![]() |
sivaslılar eski açıktan biletlerinizi hala almadınızmı
haydi sivaslılar yeni yapılan eski açık tribünde biletleri alıp birleşelim
takımımızı destekleyelim türkiye sivaslıyı görsün |
Eski Açiktan Alalim Di Mi...kimse Neden Cevap Yazmiyor????
|
Eski Açikta Yeni Yiğidolar
Evet Arkadaşlar Eski Açikta Toplanacağiz
|
[QUOTE=abircan]Evet Arkadaşlar Eski Açikta Toplanacağiz[/QUOTE]
TAMAM ABİ AYIPSINIZ HEMEN ALDIRIYORUM BEN İŞTEYİM ÇIKAMIYORUM,,EN YAKIN BİLETİXLERE HÜCUUUUUUUUUM:) |
tamam arkadaşlar eski açıktayız......
|
Herkes Ona Göre Biletlerini Alsin,,,cinconlara Bilet Kalmasin
|
tamamdır gardaş oradayız.....
|
sivas kaşkolları ile eski açıktayız
eski açığa beyaz kırmızı geliyoruz ben 1,5 saat sonra 5 tane alıcam arkadaşlarınızı da ayarlayın
|
Diğer Forumlara Da Bu Topikte Toplanmamiz Gerektiğini Hizla Yaymamiz Lazim.....herkes Farkli Yerden Bilet Almasin Ilk önce Eski Açiği Ele Geçirelim:)
|
Ben De Bugün 3 Tane Alayim,yarin A Da Bakariz
|
Açik
Eski Açik Bizim
Nazim Gültürk |
Türk Bayraği...
Arkadaşlar Türk Bayraği Getirmeyi Unutmayin.......
|
2 Adet Eski Açik Cepte Bende Oradayim Inşallah Bu çok Iyi Olmuş Bende Yanliş Alindi Diye üzülüyordum
|
Inşallah
[FONT=Garamond]BU MAÇI ALACAGIZ[/FONT]
|
Ve
[size=7]liderlikte Boy Göstereceğiz [/size]
|
Kesin Olarak Bilet Alanlar Veya Alcak Olanlar Ama Kesin Olanlar Yazsin Kaç Kişi Olacağiz Bi Görelim Eski Açiğa Gidip 15-20 Kişi Kalirsak Bu Iş Olmaz Kös Kös Oturur Maç Seyrederiz Hadi Alan Ve Kesin Alacak Olanlar Tek Tek Yazsin
|
maça gelen her sivaslı ya sivas tribününe yada eski açığa
arkadaşlar 15 -20 değil en az 1000 kişi olmalıyız ve erken gitmeliyiz birbirimizi bilgilendirelim herkese haber verelim gs tribünü diye korkaklık yapmayalım
maça adam toplayalım en geç yarın öğlene kadar biletleri bitirelim |
[QUOTE=e17eren]haydi sivaslılar yeni yapılan eski açık tribünde biletleri alıp birleşelim
takımımızı destekleyelim türkiye sivaslıyı görsün[/QUOTE] [b]ŞİMDİ DESTEK ZAMANI TRİBÜNDE BİRLEŞELİM[/b] |
Daha Hiç Ben Bilet Aldim Diyen Yok Yine Burda Sallayip Tribünde Yok Olucaz Anlaşilan
|
işten çıkalım
şimdi işten çıkıp maslaktan alıcam abi
ölmek var dönmek yok |
kısmetse yanınızdayım
alayına isyan |
[QUOTE=Er58Ol]Eski Açiktan Alalim Di Mi...kimse Neden Cevap Yazmiyor????[/QUOTE]
aciktan alalim di mi... kimse neden cevap yazmiyor???? |
eski açıktan alıyoruz
ben 3 tane aldım
bugün biletleri bitirelim çevremdeki bütün sivaslılara söylüyorum şimdiden 5 tane olduk herhalde biletini alan yazsın nerede buluşacağımızı daha sonra karar veririz |
Selam Arkadaşlar Ben Dün Biletimi Eski Açiktan Aldim
Ayrica Görsel Shov Için Türkiye Ve Sivas Bayraklarinizi Unutmayin |
ben dün biletixe gittim 16:30 da kapanıyomuş gişe alamadım,bugün alıcam ,,alınca ben de yazarım...ayrıca aldığım bu biletlerin haricinde maç günü de sivas tribününden de biletimi alıcam nasıl olsa bana bilet soran çok kişi oluyo elimde kalmaz,hatta maç günü kıymete biner
|
son durum ne ?
arkadaşlar biletleri ne yaptınız
başka alan var mı zaten sivaslılar diğer tribünlerde de bireysel olarak izlemek için bilet almışlar eski açığa asılırsak iyi olur |
ne yani şimdi eski acık beyaz mı diyecek vay be helal olsun valla inşallah boyle olur...
|
Sari Bekleyip Beyaz Bulacaklar
Eski Açik Sari Desene Desene Deseneee
1....2....3... Kirmizi (kapali Tribün) Beyaz Kirmizi( Gs Liler Susar Kapalidaki Sivaslilar) Beyaz |
Arkadaşlar Eğer Orda Ufak Bir Taşkinlik Veya Sivasli Olduğunuz Anlaşilirsa Staddan Atma Yetkileri Var Ona Göre Davranalim.sonra Cimbom Parayi Götürür Bizde Takimimizi Izleymeyiz.benim Daha Belli Değil Maça Gelmem.inşallah Gelirim. Dikkatli Olalim...
|
yiğidolar ben de arkadaşın kombinesi var eski açık o şimdi memleketinde herkes üzerine düşen görevi yapsın SİVASSPORumuzu yanlız bırakmasın
BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN... |
Ee Haadiii Hepsi Bumu
|
Aldiğim Iki Bileti De Başka Sivaslilara Verdim,görünen O Ki Topluluğu Sağliyamiycaz,kimse Ilgilenmedi....
Ben Pazar Sabah Kalkar Ilk Iş Stadin Yolunu Tutar,,,sivas Tribününe Girmek Için Gerekirse Karaborsa Da Olsa Alicam...ben Bireysel Olarak Maç Izleyemem,tutamam Gardaşim Sivasim Gol Attiği Zaman Mümkünü Yok ,,son Maçta Olimpiyatta Sahaya Atliyordum Heyecandan,,,şööööyle Aşiri Ilgi Olsa Topikte ,,ama Yok Hep Başka Konular Konuşuluyor,maça 1 Gün Kaldi |
Herkes
Evet Herkes Eski Açiğa
|
[b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b][/QUOTE]
yolunuz acık olsunnnn ..... |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b][/QUOTE]
İNŞALLAH PUAN VE PUANLARLA DONERSINIZ YOLUNUZ ACIK OLSUN |
valla kardesim çok iyi oldu bu konuya degindigin ben bir haftadir yaziyorum gs eski açiktan aliyorum bende orayi ele geçirmemiz lazim herkes rahatlikla alsin ordan orda sivasli daha çok olacak
|
[b]Eski açık bu hafta Allah izin verirse BEYAZ diyecek...[/b]
|
vallahı alcaz dıyıp almamazlık etmeyın sakın kardesler tamammı?
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Eski açık bu hafta Allah izin verirse BEYAZ diyecek...[/b][/QUOTE]
[b]cok süper olacak desenize :D eski acık beyaz desene :D :D [/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |