![]() |
Kombinelilere Forma Dağıtılacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Sivasspor yönetimi Pazar günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesinde taraftarına Sivasspor forması dağıtmaya hazırlanıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, haftalar öncesinde yaptığı açıklamada “ Kombine bileti alan taraftarımıza Sivasspor forması hediye edeceğiz” demişti. Bunun üzerine harekete geçen yönetim,çalışmalara başladı ve yaklaşık 5 bin adet taraftar forması siparişi verdi. Sipariş verilen formalarının yarısının kombine biletlilere dağıtılacağı, diğer yarısının ise Sivasspor ürünlerinin yer aldığı mağazada satılacağı belirtiliyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
--->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak
iyi bir fikir..ekonomimizin elverdiği kadar yönetim taraftarada böyle jestler yapmalı..
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR... |
onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.
|
[QUOTE=yener_sahin;426304]onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.[/QUOTE]
ßiLeti onLine alıcak:D oldu oLucak Maçıda ßilqisayar ßaşından izLesin:D nasıL oLsa gidip orda çekirdek yiyecek:D bari Stadı kirletmesinLer:D |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;426315]ßiLeti onLine alıcak:D oldu oLucak Maçıda ßilqisayar ßaşından izLesin:D nasıL oLsa gidip orda çekirdek yiyecek:D bari Stadı kirletmesinLer:D[/QUOTE]
ne demek istediğimi tam olarak anladın mı? |
-->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak
Iyi bir fikir. Böylece sezon basinda verilen sözde yerine getirilmis olacak. Tüm kombinelilere formalari hayirli ugurlu olsun ne diyelim :D
|
bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.
|
[B]Pekii kombine alamasak forma yok mu ? :) Aslında seyircileri çekmek için güzel bir fikir.
İnşallah kombineler elimizde kalmaz.[/B] |
[B]Hem forma bulmakta sıkıntı yasanıyor deniliyor hemde taraftara forma dagıtılıyor bu ne is anlamadim...[/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;426304]onlıne satış başlat başkan yoksa bunlar devede kulak.[/QUOTE]
arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı... fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış... onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart... |
[QUOTE=YatodaSin;426326]bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.[/QUOTE]
[QUOTE=yerliturkuaz;426351][B]Hem forma bulmakta sikinti yasaniyor deniliyor hemde taraftara forma dagitiliyor bu ne is anlamadim...[/B][/QUOTE] [B]yönetim futbolculara dedi üstünüzdekileri vermeyin diye bunlar özel siparis verilmis formalar sanmiyorum ki futbolcularin giydikleri kadar kaliteli vs. olacaklarini :) hem kombine alinirken söz verildi forma verilecek diye sözlerini yerine getiriyorlar[/B] |
[QUOTE=yigido_sampiyon;426362]arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı...
fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış... onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart...[/QUOTE] sanal satış her zaman iyidir.hem adaletli olunur hemde daha güzel hizmet verilir.sivassporstore de formalar atkılar diğer bütün şeyler onlıne ortamda satış yapılsa insanlar kargo ile her yerden temin edebilirler.açacaksın birde tasarım yeri kişi istediği tasarımı yapacak sende bir yerle anlaşıp ürettireceksin.internette tish-o.com gibi yerler bu işi çok iyi yapıyorlar.hem çok kaliteli hemde fiyatları uygun. |
benim 7 tane orjinal formam var ve hepside lisanslı,kombineli arkadaşlar bir kombine bilet aldınız diye bedava forma istemekte neyin nesi,takımını seven verir parasını alır formasını.
|
Bunlar ne anla onlineden yahu magaza acildi internet adresi yok ne bilecez icinde ne oldugunu...bunlar devede kulak degil!!!!davarda kulak burda milletin elesirisine cevap verenler yonetim kurulumu..virt zirt
|
[QUOTE=subasi29;426429]Bunlar ne anla onlineden yahu magaza acildi internet adresi yok ne bilecez icinde ne oldugunu...bunlar devede kulak degil!!!!davarda kulak burda milletin elesirisine cevap verenler yonetim kurulumu..virt zirt[/QUOTE]
.........cevap için sağol........ |
ekonominin düzgün olması için iyi bir fikir bence
|
[QUOTE=YatodaSin;426326]bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.[/QUOTE]
bu formalar orjinal değil kardeş taraftar forması yani 5-10 ytl parası.orjinal değil |
helal olsun bu şartlara ragmen bunları yapabiliyorsak valla...
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;426362]arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı...
fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış... onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart...[/QUOTE] haklısın sivassspor gibi takımsın ve internette veya profesyonel biley satışın yok bencede düşünülmeli |
TARAFTAR OLARAK BİZE DE YOLLAYIN FORMA .ÜZMEYİN BİZİ
:confused: |
ya nerelere takılmışsınız anlam veremıyorum sıze adam 5,000 tane forma dıyo yarısı kombınelılere gerısıde satılacakmış sata sata 2,500 tanemı kombıne sattık biz?
|
[B]güzel bir organizasyon olmuş kombineni al formanı kap...[/B]
|
[B]Sezon öncesi kombineler satılması için böylesi bir vaadde bulunmuşlardı... Şimdi sözlerini tutma zamanı hayırlı uğurlu olsun formalar...[/B]
|
VALLA BEN BİŞİ ANLAMADIM BU SİTEDEMİ VAR YOKSA BAŞKA BİŞİMİ BU NASIL MANTIK YANDAKİ HABERDE FORMALAR PAHALI VEREN FUTBOLCUYA 1000 YTL CEZA YAZIYO BURDA KOMBİNELİYE FORMA HEDİYE SİZCE ÇELİŞKİ DEĞİLMİ YA BİRİNİ YAZIN YADA ÖBÜRÜNÜ
ÇOK KOMİK OLUYOR VE CİDDİYETSİZ BULUYORUM... |
Benimde kombinem var ama yanlış karar.maç bitene kadar gırtlak patlatıyorum ama sayın kombineli AĞAlar çekirdek yemeden fırsat kalmıyoki takımı desteklesinler.VALLAHİ ALLAH İÇİN SÖYLEYECEKSEK BAZILARI HARİÇ TABİ HAK ETMİYORLARRRRR.İLLADA BİRŞEY VERİLECEKSE ARKADŞLARA ÇEKİRDEK VERSİNLER.
|
[QUOTE=yener_sahin;426316]ne demek istediğimi tam olarak anladın mı?[/QUOTE]
anlamadım.. Düzgün anLatırmısın Bana.. |
eee söz vermişsen sözünü tutacaksın..............
|
Sivasta yasiyanlara diyorum, hadi su kombineleri bitirin.
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;426586]anlamadım.. Düzgün anLatırmısın Bana..[/QUOTE]
düzgün anlatılacak bir şey yok.sen işi dalgaya vurunca anlamaman doğal.onlıne satış sadece biletde geçerli değil.onlıne olarak bütün sivasspor store deki ürünler çok rahat satılır.şehir dışında yaşayan onlarca kişi var.örneğin ben sivassporstore yi kullanacağımı sanmıyorum.sadece forma ve atkı alırım.ama diğer polar tşört gibi ürünleri kendim tasarlayıp onlıne olarak getirtiyorum.bunu internette yapan siteler var.istediğinizi yazıp istediğiniz tasarımı yapıyorlar.yani onlıne bir store.size sadece kafa çalıştıp tasarım yapmak kalıyor. |
[QUOTE=yener_sahin;426811]düzgün anlatılacak bir şey yok.sen işi dalgaya vurunca anlamaman doğal.onlıne satış sadece biletde geçerli değil.onlıne olarak bütün sivasspor store deki ürünler çok rahat satılır.şehir dışında yaşayan onlarca kişi var.örneğin ben sivassporstore yi kullanacağımı sanmıyorum.sadece forma ve atkı alırım.ama diğer polar tşört gibi ürünleri kendim tasarlayıp onlıne olarak getirtiyorum.bunu internette yapan siteler var.istediğinizi yazıp istediğiniz tasarımı yapıyorlar.yani onlıne bir store.size sadece kafa çalıştıp tasarım yapmak kalıyor.[/QUOTE]
Teşekkür ederim çok sağol beni aydınLattığın için.. ben bunları ßiLmiyodum.. ben akıLsızım ya..:mad: |
formalari dagittilarmi...bil varsa yazssin
|
hayır dağıtmadılarr bence külübe yükk getiriyorsaa istemiyorumm giderr mağazımızdandaa alırızz.
ben bu kombineyi bedava forma için almadımmm yeterki bizim göğsümüzü kabartmayaa devamm etsinlerrr bir ekmeğimi bölerr veriririmmm sanaaa SİVASSPORUMM |
acaba kaç adet kombine satıldı...bilen arkadaş var mı??
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26. |