![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Bu önemli maç hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Geçen sezon gösterdiği etkili performans ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor yeni sezonda namağlup yoluna devam ediyor. Bu maç için yorumlarınızı bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? |
--->: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Maçın yıldızı kimdi?Federasyon
Maçın en kötüsü kimdi?İLKER MERAL Maçta göze çarpanlar?İLKER MERAL Ne gibi eksiklerimiz var?İLKER MERAL ın Fazlalıgı VArdı :mad::mad:[/I][/B] |
[B]Bu maca ancak yarin aksam TRT'de stadyum'u izledikten sonra yorum yapabilirim.[/B]
|
[QUOTE=kadir0911;414985][B]Bu maca ancak yarin aksam TRT'de stadyum'u izledikten sonra yorum yapabilirim.[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Reklam Yapmayalım :):).................[/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ?ilker meral (aslında bir eczacı bu adam...yan mesleği hakemliği katletmek..)
Maçın en kötüsü kimdi ? ilker meral Maçta göze çarpanlar ? ilker meral Ne gibi eksiklerimiz var ? federasyonda bir dayımız yok !!!!!!!! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? yaşasın istanbul...ne mutlu onları şampiyon yapan ve anadolunun önünü kesen hakemlere.......[/COLOR][/B] |
gardaş az önce trt verdi maçı ya... keşke baksaydın...
|
-->: Maçı Değerlendirelim
[B]Maçı seyrettikten sonra daha sağlıklı değerlendirmeler olur radyoda sunucunun anlatımına göre değerledirirsek Eskişehir'i çok överiz :)[/B]
|
--->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=FurkaN;415017][B]Maçı seyrettikten sonra daha sağlıklı değerlendirmeler olur radyoda sunucunun anlatımına göre değerledirirsek Eskişehir'i çok överiz :)[/B][/QUOTE]
ben baktım özetine az önce stadyumda vefikirlerimi belirttim furkan.. yarın göreceksinki haksız değilim bu konuda... |
Penaltı doğru karardı ben staddaydım
Kırmızı kartı anlamadım küfürden dolayı 2.sarıdan gösterilmiş oda doğrudur ztn dk 87di.2 kere öne geçtik ama kazanamadık.Beraberlik sizin için oldukça iyi olmalı. Febe maçında başarılar |
[QUOTE=TekBuyukEses;415024]Penaltı doğru karardı ben staddaydım
Kırmızı kartı anlamadım küfürden dolayı 2.sarıdan gösterilmiş oda doğrudur ztn dk 87di.2 kere öne geçtik ama kazanamadık.Beraberlik sizin için oldukça iyi olmalı. Febe maçında başarılar[/QUOTE] penaltı olmasına neden olan faul pozisyonu içinde bu adil yorumalrını bekliyoruz.... futbolcularımıza çirkef derken taraftarlarınız, kendini yere atan futbolcunuz içinde uygun bir yakıştırma yapmanı bekliyoruz... |
Valla ben maçın özetini izleyemedim
Tribündede 90 dk sürekli destek verip hiç maçı izleyemediğimiz için bu konuda birşey diemicem.Ama penaltı pozisyonunu gördüm kesin penaltıydı |
penaltıda temas yok gibi evt son dakika sivasın kaçırdıgı ve bizim aynı şekilde kaçırdıgımız bir gol var bence maçın hakkı beraberlikti iki takımada hayırlı olsun ANT-İST
|
[QUOTE=EsEs2626;415035]penaltıda temas yok gibi evt son dakika sivasın kaçırdıgı ve bizim aynı şekilde kaçırdıgımız bir gol var bence maçın hakkı beraberlikti iki takımada hayırlı olsun ANT-İST[/QUOTE]
Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu |
[QUOTE=TekBuyukEses;415031]Valla ben maçın özetini izleyemedim
Tribündede 90 dk sürekli destek verip hiç maçı izleyemediğimiz için bu konuda birşey diemicem.Ama penaltı pozisyonunu gördüm kesin penaltıydı[/QUOTE] Bizde trübündeydik.Ama burda günlerce övülen methedilen es-es bu ise size şunu söyleyim efsaneye yakışan bir taraftar stadda yoktu.yani göz dolduran bir destek olduğunu söylemek büyük bir yanılgı olur.90 dk kesintisiz destek olsa futbolcularınız el ile sizi canlanın diye işaretler vermezdi... |
[QUOTE=TekBuyukEses;415039]Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm
Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu[/QUOTE] penaltıodan önceki faul pozisyonundan söz ediyor.. hani şu sizin namuslu futbolcunun kendini yee attığı.. |
[QUOTE=TekBuyukEses;415039]Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm
Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu[/QUOTE] Sivas'a verilen penaltı gibiydi benim staddan gördüğüm kadarıyla.Ama eskişehirli futbolcunun da eline değdiğini gördük. |
[QUOTE=sensetik;415043]penaltıodan önceki faul pozisyonundan söz ediyor..
