SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Giderken Mehmet`i de götür!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21238)

SivasSpor.Com 13.10.2008 09:30

Giderken Mehmet`i de götür!!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bakante.JPG[/IMG]

Milli takım kampını ziyaret eden Başbakan'a Fatih hoca aynen böyle dedi: „Sivas’a giderken Mehmet’i de götür!“

Fatih Terimin Sivassporlu Mehmet Yıldızı Bosna maçında kadroya almayacağı günler öncesinden belliydi.

Milli takım kampını ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,bütün futbolculara başarılar diledi. Bir anda Mehmet Yıldızı karşısında gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Ne haber Sivaslı Mehmet Yıldız! Pazar günü bende sizin oraya gideceğim”dedi.
Başbakanın bu sözleri üzerine Teknik Direktör Fatih Terim “O zaman giderken Mehmetide götürün” diyerek oynatmayacağının sinyalini verdi.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

mysuskunx 13.10.2008 09:34

--->: Giderken Mehmet`i de götür!!

Mehkemede Dayın Olacak, Mehmet Yıldız Her şeyi ile örnek bir insan görev adamı ama işte fatih terim ise prim yapan kenidni foffoflayan adamları oynatıyor, mevlüt 5 tane net gol kaçırdı 90 dk oynadı, mehmet ise gierken götür diye espiri malzemesi oldu, işte Bu laf burda Geçerli Mahkemede Dayın Olacak Mehmet Yıldız...

ibrahimovic7 13.10.2008 09:34

Fatih hoca ya kadroya çağırmasın yada oynatsın ilk 11 de. Mevlütün kaçırdığı 3 pozisyon mehmetin olacaktı en azından birisini gol yapar zaten mevlütün attığı golü herkes atardı. Estonya maçında bari oynatsada yiğidomuzu seyredebilsek.

SenSetik 13.10.2008 09:35

ben fatih terimi sevmem ama bu kadar saçmalayacak bir adam değildir...
diyelimki söyledi bu sadece anlık bir espiridir.
bu kadr alıngan olmayalım.. :)

ibrahimovic7 13.10.2008 09:38

[QUOTE=sensetik;425698]ben fatih terimi sevmem ama bu kadar saçmalayacak bir adam değildir...
diyelimki söyledi bu sadece anlık bir espiridir.
bu kadr alıngan olmayalım.. :)[/QUOTE]

espirisi ni bizde anlıyoruz tamamda. Biz zaten mevlütü oynatıp mehmete hiç mi şans veremeyecek kadar kötü bizim mehmet yıldızımız.

simyacı58 13.10.2008 09:45

-->: Giderken Mehmet`i de götür!!

kaybeden terim olur biz mehmeti çok seviyoruz

Abdullah DuMaN 13.10.2008 10:32

şaşırdım ama şakasına demiştir takımda forvet sıkıntısı var şakamı gerçekmi estonya maçında göreceğiz

FALÇATA 58 13.10.2008 10:52

bence söyleyemez ...............yemez çünki...................

spidey58 13.10.2008 10:59

Arkadaşlar ben mehmet yıldızın milli takımda oynatılmamasına tepki için facebookta bir grup açtım ,katılırsanız sevinirim:

[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=33967032586[/url]

izmirliyigido 13.10.2008 12:44

[B]Mehmet'i bu kadar kadro darlığında Estonya maçında da oynatmazsa bir daha çağırdığı zamanda Mehmet Yıldız Milli Takımdan affını istesin.

Diyeceğim, bu seferde bizim Mehmet'imiz milli görevden kaçmaz. Yaw ne olur bir maçlık şans ver, bak seni nasıl mahcup edecek, Türk halkını mahcup etmeyecek.

Öyle bir dediyse, şaka bile olsa çok ayıp Fatih Hocam...[/B]

.

Yildizelili58 13.10.2008 12:48

bunun ne mal oldugunu zaten sampiyonada gördük, fatih terimin zaferi olmadigini hepimiz biliyoruz sans eseri oturuor orda arkasi genis...

üzülme mehmetim bu züppelere kalmadin sen ;)

mustafaarslan 13.10.2008 12:55

çok utanmaz adam bu terim hem çağırıyorsun hem böyle terbiyesezlik yapıyorsun
o utanmaz adamın yüzünden milli takımı bile tutmuyorum çok istedim bosnanın maçı kazanmasını ama yine balına yendik

kerami58 13.10.2008 13:02

gördük mehmeti oynatmadı da mewlüt erdinçi oynattı. onuda gördük nasıl oynadığını adan boş kaleye atamıyor topu yaaw neyseki yine de bitane atabildi boş kaleye...

tuzlugollu 13.10.2008 13:02

birakin bu fatih terim dalaveresini ya mehmet yildizin kadroya cagirilmasi zaten zoraki biseydir fatih terim egerki kadro kurmakda zorluk cekmese mehmet yildiz isterse gol krali olsun cagirmaz dusununsene gecen seneyi dorduncu bitirmis bir takimdan sampiyonlugu kacirmis bi kadrodan kac tanesi milli takima cagirildi gs on fener besiktas 6 trabzon 3 veya dort veriyo biz niye bir kisiyi zorla gonderiyoz
nedeni ise arkadaslar buyuk kuluplerin fatih terim uzerindeki etkisi milli takim bit vitrin futbolculari satmak deger katmak icin vede eminimki buyuk kulup baskanlarinin hepsi fatih terimle diyalogda ve fatih terim karektersiz bi insan medyada bi suru kufur olayi cikti baskasi olsa gercek veya yalanda olsa birakir gider amma gitmiyo onda milli dava degil maddi dava var bana gore hala doymadi................

EyüphanAydın 13.10.2008 13:04

[B]Böyle söyleme biçimi olur mu ? Ne kadar terbiyesizlik etmiş.Tam ortamını bilmiyoruz ama bu sözler gerçekten bir futbolcunun gururuna çok dokunur.Acaba hafif bir gülümseyiş ilemi dedi ? Yoksa yine eski ve sert tavırlı Terim bakışıylamı dedi ?

Biraz tartışılır desek yeridir.Bana göre futbolcuyla özel konuşup ortalıkta bahsetmemeliydi.[/B]

sinan-58 13.10.2008 13:17

eğer boyle birşey dediyse fatih terim bir daha mehmet oraya gitmemeli

yigidomustafa58 13.10.2008 14:26

[B]" ş e r e f s i z " bu fatih terim bu adamın bize kasti var ...[/B]

sivaslı105 13.10.2008 14:26

ben fatih terim kadar gıcık bir insan görmedim gardaş...aslan gibi mehmet yııldız varken defansın korkulu rüyası defansı zora sokacak bir adam varken gidip başka oyuncuları alması inanılır gibi değil.bosna maçında bekledikki mehmet yıldız girecek ama fatih efendi almadı inanın bosna maçını bosna bize hediye etti.fatih terim sana sesleniyorum sivasla sivaslılarla alıp veremediğin ne var aklını başına al bu da ha fazla gitmez hep şanslı oldun bu zamana kadar ama bundan sonrasına dikkat et...

enesin 13.10.2008 14:38

Milli takım Fatih Terim'den gördügü kadar büyük bir eziyet bu bugüne kadar görmedi görmeyecek !!! Mehmet YILDIZ Türkiye'nin şuan en iyi FORVETİDİR !!!

şafak58_35 13.10.2008 14:47

BASINDAN TEPKİ ALMAMAK İÇİN ZORUNLU KALDI VE MEHMETİ ALDI,
ALDI AMA SÜS İÇİN ALDI İSTİYEREK ALMADI
BOSNA MAÇINDA ADAMLARIN DEFANSI UZUN ADAMLARDAN KURULU ORDA DEFANSI BOZACAK ADAM LAZIM AMA SEVGİLİ FATİH HOCA MEHMET GİBİ YIRTICI ALMAK YERİNE TERCİHİ BAŞKA ADAMLAR OLDU
BAZI ARKADAŞLAR FATİH HOCA ÇOK GICIK DEMİŞ GERÇEKTEN KATILMAMAK İMKANSIZ
BEN MEHMET SİVASSPORLU DİE OYNATILSIN DEMİYORUM EMİNİM HERKES BÖYLE DÜŞÜNÜYOR ÇÜNKÜ ŞUAN EN İYİ FORVETLER ARASINDA BU ADAM SEN NE HAKLA OYNATMAZSIN BU ADAMI BEN ANLAMIYORUM Kİ
FATİH HOCA VE EKİBİ BU MİLLİ TAKIMIN BAŞINDAN GİTMEDEN MEHMET HAYATTA OYNAMAZ DAHDA DOĞRUSU OYNATILMAZ BU Bİ GERÇEK...
MEHMET SİVASTA DEĞİLDE DİĞER BÜYÜK TAKIMLARIN FUTBOLCUSU OLSA HER MAÇ BANKO OYNARDI AMA BURDA İŞTE BİR ANADOLU EZİKLİĞİ YİNE ORTAYA ÇIKIYOR
YAZIKLAR OLSUN BÖLE İNSANLAR HEP BİZİ YÖNETİR ZATEN BU BİZİM ÜLKENİN GERÇEKLERİ...

casus84 13.10.2008 15:20

[B][COLOR="Red"]fatih hoca ben giderken seni bir yere götüreceğim merak etme :D :D :D[/COLOR][/B]

edebiyatisyen 13.10.2008 15:28

Kimin erken gidecegi belli olmaz Fatih Bey.
Madem adamla dalga gececen bırakta Mehmedim dam gibi kampını yapsın.

abdurrahim_58 13.10.2008 15:40

Fatih Terim sen de milli takımın başından ananıda al git. Mehmet YILDIZ'a cok buyuk haksızlık yapıyor bu srefsiz. Bide bu okzlugu yetmezmiş gibi dalga geçiyor inşallah en yakın zmanda pılını pırtını toplayıp milli takımın basından gider bu adi herif.

