SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20649)

SivasSpor.Com 02.09.2008 12:39

Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]

Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak Sivasspor'da maç saatinin iftar saatine gelmesi sıkıntı yarattı. Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetimi taraftarı stada getirmek için iftar paketi dağıtma kararı aldı.

Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak Sivasspor'da maç saatinin iftar saatine gelmesi sıkıntı yarattı. Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetimi taraftarı stada getirmek için iftar paketi dağıtma kararı aldı.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, "Hafta sonu Bursaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Fakat maç saati Sivas'ın iftar saatine geliyor. Taraftarlarımızın bizi yanlız bırakmaması için yönetim olarak bir karar aldık. Karşılaşmayı izlemeye gelecek olan taraftarlara iftar paketi dağıtacağız.

Bizi yanlız bırakmayan taraftarımıza böyle bir jest yapmak istedik. Bursaspor karşılaşmasında taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Onların desteği ile 3 puanı alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

yiğido doğukan 02.09.2008 12:39

Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak

Sivasspor-Bursaspor maçı 14 eylül cumartesi günü oynanacak ve o gün sivas'ta iftar saati 18:52 olacak.Yani orucumuzu maçta açaçacağiz.Yönetim'den Mehmet Oflaz Katıldığı programda Maçın ileri alınması için TFF'ye başvuracaklarını ama maç naklen yayın programı içinde olduğu için maçın ileri alınmasının zor olduğunu belirtti ve bu nedenle maçta kumanya dağıtmayı düşündüklerini açıkladı.

yiğido doğukan 02.09.2008 12:45

--->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!

Konu Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.

yigidolar06 02.09.2008 13:02

-->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!

Rezalet birileri para kazanacağız diye insanları perişan etmenin ne anlamı var maçı gine naklen ver saatinide 21.00 yap bu maçı bu saatte oynatanları kınıyorum

yerliturkuaz 02.09.2008 13:09

[B]Umarim macin saatiini degistiriler yoksa kumanya uygulamasi yerinde bir uygulama...[/B]

muttalip58 02.09.2008 13:13

ya bunların ne yaptığı belli olmuyo dansöz gibi kıvırtıyo

rallicifurkan 02.09.2008 13:14

saat 21:00 da başka bir maçın yayını verilecek zannedersem fenerin maçı saat 19:00 da olması bence güzel de kumanye ney bizlerde orucumuuz dışarıda açarız maça yetişmeye çalışırız ayrıca maçı naklen verirlerse güzel yaparlar 2 hafta oldu daha doğru dürüst maç izliyemedik.

myyiğido58 02.09.2008 13:18

ya bu saatte olursa çoğu sivasspor taraftarı maça gelmeyecek ve bu yüzden maçın tatı kaçaçak

mehmetcik58 02.09.2008 13:23

tamda vaktine geliyo yaa oraya gidip aç kalmak var kumanya dağıtılmazsa bide zaten stadda yiyecekler ateş pahası aç kalırz dikkat etmek lazım buna

ahmetsolmaz5876 02.09.2008 13:27

yanımızda azık götürelim o zaman

oNuR 02.09.2008 13:48

o kadar saßretmissinz bi 90 dakika daha saßredin sivasspor için..ßiyeriniz eksiLmez..

OLCAY_58_AKKUS 02.09.2008 13:54

şu maçları niye 4 ile sınırlarlar bi mantık veremiyorum.madem yayıncı kuruluşsun tüm maçları yayınla kardeşim.isteyen istediği maçı izlesin bu çifte standarttan kurtulalım artık.Lig tv üyesiyim ama her hafta Trabzonun veya gs gibi takımların maçını izleyebiliyorken Kendi memleketimin takımını beyfendiler ne zaman lütfederlerse izliyorum.ben bu lig tv yi iade edeceğim tepki olarak.

merkez_emre 02.09.2008 14:23

valla cok gusel olur farketmez

EyüphanAydın 02.09.2008 14:27

[B]Tam iftar saatinde olması biraz şaçma olmuş diye düşünüyorum.Herşeye çare bulan 'TFF' bunada çare bulur.

