SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20980)

SivasSpor.Com 25.09.2008 16:34

Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bayram_tutumlu.jpg[/IMG]

Ünlü Menejer Bayram Tutumlu, "Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı beğeniyorum. O'nu Avrupa'ya almak isterim çok kaliteli bir oyuncu" dedi.

Bir radyo progmanı katılan Bayram Tutumlu bazı açıklamalarda bulundu ; Menajerlerin öncelikle işlerine saygılı olmalarını isteyen Bayram Tutumlu, “Eğer bir oyuncunun savunmasını da yapacaklarsa bence onu %99 değil % 100 savunsunlar. Kulüp başkanları gibi savunsunlar. Oyuncu gittikten sonra iş başlar çünkü oyuncuyu rahat ettirirseniz o oyuncunun performansı artar. Mesela Atletico Madrid’e Fiorentina’dan Çek oyuncu Ujfaluji’yi getirdik. Şu anda ona imparator diyorlar. Çünkü kafası rahat. Oyuncuların transferden sonrası dönemi önemli’’ dedi.

Türkiye’deki menajerlerin ağabeyi olduğunu vurgulayan Tutumlu, ‘’Ben onların başarılı olmalarını istiyorum. Benim egolarım yok. Beni aşacak adamı tebrik ederim. Türkiye’deki sistem feodal. Ağabey kardeş ilişkisi var yani. Başkan benden bir şey istedi yapmam lazım. Böyle düşünmemek lazım. Başkan kulübü savunur sen adamını savunacaksın. Yoksa başarılı olamazsın’’ dedi.

[B]MEHMET'İ AVRUPA'YA ALMAK İSTERİM[/B]

Türkiye’de kötü anılar yaşadığını ifade eden Tutumlu, “Türkiye’de bana çok yalan söylediler. Çok aldatıldım. Ben orada çok vakit yitirdim. Ama Türkiye’yi seviyorum yakınlarım orada yaşıyor. Türk futbolcusunu da severim ama beyin yapıları değişmeli.

Şu anda Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı beğeniyorum. Onu Avrupa’ya almak isterim çok kaliteli bir oyuncu. Takım da buluruz ona sorun olmaz. Ama koşullar çok önemli. Tabii sayın başkan ile de konuşmamız lazım. Mehmet’in oyun yapısını beğenirim. Savunmalara sorun yaratan bir oyuncu. Ama diyorum ya şartların oluşması lazım. Ben sadece fikrimi söylüyorum. Sanıyorum Fatih Terim de yakında Milli Takım’da ondan yararlanacaktır’’ diye konuştu.

tanju_58 25.09.2008 16:44

--->: Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim

Bizler Mehmetimizin takımdan ayrılmasını hiçbirzaman istemeyiz.o bizim kaptanımız onu çok seviyoruz.ama avrupadan bi takıma gidip türkiyeyi ve sivasımızı temsil edecekse herzaman arkasındayız...

yusuf_yusuf 25.09.2008 16:53

ya madem almak istıyorsunuz 15 mılyon avro verın alın ya

YigidoGenclik38 25.09.2008 16:54

alamz lar bizim YILDIZIMIZI<<<<<<<<<<<<<

mustafa_kavak58 25.09.2008 16:55

[QUOTE=yusuf_yusuf;418246]ya madem almak istıyorsunuz 15 mılyon avro verın alın ya[/QUOTE]

:rolleyes:evet verin o kadar parayi alin 15 milyona anca iyi futbolcu alabiliriz:rolleyes:

58_SEMİH_58 25.09.2008 17:01

[QUOTE=mustafa_kavak58;418249]:rolleyes:evet verin o kadar parayi alin 15 milyona anca iyi futbolcu alabiliriz:rolleyes:[/QUOTE]
[B][I][CENTER]15 Mılyona Mehmetın Tıpınde Bır Futbolcu Bıle Bulamayız[/CENTER][/I][/B]

navruz58 25.09.2008 17:38

-->: Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim

vallahi ver 20 miliyon euro al bos bos konusuyorlar asi olan konusuyor gardaslarim öyle dilme

yener_sahin 25.09.2008 17:41

adamın aklını karştırıyorlar yaw maç öncesinde.nasıl adamlar bunlar hiç mi boş durmazlar.

Shan58 25.09.2008 17:58

Bu bencil, açgözlü adam kendi menfaatleri için futbolcuların kariyerini mahvediyor.
Mehmet Yıldız'ın bu adamdan uzak durması lazım yoksa kafasını çelip futbol hayatını mahvedebilir.
Adam alacağı üç kuruş fazla para için futbolcunun geleceğini düşünmeden harcar.
örneklerinide gördük.

bayram tutumlu hikaye okumayı bırak sen gerçeklerden bahset nerden ne koparırım diye ne çakallıklar yaptığından anlat.

Türkiyede sevilmiyormuş. senin gibi bencil adamlar nerde sevilmişte burdada sevilsin.

yeniceri_can 25.09.2008 18:49

[B]bayram yürü git adamın aklını bulandırma[/B]

oguzhan58 sivas 25.09.2008 18:56

versin 25 milyonu bide en oyuncusunu alsin bizim yigido yu

furkan çelik 25.09.2008 19:04

ya çok komiksiniz arkadaşlar 5 10 15 milyon euro olunca hemen tamam diyorsunuz ben iddia ediyorum mehmet yıldızın fiyatını verebilecek bir dünya kulübü yok ki

karahisarli 25.09.2008 19:10

bayram tutumlu gütürdügü her oyuncuyu bedavaya götürüyor takim para kazanamiyor ama kendi cok kazaniyor onun sivastan uzakdurmasi lazim

ozer10 25.09.2008 19:26

pamuk elleri cebe cömertçe atarlarsa o zaman satılsın mehmet yerine de o parayla çok ii bir oyuncu alabiliriz 15 milyon verirlerse hiç düşünülmeden satılır ama okadar para vereceklerine sanmıyorum açıkçası

ama ii bir fiyata satarsak çok daha ii adamlar alabilir ve daha da güçleniriz

Yiğiter 25.09.2008 19:27

[B]mehmet şuanki pefformansıyla en az 15 milyonluk oyuncu..yoksa satmamalıyız..[/B]

olvidarlo 25.09.2008 19:40

aman kardeşim sen karışma sen elini bişeye atma sonunu biliyoruz biz bu filmi götmüştük

velibircan 25.09.2008 20:13

[B]BAYRAM BOŞ VER SEN YOLUNA BAK ;)[/B]

GokhanTurna 25.09.2008 20:29

türkiyedeki en büyük menajer.. yabancı yıldızların menajerligini yapıo

EyüphanAydın 25.09.2008 20:38

[B]Böylesi konuşmaları hep duyduğumuz için bu konuşmayıda eleştirmek istiyorum.Eğer Mehmet Yıldız'ı istiyorsanız,veya çok beğeniyorsanız neden almıyorsunuz ?

İlk sorum bu.Tabikide bir çok kulüp'ün peşinde koştuğunu biliyoruz.Mehmet Yıldız bu konular ile ilgilenmediğinide biliyoruz.

Şu anda Mehmet Yıldız Sivas'ta Üniversite kazanmıştır bana kalırsa okulu bitene kadar Sivassporda kalıcaktır.

Okul bittikten sonrası ise Allah Kerim diyelim :D[/B]

XXCakir58 25.09.2008 20:50

Mehmet Yildiz Sivassporda mutlu oldugunu kac kere söyledi, hicbiyere birakmayiz. Ayrica böyle röpörtajlarla Yildizimizin aklini bulandirmayin.
Paylasim icin sagol.

titizyiğido 25.09.2008 21:27

mehmetin takımdan ayrılmasını kesinlikle istemiyoruz ama birgün ayrılırsa bu kesinlikle avrupa olmalıdır

yigidomustafa58 25.09.2008 21:30

[B]gerek yok Mehmet Sivasspor da mutlu...[/B]

yerliturkuaz 25.09.2008 22:13

[B]Bayram Tutumlu çok kurnaz birisidir daha şimdidin Mehmet'e piyasa yapmaya başladı...[/B]

furky.b 25.09.2008 22:32

Alla Alla Nerden ciktin be adam yuru git..

Bulasma Bize..

