SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor İle Gurur Duyuyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20619)

SivasSpor.Com 05.09.2008 23:30

Sivasspor İle Gurur Duyuyorum

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/cumhurbaskani.bmp[/IMG]

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor΄un başarısıyla gurur duyuyorum” dedi

Sivas Kongresi’nin 89. yıldönümü ve 4 Eylül Sivas Kongresi etkinliklerine katılmak üzere Sivas΄a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül΄e üzerinde “Abdullah Gül 58” yazılı forma ve eşofman hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül΄ün Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın΄ı ziyaretinde AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya tarafından Sivaspor adına verilen forma ile eşofmanı, eşi Hayrünnisa Gül adına yapılan özel eşofmanı alan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor΄un başarısı ile gurur duyuyorum. Geçen yıl şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi olan Sivasspor΄un aynı başarıyı bu sezonda sürdüreceğine inancım sonsuzdur” dedi
[B]İYİ KADROSU VAR[/B]
Sivasspor΄un geçen sezon elde ettiği başarının küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu da sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Genç bir teknik direktör ve başarıya inanmış sporculardan oluşan Sivasspor΄un geçen sezon elde ettiği başarı herkes tarafından takdir gördü. Gönüllerin Şampiyonu unvanını elde eden Sivasspor΄un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inancım sonsuzdur.
Sivaspor΄u sadece Türkiye΄de değil, Avrupa΄da da görmek istiyoruz. Sivaslı Sivasporu ile gurur duymalı ve onu desteklemeli" dedi.
Ziyarette AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül΄ü Sivasspor müsabakalarına davet ettiler.
[B]SİVAS SEVDALISI[/B]
Sivasspor formasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Sivasspor adına hediye eden Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Sivas sevdalısı.
Sivasspor’un başarısı bizi ne kadar yakından ilgilendiriyorsa Cumhurbaşkanımızı da o denli yakından ilgilendiriyor.
Sivas’ın ve Sivasspor’un başarılı olması en büyük arzusu” dedi.
AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya geçen sezon “Gönüllerin Şampiyonu” olan Sivasspor’un bu sezonda aynı başarıyı elde etmesini ve şampiyon olmasını beklediklerini, şampiyonluk maçına da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü de davet edeceklerini belirtti.
[B][I]Yeni Ülke Gazetesi[/I][/B]

gençyiğidoyunus 06.09.2008 00:06

--->: Sivasspor İle Gurur Duyuyorum

sadece cumhurbaşkanı değil tüm türkiye SİVASSPORumuzla gurur duyuyor.

YuNuSPaSa58 06.09.2008 00:09

herkes ßizi V. Manisa sandı. Ama yinede onun gibi düşürdüler 4.lüğe. HırsızLar. EmekLErimizi çaLdıLar:mad:

antik58 06.09.2008 00:41

cumhurıyet kupası gıbı cok anlamlı bır organızasyonda keske kazanan takıma kupayı cumhurbaskanımız verse.

1967_DERNEK_MUSTAFA 06.09.2008 00:51

[COLOR="Blue"][B]sivasa ve sivasspora göstermiş olduğu ilgi ve alakadan sayın cumhur başkanımız ABDULLAH GÜLE sonsuz teşekkürlerimizi sunarız[/B][/COLOR]

YuNuSPaSa58 06.09.2008 01:14

Adamın yüzünden nur damlıyor yaa.:):):)

erol_58 06.09.2008 04:37

sayın cumhurbaşkanımız bizde seninle gurur duyuyoruz sivasa en iyi ve sıcak yaklaşan tek kayserili

sivaslitaner58 06.09.2008 07:25

t-sortuda guzelmis ha cok giyersin insallah:)

mysuskunx 06.09.2008 09:20

EEEEE BOŞUNA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMADIK.....................

bekiro0758 06.09.2008 10:24

bir abdullah gül grur duysa tüm türkiye grur duyuyo AkDeNiZlİ YiĞiDo ߀K!R

ibrahimovic7 06.09.2008 11:14

İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZ OLURDA GÜL DEĞİL BAŞBAKAN BİLE KOŞA KOŞA GELİR İNŞALLAH.. :))

muttalip58 06.09.2008 11:47

sn cumhurbaşkanımız bizde sivasspor olarak sizden ve yaptığınız herşeyden grur duyuyoruz allah razı olsun

Eyvaz94 06.09.2008 12:08

[QUOTE=antik58;408554]cumhurıyet kupası gıbı cok anlamlı bır organızasyonda keske kazanan takıma kupayı cumhurbaskanımız verse.[/QUOTE]

Cumhurbaskani erivana gitdi....Nasil gelsin.....Simdi taraftarlar orada neler yapacak

etzel1967 06.09.2008 12:21

km gurur duymuyorki anadolunun gerçek aslanlarıyla...