Bence itiraz edilmeli,hakkımız sonuna kadar aranmalı.[/B]

DENİZEVİ 02.09.2008 14:48

[B][I]Hiç olmadı!..Ramazan Topunu saat :21:00 patlatalım derim !..[/I][/B]:D

TracyMcGrady58 02.09.2008 14:58

Mac saatinin degisecegini sanmiyorum. Kumanya kampanyasi cok yerinde bir uygulama. Ama maca gidenlerde artik tedbirlerini alirlar. Kücük bir azik felan götürülebilir

konartr58 02.09.2008 16:03

bir ekmek arası döner bir kola(ayran vemesinler uyurlar)eh bir de bir paket çekirdek güzel gider.ondan sonra da;
"çıt çıt çıt cedene
sar bedeni bedene
dünya dolusu yar olsa
alacağım bir tane" türküsü ile halay çekeriz goller atıldıkca.

mysuskunx 02.09.2008 16:36

tşkler süper olur...........................

HakanKaan 02.09.2008 17:04

[B][COLOR="Red"]Sayın Yönetim [/COLOR]Önce Bursaspor Taraftarına Dağıtın, artarsa Sivasspor SEYİRCİNİZEde verirsiniz.

Herneyse, macın bu saatte oynanması gercekten mantıksız.. sonrakı karsılasmalar ıcın duzenleme getırılebılır.

[COLOR="Red"]haaa Sakın destek veren sivasspor TARAFTARına dagıtmayın mazalah Karınları doyar dahada Guzel destekler Sivassporu[/COLOR].[/B]

MustafaParlak 02.09.2008 17:13

[QUOTE=CoRTeZ;407040]o kadar saßretmissinz bi 90 dakika daha saßredin sivasspor için..ßiyeriniz eksiLmez..[/QUOTE]

SENİ TEBRİK EDİYORUM Bİ 90 DAKİKADAN Bİ HALT OLMAZ...

merkez_emre 02.09.2008 20:18

5 ytl bılet parası zaten nası kumanya dagıtıcaklar anlamadım gıttı :)

cenk5821 02.09.2008 20:33

stadda yemekler daha pahali olur kumanya verilirse fena olmaz ayrica ayıp ya o saatte macmi olur 21 00 da olmasi laızmdi..

sabanaydn 02.09.2008 21:37

arkadaşlar 21:45 te trabzon -beşiktaş maçı var ve maç naklen olduğundan maçı geç saate alamazlar.7'de artık iftarımızı orda yapacağız.[B]Balilide inşallah gol orucunu orda bozar...[/B]

furkancfc 02.09.2008 22:42

Sivassporlu olan her şekilde maça gelir.Gelmeyen zaten sivaslı değildir.

ÖLümüne sİvas ÖLümüne yiğidogençLik.

antik58 02.09.2008 22:44

mac naklende olsa ıftar saatı oldugundan onada kımse gıtmez.bence bu macta gercek taraftar bellı olacak seyırcı ve taraftar bırbırınden ayrılacak.

alixan 02.09.2008 22:54

[B]yeter ki maça gitmek istesin arkadaşlar...alırsınız bi dürüm yanında bi ayran idare edersiniz en azından maç bitene kadar sonra da evinde yersiniz asıl yemeğinizi..[/B]

okyay58 02.09.2008 23:24

Bi ekmek arası bide su alsak ,polis stada sokmuyacak suyu staddan alsak gün boyu su içmemişiz 1 ufak bardak kesmeyecek çok içsen bardağı 50 krş :( bakalım napacaz...

