SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sizce Maçın Yıldızı Kimdi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20750)

SivasSpor.Com 14.09.2008 23:30

Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/macinyildizi.jpg[/IMG]

TSL 3. haftasında Sivasspor kendi sahasında Bursaspor`u 3-1 yendi.

[B]Sivasspor:[/B] Petkoviç xxx, Abdurrahman xxx, Faruk xx (Dk. 69 Diallo xx), Fabio Bilica xxx, Murat xxx, Sezer xxx, Musa xxx, Oliveiara xxx (Dk. 76 Balili xx), İbrahim Dağaşan xxx, Mehmet Yıldız xxx, Herve Tum xxx (Dk. 66 Sylla xx)

Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

cücü baba 14.09.2008 23:34

--->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

[B]hepsi birer yıldızdı ama Fabio Bilica ya ayrı bir yer açmak lazım..[/B]

Dark Force 14.09.2008 23:48

-->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

[B]Takım olarak iyiyiz zaten ama göze batanlar Bilica,Mehmet yıldız,Faruk Bayar...[/B]

cem 14.09.2008 23:49

BURSAYI SAHADAN SİLEN TAKIMIMIZ HAKEMIN TARAFLI TUTUMUNA RAGMEN MACI 3-1 KAZANMISTIR. MACIN HAKEMI BUZ GİBİ BIR GOLUMUZU VEDE BUZ GİBİ PENALTIMIZI YEMISTIR.. (3-1 Dİ SKOR BUNLAR OLURKEN)BURSA SAHADA 3-1 GALİP GİBİ OYNARKEN SİVASIMIZ DÖRDUNCU GOLÜ ARAMASINA RAGMEN MAALASEF HAKEM ENGELINE TAKILMISTIR... NEYSEKI TUM OLUMSUZLUKLARA RAGMEN GALIBIYETTE GUZELDIR...

KoCaKuRT_ 14.09.2008 23:55

[B]yaa beyler yapmayın bir öğrenmişsiniz mehmet yıldız mehmet yıldız sahada mehmet yıldız varmıydı ALLAH aşkına 20. dadikadan sonra ben göremedim pas atamıyor bide utanmadan sahada arkadaşlarına bağırıyor çağırıyor.
sahanın tek yıldızı 3 numara [I]Fabio Bilica[/I] idi...[/B]

turgutkizgir 15.09.2008 00:15

[B][COLOR="DarkRed"]Bu gün maçı izleyinceye kadar maçı kazanabileceğimiz konusunda pek emin değildim.Nedeni ise hafta içi hocamız Bülent UYGUN'un gazetelerde yayınlanan açıklamalarıydı.(Geçen yılki başarıyı tekrarlamamız zor gözüküyor.)Yani bir takımın hocası böyle bir açıklama yaparsa haklı olarak taraftarda takımına güvenemez bende aynen bu düşüncelerle televizyon karşısına geçtim.Tabi bu düşüncenin oluşmasında biraz da Bursaspor'un son iki haftada 2 galibiyetle lige başlaması da etkili olmuştu.

Tabi maç başladığında ve 4.dakikada gelen gol ile takım üzerindeki düşüncem tamamen değişmişti.Geçen yıla göre takım daha diriydi ve maçı kazanma arzusundaydı.Bursapor'a gelince oynadığı oyunla geçen iki haftada iki galibiyeti nasıl almışlar ona şaşırdım.Hakem konusunda bazı arkadaşların yorumlarına katılmıyorum (Yanlı tutum)Ama bir kaç pozisyonda hata yaptı Mehmet YILDIZ'ın golünde hiç bir şey yoktu Ömer ERDOĞAN'ın pozisyonunda penaltıyı ve yine Mehmet YILDIZ'a gösterdiği kart yaptığı yanlışların başında geliyordu. Yine de maçı kazandığımız için mutluyuz.Aksi bir sonuç olsaydı şu anda o pozisyonlar için hakeme demediğimizi bırakmazdık.
Maçın yıldızlarına gelince Ben Bilica,Faruk,Mehmet'i çok beğendim. Esas doğrusunu söylemek gerekirse SİVASSPOR,skor avanajı kendinde iken geriye çekilmediği sürece Türkiye liginde hiç bir takıma yenilmez...

Tebrikler teşekkürler YİGİDOLAR...Böyle devam edin.....[/COLOR][/B]

XXCakir58 15.09.2008 00:16

Ben sezon baslamadan dedim, bu bilica bize cok faydali olacak, ileriki zamanlarda daha iyi olur.
Paylasim icin sagol.

subasi29 15.09.2008 00:24

Bende Bilica Ve Faruk Mukemmeldi...Ayrica Herve Tum Boyle Oynamamali

kubilay68 15.09.2008 00:32

bence takim olrak cok iyidik bugun insallah boylede devam eder.

yigido0058 15.09.2008 00:41

[COLOR="Red"][B]maçın yıldızı tartışmasız bilicaydı gerçekten çok yerinde hamleler yaptı keşke maçın kötüleri diye de bir anket açılsaydı onda da şüphesiz oliviera derdim valla hiç ortada yoktu mehmet yıldız da gününde değildi bugün pasları olumsuz kullandı ama yine attı golünü ayrıca maçın gerçek anlamda görsel yıldızı olarak da yigidogençlik taraftar gurubu gösterilmeli 90 dakika sesleri kısılmasına rağmen hiç susmadılar bursasporun ateşli taraftar grubu texası susturdular ben maçı maratondan izledim ne yazık ki maraton her zaman ki gibi sustu ama olsun yigidogençlik gibi gruplar oldukça onlar da zamanla taraftar ruhuna kavuşacak ve 90 dakka ayakta olan bir taraftar göreceğiz yeter ki birlik beraberlik olsun taraftar grubumuzun elinden tutulur maddi manevi destek sağlanırsa bu grubumuz diğer gruplar gibi yurt çapında tanınır yönetime ve taraftara bu anlamda çok iş düşüyor ben tekrar yigidogençlik grubunu verdiği büyük destekten dolayı kutluyorum ve sivassporumuzun liderliğini ve kazandığı galibiyeti tebrik ediyorum....[/B][/COLOR]

mehmeTayyib 15.09.2008 00:42

[B]maçın yıldızı sol tarafı koridor yapan faruk bayardır....[/B]

titizyiğido 15.09.2008 01:03

tabiki mehmet yıldız..........................

şafak58_35 15.09.2008 01:41

mehmet yıldız bence......................

EyüphanAydın 15.09.2008 01:50

[B]Hepsi gerçekten çok iyiydi ama Bilica defansta yine güven sağlamasını bildi.Böyle başladık böyle bitmesi dileğiyle.[/B]

by_hunter 15.09.2008 03:03

işten yeni geldim maçı ne dinleyebildim nede izleyebildim takım halinde iyiydikki böyle bir sonuç çıktı

merkez-apo 15.09.2008 04:48

geçen sene favorim abdurrahmandı bu sene faruk

zaralım 58 15.09.2008 06:57

MEHMET-BİLİCA-FARUK...........................

ofozturk 15.09.2008 07:09

bu bilica süper ya. adam her topu kesti nerdeyse. biraz da hücüma katılsa tam olacak. valla alandan getirenden Allah razı olsun.
sezon ortasında kurtlara kaptırmasak bari.:)

byCERAN58 15.09.2008 07:38

Hepsi çok iyi oynadı.. maçın yıldızına gelince daha doğrusu bu maçın yıldızları olacaktı :)) 90.dakika boyunca sahada oynayan 11 futbolcumuzda ,dün gece maçın yıldızı idi..inşallah her maçta böyle oynarlar.illa isim dersek..
İlk aklıma gelen Fabio Bilica..Mücadeleci vede zamanlaması mükemmel..bu sene ligin en az gol yiyen takımı şimdiden belli ..

orhan_sivasli 15.09.2008 07:48

MEHMET YILDIZ - MUSA iyiydi ama ben musa dedim zeten mehmet alışkın :) musa iyiydi 1 gol bir asist çaba gayret mükemmelin MUSA devam ...

AYRICA SADECE BU FUTBOLCULAR DEDĞİD TAKIM OLARAK ÇOK İYİYDİK........

yerliturkuaz 15.09.2008 07:57

[B]Dun gene muhtesemdi takimin her ataginda onun imzasi vardi...[/B]

Kokomo 15.09.2008 07:57

Mehmet Yıldız, Musa, Bilica ev Faruk çok iyilerdi. Tum ise çok kötü, ne yaparız bilmiyorum bu adamla ...

izmirliyiğido35 15.09.2008 08:07

her zamanki gibi takım olarak hepsi yıldızdı

xremix 15.09.2008 08:19

hepsi muhteşemdi ,bu başarının devamı gelir umarımm

S1vasLee 15.09.2008 08:32

Maçı izlemediğim için herhangi bi yorum yapamayacağım.

mysuskunx 15.09.2008 08:40

ayrım yok hepsi..............................................

izmirliyigido 15.09.2008 08:41

Yerinde müdahaleleri, soğuk kanlılığı ve topu oyuna sokuşu ile Bilica, Mehemt Yıldız ve Faruk'tan bir adım önde ama. Faruk, Mehmet Yıldız, Musa ve Abdurrahman da göze batanlar arasındaydı.

.

furky.b 15.09.2008 08:46

Bence Faruk Cok Iyi Oynadi,. Cok Kostu Iyi Mucadele Etti.. Bence Bu Sezonun Bizim En Isabetli ve Dogru Transferimiz ; Faruk Bayar..

Bilicayi Da Iyi Gördum Insallah Devami Gelir..

PARTNER58AHMET 15.09.2008 09:06

bence maçın yıldızı takım bütünlüğü maçın ayrı bir yıldızı olmamalı benim görüşümce bizim takımın anadolu yıldızı olduğu bir daha gözler önune serilmiştiz ve bunu tüm tv yorumcularıda türkiyede pazar günü oynamış olduğu buyrsa maçında görmüştüz takımın yıldızı ruh bütünlüğü diye düşünüyorum

konartr58 15.09.2008 09:34

ben takımın yıldızı olarak 12 inci oyuncu yiğodu gençlik i görüyorum.susmadılar.ancak bu gurubun biraz daha gösteri türü organizasyonlar için bilinçlendirilmesi ve yönlendirilmesi lazım.taraftar üzerine hakim konuma getirlmeleri gerekiyor.ilerleyen süreçte bu eksiklikler giderilecektir umarım.

HaSiVasLıM58 15.09.2008 09:58

Maçı izledik ama izleyemedik:rolleyes: sadece gollere bağırmakla yetindik :Diçeride o kadar Renkli muhabbetler güzel insanlar vardıki memlekete dahir tanışmaya dahir muhabbetler uzadıkça uzadı :)şahsen ben sadece golün bir tanesini Mehmet yıldız atarken gördüm diğerlerini ise sonradan golden bir kaç sn sonra tekrarında izledim;) Volume çokdu bizim yiğidolar coşmuşdu :Dhehehe

kakikli 15.09.2008 10:00

mehmet yıldızı hala eleştirebiliosanız size helal olsun.ben olsam bir dakika kalmam bu takımda.
adam daha ne yapsın beee..
faruk bilica tum bunlar yeni oyuncular ama çok ii oynuolar.
faruk hayrettinden 2 gömlek daha üstün...
bu takıma muhammed ve sedat dahil olunca daha da güzel olucak inşALLAH...
hep destek, tam destek...

Eyvaz94 15.09.2008 10:40

[B]Ben FABIO BILICA dedim ama ne yapmak lazim bir oy kullanmak mumkun[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 15.09.2008 10:47

Mehmet yıldız bence adam ezdı gectı duvarları

fatihtuztas 15.09.2008 10:51

onların hepsi birer yıldız tabiki ama mehmet yıldız ve musa çok iyi oynadı.ayrıca bir gol atmasına rağmen tumu beğenmedim hep ayağının altından top kaçırdı.

edebiyatisyen 15.09.2008 10:53

Maçın yıldızı Bilica-faruk-musa aydındı.Bazı arkadaşlar Tum'u begenmiyor ama bana göre kanat böyle oynadıgı sürece cok gol atar.Şahsen ben begeniyorum.Hem defansı yıpratıyor hem de kanatlardan gelecek toplarda rakip takımı fıstırıyor:D

buraks58 15.09.2008 11:00

takım halinde çok iyiydik.ama bilica bir başkaydı.hatasız mükemmel bir top oynadı.başarılar sivasspor şampiyon sivasspor...

FALÇATA 58 15.09.2008 11:02

musa çok çalıştı dün .................

üçyıldız58 15.09.2008 11:07

dünki maçda yıldız seçmek biraz zor hepsi birer yıldızdı bilica süperdi sıfır hata ile oynadı musada bitmez bir enerji vardı ibrahim dağaşan sahada ayak basmadık yer bırakmadı tum hemen hemen bütün hava toplarını indirdi mehmet yıldızaa farukk kendi koridorunu mükemmel kurtardı birde attığı şut gol olsaydı jeneriklere girecek gol olurdu sezer yine orta sahada toplara sağlam basıyor bir topu direkden döndü amaa ileriki haftalardaa gollerini bekliyoruzzz en son bence maçın yıldızı soyadı gibi mehmet yıldızdıı o heryerdeydi forvette rakip takımın duran toplarındaa defansdaa muhteşemdii insan onu izledikcee futboldan zevk alıyorr.
bir yıldızda bülent hocamız çok yerinde değişiklikler yaptı maçı güzel okudu güzel analiz ettii

abircan 15.09.2008 11:11

golü atan attıran mehmet yıldız bence maçın adamı, herkes görevini yapıyorsa bu adamlık meselesi önemli değil o kadar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28.