Divriği58- 13.10.2008 16:10

bence bu haber yalan kusura bakma hurdogan sen nerden duydun bu haberi böle sacma bısey söyleyecek kadar aptal değil

YuNuSPaSa58 13.10.2008 16:15

TerßiyesizLiğin Daniskası.. Bu kadarda oLmazki yaa.. Ama Kadroda adam yok. İnş Oynatır.

FurkaN 13.10.2008 16:17

-->: --->: Giderken Mehmet`i de götür!!

[QUOTE=Divriği58-;425818]bence bu haber yalan kusura bakma hurdogan sen nerden duydun bu haberi böle sacma bısey söyleyecek kadar aptal değil[/QUOTE]

[B]Bu olay tamamen doğru bende tv de gördüm...

Başbakan kampı ziyaret ediyor ve Terim futbolcuları tanıştırıyor... Sıra Mehmet'e gelince Başbakan pazar günü Sivas'tayım diyor bu arada espiri yaptığını sanan Terim "verelim başbakanım" diyor... [/B]

MURAT SARI 13.10.2008 16:29

FATİH TERİM YUHHHH SANA BE SENKİ KOSKOCA MİLLİ TAKIM HOCASI OLMUŞSUN AMA ADAM OLMAMIŞSIN NEDEMEK YA YANINDA GÖTÜR NE KADAR AYIP BİR ŞEY BU MEHMET YILDIZIMIZI O KADAR BASIN MENSUBUNUN ÖNÜNDE KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKIN YOK ALLAH SENİ BİLDGİ GİBİ YAPSIN

SAYGILARIMLA MURAT SARI

kaleli sükrü 13.10.2008 17:11

BEN MEHMET"I OYNATMIYOR DIYE MILLI MACLARI AVRUPA KUPASI DAHIL HIC BIRINI
SEYRETMEDIM PROTESTOM HALA DEVAM EDIYOR SAMPIYONLUGU KIL PAYI KACIRMIS TAKIM"DA HIC MI BIR FUTBOLCU MILLI TAKIMA LAYIK DEGIL?

Kokomo 13.10.2008 17:23

Fatih Terime fazla kızmayın arkadaşlar. Çapı belli astarı belli! Mehmet Yıldızın, Batuhan veya Mevlütten daha iyi oldugunu anlamasını beklemem zaten. Takıma çağırması bile süpriz benim için.

OsMaN1674 13.10.2008 17:25

espiri oldugu acıkca belli fatih terim her nekadar yanlıs kadro secimi yapsada gercekten böyle birseyi kesinlikle söylemez

anadolupls 13.10.2008 17:27

ŞU ANDA EĞERKİ MEHMETTEN DAHA KALİTELİ BİR FORVETİ VARSA OZAMAN HAKLIDIR AMA ŞU ANDA ELİ MAHKUM TERİMİN SEVE SEVE OYNATACAK MECBUR

mustafa_kavak58 13.10.2008 17:33

bence oynatacak mehmet yildizi
ama yedek forvetde HAlili altintop ile mevlüt oynayacak inkinci yarida mehmet yildiz girer eger gine kadroya girmesse mehmet yildizin yerinde olsam daha gitmem

yigidoo 13.10.2008 17:36

ben bunu espiriseni baslarim agzimi actirmasin adananin felagina vallah.

hasantuan 13.10.2008 17:36

ne kadar terbiyesiz herif bu yawwwwww

PATRON 13.10.2008 17:36

[QUOTE=mustafa_kavak58;425840]bence oynatacak mehmet yildizi
ama yedek forvetde HAlili altintop ile mevlüt oynayacak inkinci yarida mehmet yildiz girer eger gine kadroya girmesse mehmet yildizin yerinde olsam daha gitmem[/QUOTE]

Gidip gitmemek Mehmet'in kararına bağlı değil.

Eğer Milli Takıma Çağırılırsan Mecbur gideceksin.Küstüm gitmiyorum diye bir olay yok yani :)

Mursallı yiğido 13.10.2008 18:01

Bu Fatih Terim ne yaptığını sanıyor anlamıyorum.Mehmet'e ne düşmanlığın var bir türlü çözemedim.Estonya maçında da Bosna maçı kadar şanslı olabilecek miyiz acaba? O çok güvendiği forvetler bakalım ne yapacak...

TRAPER 13.10.2008 18:54

Fatih terim futboldan anlasa zaten maça batuhanla basşlamazdı batuhan kim yaa :S dünki çocuk orda terminatör gibi mehmet dururken wallaha anlamıyo bu adam futboldan

58_babacan_58 13.10.2008 19:00

Harbiden ayıp etmiş haaa.O kadar insanın içinde denilecek lafmı bu be

salihak 13.10.2008 19:05

mehmet yıldız ın kadroya girebilmesi için illa istanbul takımlarında mı oynaması gerekiyor mehmet yıldızı zorla istnabul takımlarına transfer etme politikaları bunlar bence

58hayati 13.10.2008 19:24

mehmet yıldız aynen fb deki semih gibi kulubede bekliyor .terim denen şahsiyet kimi kulubede oturttugundan haberi yok.bu adam macera arıyor keşke gençlere verdigi sansı devamlı verse ama yok bi maç var sonra kadroyada çagırmıyor.istifa terim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:04.