Divriği58- 06.09.2008 12:29

keşke bizde sizinle gurur duyabilsek !!!!!

furky.b 06.09.2008 13:11

EEE Artik Bize Bi Yeni Modern Stadium Hediye Edersin Artik :P

edebiyatisyen 06.09.2008 13:15

Aldıgım haberlere göre Sayın Cumhurbaşkanı Sivas'ın sanayisini hiç beğenmemiş.Cumhuriyetin temellerinin atıldıgı kentte bu kadar işsiz genç olmaması lazım demiş.İnşallah bir şeyler yapar.

anilcan213 06.09.2008 13:46

...tabi duycak ya.. duymazsa anormal olur..

GLoBe-Y-Gençlik 06.09.2008 14:28

[B]butun emeklerın ıcın tskler cumhurbaskanım yolun acık olsun allah yardımcın olsun gururumuz sıvasspor[/B]

EyüphanAydın 06.09.2008 14:37

[B]Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının böyle güzel sözler ettiği takımı tutmaktan gurur duyuyorum.

Tabikide böylesi değerli insanlardan böyle güzel sözler duymak çok güzel.Biz sayın Cumhurbaşkanı ile nasıl gurur duyuyorsak sevgimiz karşılıklıdır demekki.

Başbakanımız,Cumhurbaşkanımız hepsi anadolu takımlarına birazcık olsun sempatisi bulunmakta.

Tabikide bu her kulübe nasib olmaz.Geçen sezonki başarının üstüne çıkıp tekrar gönüllerde taht kuracağız.[/B]

Abdullah DuMaN 06.09.2008 15:34

-->: Sivasspor İle Gurur Duyuyorum

GEÇEN SEZON TÜM TÜRKİYENİN KALBİNİ FETH ETTİ TAKIMIMIZ HERKES BÖYLE DÜŞÜNÜYO TABİ

kızılova 06.09.2008 17:18

sayın cumhurbaşkanımız sizi çok seviyoruz. TBMM de kendisi ile bir cümlelik de olsa konuşma yapma fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim. sayın cumhurbaşkanım her zaman o yüzünüzdeki gülümseme eksik olmasın.
sivasspora başarılar dilerim.
KIZILOVA

üçyıldız58 06.09.2008 18:01

tamam siz cumhur başkanınaa formaa verdinizzz sayın cumhurbaşkanı sizee nee sözz verdiii varmıı yatırımm falann.
tarihin her sahnesine ismini altın harflerlee yazdırmışş birr memlekett SİVAS.
yanarımdaa şu memleketten bir başbakan bir cumhurbaşkanı çıkmadı ona yanarımmm

şafak58_35 06.09.2008 20:15

teşekkürler cumhurbaşkanımız ....................

yerliturkuaz 06.09.2008 21:38

[B]Madem bu kadar bizi canı gönülden destekliyorsunuz sadece bize değil bütün Anadolu takımlarının hakkını yedirmeyin...

Geçen sene Sivas'a yapılanları tüm Türkiye gördü...[/B]

09DENİZCİ58 07.09.2008 12:41

[QUOTE=antik58;408554]cumhurıyet kupası gıbı cok anlamlı bır organızasyonda keske kazanan takıma kupayı cumhurbaskanımız verse.[/QUOTE

EVET BU ANLAMLI KUPAYI ÇUMHURBAŞKANI VERMELİ BENCE

XXCakir58 10.09.2008 00:44

Hepimiz gurur duyuyoruz.
Insallah sivasspor daha nice basarilara imza atacak.

babayavuz 10.09.2008 15:00

ülkemize atatürkten sonra gelen en iyi cumhurbaşkanıdır bizde seninle gururu duyuyoruz sayın cumhurbaşkanım alla başarılarını daim eylesin

Yigido_Burak 10.09.2008 15:52

[B]Tüm Türkiye GuRur
Duyuyor Sivas SpoRumuzla ...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20.