SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21320)

SivasSpor.Com 17.10.2008 23:47

Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/mehmetdemirkol.jpg[/IMG]

A Milli takımımızın zayıf rakibi Estonya karşısında aldığı beraberliğin ve sahaya sürdüğü onbirin yankıları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Macaristan basını Fatih Terim’e “Sivasspor’un golcüsü Mehmet Yıldız’ı kenarda bekletti” diyerek eleştiri yapmasından sonra, Milliyet Gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol’da Terim’e veryansın etti.

İşte Demirkol’un futbolcumuz Mehmet Yıldız’la ilgili yazdığı yazının özeti; “Deplasmanda ve orta sahada iyi pres yapan bir takıma karşı bu özelliklerle bir oyuncu neden kullanılmıyor? Kulübede Mehmet Yıldız varken.

Nuri Halil’e yakın durup ileride topu tutacak,adam açığını kapadığını düşünelim. 35. dakikada Nuri’nin çıkarılıp Mevlüt’ün girmesini nasıl açıklayacaksın? Bu işi öyle yıldızlarla dolu bir takımla değil, standart oyuncularla birlikte yapıp,tüm orta saha oyuncularını golcü yapan Mehmet Yıldız hasta ya da sakatmıydı? Sanmıyorum.. Terim onu kullanmak istemiyor olabilir mi? Batuhan 17 yaşında çok önemli bir maça çıkacak kadar bu pozisyonları önemsiyorsa, deplasmanda bu klasmana daha çok ihtiyaç duyarken, onu oynatmasını anlamak zor.

Evet,kim sahada yoksa “o oynasa daha iyi olur” demek birTürk spor yazarı geleneğidir,ancak burada sorun isimler değil, kategorilerdir.

Türk Milli ve hatta bütün Milli takımlar, Hakan Şükür, Fatih Tekke, Semih ve Mehmet Yıldız gibi topu ileride tutmayı bilen, orta sahasını oyuna sokan ve onlara zaman kazandıran oyunculara muhtaçtır.

Bir Batuhan hamlesi Ümit Milli takımımızı devirdi, Bir Yıldız-Tekke reddedişide A Millileri…”

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

YuNuSPaSa58 17.10.2008 23:50

--->: Bir Sitem de Mehmet Demirkoldan

başka söze gerek warmı ßilmiyorum. İnş. Dünya Kupasına katılmayız.. ReziL oLmaktansa katıLamadı derler. Bu daha iyi olur..

zarabilgisayar 17.10.2008 23:53

bir gercegi fatih terim göremedi mehmetin hakkını yedi hiç sanş vermedi mevlüte 8 kere şans verdi bir tek boş kaleye gol atabildi

EyüphanAydın 17.10.2008 23:54

[B]Sadece bu yazı için demiyorum,Mehmet Demirkol Türkiyenin en iyi yazarlarından biri.

Gerek kişiliği , gerekse yorumlarıyla.Bu yorumuna katılmamak mümkün değil ! Trt'de yayımlanan programındada buna benzer ifadelerde kullanıyordu.[/B]

serdar-58 18.10.2008 02:54

--->: Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

yaw bu fatih hoca ne yapıyo allah aşkına gitti batuhanı oynattı bosna maçında estonyada uğuru aldı kurtarıcı olarak mehmet yıldız yedek bekledi yuh denir buna ne diyeyim mehmetin değerini bilmeyenler utansın

izmirliyigido 18.10.2008 08:24

[B]MEHMET DEMİRKOL[/B] Türk Spor basınında ve medyasında, [B]TUNÇ KAYACI [/B]ile beraber takdir ettiğim 4 kişiden biridir. Yorumları ve açıklamalarıyla her zaman tarafsız ve dürüst olmuşlardır.

SİVASSPOR'umuzu o kadar güzel analiz ediyorlar ki, yanlışlarımızı söyledikleri zaman bile insan kızamıyor. Keşke herkes bu kadar tarafsız ve doğru insan olsalar.

Ben sitemizde onlara özel bir köşe (veya forum) açılmasını istiyorum. Ve her ikisini de ayakta alkışlıyorum.

Ve bir de diyorum ki Sivasspor.com ailesi olarak sene sonunda onlarada bir [B]plaket[/B] vererek onlara teşekkür edelim. (Rüştü ve Günay kardeşlerime duyurulur.)

.

yerliturkuaz 18.10.2008 08:51

[B]Evet Fatih Terim tarihimizde bize guzel seyler yasatti fakat bu demek oluyorki Mehmet Yildiz turunden futbolculari kadrona katmayacaksin oynatmayacaksin diye bilemiyorum artik bizim dilimizde tuy bitti bunlari soylemekten...[/B]

cenk5821 18.10.2008 09:16

bu adami cok seviyorum:) cok guzel yazmis

Yiğiter 18.10.2008 09:17

-->: Bir Sitem de Mehmet Demirkol'dan

[B]Demirkol bu adamı eleştirme bile bence!Yazık ,koskoca köşe yazını o adama ayırmışsın!Değmez ki :)[/B]

hursit0658 18.10.2008 09:22

evt güzel deyinmiş evt millitakımda olmak için birseyler gerekiyor ama nee bilinmiyor... bencede mehmet banko oynamali milli takımdaa ama anlayanaaa
YuNuSPaSa58;başka söze gerek warmı ßilmiyorum. İnş. Dünya Kupasına katılmayız.. ReziL oLmaktansa katıLamadı derler. Bu daha iyi olur.. yakışmaz bir sivaslıyaa ne olursa olun sonuçta millitakımımız mehmetsizde olsa hakkıda yense milli takımı üst yerlerde görmek her zmn iidir

ibrahimovic7 18.10.2008 09:28

ben yazar olsam aynısını bende yazardım helal olsun konuşun la...

ZALIM_58 18.10.2008 09:34

BENİM SPOR AZARLARI İÇİNDE EN BEGENDİGİM KİŞİ VE KİŞİLİK HER ZAMAN HAKLININ YANINDA OLAN BİR İNSAN HELAL OLSUN SANA MEHMET DEMİRKOL

mehtaperkilic 18.10.2008 09:44

her şey söylendi fakat fatih terim duymaz o ancak maaşının peşinde....

yigido_sampiyon 18.10.2008 10:00

gerçekten fatih terimi anlamak imkansız...

34 yaşına gelmiş bitmiş bir yusufu oyuna alıyorsun; mehmet yıldız gibi formda bir oyuncuyu klübede bekletiyorsun...

ayrıca fatih terimin ayda milyonlar alan yardımcıları ne işe yarıyo oda ayrı bir sorun...yani o kadar adamdan biri söylemiyormu fatih terime saçmalamalarını...

Mursallı yiğido 18.10.2008 10:14

Zaten herkes Mehmet Yıldız'ın oynamasını bekliyor.Yurdışındaki basın bile bunu söylüyor.Artık Fatih terim'le arasında özel bir durum olup olmadığını merak ediyorum...

etzel1967 18.10.2008 10:27

görüşlerine katılmamak mümkün değil demirkolun...yani türkiyede bu kadar akılsız var bir terim efendi akıllı...inşallah italyaya döner de kurtuluruz...

YavuZ ÇandıR 18.10.2008 10:58

demirkol'un sözlerine katılıyorum

baharözü 18.10.2008 11:54

bu adamın birgarezi var memede

winner58 18.10.2008 12:13

fatih terim kahraman olmak için kadro yapıyo bazen şansı tutuyo bazende tutmuyo ben bu fatih hoca gibi sanşlı bir hoca ne gördüm nede duydum olan türk milli takımına oluyo resmen kumar oynuyo bu adam hatta kumar oynadığı için hapse atmaları lazım bu hocayı

TracyMcGrady58 18.10.2008 12:14

Demirkolun yazdiklari tam isabet olmus. Daha fazla söze gerek yok. Zaten Demirkol en taktir ettigim yazarlardan birisidir. Adam herkesin hakkini veriyor ve gercekten aklindan geceni söylüyor. Bazilari o konularda kiviriyor malesef

ZALIM_58 18.10.2008 12:57

TÜRK MİLLİ TAKIMINDA LİGLERİMİZDE OLDGU GİBİ YABANCILARI TÜRKLEŞTİRME OLUYO AMA ELİMİZDEİ TÜRKLERİ MEHMETLERİ FATİHLERİ MUSALARI MURATLARI KULLANMIYORUZ NEDEN? ÇÜNKÜ HEİMİZDEDE OLSUN BİR YABANCI SEVGİSİ VAR O YABANCI SEVGİSİDE BİZLERİ KÖR YAPIYO AMA ÜRK MİLLİTİ ESTONYA MAÇINDA GÖRDÜKİ YABANCILARDAN HİÇ Bİ HALT OLMUYO HERKES MEHMET YILDIZ, FATİH TEKKE
MEHMET TOPUZ GİBİ İSİMLERİ ARADI AMA ARAMAKLA OLMUYO BİZLER BAŞ KALDIRMAZSAK YAKINDA FİFA BAŞKANININ DEDİGİ GİBİ MİLLİ TAKIMLARDA ARTIK BİREZİLYALILAR OYNAYACAK O YÜZDEN FİFA BAŞKANI Bİ ÇALIŞMA BAŞLATMIŞTI BİLMİYORUM ŞU ANDA İLERLEME DURUMU NASIL AMA FALİYETE GEÇERSE HİÇ BİR YABANCI OYUNCU BAŞKA MİLLİ TAKIMDA OYNAYAMAYACAK BEN BIKTIM MARCO LARDAN COLİN LERDEN SİZLER BIKMADINIZ MI ARKADAŞLAR CEVAP VERİN?

ekingölü 18.10.2008 13:45

helal olsun adam gerçekleri yazmış.Milli takımda oynamak için illaki 3 büyüklerde olmak mı gerekiyor.Giden 2 puana yazık oldu.

alisinan aslan 18.10.2008 13:53

MEHMET DEMİRKOL.un yorumları hep yansız ve doğruluğuna inanmışımdır bu açıklamasıda bizlerin düşündükleriyle aynı maçı izlerken kahır olduk ama şu kendini deha gören çok bilmiş adam şu ftbolu okuyamadıysa yazıklar olsun söylermisiniz 90 dakika boyu kanatları kullanan millilerimiz hangi hava topuna vurdu.mehmeti alıp topu yere indirip tutsa olmazmı.

titizyiğido 18.10.2008 15:38

demirkol iyi bi yorumcu bunu bu yorumunda birkez daha kanıtlamış

mysuskunx 18.10.2008 16:51

Abi ağzına sağlık kör bu terim kör .....................

by_hunter 18.10.2008 18:24

bu adama hayranım yaff efendı ve ahlaklı aynı zamandada dogruları açık açık soyluyor onceden acımasızca takımımızıda eleştirdiği oldu ama adam doğruları söylüyo

ozer10 18.10.2008 19:02

Mehmet Demirkol çok haklı konuşmuş söze gerek yok

Besyo_cu 18.10.2008 19:19

bu adama hastayımya cok güzel yorumlar yapıyor helal olsun böyle spor yorumcularına

ali_zara 18.10.2008 20:06

mehmet demirkolu çok seviyom yaa adam her şeye zamanında söylüyor

ready 18.10.2008 21:23

[B]adı üstünde milli takım ne elin colini ne de aurellosu iş yapacak adamları ne kadroya alıyorsun ne maç kadrosuna bir fatih tekke bir mehmet yıldız fatih terim anca maaşına zam istemeyi biliyor başka icraati yok[/B]

cem 18.10.2008 22:06

salla başını al maaşını sayın terim.. ispanya estonya degil- bu kadar şanslı olmaya bilirsin- kredin tükeniyo haberin olsun..

58-Li 18.10.2008 23:05

Fatih Hoca Aldi Urunu.Kazandi 1 Puanini.
ne mutlu Fatih Hocaya........

m.murat 19.10.2008 00:02

YERDEN GOGE KADAR HAKLI. MEHMET YILDIZ OYNASA DAHA FAKLI OLURDU.

GuNaY 19.10.2008 02:07

[B][CENTER]Bu tür yorumları okumaktan bıktık artık. Sizde boşuna elinizi beyninizi yormayın.
Bu adam gitmeden bizimkilerden kimse oynayamayacaki anlayın artık şunu...[/CENTER][/B]

abdurrahim_58 19.10.2008 10:35

Bu Mehmet DEMİRKOL'un yorumlarını cok begeniyorum adamda bir Sivasspor sevgisi var ya gecen sezon bunu stadyum programında izleyen herkes eminim farketmistir.

YuNuSPaSa58 19.10.2008 13:37

[QUOTE=hursit0658;427551]evt güzel deyinmiş evt millitakımda olmak için birseyler gerekiyor ama nee bilinmiyor... bencede mehmet banko oynamali milli takımdaa ama anlayanaaa
YuNuSPaSa58;başka söze gerek warmı ßilmiyorum. İnş. Dünya Kupasına katılmayız.. ReziL oLmaktansa katıLamadı derler. Bu daha iyi olur.. yakışmaz bir sivaslıyaa ne olursa olun sonuçta millitakımımız mehmetsizde olsa hakkıda yense milli takımı üst yerlerde görmek her zmn iidir[/QUOTE]

Sen Dünya ve avrupa 3.sü olmuşsun.. Elemelerde Estonya gibi 10. dünya ülkesine puan kaptırıyosun.. DÜnya Kupası Kadrosuna Batuhan ve MEvlüt'Lemi gidiceksin.. Neyse DÜnya Kupası için kendimizi denememiz Lazım.. İlk Maç İspanya'yla.. Eğer yenersek kararım deişecek. Ha ßirde fark yersek... Siz Kararınızı deiştiricekmisiniz.. Daha Estonya'yı yenemiyorsun.. Sen gidipte Dünya Kupasında hangi rakibe kafa tutcaksınki. ßizim Hırvatistan'ı nasıl yendiğimiz ortada.. Hep Son dakka golleriyle yendik.. Ya Semih'in vurduğu şut auta gitseydi.. O zaman ßaşarısızmı olucaktık.. Şansa mansla bu işler yürümez arkadaş Almanya Maçında olduğu gibi..

YuNuSPaSa58 19.10.2008 15:51

[QUOTE=GuNaY;427824][B][CENTER]Bu tür yorumları okumaktan bıktık artık. Sizde boşuna elinizi beyninizi yormayın.
Bu adam gitmeden bizimkilerden kimse oynayamayacaki anlayın artık şunu...[/CENTER][/B][/QUOTE]

biz anlıyoruzda... Ama neden Sezar'ın hakkı Sezar'a verilmiyor..

bedirli 19.10.2008 16:03

Arkadaslar fatih terim bu kadar büyütmeyelim

Sayin hemserilerim ve yigidolar lütfen sayin fatih terim ne kral nede kralice onu bu kadar büyütenler kral fatih terim galata saray zamaninda HAGI sayesinde imparator oldu hagi gene gelsin oynasin ve hakan sükür veya onun gibi biri genede fatih terim imparator olur cunkü basari onda degil o egoist biri oyuncularda düsününki avrupa sampiyonasinda hep sansa yendik taki Almanya macina kadar Almanya macinda oyuncular cok güzel konsantra olmuslar cokta güzel oynadilar cünkü onlar biliyorlar kadronun bu kadar dar ve zor durumda oldugunu herkes damardaki kaninin hakkini vermeye calisti ama egoist Fatih terim anadolu takimlarindan kimseyi kadroya almadi cünkü eger basarili olursa bir kactane büyük takimlardan oyuncu götürür bugün oyuncularin bir kactanesini beraber götürdügünde oda oradan yolunu bulur bugün SIVAS SPOR ona ne verebilir veya geldiginde fatih gelipte sivasimi calistiracak Bir atasözü vardir bitin isi olmasa camizin kicinda gezmez.fatihte onun gibi oda ne bulursa büyük tahkimlarda buluyor.bizim BÜLENT antrönerimiz bize cok iyi sade büyük dedikleri istanbul takimlarina karsi biraz zafiyeti var benim istedigim onlari yenelim yeter bugün televizyon yorumculari bile onlarin davulunu caliyor cok kicik oluyorum yorumlara bak hep fener,galata,besiktas,az buzda olsa trabzon.bu bir spor olmaktan cikiyor kutuplasmak oluyor spor olsaydi herkesden esit sekilde bahsedilirdi arkadaslar benim icin herkes kendi memleketinin takiminin tutsa daha iyi olur adamlar para bol sezonda yüz milyon transfer parasi veriyorlar yabanci oyunculara onlar kadar bizde oyuncu yokmu bir sürü altyapi da oyunculari var yetistirsinde Dünya capinda bizim oyuncularimiz oynasinlarparalarda bize gelsin o kadar yatirima karsi avrupada ne basarisi gösteriyorlar onlarin mali kaynaklarinin ücte biri anadolu takimlarinda olsun yeter ama onlar genede maclari almayi bilirler cünkü hakemlerin hepsinin gönlünde bir takim yatiyor benim cocuklugumun zamaninda herkes baska takim tanimiyorduki hepte o büyük dedikleriydi bugün onlar hakemlik yapiyorlar TV YORUMCULARINDAN bir (ÖRNEK) büyük takimlardan biri deplasmanda oynadigi zaman beraber veya yenildiginde o takimin kaybolan pugani diyorlar neden demiyorlarki ev sahibinin kaybolan pugani demiyorlar.biraz fazla oldu galiba Saygilar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57.