hani şu sizin namuslu futbolcunun kendini yee attığı..[/QUOTE] Eskişehirli doğma ama Eskişehire ihanet eden Faruk bayarın maç boyunca kendini yere atıp taraftarı deli ettiği gibi mi ? |
[B]Eskişehirsporlu arkadaşlar maç oynandı ve bitti... Yorumlarınız saygı çerçevesinde olsun... Misafirlikte bir yere kadar...[/B]
|
Şehirde sivas formalarıyla gezenlere tepki göstermedik
Ama bu şehirde istanbul takımı forması giyenler sağ çıkamadı Tüm anadolu takımları edebiyle geldikten sonra burda sorun çıkmaz Sivasspora haftaya bizans karşısında başarılar ;) |
Kapalıda 90 dk destek verdik ama maça gittiysen bilirsin
Açık 25 ytldi.Bu paraya yağmurlu havada stad tam dolmadı. Ama bende sizin çok maçınızı izledim.90 dk çekirdek çıtlayıp 10 dk kalkıp kırmızıı beyazz sivastan başka 1 tane söylediğiniz beste yok.Önce kendinizi eleştirin sonra Eskişehir taraftarına dil uzatın 8.Hafta bizans gelince Türkiye taraftar görecek Kapalının desteğine söyleyecek sözümüz yok.Ben daha iyi bir atmosfer beklediğimden biraz buruk ayrıldım.maçda olup olmadığımı merak ediyorsan fotoğraflardan anlayabilirsin.Senin bizi eleştirme gibi bir lüksün yok arkadaşım.Umarım yolunuz sonuna kadar açık olur istediğiniz yerlerde takımınızı görürsünüz.Sivasspor forması ile gezdiğim halde sıcak karşılamanız için de ayrıca teşekkür ederim... |
[B]goleri izledim ..rıza çalımbayın tam tersine bizim yediğimiz goller çok basit..penaltı posizyonu çok saçma..ortada pozisyon bile yok..musanın attığı golün kopyaları premierligde mevcuttur :)[/B]
|
[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/9863/img4740yv4.jpg[/IMG]
Benim için en değerli fotoğraf buydu.SİVAS'a geldiğiniz de en az bu kadar güzel karşılanacağınızdan emin olabilirsiniz. |
--->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=Yiğiter;415058][B]goleri izledim ..rıza çalımbayın tam tersine bizim yediğimiz goller çok basit..penaltı posizyonu çok saçma..ortada pozisyon bile yok..musanın attığı golün kopyaları premierligde mevcuttur :)[/B][/QUOTE]
1.Gol sol kanattan içeri atılan top vuruş ve Gol Bu nasıl pozisyon olmuyor anlamıyorum 2.Gol zaten penaltı,pozisyon olması gibi bi durum yok |
Sizleri şehir icinde ve tirübünde sıcak bir şekilde karşıladık çiçeklerimizi verdik dostca kardeşce bir mac oldu bundan sonraki maclarınızda başarılar sivaslı dostlar. Haftaya sivasspora bizans karşısında canı gönülden başarılar dilerim.
|
-->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=TekBuyukEses;415063]1.Gol sol kanattan içeri atılan top vuruş ve Gol
Bu nasıl pozisyon olmuyor anlamıyorum 2.Gol zaten penaltı,pozisyon olması gibi bi durum yok[/QUOTE] [B]penaltı pozisyonu için konuşuyorum..hani ortayı yaaprsın adamına top giderken eline falan çarpar ,ya da topu havada eliyle falan keser de cidi ciddi penaltı dersin..top zaten memedimdeymiş ...:)[/B] |
[QUOTE=Poyraz26;415065]Sizleri şehir icinde ve tirübünde sıcak bir şekilde karşıladık çiçeklerimizi verdik dostca kardeşce bir mac oldu bundan sonraki maclarınızda başarılar sivaslı dostlar. Haftaya sivasspora bizans karşısında canı gönülden başarılar dilerim.[/QUOTE]
Tekrar nazik karşılamanız ve maç sonundaki tribünümüze olan alkışlarınız için can-ı gönüşden teşekkür ederiz.Bizde size haftaya komşumuz Kayserispor karşısında başarılar dileriz. |
--->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=Yiğiter;415066][B]penaltı pozisyonu için konuşuyorum..hani ortayı yaaprsın adamına top giderken eline falan çarpar ,ya da topu havada eliyle falan keser de cidi ciddi penaltı dersin..top zaten memedimdeymiş ...:)[/B][/QUOTE]
Ligtv internet sitesinde izledin heralde.Çünkü orda çok uzaktan çekmişler hiçbirşey belli olmuyor.Mehmet topu eliyle önüne aldı 2 hakemde penaltı olarak karar verdi.Yarın teleligde yakından gösterirse ne demek istediğimi anlarsın :) |
-->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=TekBuyukEses;415069]Ligtv internet sitesinde izledin heralde.Çünkü orda çok uzaktan çekmişler hiçbirşey belli olmuyor.Mehmet topu eliyle önüne aldı 2 hakemde penaltı olarak karar verdi.Yarın teleligde yakından gösterirse ne demek istediğimi anlarsın :)[/QUOTE]
[B]penaltı doğru karar gibi duruyor ama mehmet topu eliyle kesmese de eses bişee şey kazanmayacaktı,pozisyonu bitmiş sayılır zaten..[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendire
[QUOTE=Yiğiter;415072][B]penaltı doğru karar gibi duruyor ama mehmet topu eliyle kesmese de eses bişee şey kazanmayacaktı,pozisyonu bitmiş sayılır zaten..[/B][/QUOTE]
O da mehmetin hatası diyelim :) |
[QUOTE=TekBuyukEses;415069]Ligtv internet sitesinde izledin heralde.Çünkü orda çok uzaktan çekmişler hiçbirşey belli olmuyor.Mehmet topu eliyle önüne aldı 2 hakemde penaltı olarak karar verdi.Yarın teleligde yakından gösterirse ne demek istediğimi anlarsın :)[/QUOTE]
diyelimki penaltı... ama ondan önceki pozisyonda sizin futbolcunun ayağından balili topu tereyağından çeker gibi alıyor... en etkili silahımız kontraatağa çıkacağız... o da ne!! faul veriyor hakem... sonramı? o faul kullanılıyor ve devamında prnaltı... olayın özeti bu arkadaşlar... |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerle
[QUOTE=TekBuyukEses;415073]O da mehmetin hatası diyelim :)[/QUOTE]
[B]geçen hafta bursa maçımızda bizim elle kesilen ve verilmeyen penaltımız görseydin sen de ne demek istediğimi anlardın..elle müdahele etmesi yüzde yüz golümüzü engellemişti,ama bugünkü penaltı da böyle bir durum söz konusu değil..[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;415066][B]penaltı pozisyonu için konuşuyorum..hani ortayı yaaprsın adamına top giderken eline falan çarpar ,ya da topu havada eliyle falan keser de cidi ciddi penaltı dersin..top zaten memedimdeymiş ...:)[/B][/QUOTE]
valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar |
-->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=mmt26;415076]valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar[/QUOTE]
[B]penaltıya bişey demiyoruz ki ama sen de şu habere bir bakıversen!![/B] [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44344[/url] |
[QUOTE=sensetik;415074]diyelimki penaltı...
ama ondan önceki pozisyonda sizin futbolcunun ayağından balili topu tereyağından çeker gibi alıyor... en etkili silahımız kontraatağa çıkacağız... o da ne!! faul veriyor hakem... sonramı? o faul kullanılıyor ve devamında prnaltı... olayın özeti bu arkadaşlar...[/QUOTE] benim derdim penaltı pozisyonu değil.. yukarıda yazdığım pozisyon... |
bu tür pozisyonlar mevcut olmaya devam edecektir.eskişehire lider takım izlettirdik:)
|
iste oldugum icin maci izliyemedim, ama hepsi kesin elinden geleni yapmistir, hepsi birer yildizdir.
Paylasim icin sagol. |
bu sorular niye soruluyor anlamiyorum kim kotu hangsi daha iyidi yaw sivassporumu kotu etmek lagzim hic anlamiyorum bunu
|
bence bursa maçındaki sivas yoktu eğer bursa maçındaki gibi oynasaydık eses 5 bile atardık.
|
[B][COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi:[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="Red"] Maçın Yıldızı tabii ki , Mehmet Yıldız vede Musa Aydın Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR="Red"] Orta hakem, İlker Meral isimli zat-ı muhterem Maçta göze çarpanlar [/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR="Red"]Daha ligin başı ama bir şekilde önümüzü kesmek için elinden geleni yapıyorlar. Bursa maçında verilmeyen penaltı ve gol.Es-es maçında, çok basit bir penaltı ve kırmızı kart..önümüzdeki hafta Fb maçında , hakemlerin sivasspor üzerinde ne gibi planları olacak.şimdiden merak ediyorum. Ne gibi eksiklerimiz var [/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR="Red"]Tek eksiğimiz taraftar desteği ..özeleştiri yapmakta yarar var .. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler [/COLOR][/U][/B]Bülent Hoca kazanan bir ilk 11'i değiştirip farklı 11'i sahaya sürmesi ilginç geldi bana. Tabi bu konuda tamamen insiyatif hocamızın elinde, bir bildiği vardır diyoruz.Ama o bildiği şey bizi ilk yarıyı yenik kapamamızı sağladı.Defans bloğu başarılı olduğu sürece,fazla oynamamak gerekli. Yediğimiz gol tamamen defans hatası.Golu atan özgür, tamamen demarke durumunda idi.. Es-es taraftarları için burda bir parantez açmak istiyorum.. Genelde hemen hemen tüm yorumları okudum.. Kendileri öve öve bitiremediler.Biz-şöyleyiz,biz böyleyiz diye .Geçen sene, Asya süperlig de iken. antalya-eskişehir maçını izledim..özellikle de meşhur es-es taraftarını izlemek için gittim. ama tam bir sukutu hayal yaşadım.. Taraftarında hiçbir iş yok... Söz konusu,türkiye'nin en guzel destek veren vede tezahurat yapan taraftarı ise Çarşıgrubu ile Ankaragucu taraftar grubudur. Adamlar tek kelime ile bu işin prof.ları vesselam. Saygılarımla |
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;414983][B][I]Maçın yıldızı kimdi?Federasyon
Maçın en kötüsü kimdi?İLKER MERAL Maçta göze çarpanlar?İLKER MERAL Ne gibi eksiklerimiz var?İLKER MERAL ın Fazlalıgı VArdı :mad::mad:[/I][/B][/QUOTE] Çok güzel bir tespit yapmışın... Birde eklenti olarak sözde anadoluculuk oynayan es es taraftarının çirkin küfürleri. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33. |