![]() |
MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
[B]bursaspor maçının saati değişti
Turkcell Süper Ligin 3.haftasında evimizde oynayacağımız maçın saati 19:15`e alındı. Karşılaşma 14 Eylül 2008 Pazar günü saat:19:15 `te Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak. [/B] |
--->: MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
neden bu saate alındığı konusunda bi bilgi var mı acaba?
|
bilgi için sağol gardaş.................
|
-->: MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
HERKES RAHATÇA İFTAR YAPSIN DİYE GALİBA MAÇTAN 5 DK ÖNCE EZAN OKUNUYO NORMALDE
|
AMA ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİ OLACAK..........
|
ben de onu diyorum iftar için aldılarsa çok fazla ileri almışlar 19.05 falan olsaydı, bunlar adamı delirtir ya.
|
bu nada şukur boğazımıza tıkılmada bi yeemek yyebiliriz en azında:D
|
19.30 olsaydı bare yanı 15 dk ılerı alınması bısey degıstırmıcek ıftarı stadda yapacaz
|
ancak bu kadar olur denir. ne olur yani şu maç 21.00 de olsa ne olurdu bilmiyorum. şimdi bu maça kim gidecek anlamıyorum. insanlar iftarını yapsalardı da macta 21.00 de yapılsa ne olurdu anlamıyorum.
|
[B]Sivas halkimiza hangi saat iyise o olsun[/B]
|
sivasımız için sivasspor yonetımı için hangı satler uygun sa o olur ya sivas yeter kı bu maçı alsın
|
Bilgiler icin tesekürler.............
|
iftar zamanı olduğu için ileri alındı güzelde olmuş
|
böyle daha iyi olmuş böylece herkes iftarını daha rahat açar
|
macı lig tv verecek mi?bilginiz var mı?
|
bu mac kışın olsaydı bu kadar ayarlamazlardı cinslik olsunda ne olursa olsun...
|
[QUOTE=cem;409499]macı lig tv verecek mi?bilginiz var mı?[/QUOTE]
Evet Maçı Lig Tv naklen verecek. ßu hafta TraßzonSpor-EzikTaş maçı war ondan:):) |
[B]iyi olmus rahatca iftar edilir sanirim [/B]
|
[B]madem iftar için bir güzellik düşünülüyor en azından 19:30 olmalıydı herkes rahatça iftarını yapardı [/B]
|
cok aLmısLAr yaa..keske 19:03:21 e aLsaymısLAr..:S
|
iyi olmuş ama bir 15 dk. daha verslerdi çok daha güzel olurdu. bu arada maç-ta kumanya dağıtılacakmış. bugün gazatede okudum..
|
-->: --->: MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
[QUOTE=sensetik;409548]iyi olmuş ama bir 15 dk. daha verslerdi çok daha güzel olurdu. bu arada maç-ta kumanya dağıtılacakmış. bugün gazatede okudum..[/QUOTE]
DOĞRU DUYMUŞSUN KÜRŞAT ABİ ........... |
neyse anca yemegımı yerız cıldırırrız
|
Maraton kapılarının daha dinamik olması gerekiyor. Kayseri maçında neredeyse 50 dakika sıra bekledik.
|
[I][B]Gorende cok buyukluk degisiklik oldu sanacak keske yapmasalrdi sonra biz size her konuda yardimci oluyoruz derler...[/B][/I]
|
maç saati değişti ama yine aynı maçdayken iftar :D :) .......................
|
[B]Müsabaka saati 15 dakika, yarım saat; ne kadar tehir edilirse edilsin bize faydası yok. Arkadaşlar her halukarda 1 saat önceden gitmek zorunda kalacağımızı unutuyorsunuz galiba.
15 dakika tehir oldu diye kimse -oh beee...! diyemez. Hatta evi stad yanı da olsa karşılaşma başlamasına en az yarım saat kala gidecek ki içeri girebilsin. Ama karnımı doyurayım da ondan sonra ne zaman girersem girerim diyene zaten diyecek söz olmaz.[/B] |
buna da sukur simdi ne isteye biliriz.........
|
--->: -->: --->: MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;409582]DOĞRU DUYMUŞSUN KÜRŞAT ABİ ...........[/QUOTE]
sitede zaten haber yapılmış çoktan......... görmemişim... :) |
-25,LERDE MAÇ SEYREDEN BU VEFALI TARAFTAR ASLA İFTAR MÜNASEBETİYLE MAZERET UYDURMAZ.BU 15.DK.ÖNCE OLMUŞ ,SONRA OLMUŞ FARKETMEZVE ÜSTELİK BELKİDE BİR İLK YAŞANACAK BÖYLE TOPLU HALDE GÖRSEL AÇILAN İLK İFTAR OLUR
|
01.30Hacettepespor-Fenerbahçe
03.15Galatasaray-Antalyaspor 05.00Stüdyo Futbol0 6.45Prof.Dr.Burhan Uslu ile Sporcu Sağlığı 07.15Hacettepespor-Fenerbahçe 09.00Şimşek Santrafor (8. Bölüm) 09.30Bordo Mavi10.00Günaydın Futbol (C) 10.30Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı 11.00Var mısın İddiaya? (C) 12.15Kara Kartal 12.45Adım Adım Anadolu 13.30Kadınca 14.00Günün Röportajı 14.15Ankaragücü-Trabzonspor 16.00Haber (C)16.15Bordo Mavi 16.45Beşiktaş-Konyaspor 17.30Turkcell Maç Başlıyor (C) 18.30Kara Kartal 19.00SİVASSPOR-BURSASPOR (C) 21.00Turkcell Maç Başlıyor (C) 21.45TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ (C) 23.45MARATON (C) |
Farkeden bir şey olmayacak iftarı gene stadta açacağız.
|
[QUOTE=SİVASLI YİĞİDO;409702]-25,LERDE MAÇ SEYREDEN BU VEFALI TARAFTAR ASLA İFTAR MÜNASEBETİYLE MAZERET UYDURMAZ.BU 15.DK.ÖNCE OLMUŞ ,SONRA OLMUŞ FARKETMEZVE ÜSTELİK BELKİDE BİR İLK YAŞANACAK BÖYLE TOPLU HALDE GÖRSEL AÇILAN İLK İFTAR OLUR[/QUOTE]
[B]Gerçek Sivas'lı SİVASLI YİĞİDO kardeşim gibidir. Doğru; -25 lerin yanında iftarı geç açmak yada iftarı stadda açmak yiğidoya etki etmez. Sivassporluyum diyen, Yiğidoyum diyen herkes müsabaka öncesi stadda yerini alacaktır.[/B] |
İyi Olmuş iFtarımızı RahaT RaHaTT açarız böyleCe...
|
[B][COLOR="Red"]bizim içi hiç farketmez isterlerse sahurda olsun yine gideriz ama yaptıkları çok yanlış şimdiye kadar Türkiye de böyle bi uygulama görülmedi iftardan 5 dk sonar maç yazıklar olsun başka diyecek lafımız yok ama yönetimin böyle olursa daha çok karşılaşırız bu tür şeylerle adamlar itiraz edeceğine kumanya dağıtacağım diyor ne diyim Allah büyüktür...[/COLOR][/B]
|
bilgi için teşekkürler..........
|
ya bence saat sekize filan alınmalıydı.taraftarlar yine stadda dürümle filan iftar açmak zorunda kalacak maça yetişebilmek için.daha ileri bi saate alındsaydı herkes rahatça iftarını yapıp maça yetişirdi.
|
iyi ligtv veriyor:D:D:D:D.............
|
[B][I]15 dk. İleri Alınsa Ne Olur Alınmasa Ne Olur??...[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30. |