![]() |
Gücümüz Bu Kadar...
[b][url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] 'UN DEĞERLİ SAKİNLERİ ...BU HAFTA İSTANBUL'DA OYNANACAK OLAN GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇINA GELMEK İÇİN BÜTÜN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK AMA BİLET FİYATLARININ YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI MAÇA GELEMİYORUZ..UMARIZ ANLAYIŞLA KARŞILANIRIZ...:([/b]
|
Dünyanin en büyük Takimi Sivasspor
40 Milyon bu normal degil
sanki UEFA oynuyorlar ama normal Dünyanin en büyük Takimi geliyor |
[QUOTE=ultraSivas_58][b][url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] 'UN DEĞERLİ SAKİNLERİ ...BU HAFTA İSTANBUL'DA OYNANACAK OLAN GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇINA GELMEK İÇİN BÜTÜN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK AMA BİLET FİYATLARININ YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI MAÇA GELEMİYORUZ..UMARIZ ANLAYIŞLA KARŞILANIRIZ...:([/b][/QUOTE]
[size=3][color=blue][b]NASİP DEĞİLMİŞ BAŞKA ZAMANA İNŞALLAH...[/b][/color][/size] |
abi yuhh yani yaaa ne bu alti üstü bi mac ayip bu fiyata macmi olur bizim gibi anadolu cocuklari 40 milyonu verip maca nasil gitsin vicdansizlar
|
[b]GEÇEN SENE 2.LİGDE Kİ MAÇLARDA ORTLAMA HER MAÇA 2O YTL VERİP GİRİYORDUK...BURASI TÜRKİYE..[/b]
|
Hakliyiz
Hakliyiz çünkü Bütün Istanbul Maçlarimizda Rakip Takimlar Taraftar çoğunlğumuzu Kötüye Kullaniyor Ve Bilet Fiyatlari çok Yüksek Oluyor Sebebide Ortada Bu Büyük Taraftardan Korkuyorlar..............................
Her Zaman Her Yerde şampiyon Sivassssssssssssssssssss Bizi Kimse Engelleyemez Galatasarayin Hakkini Maçta Vereceğiz Inşallah ........................ ===nazim Gültürk=== |
Bence Bu Bizans Stratajesi !!!
Cünki Sivasspor Ve Sivas Kitlesinden Korktuklari Buradan Anlasiliyor . |
ya arkadaslar cimbom a demisler yigido bu hafta ali sami yen e geliyor demisler onunda eli ayagi birbirine karismis oda ne yapsin anadolu evlatlarini böyle üc kagitcilikla yermeye calisiyor buna kalleslik denir
|
Yuh 40 Milyona Bilet Mi Olur...
|
Bilet fiyatları eliimizi kolumuzu bağlıyor
bu cimbomluların saptığı tam bir .*.*.*.*.*. burayı siz kendinize göre doldurun artık gs maçının bilet fiyatları 40 milyonmuş.Bu da sivasspor taraftarını kara kara düşündürüyor...?
|
Oyun bu
pittbull Bence Bu Bizans Stratajesi !!!
Cünki Sivasspor Ve Sivas Kitlesinden Korktuklari Buradan Anlasiliyor . Evet dostum seninde yazdigin gibi; Bizans stratejilerinden sadece biri. |
Büyük Sivasspor geliyor
40 milyona bilet olurmu
nerde Federasyon nerde Devlet GS´li yönetime hic yakismiyor bu kadarda para istenirmi yaziklar olsun bide avrupa görmüs bir takim bide avrupa fatihi olacak bende GS´yi ögrnek takim bilirdim misal ben almanyada yada Italyada Münichin yada bir milanin macina gitsem en az 8 € buda yaklasik 13 Milyon ediyor ..... cim bom biras kendine ceki düzen ver |
ihtiyaclari var
arkadaslar ne yapsinlar galatasarayin paraya ihtiyaci var eminimki onlarin bütcesi bizim bütceden cok kötü ama ne yaparlarsa yapsinlar alisamiyeni onlara dar edecegiz bekle bizi cimbommmmmmm
|
[QUOTE=gurbett58]arkadaslar ne yapsinlar galatasarayin paraya ihtiyaci var eminimki onlarin bütcesi bizim bütceden cok kötü ama ne yaparlarsa yapsinlar alisamiyeni onlara dar edecegiz bekle bizi cimbommmmmmm[/QUOTE]
anamis degilim bu systemi bu bilet fiyatini Federasyon vermiyor mu???? |
Stadın Parasını Bizden Çıkaracaklar
Kardeşler onları kalplerinden vuracağız merak etmeyin. Stada bu kadar fahiş fiyatla seyirci alınmaz bu spora vuraln bir darbedir.Adamlar Fenerbahçeye bile bu fiyatı bu adaletsizliği uygulamıyor.
