyenler kaç kişi sayfama yazsınnn...
|
[B]Kocelispor-SİVASSPOR macı çok zor gecer ama sivassporumuz bu macı alacaktır inşllah
SİVASSPOR-------2 KOCELİSPOR------1[/B] |
berabere biter bu mac 0-0 kazanan cıkarsa oda biz oluruz
|
kocaelispor 1 sivasspor 2 goller mehmet yıldız diallo
|
[QUOTE=sivaslihakan;402945]kayserisporu gözümüzde büyüttük maca korkak basladik ama ilerleyen dakikalarda gördükki macin favorisi biziz cünki biz daha iyi takimiz ...
kocaeliye hic sans vermiyorum[/QUOTE] [B]aynen kocaeliye şans vermiyorum..hazırlık maçlarındada çok kötülerdi kasımpaşaya bile 4-2 yenildiler Sivas farka oynar[/B] |
kayseri olmadı ama kocaelini yeneriz
2-0 |
inş 1-2 yenicez.........................................................
|
sivasspor bu maci almasi lazim yoksa kötü olur ben 1:0 aliriz diyom
|
ya gönül ister ki sivasımız üç puanla dönsün ama kocaeli iyi bir ekip oldu.maç sivasta olsaydı şüphesiz sivasspor galip gelir derdim ama maç kocaelide olacağı için kuşkuluyum inşallah ben yanılırım ve sivasspor da galip gelir.
|
bu mac berabere yani 2-2.......
|
s.a öncelikle
Bir arkadaşımız hazırlık maçlarında çok kötü olduğumuzu söylemiş.Yerden göğe kadar haklı.Biz bile takımımıza güvenemez hale geldik.Hatta Bank Asya'da daha yürekli top oynadığımızın muhabbetleri dönmeye başladı. Ama bu maçı gene " 12. ADAM " olarak devreye girerek ite kaka alacağımızı düşünüyorum :) Kıran kırana bir maç olacağı kesin. Ama nedense içimden 2-1 galibiyetimiz geçiyor. Bir golumuzu Jestrovic , diğer golumuzu kornerden Ufuk Çam ile bulacağımız kanısındayım.Mehmet Yıldız'da bir füze cıkartacaktır bizim kaleye :) Öncelikle dostluk kazansın.Gerisi kolay.Lig 34 hafta..Kaybedilecek 3 puanın telafisi var ama , kıralacak kalplerin yok. Saygılar. |
[B]Tüm Anadolu takımları'na (TS ve İstanbulun semt takımları hariç) Bu sene başarılar diliyorum... Kocaeli bu sene iyi kadro kurdu. Bu maçtada favori onlar. Çünkü şu maçtaki hataları hocamız tekrar ederse işimiz zor. Bakınsana ne kadar zengin bir yedek kulübemiz var
Akın Bilica Sergio Sezer Balili Muhammed Ali Hey Allahım hiç gülesim yoktu yaaww... Hala sinirliyim...[/B] |
buyurn beklerız ızmıte
mac bence 1-0 alırız:) |
ıns sıwasspor yener dıorum ama korkularım war,takım olarak superız ama yolunda gıtmeyen bıseyler war sankı takımdakı ark. bozulmus gıbı yoksa bız o kayseriyle ewimizde berabere kalacak bı takımmıydık
|
bencede 0-2 alırız gibime geliyo inşallah öyle olur.....................
|
bence kocaelispor u yeneriz
Sivasspor : 2 Kocaelispor:1 |
[B]Kolay mac olmayacak belkide yenilgi ilede tanisabiliriz...
Kocaelispor:2 Sivasspor:0[/B] |
ARKADASLAR MAÇA İSTANBULDANDA DESTEK OLACAK UMARIM GÜCÜMÜZÜ GÖSTERLİM AMA TABİKİ ÖNCE DOSTLUK VKAZANSIN CUMARTESİ GÜNÜ OTOBAN TARAFINA AYRILAN TRİBÜNDE OLCAM GELEN VARMIIIIIIIIIIIIII
|
[COLOR="Red"]zor maç olacak inşallah yeneriz bu maça bende gideceğim arkadaşlar imkanı olan herkes gelsin.DEMİRYURT58[/COLOR]
|
kaldığımız yerden devam 2-1 sivassporumuz alır maçı
|
inanın bana okadar çok istiyorum ki bu maça gitmeyi ama saat uygun değil:-((( maum askerlik zaman biraz uygun olsa kaçardık ama çok gheç. yüreğim stada olucak.
inşALLAH kazanacağız ama takımın transfere ihtiyacı var sol kanat ve ön liberoya ihtiyaç var ibrahim ve onur bu takımı taşıyamaz, sezer ve muhammed olmazsa takım yürümez.. umarım kazanırız mazor maç olucak... ayrıca olivera ya oynasın yada gitsin hala bir etkiin göremedik... gölcük donanmadan selamlar, şafak 22 fenerbahçe maçında 4 eylülde yerimi alacağım inşALLAH... |
SİVASSPORA GÜVENİYORUM ALCAĞINA İNANIYORUM
|
Buyrun arkadaşLar bışımızın üstünde yeriniz var herkezi bekLeriz. Önemli olan dosluktur
|
Ben skor tahminini sivasspora verdim elim başkasını yazmaya gitmiyor. Ama kocaelispor gençlerbirliği ile ankarada berabere kaldı çok da iyi oynadı sivasspor ile maçı evinde kolay kolay maçı vereceğini sanmıyorum ama top yuvarlaktır inşallah sivasspordan yana olur yoksa kocaelispor bizden daha iyi oynadı bu hafta gençlerbirliğine karşı oynadığı gibi bizimlede oynarsa işimiz zor demektir.
|
Sivassporumuza çok güveniyorum
bence bu maçı alırız Sivaslıyım,Sivassporluyum |
kocaeli çok eski köklü bir takım.zor olacak ama deplasmanda balili gerçeğini göz ardı etmeyelim.bu maçı zorda olsa alırız diyorum.
|
İçerde kolay kaybetmiyoruz,bunun en büyük etkeni boğucu taraftar desteği.zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum.iki takımada başarılar..
|
DEPLASMANDA ZOR Bİ MAÇ OLACAK AMA KOCAELİSPORA ORANLA DAHA İYİ TAKIMIZ İYİ KONSANTRE OLURSAK MUTLAKA KAZANIRIZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:31. |