![]() |
Maçın Ardından !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulentmecnun.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Bursaspor gibi 2 haftadır galip gelen güçlü bir takımı yenmiş olmak bizim için mutluluk verici'' dedi. Uygun, 3-1 galip ayrıldıkları Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, öncelikle futbol adına izleyenlere çok güzel bir müsabaka izlettirdiklerini söyledi. Sivasspor olarak geçen sezon sergiledikleri bir oyun düşünceleri olduğunu ifade eden Uygun, ''Onun karşılığında da çok güzel başarılar elde etmiştik. Sivasspor takımı yine aynı düşünce ve mantaliteyle aynı tarzda futboluna her zaman devam edecektir'' diye konuştu. İyi oynamaya çalıştıklarını kaydeden Uygun, şunları kaydetti: ''Güzellikleri sunuyoruz, çünkü biz futboldan zevk almak istiyoruz. Futbol bizim hayat tarzımız. Bunu yansıtan bir takım olmak, sahada Fair-play'e uygun şekilde mücadele etmek ve futbolun güzelliklerini sergilemekten dolayı mutluyuz. Bursaspor gibi 2 haftadır galip gelen güçlü bir takımı yenmiş olmak ayrıca bizim için daha mutluluk verici.'' Uygun, bu sezon Turkcell Süper Lig'de gerek 4 büyük takımın, gerekse diğer takımların yaptıkları transferlerin ligin daha çekişmeli ve zevkli olmasını sağladığını söyledi. Büyük takımlarla maddi anlamda aralarında uçurumlar bulunduğunu ifade eden Uygun, ''Ama futbol adına, futbol düşüncesi adına Türkiye'de yeni bir jenerasyon, yeni bir nesil geliyor. İyi futbol oynatmaya çalışan teknik direktörler var. Anadolu takımları daha iyiye, daha güzele doğru hep beraber gidiyoruz. O yüzden Anadolu'da futbol devrimi hayırlı olsun diyorum'' diye konuştu. Uygun, hakemle ilgili bir soru üzerine, hakemin iyi niyetli olduğunu, gördüğünü çalmaya çalıştığını bildirdi. Sivassporlu Faruk Bayar ise bugün sahada güçlü olan takımın Sivasspor olduğunu belirterek, ''Emeğimizin karşılığını 3 golle aldık. Sivasspor geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor'' dedi. [I]"DERS ÇIKARACAĞIZ" [/I] [B]Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba[/B] da 15. dakikada 2-0 mağlup durumu düştüklerini, sonradan biraz toparlandıklarını, ancak bir uzun top sonucu 3. golü yediklerini söyledi. İkinci yarıda bazı değişiklikler yaptıklarını ve fena oynamadıklarını bildiren Aybaba, ''Ama zor deplasman. Biz pozisyona girdikçe rakip de normal olarak kontrataktan pozisyona girdi. Bazı şeyleri geliştirmemiz lazım. Hep söylüyoruz. Kazanarak bazı şeyleri yapmayı öğreneceğiz diye. Şimdi kaybettik. Bunlardan ders çıkaracağız. Önümüzdeki maçın hazırlıklarına başlayacağız'' diye konuştu. [I]"BİR GOL, BİR PENALTIMIZ VERİLMEDİ" [/I] [B]Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz[/B], Bursaspor galibiyeti nedeniyle mutlu olduklarını söyledi. Otyakmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya tempolu başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini, golü yedikten sonra ise toparlanma süreci yaşadıklarını ifade etti. Bir gollerinin ve penaltılarının verilmediğini ileri süren Otyakmaz, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Kırmızı-beyazlı ekibin kaptanı Mehmet Yıldız ise bugün doğum günü olduğunu belirterek, ''Arkadaşlarım bu galibiyeti bana hediye ettiler. Onlara teşekkür ediyorum'' dedi. Bursaspor'dan sezon başında Sivasspor'a transfer olan İbrahim Dağaşan da 4 yıl Bursaspor'un ekmeğini yediğini, şimdi ise Sivasspor'un başarısı için ter döktüğü belirterek, kazandıkları için sevinçli olduğunu kaydetti. Murat Sözgelmez, Balili ve Abdurrahman Dereli de iyi futbolla gelen 3 puanın sevincini yaşadıklarını söylediler. |
--->: Maçın Ardından !
hocam bu maçı aldık ya baska sey istemem ya saol sende çok güzel yonetın maçı
|
[B]tüm camiaya tebriklerimi sunuyorum teşekkürler bu zafer için...[/B]
|
-->: Maçın Ardından !
[B]Sivassporu kutlarım yiğidoların yüzünü güldürdüler farklı bir skorla bursaspopru yenerek liğin korkulan takımları arasında yine yerini aldı mehmet yıldızında doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yllarda sivassporumuzda top koşturmanız dileklerimle[/B]
|
Çok güzel maçdı tek kale oynatık inş eskişehirsporuda yenip yolumuza devam edecez.
|
dogum günün kutlu olsun insallah daha 5 yil antrenör olarak bizde dogum gününü kutlarsin
|
[B][I]harika bir maç oldu tüm takımı ve emeği geçen her kesi canı gönülden kutlarım bu senede kaldığımız yerden devam ediyoruz bu takımla onur ve gurur duyuyorum..[/I][/B]
|
[B]su sıralar devam eden ts-bjk maçı berabere biterse yanılmıyorsam lider oluyoruz
bundan daha güzel ne olabilir ki (maçın ardından[/B]) |
teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum...
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM TEŞEKKÜRLER FUTBOLCULAR TRT1 STADYUMDA ÇOK GZL YORUM YAPIYOLAR SİVASSPOR HAKKINDA
|
Helal Olsun Bu Takıma Diyorum Başkada Bişey Demiyorum Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürler.........
|
[CENTER][IMG]http://i33.tinypic.com/2w54nx4.gif[/IMG][/CENTER]
|
[B]Tek kelimeyle mükemmel bir maçtı çok güzel oynadık ve kazandık...[/B]
|
[B][B][I]değerli arkadaşlar maç her yönüyle mükemmeldi bu mübarek günde takımımızı yalnız bırakmayan her kese teşekkürler futbol,gol,heyacan daha ne olsun iftarımızıda açtık yalnız değerli emniyet mensubu arkadaşlar biraz daha stada girerken hoşgörülü olsalar Ramazan münasebetiyle iyi olurdu kimse doğru dürüst getirdiği iftarlığını özelliklede içecek konusunda içeri alamadı bu güne kadar hangi olay sivasımızda olduki bu mübarek günde olsun.[/I][/B][/B]
|
takım iyi yolda inşallah devamm edecek.
|
takımım ile gurur duydum sağol bülent hoca sen harikasın
|
güzel mac oldu 3-1 aldik alnimizin teriyle
helal sivasspor yolun acik olsun avusturya/voralrbgerg den selamlar |
Sizi ve takiminizi destekliyoruz. Insallah bu sene daha iiyi olursunuz.
Sivasli olarak, hem memleketim oldugu icin hemde 2. Takimim oldugu icin onlara basarilar. Paylasim icin sagol. |
LİDER OLDUK MAÇIN ARDINDAN SÖYLENEBİLECEK EN İYİ SÖZ BU BENCE
|
lideriz ya ne güzel özledik bu duyguyu
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
Mehmet Yıldız Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü olan kimse yoktu. Maçta göze çarpanlar ? Çok iyi uyum sağladık Ne gibi eksiklerimiz var ? Şu anda hiç bir eksiğimiz yok Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Güzel bir maçtı böylesi kolay geçiceğini sanmıyorduk ama kazandık.[/B] |
Liderli çok güzel.Teşekkürler.Teşekkürler.
Liderli çok güzel.Teşekkürler.Teşekkürler. Liderli çok güzel.Teşekkürler.Teşekkürler. |
konuşanlar vardı maçtan önce çeşitli sitelerde sivas bitti falan diye.Şimdi bakıyorum çıt çıkmıyor.Acaba dilleri başka bir yere mi kaçtı.konuşunsana lan hadi ne oldu sus pus oldunuz....
|
TÜM TAKIMA VE EKİP ARKADAŞLARINA BU SEVİNCİ YAŞATTIĞI İÇİN TŞKLER........
KIRMIZI BEYAZ ÖLÜMÜNE SİVAS |
sivas bursa maçından izlediğim kadar şahişt olduğum bişey var sivasımızın bir golu resmen katledilmiştir ve birde penaltısı bunu göremiyecek kadar acizse bir hakem artık diyecek bişeyimiz yok ama
bu bir sivas fener yada sivasgs sivasbjkmaçında oynanan müsabakalarda bu poızisyonlar rakip takımın yaptığı bir durum olsaydı kesin ve kesin gol sayılırdı penaltı verilirdi ama biz yiğidoyuz yılmadan usanmadan tüm süperligin korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz inşallah tüm yiğidoları kutluyorum başarılarının devamını diliyorum |
dün gece futbol için herşey muhteşemdi stad etrafında sofra bezlerini serip iftarı bekleyenler içeri girmek için çaba sarfedenlerr ezan okunduğu anda 4000. bine yakın seyirciden ses çıkmıyorr herkess huşu içinde orucunu açıyorduuu maç başladıı sivasspor maça fırtına gibi girdii ve güzel bir oyunlaa maçı koparmasını bilip liderliğe oturdu dün stada gelip sivassporu destekleyen herkese yürekden teşekkür ediyorumm.
bence maça gelmeyen sivasspor taraftarları çokk şeyy kaybetti. dünki maçta en kötü iki kişi vardı biri maçın hakemi maçı adetaa katletti orta hakemin yardımcılarıylaa iletişimi yoktu her pozisyonda o, ona bakıyorr o, ona bir penaltı bir golümüzü vermedi. biz böylesi hakemlerin yüzünden uefaya gidemedikk inş başkanımız buna tepkisini gösterirr yoksa ileriki haftalarda başımızz ağrıya bilirr. dünkü maçın kötülerinden biride bursaspor seyircisiydi bursadan gelmişssin takımını destekliyorsun yenmekde var yenilmekde stadın koltuklarını kırmakla ne anladınızzz attınızda golünüzmü verilmedi. birde yenildiğiniz takım sivasspor. zaten yönetiminizin hocanızın bu maça sıfır puan çekmeleri lazımdıı ayrıca mehmet yıldızada iyi doğdum mehmet yıldız diyorummm |
tüm sivasspora çok teşekkür ederim yiğidolara bu mutluluğu yaşattıkları için.ayrıca bizim bursa karşısında sergilediğimiz futbola hiçbir takım dayanamazdı.
|
hakeme rağmen 3 gol attık başarılar sivasım
|
bu sezon kaldığımız yerden devam edeceğimizi herkese gösterdik gösteriyoruz da geçen sezon ki başarımızın meyvesini bu sezon alarak umarım şampiyon oluruz.
ilerleyen yıllarda da avrupa ve dünyada kendiizi gösteririz adımızı ezberletiriz. ben bundan sonra sivasspor un daha ii transferler yaparak da kendi büyüklüğünü bir de transferde göstermesini istiyorum yeni kampanyalar başlatarak maddi desteğimizin daha da fazlasını verelim diyorum |
bursa maçını izleyemedim hastalığımdan dolayı ama radyodan takip edebildiğim kadarıyla bursa yı sahadan sildiğimizi anladım
inşallah daha ii başarılara imza atarız 5. haftada fener bahçeyle yapacağımız maçı iple çekiyorum feneri de sahadan silerek bütün dünyada bir yankı uyandırmayı diliyorum nede olsa fener artık avrupanın önde gelen takımlarından birisi |
Bu haftanın en güzel maçı oldu her iki takımda atak ve açık bir futbol sergiledi yorumcular dahi yazdılar haftanın en güzel maçı sivasspor ve bursa maçı ama en güzelide sivasın çaka çaka bu maçı alması 5-1 olacak maçı yine hakemin hataları yüzünden 3-1 bitirdik her zaman bizim hakkımızı yiyecek bu hakemler ama sivassporumuz söke söke alacak bu maçları bilsin bu sene bütün takımlar sivasspora ne yaparsanız yapın ruhunu ortaya koyan bir sivasspor var karşılarında o yüzden bizden korkun korkunki geceleri uyuyamaz olasınız. Bir kabus gibi çökecek bu sene sivasspor bütün takımların üzerine sivassımla yapacakları her maçta nasıl yapıpta hakemleri ayarlayıp şu sivassı yensek diyeceklerdir. Desinler ne düşünürlerse düşünsünler ne yaparlarsa yapsınlar sivassımızdan kurtulamayacaklar bu sene çaka çaka yenecek bütün takımları
|
bu güzellikleri bizlere yaşatan futbolcu teknik heyet yönetim kurulu ve kısacası emeği geçen herkese minettarız sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız
|
Bursaspor karsisinda alinan skor benim icin süpriz olmadi bekledigim bir skor eger baska bir skor cikmis olsa idi süpriz olurdu.Yine tekrarliyorum Sivasspor suan süperligin en hazir takimi her takimi süperligde ilk 5 hafta icinde cok rahat yener. 6ci haftadan sonra süperligde Fizik ve kondisyon olarak dengeler yerine oturup esitlenir,Bu süreyi sivasspor cok iyi degerlendirmeli....
|
çok güzel oynadık pozitif oynadık.herve tum da biraz daha alışırsa ki bu maçta bana göre baya bi uyum gösterdi ..bazı fırdatları kaçırsada attığı gol ona moral vermiştir.o bildiğimiz tum olarak görürüz inşallah..öyle oluncada çok daha etkili güzel futbol oynarız..
|
güzel günler çok yakın inanın cocuklar..........
|
Mac daha farkli bitebilirdi. Sivasspor cok iyi oynadi ve baya bi firsatlarda kacti. Bir gol ve bir penalti verilmedi ama yapilacak birsey yok artik. 3 puani aldigimiz icin mutluyuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |