SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forveti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21253)

SivasSpor.Com 13.10.2008 23:51

Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forveti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]

Anlaşılmaz biçimde Mehmet Yıldız’ı 18 kişilik kadroya bile almayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e tepki gösterilirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’da futbolcusunun Türkiye’de bir numara olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı oynanan ve 2-1 kazandığımız Bosna Hersek maçında Sivassporlu Memet Yıldız’ın 18 kişilik kadroya alınmamasıyla ilgili görüşleri sorulan Başkan Mecnun Otyakmaz “Tabi Sivasspor’un bir futbolcusunun Milli takımda forma giymesi bizleri son derece mutlu ederdi, ama Fatih hoca Mehmet’e böyle bir şansı vermedi.

Bizim bu konuda söyleyecek fazla bir şeyimiz olamaz, çünkü son kararı kendisi veriyor.

Ancak şunuda ifade etmeliyimki, Mehmet Yıldız şu anda Türkiye’nin bir numaralı forveti, bunu ben değil, Pazar ve Pazartesi akşamları yorum yapan spor yazarları söylüyor” dedi.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

adres58 14.10.2008 00:23

--->: Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forve

[B]Ben değişik forum sitelerinde de yazdım buradada Mehmet Yıldız kimdir. Mehmet Yıldız futbolcumudur. Bir futbolcu oynadığı takımın 2 yıldır kaptanıysa, Geçen sene duble-duble yaparak, hem asist hemde gol sayısı muazzam bir derecedeyse, Rakip defansı bir tank gibi ezip geçiyorsa, Bu sene yine 2 gol 3 asisti varsa, Allah aşkına kimse bana Mehmet Yıldız futbolcu demesin. Mehmet Yıldız kimdir. Bir Anadolu takımında oynayan oyuncudur. Tepkiler nedeni ile kadroya alınmış zavallı garibanın biridir. Utanmadan Milli takımda <Başbakanım Mehmet'i de al git> diyerek onca insanın içinde hor görülen bir gariban hemde... Mehmet yıldız topçumudur. Daha ağzıyla kuş tutmuşmudur. Havada on dakka kalmışmıdır. Osman Büyükbulutla kavga edip yenmişmidir. Mustafa Kandıralıdan daha iyimi klarnet çalar yada Atilla Mayda dan daha iyimi dümbelek çalar. Aslaaa... Mehmet Yıldız ne topçudur nede Popçu. Peki milli takımda ne işi vardır.
Gördüğünüz gibi Mehmet Yıldız Sayın Terimin gözünde kocaman bir hiçdir. Kimse sakın bu tarz söylemlerimden bana kızıp Mehmedimizi yerden yere vurduğumu zannetmesin. O yedi milyon sivaslımızın medarı iftiharıdır. Bir Fatih Terimin değil. Batuhan kimdir 17 yaşında şımarığın teki. Ya Mevlüt, güldürmeyin beni Mehmedimin eline su dökemez. Mehmet istatistik yazarken, tecrübesine tecrübe katarken Mevlüt kısa pantolonla tabiri caizse altyapılarda top oynuyordu. Ulusal takımımızın düştüğü duruma bak. 12 sakat var ve zoraki Mehmedimiz milli kadroya seçiliyor. Başkanıııımmm uyan artık elalem sakatım ağrım var diye affını isterken bizler bu çocuğu bir adamın egolarına teslim edemeyiz. Ne demek yahu Mehmedide al git. Karşındaki bir ülkenin başbakanı. Bu cüreti sen nereden buluyorsun.
Seni Sevmiyorum Terim, Seni Sivaslılarda sevmiyordur yada sevmeyecektir sayın Terim. Git Allah aşkına bırakda Galatasarayamı gidiyorsun yoksa Milanamı git nereye gidersen bırak şu karizmatik lazfları ve ayaklarıda, emrelerle Tümerlerle uğraş. Bizim bidenemiz Mehmedimizle değil...
Haydi kalın sağlıcakla.[/B]

YuNuSPaSa58 14.10.2008 01:54

Sayın ßaşkanım. En azından size göre öyLe.. Ama Fatih hocaya göre Batuhan...

furkancfc 14.10.2008 07:04

Söyleyecek söz yoq Fatih TERİM'İ kınıyoruz.

3258murat 14.10.2008 07:14

[B]Yeter artık
Bu terimin yüzünden Milli Takımı bırakacak kadar oldum
Bir an önce gitmesi için dua ediyorum
Rabbim duamı ne zaman kabul edecek diye bekliyorum
Mehmetimiz 3 büyütülmüşlerin birinde oynuyor olsaydı
Kesin 11 in vazgeçilmezi olurdu [/B]

titizyiğido 14.10.2008 08:46

evet bir numara ama futbola kör bakan fatih terim maalesef bunu göremiyor

yerliturkuaz 14.10.2008 08:55

[B]Mehmet Yildiz bizim gozumuzde bir numara ve milli takimda ilk onbirde oynmasi gerekiyor diye dusunuyoruz fakat Fatih Terim gene kendi bildigini okuyacak bundan kimsenin suphesi olmasin...[/B]

kerami58 14.10.2008 09:08

mehmetyıldızın sadece biz farkındayız henüz fatih terim bile görmedi göremedi malesef...yada görmek istemiyor...

OLCAY_58_AKKUS 14.10.2008 09:30

yazıklar olsun.ben bu adamın millitakımın başında ne iş yaptığını merak ediyorum.adam tam hak yiyici.ben mehmetin yerinde olsam bavulumu toplar gelirim.

mrkz_abi 14.10.2008 10:15

[COLOR="Red"][B]PAZAR GECE SHOW TV DE 01:30 DA ALTI PAS PROGRAMINI İZLEDİM4 TANE YORUMCU VAR HEPSİ MEHMET YILDIZ OYNAMALIYDI DİYOR AHMET ÇAKAR DİYORKİ FATİH TERİM İLK 11 DE 17 YAŞINDAKİ BATUHANLA BAŞLAYARAK KENARDA OTURAN HAMİTE 18 KİŞİLİK KADROYA ALMADIĞI MEHMET YILDIZA HAKARET ETMİŞDİR DİYOR EVET BATUHAN İLERDE MİLLİ TAKIMIMIZA FAYDALI OLABİLİR AMA BU SEZON SADECE BİR DOKSAN DAKİKA OYNAMIŞ MEHMET YILDIZ BİR İSTİKRAR ABİDESİ GEÇEN SEZONDAN BUGÜNE SADECE ÇAĞIRDI DESİNLER DİYE ÇAĞIRMIŞ OYNATMADIN TAMAMDA 18 E NEDEN ALMADIN BU OLAYA SİVASSPORLUYUM DİYE YORUM YAPMIYORUM MEHMET BAŞKA TAKIMDADA OYNASA AYNI ŞEYLERİ SÖYLERDİM FATİH HOCA EĞERKİ BAŞBAKANA GERÇEKDEN MEHMEDİ DE GÖTÜR DEDİYSEN SANA YAZIK ADAMLIĞINA YAZIK SENİ ADAM BİLİRDİK [/B][/COLOR]

davulcu 14.10.2008 10:27

mevlüt kazması terimin oğlu olduğu için onu oynatıyo.. ayı diye bişi varya.fransa liginde gol atıyo diye onu oynatıyo.bizim bank asya ligi fransa liginden daha heyecanlı..

terimi kınıyoruzz

konartr58 14.10.2008 10:27

bir bakar körler vardır.bir de kör bakarlar vardır.mehmet yıldıza artık kör bakılmaktadır.o da kendisini sivasspor maçlarında göstersin yeniden.uzun süredir suskun.kafasını kaldırsın kalayi şutlasın.hani eskişehir maçında hakeme rağmen gol atması sonucunda bir isyan haykırışı var ya işte öyle goller atsın ve aslan gibi kükresin.

EyüphanAydın 14.10.2008 12:13

[B]Yine yine yine yine Fatih terim olayı ,

Yine yine yine yine Anadolu takımından çıktığı için büyük bir eziklik yaşıyor.

Yine yine yine yine Fatih terim ayrımcılık yapıyor .

Yine yine yine yine Büyük takımların futbolcularının baskısı altında kalıyoruz.

Yine yine yine yine Yalakalık yapanlar kadroya giriyor.

Yine yine yine yine Bizim gibi gariban olan Mehmet Yıldız yanlız kalıyor.

SİZİN GİBİ TEKNİK PATRONU KINIYORUZ ! [COLOR="Red"]FATİH TERİM[/COLOR][/B]

yigidomustafa58 14.10.2008 12:31

[B]bunun aksini söyleyen olamaz zaten varsa çıksın burda...[/B]

maiuslee 14.10.2008 12:39

bu kadar kaliteli ve form grafiği oldukça yuksek olan bir futbolcuyu 18 kişilk kadroya almayan adama t.direktor dememiz mumkun değil..f.terim sadece showmendir ben iddaa edıyorum milli takımın başına geçsem ondan iyi sonuçlar alırım :) bu adamın futboldan anladıgımı var Allah aşkına beee..fatih terim seni de sana aylık 420 milyar verenleri de kınıyorum..futbolla alakası ve futbol bilgisi olmayan birinin milli takımın başında olmasından da utanıyorumm...
m.yıldız 3 buyklerden bırınde olsaydı yemın ederım her maç 90 dak. aynardı...ama terim sırf YALAKALIK olsun diye batuhanı almış.dedim ya sadece showmen futbolla alakası yok.prim yapmaya göz boyamaya calışıyor.
bırak da git be terim...futboldan anlayan biri gelsin m.takıma

özkan özel 14.10.2008 12:55

-->: Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forvet

Bazen insan milli takımın yenilmesini istermi,vallahi istiyorum.Çünkü şu adam gitsede başkası gelse diye.Şunu da iyi biliyorum milli takıma f,terim den başka kim gelirse gelsin gelen hoca nın tek forveti MEHMET YILDIZ dır.Başkanımız kariyeri gereği açıklamıyor ama herkes ne demek istediğini anlıyor.terim in sivasspora karşı bir allerjisi var demekki.Başka bir trakım da it oynasa alıyor fakat başarısı herkesçe taktir edilen YILDIZ oynatılmıyor.tek söyleceğimiz LANET OLSUN.....

pover58 14.10.2008 12:58

mehmet yıldız estonya maçındada görev alamazsa bidaha milli takıma oyuncu göndermemeliyiz,terim denen adam oldugu sürece,büyük başkan bunu okuyorsan eger lü
tfen bir yolunu bul kimseyi gönderme milli takıma .

crburak58 14.10.2008 13:06

BENİM AKLIM MANTIGIM FATİH TERİM İN HAL VE HAREKETLERİNİ ALMIYOR HEPİNİZE KATILIYORUM MEHMET BIR NUMARA FATIH TERIM ISTIFAA... olmaz arkadaş bune yaa...

DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR

ali_zara 14.10.2008 13:20

başkanımız çok doğru sölemiş türkiyenın en iyi forveti mehmet yıldızdır

cenk5821 14.10.2008 13:20

yemin ederim varya milli takimi izlemek istemiyorum artik bu akıl almaz kadrolar yuzunden agzına saglık herkesin yorumunu e iceten katılıyorm batuhan karadeniz bjkde ilk 11 de oynamıoda milli takimda ilk 11 de nasıl cıkar kim yapms ya bole biseyi ben hic gormedim:S

cenk5821 14.10.2008 13:22

werner loranti hatirlayan varmi ayni onun gibi bu olayda begenmeyip yolladigi futbolcuydu mehmet yildiz??????????????

yyucepur 14.10.2008 14:01

Fatih TERİM'in Sivas antipatiliği taaaa 1970 li yıllarda Adana'da oynarken Sivaslılardan aldığı dersden ileri geliyor,bilen biliiiiiir.Ama keşke acısını Milli takım üzerinden çıkartmaya kalkışmasaydı.Yazık...

üçyıldız58 14.10.2008 14:07

bütün köşe başları istanbul takımlarının yaltıkcılarıylaa yalakacılarıylaa tutulmuşş gariban mehmetimee kimm sahipp çıkarrr.
birlik olmadığımızz kırmızı beyaz renklerr üzerindee birleşmediğimizz sürecee buu böylee giderr milli takımda futbolcumuzun hakkını ********in biri yerr sahadaaa takımınn hakkını hakemmlerr yerrr masaa başındadaa satılık federasyon görevlilerii.

özyiğido 14.10.2008 14:30

ANADOLU MİLLİ TAKIMI KURULSUN.ÖZEL MAÇLAR YAPILSIN.

musa3458 14.10.2008 14:48

ARKADAŞLAR BEN BOSNA MACINDA İDİM GEREKLİ ŞEYLERİ TÜRÜBÜNDEN TESEHÜRATLA TERİME İLETTİM BATUHANI İLK 11 ALIP METMET YILDIZI İLK 18 E ALMAYAN ZİHNİYET BIRAKIN İYİ NİYETİ İŞİ BİLMEYİ TAMAMEN AYRIMCILIK BİRİLERİNİN HİZMETKARLIĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR FATİH TERİMİ MİLLİ TAKIMDA İSTEMİYORUZ DÜNYA ŞANPIYONU OLSADA BU TAKIM İSTEMİYORUZ ÇÜNKÜ ÜLKENİN TAKIMI DEĞİL FATİH TERİMİN BAHCESİDİR BU TAKIMDA YAPILANLAR SADECE MEHMET YILDIZA DEĞİL TÜM ANADOLU TAKIMLARINADIR.

abdullah58 14.10.2008 16:27

AGZINA SAGLIK BASKANIM

Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forveti
Salı, 14 Ekim 2008

Anlaşılmaz biçimde Mehmet Yıldız’ı 18 kişilik kadroya bile almayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e tepki gösterilirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’da futbolcusunun Türkiye’de bir numara olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı oynanan ve 2-1 kazandığımız Bosna Hersek maçında Sivassporlu Memet Yıldız’ın 18 kişilik kadroya alınmamasıyla ilgili görüşleri sorulan Başkan Mecnun Otyakmaz “Tabi Sivasspor’un bir futbolcusunun Milli takımda forma giymesi bizleri son derece mutlu ederdi, ama Fatih hoca Mehmet’e böyle bir şansı vermedi.

Bizim bu konuda söyleyecek fazla bir şeyimiz olamaz, çünkü son kararı kendisi veriyor.

Ancak şunuda ifade etmeliyimki, Mehmet Yıldız şu anda Türkiye’nin bir numaralı forveti, bunu ben değil, Pazar ve Pazartesi akşamları yorum yapan spor yazarları söylüyor” dedi.
Hürdoğan Gazetesi

AGZINA SAGLIK BASKANIM
YALINIZ MEHMET GOL KRALI DAHI OLSA BU TERIM MILLI TAKIMA ALMAZ
ANADOLUDAN KIMI ALDIKI MEHMETI ALSIN

ozer10 14.10.2008 16:30

haklsısın mecnun başkanım sivasspor futbolcularının çoğu mili takımda çok i işler yapabilecek kişiler bütün futbolcularımız için bunu düşünüorum mehmet yıldız olsaydı daha farklı mağlup edebilirdik ve 2. liği bırakmazdık

mustafaarslan 14.10.2008 16:45

-->: --->: Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı

[QUOTE=3258murat;426035][B]Yeter artık
Bu terimin yüzünden Milli Takımı bırakacak kadar oldum
Bir an önce gitmesi için dua ediyorum
Rabbim duamı ne zaman kabul edecek diye bekliyorum
Mehmetimiz 3 büyütülmüşlerin birinde oynuyor olsaydı
Kesin 11 in vazgeçilmezi olurdu [/B][/QUOTE]

3 büyütülmüş lafı hoşuma gitti

SempaticH 14.10.2008 16:55

ya adam oynatmıyorsa gönderilmesin bir bahane bulun yollamayın kardeşim bu kadarıda yetti gayri sen kimsin be kardeşim bizim koç gibi terbiyerli centilmem bir okadarda yürekli mehmedimizi oynatmayı bırak 18 kişilik kadroya bile almıyorsun demekki konu mehmet değil çekememezlik var işin ucunda buna kuyruk acısı da denir seneler önce adanada oynarken hazmedemedikleri var anlaşıldı çağırma bir daha bizim topçumuzu ya oynat yada gururuyla oynama fatih efendi ayıp ayıp utan

by_hunter 14.10.2008 17:55

mehmet son zamanlarda kendını cok geliştirdi daha önceleri kadroda dusunmeyıp hem kıralıkta verdıgımız zamanlar oldu

avrupada olsa yaş problem olmaz ama ulkemızde oyle degıl bır gençlik sevdası tutturulmuş oylece gıdıyor kımse oyundakı hırsa azme odun vermıyor malesef...

kılıçer58 14.10.2008 18:19

s.a aleyküm arkadaşlar bence fatih terim milli takımın başında oldugu sürece mehmet yıldız milli takımda oynamama kararı alsın

özsivasli1903 14.10.2008 19:09

yari sezonda mehmet yildiz diyelim ki üc büyükten birine giderse nolacak?
ben adim gibi eminim fatih hoca iste o zaman alacak mehmet yildizi ilk on bire...

cansizyusuf 14.10.2008 20:11

bend emiştim zaten fatih terim kadroya çağırsa bile oynatmaz diye

tonusluyum 14.10.2008 20:49

stad'a ayrı bi çekirdekçi köşesi yapmayı unutmasınlar en fazla 5 bin kişilik stad yeter bize takımımla gurur duyorum ama taraftarımızdan utanıyorum tek kelime o stadı isteyenece taraftar olmayı öğrenin seyirci değil taraftar olun seyirci ewdede izlerer maçları TONUSLU_58

yusuf_yusuf 14.10.2008 21:00

napalım baskanım almayan adam almıyor işte

şarkışlalı_yigi 14.10.2008 21:13

mehmet derhal bu adam diyorum eğer adamsa varken millilerin başında hemen açıklasın gitmeyeceğini milli takıma bu adam yüzünden millilerden soğar oldum

TracyMcGrady58 14.10.2008 23:41

Mehmet Yildiz'in kalitesi ortada. Sivasspor icin cok önemli bir futbolcu. Forvet'de savasiyor, gol atiyor, gol attiriyor vs. Ama ne yazikki Milli Takim icin henüz yetmedi Fatih Terim sagolsun. Sadece bir macta Mehmet 90 dakika oynasin, inaniyorumki Fatih Terim ondan vazgecmez

yigido Atilla 15.10.2008 00:11

fatih terimce Milli takimda oynamanin kurali 3 istanbul takiminda Forma giymekten geciyor !!! fatih hocada insallah milli takimi birakir yerine yabanci bir hoca gelirse o zaman Anadoluda futbol oynayan futbolcularin önü acilacak zamaninda piyontek hakani Bursaspordan milli takima alip Tanjuyu almadigini hepimiz biliyoruz... Futbolun F sinden anlamayan kendini Spor yazarlari zanneden zavallilar yav böyle seymi olur Tanju dururken hakanin ne isi var diyorlardi. Türkiye milli takimina damgasini vuran en büyük Futbolcu olarak tarihe gecti. Simdi hala hakanin alternativi yok kolay kolay gelmez diyorlar ama gözleri kör görmek istemiyorlar alin bakin Sivassporda oynayan Mehmet yildiz Türk milli takimini rahat 7-8 sene tasir ama bir görmeyen kendini begenmis Fatih terim efendi senin gibi hocaya yaziklar olsun.

XXCakir58 16.10.2008 10:15

Herhalde yani. haklisiniz baskanim, dediklerinize katiliyorum.
Paylasim icin sagol.

alperen_58_38 17.10.2008 16:41

ben fatih terimi milli takıma hoca DEĞİL koyun sürüsüne ÇOBAN YAPMAM SANKİ ONDAN BAŞKA ADAM YOKMU ertuğrul sağlam onun gibilerini cebinden çıkartır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39.