Mehmetimiz Bizde Kalacak.. Senin Gibi Manejerede Ihtiyacimiz HIC YOK!!

by_hunter 26.09.2008 03:14

kimse kimseyi kandırmasın ne avrupası ya adamlar gecen sene yapmaya çalıştıklarını bu senede yaparak akıl karıştırıyolar alacak şimdiye alırsı mehmet sivastan baska yerde bu kadar basarılı olamaz gercekleri görelim arkadaslar

erol_58 26.09.2008 03:50

mehmet bizlerden bizler mehmetten mennunuz böyle haberler yapıpta mehmetimizin kafasini bulandırmasınlar başkalarıynan uğraşsınlar bu haberler hep bu maçlaramı denk gelir

ibrahimovic7 26.09.2008 09:23

mehmetin 2 sene daha oynaması şart veya hiç gitmemesi lazım yurtdışına giderse yolu açık olsun ama 3 küçüklere gidecekse hiç gitmesin..

altuntas58 26.09.2008 12:34

[B]Mehmet yıldız avrupanın her takımında üst düzey futbol oynuyacak kapasitede bir oyuncudur ama sivassporda kalması bizim acımızdan daha iyi olur[/B]

NAUGHTYBOY58 26.09.2008 13:11

[B]ßu adam sahtekarın teki işimiz oLamaz[/B]

whiteroses 26.09.2008 13:13

[COLOR="Blue"][FONT="Microsoft Sans Serif"]MEHMET YILDIZ GERCEKTEN DE AVRUPADA HER LİGDE FUTBOL OYNAYBILIR..YA ARKADASLAR BENIM ANLAMADIGIM BİRSEY VAR MANTIGIM ALMIYOR YA MEHMET YILDIZ GİBİ BİR FUTBOLCU NEDEN MİLLİ TAKIMA ALINMIYOR Bİ TÜRLÜ ANLAYAMIYORUM..GECEN SENE 15 GOL 15 ASIST..BU SENE YINE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDIYOR..AMA TERİM NEDENSE M.YILDIZI CAGIRMIYOR M.TAKIMA...GS-FB-BJK DAN BİRİNDE OYNUYOR OLSAYDI MEHMET..MİLLİ TAKIMIN VAZGECİLMEZİ OLURDU BUNDAN EMINIM..AYRICA BEN F.TERİMİN FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM BİLMEM BANA KATILIR MISINIZ[/FONT][/COLOR]

adres58 26.09.2008 21:42

[B]Sakın MEhmet bu adama sakın elini kaptırma. Wallahi mundar eder.. Demedi demeyin. Eğer bu adam Mehmedimize kancayı takarsa koparır takımımızdan. Köpek gibi sırsıl bir herifmiş. İnsan psikolojisinde uzmanlaştığı için ikna kabiliyeti süper diyorlar. Menajerlik işi menfaat olduğuna göre Bizim kulübümüzün kapısından bile sokmamamız lazım. Yoksa Mehmedim Yattaradan neyi eksik. İstikrarı yeter. [/B]

badboysefaa 27.09.2008 01:47

öyle kolaymı yıldızımızı alıp sökmek...bu taraftar kolaymı vazgeçer kaptanından..biz mehmetimizi ve sivasımızı cok seviyoruz kimse koparamaz yıldızımızı bizden...

sewaz58 27.09.2008 02:16

Ya bu adam gitsin bir önce kendine don alsın sonra belki Mehmet'i alır ..Bu adama elini veren kolunu alamaz.. Mehmet Yıldız en azından 1 sene daha Sivasta kalır inşallah...

hgaellisekiz 27.09.2008 10:51

kafasını karıstırmayın simdi ...böyle haberleri dillendirerek... madem alacaktın, transfer sözonunda aklın neredeydi sayın tutumlu...

cücü baba 27.09.2008 20:45

[B][I]benim buradan mehmet kardeşime naçizane tavsiyem elbetteki büyük takımlardan dahada önemlisi avrupadan teklif alması mutluluk verici ama gidipte başarılı olamazsa o zaman yanında kimse kalmaz burada ise baştacı ayakta alkışlanıyor saygı sevgi görüyor en son örneklerden tuncay şanlı geçen sene ingilterenin ilk yarı en kötü transferi seçildi bir başka örnekte kayseriden fenere giden ilhan 18 ze bile zor giriyor iyi hesap yap kardeşim sonra pişman olma..[/I][/B]

maddoxx 01.10.2008 18:36

hele mehmet yıldız 2 3 yıl kadar bizde kimse alamazz

metincetin58 01.10.2008 19:33

[B]saol ya senin alamna gerek yok talibi çok bizde göndermek istesek göndediriz zaten[/B]

Mursallı yiğido 01.10.2008 19:46

Mehmet YILDIZ'ı kimse alamaz...:-)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38.