Olsun kardeşler değerimizi şimdi daha iyi anlıyorum.... Herkese hayırlı günler Arkadaşlar ben Kyulhisarı ve eğriçimeni çok özledim. Allah yar ve yardımcınız olsun.......... |
[b]HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA SİVAS MAÇI VAR DİE BİLETLER 40 YTL DESENİZE PARAYA SIKIŞAN BİZE ZAMI BASIYOR..[/b]
|
cim bom yazik sag
[QUOTE=ultraSivas_58][b]HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINA SİVAS MAÇI VAR DİE BİLETLER 40 YTL DESENİZE PARAYA SIKIŞAN BİZE ZAMI BASIYOR..[/b][/QUOTE]
gardas neden olsa büyük Sivasspor geliyor garip cim bom biras para yapsin bende cim bomu büyük bilirdim bir kere daha yaziklar olsun uefa´ya sikayet etmek gerek |
boyle bı sacmalık gorulmedı bızim taraftarımızın destegını gorenler bundan kendılerıne pay cıkarmaya calısıyorlar yanlıs bı sıstem 40 ytl bılet fıyatı olmaz amaclarını anlamıs degılız genc taraftar dernegınede uzuntumuzu belırtmek ısterız onlar sıvası destekleyen hakıkı taraftarlardır saygımız sonsuzdur canları sagolsun
1967 genc taraftar dernegı istanbul uyesı |
[b]bilgi nerden geldi??? biletix satısa cıkarmamış daha???[/b]
|
[b]yuh be insaf yaaaaa!!!! nerde görülmüş bu fiyatlar sanki loca kiralıyoruz(gerçi daha ucuzdur locaları) aç takım bizdenmi ekmek umuyor!!! belediyeye başvursunlarda bedava ekmek versinler bari( sönmez abi duy beniiiiiii :) )[/b]
|
yazıklar olsun
sanki onlar sivasa gelmeyecekmi mallar..onlar gelicede bizimkiler onlara bilet fiyarlarını 50-60milyon yapsın anasını satıym..nasılmış görsünler salatasaraylılar..
abi ama adamlar naapsın tırstılar..kolaymı ali sami yen yiğit görecekti .herkes korktu o yüzden böle yapmışlar...yazıklar olsun sana Gs |
40 milyon oldugu soyleniyor yönetimden yoksa biz de istemez miyiz ucuz olmasını gunay gardas
|
[b]olmaz boyle bir sey yaaaaa.... :([/b]
|
gardas biz giremesek bile hep satdın etrafında olacaz
|
[b]başka yolu yok destek... olmazsa otoparkın catısına cıkarız... nede olsa hüseyin abide sivaslı :D :D [/b]
|
Görüyorsunuz Inşallah Bu Deyyuzlari
Sivas Sporun Taraftarindan Korkup Neyapacaklarini Iyi Bulmuşlar Ne Bilet Fiati 40 Ytl Bu şerefsizler Hiç Sivasa Gitmeyeceklermi Tüm Sivaslilari Gs Türübünlerine Davet Ediyorum Bu ...editlenmiştir...Trübünde.............,bilet Yüzünden Ortalik Karişsin Valla Iyi Olur
|
olur gardas catıyada cıkarız otoparktada yatarız sivasımız için canımız feda
|
bu duruma sessiz kalmamalıyız gardaslar
|
40 milyon çok değilmi yavvf
nerden alacak bu millet bu parayı. lanet herifler. |
Kardesim ayiptan da öte bir durum bu yaw.
Ben Almanyada o kadar maca gittim, 8 ila 16 Euro ödedim. Yalniz Türk takimlari geldiginde fiyatlar firliyor?! |
Özellikle fiyatları yüksek tutuyorlar. Fazla yiğidonun gelmesi işlerine gelmez tabii...
|
[QUOTE=erenelibol]bu duruma sessiz kalmamalıyız gardaslar[/QUOTE]
yuh be kardeşim o nasıl fiyat öyle ya ulan gese febe maçında o kadar oluyodu allahından bulsun itler inşallah 4 eylüle geldiklerinde bizim yönetim onlara bi güzel geçirir bilet fiyatlarını nede olsa zengin züppeler onlara koymaz ama bizim için gerçekten çok yüksek 40 ytl eğer otopark konusunda ciddiyseniz bizi alırlarsa vallaha ordan bile destek çıkarım sorun değil |
gs tribününden bilet alsak olmazmı yeni açığın ortası hiç ama hiç bağırmıyor aslında kapalı tribüne yakın yerden alalım diycem ama o zaman kapalıdan sataşırlar bize o yüzden yeni açık üst tribünden bilet alalım zor tutuyorum kendimi küfür etmemek için....................
|
oha ya sanki nou camp'ta oynuyorlar bu kadarda abartılmaz
|
Korkuyolaaaaar
Abartır bunlar abartır.Niye?
Korkuları bizim stadı tamamiyle doldurmamız.İster 40 ister yüz fark yapmaz.Kasarım genede almaya çalışırım o bileti.Eeeee ne yapsın adamlar stadın 4 de birini dolduramadıkları zamanları biliyolar.Bizimde tüm biletlere talip olduğumuzu.Korkuyomu ne bunlar bilet konusunda.Ama zannetmiyorum 40 olacağını. |
Ya abicim ya kardeşim adamlar ne yapsın yüsüncü yılında forma satamamış taraftarına, olimpiyattaki maçlara gelen taraftar sayısı belli (1-2-3 vs.) eeeeee ne olcak şimdi bu takımın hali.Buldular bizim gibi vefalı taraftarı hemde kendi sahasında oynayacak SİVASIMIZ, hazır bi tutmuşken ne koparırsak kardır diyolar.Aslında efendi efendi isteseler biz aramızda para toplar verirdik.Mağdur olmazlardı.Düşünüyorumda şimdi SiVAS uefa kupası olsa ne olur.Vaz geçtim düşünmüyorum.Niye Başımızı sokaca bi evimiz, Mazallah sevinçten ev felan yıkılır açıkta kalırız.
|
Elimden geldiği kadar maça gitmeye çalışcam.Çalıcam çırpıcam ama gitmeye çalışcam.
Tüh 10 gün önce söyleseydi Canaydın bey maaşımı o ve klubüne hibe ederdim.Yazık çooook yazııııık. |
40 Ytl Miii Ooooooldu Gözlerim Doldu!..........
[b]g.s BU MACI Bİ KAZANC KAPISI OLARAK GORUYOR!!.
AMA YİĞİDOLAR BU MAÇI ALARAK (inşallah) EN GÜZEL CEVABI VERMİŞ OLACAK...EEEEEEE ETME BULMA DÜNYASI[/b] |
Yuuhh 40 Ytl.
Arkadas Bu G.s Gecen Sene 500 Kişiye Maç Oynayan 5ytl Ye Seyirci Bulamayan G.s Degilmi?yoksa Bunlar Balik Beyinlimi Ne Cabuk Unutmuslar Bos Trübünlere Oynadiklarini.sivaslinin önünü Ancak Böyle Keseceklerini Düsünmnüşler Heralde Yuuh Be Size.
|
[QUOTE=ElbeyLi58][b]
Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray'ın 11 Eylül Pazar günü Sivasspor'la yapacağı karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Sivasspor maçının bilet ücretleri tribünlere göre şöyle: VIP..........: 80 YTL Numaralı üst.: 70 YTL Kapalı üst...: 60 YTL Kapalı alt...: 40 YTL Eski açık....: 20 YTL Yeni açık üst: 20 YTL Yeni açık alt: 15 YTL Biletler, 8 Eylül Perşembe günü saat 11.00'den itibaren Biletix'te satışa sunulacak. Diğer yandan, Ali Sami Yen Stadı'nın yenilenen ve Sivasspor maçıyla hizmete girecek olan eski açık tribünü için dün satışına başlanan sezonluk biletlere yoğun talep olduğu bildirildi. [/b][/QUOTE] ----------------- |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09. |