![]() |
Uygun Gidiyor mu?
[B]
BU HABER NE KADAR DOĞRU BİLEMEM AMA TAKVİMDE YAZANLAR BUNLAR: Uygun adım harekat F.Bahçe yönetimi, 5 saatlik toplantının ardından Sivas'ın hocası Bülent Uygun'a "Gel Aragones'in yardımcısı ol" teklifi yapma kararı aldı. Devre arası kadroda revizyon yapılacak. Yıldırım'ın olağanüstü kongre isteğini ise yöneticiler engelledi. Kadıköy'de yaşanan 4-1'lik Kayseri hezimeti sonrası gece yarısına kadar süren bir toplantı yapan F.Bahçe yönetimi çok önemli kararlar aldı. "Olağanüstü kongre yapalım" diyen Başkan Aziz Yıldırım'ı yöneticiler, "Zaten Mayıs'ta kongre var. Ortalık zaten karışık" diyerek ikna etti. İşte toplantının ayrıntıları... 1- Uygun, Mayıs'ta 1. adam olacak Yönetim, Sivas'ta çok büyük bir çıkış yakalayan Bülent Uygun'a Luis Aragones'in yardımcılığı için teklif yapacak. Sarı-Lacivertliler, mayıs ayında İspanyol teknik adamla yolları ayırıp, Uygun'u 1. adam olarak takımın başına getirmeyi planlıyor. 2- Çürükler gidecek yıldızlar gelecek Bir türlü bekleneni veremeyen Maldonado, Josico, Ali Bilgin ve Can'ı gönderme kararı alan yönetim, kadroda önemli bir revizyon yapacak. Aurelio'nun boşluğunu Valencia'lı Albelda ile doldurmayı düşünen Fener, Mehmet Topuz, Gökdeniz ve Fatih Tekke ile de temasta. 3- Formsuz starların kulağı çekilecek! Yönetim, takımdaki en büyük sorun olan formsuz yıldızlarla da yakından ilgilenecek! Özellikle Roberto Carlos, Edu, Lugano ve Kazım'la görüşecek olan yöneticiler, bu futbolculardan bir an önce toparlanmasını isteyecek. Ayrıca para cezası da gündemde. [/B] |
--->: UYGUN GİDİYORMU
bülent uygun giderse gelecek teknik adam kim olacak gelen olursada bület uygunun yerini dolduramaz valla bülent hocam sn bilirsin ama bnden yana bület hocam gitmesin giderse formumuzu kaybederiz:s
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Olive"]hocam siz bi yere gidemessiniz gitmenizi istemiyoruz<<<<<[/COLOR][/FONT]
|
buyur burdan yak aragonesin yardimciligina soyunacak kadar kabliyetsizmi bulent hoca..bu fenerbahce adam olmaz kendini yakiyor yanindada sivasi goturuyor deefol bizel yardim felan etme bizden birseydeeee istemme senden gelen dusmandan gelsin
|
[QUOTE=Ulubatli58;423883]buyur burdan yak aragonesin yardimciligina soyunacak kadar kabliyetsizmi bulent hoca..bu fenerbahce adam olmaz kendini yakiyor yanindada sivasi goturuyor deefol bizel yardim felan etme bizden birseydeeee istemme senden gelen dusmandan gelsin[/QUOTE]
Bizim Yildizimiz Bizde Parladi Fenerde Sonmesin!!!!Gitme Hocam |
[B]kişiler geçicidir baki kalan sivasspordur bülent uygun giderse dünyanın sonu degildir elbet yerine gelecek degerli insanlar vardır[/B]
|
giden gider kımseyi zorla tutacak degiliz.bizim olmazsa olmazımız mecnun başkan .başkan gitmesinde kim nere giderse gitsin.ancak ben gidecegini sanmam.
|
-->: --->: UYGUN GİDİYORMU
[QUOTE=ready;423887][B]kişiler geçicidir baki kalan sivasspordur bülent uygun giderse dünyanın sonu degildir elbet yerine gelecek degerli insanlar vardır[/B][/QUOTE]
onun kadar başarılı olacağına inanmıyorum |
böyle birşey olsadahi gitmez bülent hoca ;)
|
Arkadaşlar birkaç sezondur Mehmet Yıldız'ı da birçok takıma transfer etiiler(!) Bülent Uygun hakkındaki bu haberin de yalan olduğuna inanıyorum.
|
takvimde yazdıgına göre yorum bile gerekmez :)
|
gazeteler kendilerini satmak açın resmen yalan yarışına girdiler. boşverin gülüp geçin bu haberleri gördükçe
|
bu ve benzeri haberleri akşam sabah bekliyorduk
velevki gitti moda deyimle ne olacak olacak belki bugünkü ertuğrul sağlamın sulak gözlü istifa tragedyası filminin fb versiyonu yaşanacak hocam da bu filmin senaryosu belli oyuncuları belli kahramanları belli bu bayat oyunu bir daha oynarmı bilemem, 3.5 ayda aziz yıldırım hazretleri kapı dışarı korrrrrrr bülent uygun akıllı bir insan yem olacak göz yok onda herkes işine baksın lütfen boş haber bunlar |
Inanmamak lazim..Takvim gazetesei hasta fenerlidir ve onlarin bu rezil durumunu ortbas etmek, taraftarlarina umut vermek icin boyle uydurma haberler yapiyorlar.
Diyelim ki boyle bir sey harbiden var; Bulent Hoca' nin sezon ortasinda fb' nin yardimciligi icin Sivas'i birakacagini sanmiyorum. Alt tarafi yardimcilik... nedir yani fb kendini barcelona falan mi saniyor?...koskoca sivas' in teknik direktorune yardimcilik yaptirmaya calisiyorlar...oldu olacak malzemecei olarak istesinler. O kaf dagindaki burunlarini surtmek icin en uygun admai bulup getirmisler walla bravo aragonesle devam etsinler... |
Bülen UYGUR gider ise kendisi kayıp eder. Sivaspor değil biz kimlerin yıldızını parlatmadıki Mehmet ŞAHAN, İsmail KARTAL loran, peki bunlar gitti şimdi nerdeler. kimler ismini duyuyor. Gelen teknikdirektörü bizde başarılı olur ama gidende söner. Bize değil kendisine yazzık eder.
|
4 eylülde maç başında tanımadığı söylene oysa tanıyıpta ciddiye alıp elini kerhen sıktığı adama ve maç sonundada mahçup ayrıldığı adama ne diyecek şimdi aragones yardımcı hocammı diyecek :)), hocammı diyecekk,
aramızda geçenleri unutlımmı diyecek :)), ben ettim sen etmemi diyecek ara go nes naş naşşş :) |
giderse bizde ertuğrul sağlama teklif yollarız
tabii başka takıma gitmezse |
[B]SİVASSPORDAN MECNUN ODYAKMAZ HARİÇ HERKES GİDEBİLİR. BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ TEK KİŞİ VARDIR ODA: BÜYÜK BAŞAKN MECNUN ODYAKMAZ[/B]
|
[B][U]aragonesin yardimcisimi ya gecen soylendigi gibi bulent hoca ilerkii yıllardada sivassporda kalacak dendi ayrica bu haber su mehmet yildiz haberleri gibi duzmece[/U][/B]
|
Yahu zaten Bülent hocanın hedefi Trabzonspor yada Fenerbahçeyi çalıştırmak değilmiydi..
Arkasına bile bakmaz.... |
[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;423917][B]SİVASSPORDAN MECNUN ODYAKMAZ HARİÇ HERKES GİDEBİLİR. BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ TEK KİŞİ VARDIR ODA: BÜYÜK BAŞAKN MECNUN ODYAKMAZ[/B][/QUOTE]
abi boyl demssinde neden acaba ayrica mecnun baskan gderse bulent uygunda gider:S:rolleyes;) |
-->: UYGUN GİDİYORMU
fikret unsalın açıklamasına gore kendim dinledim bulent hoca hiç bir yere gitmiyor
|
Uydurma haber bunlar - hiç bi hoca yardımcı hoca olma ugruna takımını bırakmaz. Hele Fenerbahce bu haldeyken, Fenere;bırak hocayı yardımcı hoca olmak intihardır...
|
-->: Uygun Gidiyor mu?
KİMSE DARILMASIN AMA BÜLENYT UYGUNUN HAYALİNDE FENERBAHCE TEKNİK DİREKDÖRÜ OLMAK VAR BUDA SEZON SONU BÜYÜK Bİ İHTİMALLE GERCEKLESECEK ARGONESİN YARDIMCISI OLMAZ ZATEN KENDİSİ
|
[B]Ertuğrul Sağlam Kayseriyi bıraktı gitti,Kayserilinin gözünden düştü.Bülent Uygun da farklı olmaz.En azından benim gözümden düşer.[/B]
|
--->: Uygun Gidiyor mu?
HAHAHA çok saçma bu konu gündeme bu sitede gelmemeli ne yani bırakırmı bülent hoza bizi:dsadece gülüyorum:D:D:D
|
[QUOTE=ready;423887][B]kişiler geçicidir baki kalan sivasspordur bülent uygun giderse dünyanın sonu degildir elbet yerine gelecek degerli insanlar vardır[/B][/QUOTE]
Aynen Katılıyorum Herkes gıdebılır......... |
Bülent Uygun giderse, Fenerbahçe onu da 10 hafta içinde harcar. Bence Bülent Uygun Sivasspor'da daha misyonun tamamlamadı. Her ne kadar vizyon yapmış gibi görünsede onu da tam olarak gerçekleştiremedi. Bülent hocam daha F.bahçe'deki kurtlara karşı koyabilmen için daha 4-5 yılın var. Aman ha, sakın ha kendini harcattırma onlara. Biliyoruz sen F.Bahçe'yi, F.bahçe'liler seni çok seviyor ama [B]BİZ SENİ DAHA ÇOK SEVİYORUZ.[/B]
Bak zamanında Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin nasıl harcandılar, sende daha olgunlaşmadan sakın gitme. Zaten gideceğin vakit geldiği zaman seni kopararak alırlar, merak etme. Senden daha iyisini bulamazlar. . |
gidenlerin yeri her zaman doldurulur
|
[B]giden gider kalan sağlar bizimdir ama kesin bişey olmadan konuşmamak lazım[/B]
|
BİR ATASÖZÜ VAR; GELEN GİDENİ ARATIR
|
ya napalım gıderse gıtsın sivasısatan adı ko pekler gıtsın sivasta işi yok onların
|
[B]ßen oLSam ßeni Tanımayan ßirinin YardımcıLıqını Yarım Donemde oLSa Yabmam....[/B]
|
Giderse tabbiki dünyanın sonu olmaz ama biz de ona çok alışmıştık...
|
bisillahrahmanrahim............. nereye yaw böyle..........yok canım gitmez heralde.......
|
Bu bülent hocamızın kendi kararı olmakla birlikte gitmesi uygun olmaz. Ama kendi bilir giderse hem kendine hem sivasa yazık eder. Büyük takım bida böle fırsat geçmez diyorsa yine yanlış yapar. Büyük takım sivas'tır. Hiç bir takım sivasın yaptığı çıkışı yapamamıştır ve bu çıkış ki parayla değil yürekle kazanılan bir çıkıştır ve asıl önemli olanda budur. Umarım gitmez sivas ruhuda bitmez ALLAH'ın izniyle.....
|
YERİ VE ZAMANI GELDİGİNDE BÜLENT UYGUN GİTMEK İSTEYEBİLİR EN DOĞAL HAKKI.AMA ŞUNDA DEGİL.YARI SEZONDA BIRAKIP GİTMEK ONA YAKIŞMAZ.SİVASA EMEĞİ ÇOKTUR KOLAY KOLAY ÖDENMEZ.
|
bülent uygun giderse sivasın halini düşünüyorum
|
sacmalamayi ya bülent hoca hicbir yere gitmiyor...
uydurma haber bunlar...dedikodu |
[B]Böyle bir haber olduğuna inanmıyorum.Daha Sivasspor'u şampiyon yapmadan hiç bir yere gidemez :D
Bırakmayız gitse bile ![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |