![]() |
Maçın Ardından !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Kocaelispor gibi güçlü bir takımı deplasmanda yendikleri için mutlu olduklarını söyledi... Uygun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, duygusal anlamda önemli bir maç olduğunu belirterek, Kocaelispor'a 1989 yılında geldiğinde kümede kalma mücadelesi verdiklerini ve o sezon kümede kaldıklarını, daha sonra pek çok güzellikler yaşadıklarını kaydetti. ''Bu maç benim için çok önemliydi, benim Türk futbolunda bu konuma gelmemde en önemli etken bu camiaydı'' diyen Uygun, Kocaelispor maçında iyi oynadıklarını ve futbol adına güzellikler yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Uygun, şöyle konuştu: ''Sivasspor, geçen sezon mantalite olarak, felsefe olarak zaten kazanmaya odaklanmış, futbol adına tüm bireysel yeteneklerini sahada sergileyen, futbolun sevgisini ve güzelliğini yaşamak isteyen bir takım kurgusu oluşturmuştu. Kocaelispor gibi güçlü bir takımı deplasmanda güzel bir skorla yendiğimiz için mutluyuz. Bizi bağrına basan Kocaeli halkına da teşekkür ediyorum.'' Kocaelispor teknik direktörü Engin İpekoğlu ise ilk golü yedikleri dakikaya kadar her iki takımın net gol pozisyonları bulunduğunu belirterek, hakemin kendisine göre verdiği ters kararın ardından kalelerinde gol gördüklerini ileri sürdü. İpekoğlu, ''Musa'nın oyundan atılması oyun düzenimizi bozdu. 10 kişi kalmamıza rağmen girdiğimiz 2-3 net gol pozisyonu vardı. Hakemin verdiği kararları eleştirmek istemiyorum ancak FİFA düzeyinde bir hakemin böylesi yanlış kararlar vermesi affedilemez. Hakemlerimizin bu maçı oturup izlemesi gerekir diye düşünüyorum'' diye konuştu. |
--->: Maçın Ardından !
[B]tüm takımı canı gönülden tebrik ediyorum bize bu sevinci yaşattığınız için teşekkürler...[/B]
|
ikinci maçımızda 3 puanla tanıştık deplasmanda kazanmak güzel haftayada sahamızda galip gelerek bi seri yakalamamı9z gerekiyor
|
SİVASSPORUMUZA CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.İNŞALLAH TAKIM TAM KIVAMA GELİRSE GEÇEN SENEKİ PERFORMANSI YAKALAYABİLİRİZ.BU MAÇIN EN İYİSİ İBRAHİM DİYEBİLİRİZ.MAŞALLAH DİNAMO GİBİYDİ,SAHANIN HERYERİNDE İYİ MÜCADELE ETTİ.İNŞALLAH BURSA MAÇINIDA KAZANIP YOLUMUZA DEVAM EDERİZ...
[COLOR="Red"] .......HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK......[/COLOR] |
Benim hiç şüphem yoktur.Zira türksel birinci liğinde,hangi takım olursa olsun deplasmanda alınan bir galibiyet 3 puanında ötesinde,psikolojik olarakda gizli bir güç olmanın ilk haftalardaki sinyalidir.
Bülent UYGUN yönetimindeki ve zihniyetindeki takımımıza her platformda desdek olmayı ihmal etmeyelim. |
Maçtaydık İstder'le:D Acaip zevkLiydi yaa...:D:D
|
İnşallah böyle devam ederiz. 1-2 galibiyet daha ard arda aldıkmı tamamdır. Geçen seneki morali ve inancı yeniden buluruz.
|
Taraftar FotoLarı ßirazdan....
|
58 . maçta galibiyet kazandırdığı için Bülent Uyguna ve Sivasspora başarılar dilerim
|
MAÇ ÇOK ZEVKLİYDİ... İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK TAM DESTEK HEP DESTEK OLDUK... İNŞALLAH BU MAÇI BİTİRİP ÖNÜMÜZDEKİ BURSA MAÇINDAN DA İYİ SONUÇLARLA DÖNMEYİ UMUYORUZ... HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR.
|
Hakem hatalarıymış.
Senin oyuncun kırmızı kart göreceğini bile bile adamı çekip düşürsün takımı 10 kişi bırakıp düzenini bozsun sen ondan sonra hakem hatası de. bu kırmızı kart gören zaat takım 11 kişiyken yenemediği sivasspor'u 10 kişiyle yenemeyeceğini düşünemiyormu. bıraksaydı musa o golü büyük ihtimal atamazdı. neyse çeksinler cezalarını. onlara tecrübe olur. zaten bu sene yeni oldukları için ihtiyaçlarıda var. |
cok sukur yendik dun ilk uc puani aldik
|
[B]Çok zorlu bir rakibi güzel bir skorla yendik. Sezonun ilk galibiyetini aldığımız için sevinçliyiz...[/B]
|
inş lig sonuna kadar boyle devam ederiz ve gecen seneki başarının tesadüf olmadığını gösteririz...
|
Abiler maçımızı hangi kanal yayınlıyacak?
|
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...
emekli öğretmen.ENVER TATLISU |
-->: Maçın Ardından !
tüm sivaslılara hayırlı olsun...
|
-->: --->: Maçın Ardından !
[QUOTE=yiğido_yunus;406010]Abiler maçımızı hangi kanal yayınlıyacak?[/QUOTE]
bu gece trt 1 de telelig programından izleyebilirsin sanırım gece 12 den sonradır |
bizim daha cok qalibiyyetlerimiz olacak.
|
[B]Biz heralde uğurlu geldik.Bizim sevincimizi boşa çıkarmadıkları için hepsine teşekkür ederim.[/B]
|
Hocam adamlar sana kin besliyorlardı ama sen onları övüyorsun.. Ama onlara hakettikleri cevabı, tokat gibi suratlarına çarparak verdin. Helal olsun sana.
. |
[B]temiz bi maç oldu deplasmandaki ilk 3 puanımız durmak yok lige devam[/B]
|
takıma bize bu güzelligi yaşattıgı için teşekkür ederim şimdi daha güçlü bir btakımla oynuyacagız arayı iyi degerlendirip bursayı yenmemiz lazım hadi kolay gelsin.ramazan ayının islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
Sivassporu galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. mehmet yıldızda kaç tane ciğer var onuda çok merak ediyorum :)
|
[QUOTE=KörfezFırtınası;406304]Sivassporu galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. mehmet yıldızda kaç tane ciğer var onuda çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
yanLısınız war. Ondaki ciğer değil Poşet:D:D |
[QUOTE=KörfezFırtınası;406304]Sivassporu galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. mehmet yıldızda kaç tane ciğer var onuda çok merak ediyorum :)[/QUOTE]
ASLINA BAKARSAN BENDE ÇOK MERAK EDIYORUM MEHMETIN BİYOLOJISINI YAA...:) BOŞUNA DEMEMİŞ SÜPER TAKIMLARINDAN BIRINDE OYNAYAN BI DEFANS OYUNCUSU : [COLOR="Red"]MEHMET YILDIZLA İKİLİ MÜCADELEYE GİRMEK 1 TON KÖMÜR ÇEKMEYE BENZİYOR DİYE :)[/COLOR] |
BU ARADA ÖZÜR DİLERİM YANLIŞLIKLA BİYOLOJİ YAZMIŞIM ORAYA
AFFINIZA SIGINIYORUM :( |
hep söylüyorum şu sergio ilk 11 de oynasın diye .Bu ısrarımda ne kadar haklı olduğumun kanıtıdır bu maç.inşallah takımda devamlılık kazanır bu oyuncu çünkü çok yetenekli.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:45. |