YUSUFSAMİ 03.09.2008 11:54

YA ŞUNU BİLİNKİ BİZLERİ KİMSE SEVMEZ.. NEDEN???? ÇÜNKÜ BİRAZ İYİ OLDUNUZMU İSTANBUL TAKIMLARI RAHATSIZ OLUR... BASIN DERSEN ZATEN ONLAR ALLAH SELAMET... SİZLERİ PROTESTOYA ÇAĞIRIYORUM...[url]http://www.bursasporum.com/[/url] BİR BAKIN HAK VERECEKSİNİZ... BU HAFTA SONU İKİ TAKIMIMIZADA BAŞARILAR.. TEKSASLILAR........

atababa111 03.09.2008 12:15

Maça az ama öz adam gelsin kardeşim.çekirdekçiler gelmesin yeter.

rEsuLAKPINAr 03.09.2008 13:00

BİziM İÇİN Maç SAATi önemli DEİL maç ne zaman olursa olsun Daima SİVASSPOrun ArkaSIndaYız.gerekirse iftarı statda ederiz.ÇÜnkü BİZ SİvaslıyızZ.....

yeniceri_can 03.09.2008 13:02

[QUOTE=sabanaydn;407245]arkadaşlar 21:45 te trabzon -beşiktaş maçı var ve maç naklen olduğundan maçı geç saate alamazlar.7'de artık iftarımızı orda yapacağız.[B]Balilide inşallah gol orucunu orda bozar...[/B][/QUOTE]

[B]ben eve gidene kadar oruçlu kalmaya razıyım yeterki balili golünü atsın.[/B]

58_SEMİH_58 03.09.2008 13:51

[B][I]BEnce Hıc Macın SAatıyle Oynanmasına Gerek Yok.
Belkı Yedıgımız Yemek Bogazımızdan Gecerken GOllllllll Dıye Ayaga Kalkarız:D[/I][/B]

Yiğiter 03.09.2008 15:31

[B]ne maçın saatinin ne de havanın durumunun önemi var..ömür varsa staddyız o kadar![/B]

GuNaY 03.09.2008 17:23

[B]Böyle bir uygulama olacağını hiç sanmıyorum...
Bir nevi biz kendi istediğimizi yaptıramıyoruz ama elimide alternatif var demeye gelsede aslında becereksizlik!!
Ekmek arasına birşeyler koyup, yanınızada bir ayran aldınız mı tamamdır :)[/B]

TracyMcGrady58 03.09.2008 17:27

O gün tam olarak Iftar saat kacta oluyorki ? Macin ilk yarisinda olsunda, devre arasinda taraftarimiz enerji toplar ve daha iyi destek verir :D

ilhan581 03.09.2008 18:51

Bu maçta çekirdekçiler ile taraftarlar tamamen ayrılmış olur sadece taraftarlar gelince bize yeter.
Maç saatinden 10 dk önce iftar oluyor.

Yiğiter 03.09.2008 20:19

[B]trabzon maçına,-25 e gittik, bu ne ki..ekmek arası köfte gelir trabzon maçının yanında :)[/B]

altuntas58 03.09.2008 20:24

[B]Macın oynanacağı saate denk düşen iftar vakti ileri veya geri alınamayacağına göre en iyi cözüm maca giren kardeşlerimize birer kumanya paketi verilmesi en uygun cözüm gibbi görüyorum[/B]

58hayati 03.09.2008 20:35

maça gitmek ayrıcalık valla bende sivasda olsamda keşke orucumu orda açsaydım hepsi bir anı onların.yigido karda kışda herzaman her yerde sivasssporumla.slm.

YASİN ÇONGAR 03.09.2008 21:50

--->: -->: Bursa maçında Kumanya dağılacak !!!

[QUOTE=rallicifurkan;407013]saat 21:00 da başka bir maçın yayını verilecek zannedersem fenerin maçı saat 19:00 da olması bence güzel de kumanye ney bizlerde orucumuuz dışarıda açarız maça yetişmeye çalışırız ayrıca maçı naklen verirlerse güzel yaparlar 2 hafta oldu daha doğru dürüst maç izliyemedik.[/QUOTE]

8 DK DA KAÇ KIŞI YETISECEK MACA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26.