![]() |
Ne Olmak Isterdiniz
Evet Arkadaşlar Burda Olmak Isteyip Olamadiginiz Veya Istemiyerek Oldugunuz Meslek Veya Olmaya Caliştiginiz Meslekler
|
vallaha şu anda 20-22 yaşıda olup futbolcu olmak isterdim ve önce sivas sporda sonra milli takımda oynamak daha sonra iyi bir bonservis bedeli karşılıgı başka bir takıma transfer olmak isterdim
tabiki öncelik gs olmak şartıyla |
ben hepp savcı veya avukat olmak istemiştim küçükken bende bu cene varken aslında olurdum ama sayısal okuyunca imkansızz oluyo işte
|
hayat böylede iyi
Polis olmak isterdim
baya ugras verdim ama malesef yabanci oldum icin olmadi, birasda boydan kaybetik .... hehe ;) |
ben tinerci olsaydim nasil bisey acaba
|
kadir ne yaptın yaa bende seni akıllı sanardım sen böyle iyisin boşver tinercileri
|
[b]keske dunyaya gelmeseydim...........geldikte nooldu sanki...[/b]
|
pes etmek yok ögle hemen arkadas, gün dogmadan neler dogar bilinmes...
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]keske dunyaya gelmeseydim...........geldikte nooldu sanki...[/b][/QUOTE]
gardas hayirdir |
[QUOTE=ElbeyLi58]gardas
hayirdir[/QUOTE] [b]baba valla bıktık yaw yasa yasa nereye kadar bır an once bitse su yalan dunya kurtulsak.....[/b] |
[QUOTE=kadir20]ben tinerci olsaydim nasil bisey acaba[/QUOTE]
YAV GARDAŞ ÖZENECEK BAŞKA BİR ŞEY BULAMADINMI? DUNYADA O KADAR GUZEL MESLEKLER VARKI ;NEDEN TİNER HERHALDE ŞAKADIR. BEN KENDİM OKUYUP BİR YERLERE GELMEK İSTERDİM FAKAT OLMADI.BUNDAN SONRADA OLMAZ.SANAYIDE İŞE DEVAM. |
[QUOTE=kadir20]ben tinerci olsaydim nasil bisey acaba[/QUOTE]
[color=red][b]baba olursan benıde yanına al[/b][/color] |
[QUOTE=badgirl]kadir ne yaptın yaa bende seni akıllı sanardım sen böyle iyisin boşver tinercileri[/QUOTE]
ne yapalim dünyayla ugrasa ugrasa yedik kafayi bundan sonrada dünya benle ugrassin isteyen varsa yanimda bos kadro var |
kişi neolmak isterse olsun ama önce insan olsun insan
|
[QUOTE=kadir20]ne yapalim dünyayla ugrasa ugrasa yedik kafayi bundan sonrada dünya benle ugrassin isteyen varsa yanimda bos kadro var[/QUOTE]
gardas aklima bu geldi ....... Akili olup Dünyanin kahrini cekecegine, deli ol Dünya senin kahrini ceksin. |
ne yapalim gardas hayat bu herkese ayni degilll
|
[b]TETİKÇİ OLMAK İSTERDİM...[/b]
|
walla ben tır soforu olmak ıstıyom olmasam bıle kullanmak ıstıyom agır vasıta :-) benımde ıstedıgım bu fazla bısey ıstemem zaten olmazda
|
arkadaslar saka bir yana istedigim kaymakam yada özel kalem olmak insallah bu konu üzerine okuyorum
|
keske........
Özel Harekat olsam süper olurda ...........
|
bordo bereyi gururla taşımak isterdim
|
[b]ben istediğim mesleğe giriş yaptım çok şükür... :) :) :)[/b]
|
[QUOTE=sinan58_34]walla ben tır soforu olmak ıstıyom olmasam bıle kullanmak ıstıyom agır vasıta :-) benımde ıstedıgım bu fazla bısey ıstemem zaten olmazda[/QUOTE]
[B]sinan sıkma canını birgün ben kamyonu veririm sürersin istedigin kamyon sürmek olsun ::P ::P [/B] |
[QUOTE=emin58]bordo bereyi gururla taşımak isterdim[/QUOTE]
emmin abi o ney anamadim |
[QUOTE=gunay][b]ben istediğim mesleğe giriş yaptım çok şükür... :) :) :)[/b][/QUOTE]
gözün aydin gardas |
[color=red][b]TURZİM BOLUMUNU BITIRIP LUKS OTELLERDE BARMEN OLMAYI COK İSTERDİM..[/b][/color]
|
[QUOTE=ElbeyLi58]emmin abi o ney anamadim[/QUOTE]
[B]özel kuvvetler komutanlıgının simgesi[/B] |
[QUOTE=emin58][B]özel kuvvetler komutanlıgının simgesi[/B][/QUOTE]
sagol abi bunuda ögrenmis oldum ;) ;) |
Otobüssss
Valla Otobüslere Hastayim Bir Otobüs Firmam Olmasini çok Istiyorum.yaşim Daha 19 Inşallah Bir Gün Bu Isteğimi Gerçekleştireceğim,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Yaygın medyada Gazeteci olmak isterdim.
|
Türkçe öğretmenliğinde okuyorum ve mesleğimin en iyisi olmak istiyorum.
|
bende
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
yeni açmış bir papatya tarlasında özgürce ucan bir kelebek olmayı isterdim
kısa ve öz: |
kelebeğin ömrü 1 gundur ama bence genede guzel bi hayatları varr biz uzun yaşıyoz da ne oluyo
|
işte hayat böyle acımasız
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
işte o bir gün de kelebek hayatı boyunca hayal ettiği papatyaların arasında olacak düsünsene sen bütün ömrünü böyle bir yerde gecirsen baska ne olmak isterdin ki
everything will be finish in a day |
meslek
selam arkadaşlar..
güzel bir topic ben ne olmak isteredim?elbetteki yıllarca peşinden koştuğum o meşin yuvarlak hep rüyalarıma giriyor... 93 yılında başladım aslında futbola kaleci olarak galatasaray altyapısında. 1.kaleci ankaragücünün kaleci orkundu.. sonra fatihte 2.amatör (15 yaşında a takımda gol krallığı) sonra nişantaşı profosyonel genç (17 yaşında) sonra o kötü gün istanbul büyükşehir maçında diz kapağımdan sakatlanıp 1,5 yıllık ara.. 19 yaşında fatih sporda 1.amatör askerlik ..şuan 2.amatör fatih iskenderpaşa da oynuyorum ama... 16-17 yaşında istanbul amatör karmasına seçilme noktasına kadar geldim ama nasip değilmişş. o yüzden hep içimde uhde kaldı.2-3 ligte oynayamadığım için.neyse sizi sıkmamışımdır inşaallah |
bi kelebek olsam uzun yıllar yaşamak isterim heralde
1 gun yetmez bana zaten özgürlük delisi biriyim az gelir 1 gun bana |
En Efsane Efsane
[QUOTE=Ben_Ozgurum][b]keske dunyaya gelmeseydim...........geldikte nooldu sanki...[/b][/QUOTE]
SENİN DÜNYADAKİ VARLIĞIN YETER EFSANE |
Iyi Bir Kumarbaz
Yada Ilizyonist Yada Makinist Yada Orkesra şefi(senfoni) |
futbolcu olmak istiyorum ve olacam da
|
ya zeyneb walla bendede cene cok kesın hukuk oku diolar ama benım gönlumde yatan tıp ama daha 10 sene war yaa :D eger kısmet olur da olursam hepınızi beklerım :D bende walla ne kadar dusuncesızım 10 seneye kım kala kım öle
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]TETİKÇİ OLMAK İSTERDİM...[/b][/QUOTE]
walla yakısırdı tetıkcının kralı olurdun abi :D hiçbir tetıkcı elıne su dökemezdı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |