![]() |
BJK-SİVAS Maçına
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Merhaba arkadaşlar BJK maçına kimler geliyo Bilet fiyatı 25 YTL ben 3 bilet aldım şimdiden.
Bize ayrılan tarafı dolduralım. |
--->: BJK-SİVAS Maçına
Jimlastik Klübünü sahaya gömüp Denizliye ilk mağlubiyetini yaşatacağız.
|
-->: BJK-SİVAS Maçına
lutfen seyırcı degıl taraftarlar doldurusun bıze ayrılan yerı hadı ıst yıgıdolar takımı ıyı bır yerde gonderdık ıyı bı sekılde gelsın tekrar Sıvasa
|
Elimizden gelen desteği vereceğiz ve takımımız inşallah BJK ile farkı kapatıp dönecek Sivasa.
|
bu mac bizim donum noktamiz iye dusunuyorum cunki! bu mactan alacagimiz bir galibiyet bize sonrasi icinmukemmel bir avantaj olacak onumuzdeki haftalarda evimizde denizli maci olacak onun recetesi bjk maci diyorum!!!
|
Alırız Maçı Rahat oLun.. 1 gol attıkmı beşiktaş çöker..
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;428340]Alırız Maçı Rahat oLun.. 1 gol attıkmı beşiktaş çöker..[/QUOTE]
pardon beşiktaş deil 8eşiktaş:D |
allahın izni ile yenecez jimnastik siporu....
|
giden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
|
[QUOTE=YuNuSPaSa58;428341]pardon beşiktaş deil 8eşiktaş:D[/QUOTE]
8eşiktaş da değil 8TAŞ :)......................................................................................................... |
İNŞALLAH İNÖNÜDEN 3 PUAN İLE AYRILIRIZ
|
MUSTAFA DENİZLİNİN HOROZU SİVASSPOR OLACAK
|
inş maçı alırız. acele etmeden ve temkinli oynarsak alacak güçteyiz. bjk saldırmak zorunda biz de defansta iyiyiz. balili de gününde olursa kotntralarla çok gol bulabiliriz.
Allah'ım bizlerin yüzünü mahsun bırakma bjk maçında. |
innşallah inönüde 3 galibiyetimizi alırız ve lider göndeririz sivası istanbuldan
|
Besiktas taraftarı gecen seneki gibi yönetime bagırsa :)
|
[QUOTE=Harput0658;428310]Merhaba arkadaşlar BJK maçına kimler geliyo Bilet fiyatı 25 YTL ben 3 bilet aldım şimdiden.
Bize ayrılan tarafı dolduralım.[/QUOTE] BEN GELİYORUM; TEZAHÜRATLARLA TAKIMI DESTEKLEYECEĞİZ İNŞALLAH. |
[B]bende aldım 2 tane 2 kişi yani[/B]
|
8 Tasi yener geliriz iyi degil durumlari. Türkiyede tek takim var takim olarak o da Sivasspor.
gerisi yanildiyor. burasa,antem.lazlar.bakin halerine yenildiler bu hafta.8 tas da 10 dk oynadi 80 dk gencler oynadi |
[B]Bu macta bilet kalmaya bilir onun için bir an evvel biletleri almak lazım[/B]
|
bize iş çıktı hayde davulcunuzda burda şimdiden hazır bu maçı alıcaz denizliyi yolıcaz ssloganımızda var:D
|
gelenek bozulmayacak....
[B]yiğido istanbulda kartalın tüylerini gene yolacak.....[/B] |
inşallah bu senede bjk'yı yeneriz maç sonucu beşiktaş:2 Sivasspor:3
|
aslında çookta fark etmez bir sıfır olsun bizim olsun
sivasıma yakışırrrrrr... |
oleyyyy sivassporrrrrrrr....
sivaslı olmak bir ayrıcalıktır. suşehrili olmakta bir ayrıcalıktır.. ama kozçukurlu olmak dahada ayrıcalıktır... |
bu maçı alıcaz denizliyi yollıcaz:D
|
biletix de biletler hızla tükeniyor acele edin.Ben aldımmm.
Beraber taksimde buluşup beşiktaşa gitsek güzel olur. |
Grlrceğim diyen arkadaşlar bu kadar mı?
slasher//z Yiğidomustafa Davulcu Seyfullh |
[QUOTE=howsoonisnow3;428370]8eşiktaş da değil 8TAŞ :).........................................................................................................[/QUOTE]
Ama 8taş pek uymuyo.. 8'le B birbirine benzediği için öyLe yazdım:D |
[QUOTE=Harput0658;428731]Grlrceğim diyen arkadaşlar bu kadar mı?
slasher//z Yiğidomustafa Davulcu Seyfullh[/QUOTE] İsim azlığına aldanma.. Bak qörüceksin Maçta kaç adam oLucak.. ßiride ßen... |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;428737]İsim azlığına aldanma..
Bak qörüceksin Maçta kaç adam oLucak.. ßiride ßen...[/QUOTE] inşallah öyle olur. Geçen sene BJK maçına çok az kişi gelmişti. slasher//z Yiğidomustafa Davulcu Seyfullh yunuspasa58 |
beşiktaş ı istanbulda yeniyoruz ancak öle kolayda olmuyor bu sonuçta beşiktaş.feneri yendik sıradaki bjk sonra trabzon daha sonra galata evet bu yıl olacak sanıyorum inşallah olur.gs ı yenelimde gerisi kolay.umarım kayıpsız geçeriz.
|
[B]Eyüphan Kardeşim Ben Ve 3.YUnUSumuzla Maçta Olacagız.YUNUSLAR 3e ÇIKTI dikkat...![/B]
|
MEHMET YILDIZIN MORALİNİ DÜZELTİRSEK İNÖNÜDE HETTİRİK YAPAR.
|
valla derslerim olmasa izmirden istanbula gidecektim ama...:(
|
MEMET GARDAŞ EĞER KENDİNE BİLET ALIRSAN BANADA ALIN BEN KADIKÖYE GİDEMİYOM MÜMKÜNSE SELAMLAR SEBAHATTİN BELKAVLİ
|
bjk yi yenip ligdeki cikisimizi devam ettirmek istiyoruz insallh yenerizz
|
[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/4962/kartalgorurmh1.jpg[/IMG]
|
BİLETİMİ ALDIM İNŞALLAH DEPLASMANLARDA OLDUGU GİBİ YİNE TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAM İST YİGİDOLAR DEPLASMANLARA GELMİYORSUNUZ BARİ BURDAKİ MAÇA GELİN ALLAHIN İZNİYLE MAÇ 2-1 BİZİM
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
gelenek devam eder ve bjk 1- sivasspor 2 maç biter denizli istifa eder:D
bu maçı alıcaz denizliyi yollıcaz:D |
BENDE MAÇA GİDİYORUM. AYRICA SİVASTAN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARFTARLAR DERNEĞİDE GELİYOR, GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİN GELMESİ HARİHA BİRŞEY ONLAR OLMADAN HİÇBİŞEY OLMUYOR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |