SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnönü Stadı Beni İyi Bilir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21386)

SivasSpor.Com 21.10.2008 23:10

İnönü Stadı Beni İyi Bilir

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/bjksvs8.jpg[/IMG]

Sivasspor’un usta golcüsü Mehmet Yıldız Cuma akşamı oynayacakları Beşiktaş maç öncesi ilginç açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın lider olmasının kendilerini fazla ilgilendirmediğini ifade eden Mehmet Yıldız “Rakibimizin gücü belli,ama bizde Sivassporuz. Biz eğer gerçek futbolumuzu oynarsak ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Ankaragücü maçındaki üstün futbolumuzu bu maçtada tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Geçen sezon Beşiktaş’a İnönü’de 32 metreden kafa golü atarak tarihe geçen Mehmet Yıldız, bir golde 2-1 yenildiğimiz 4 Eylül stadındaki maçta atmıştı.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

35fulya58 21.10.2008 23:16

--->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçı Balili ile 1-0, ikinci maçı Mehmet Yıldız ile 1-0, üçüncü maçı ise Mohammed Ali 2-1 kazanmıştık. Her maçta bir yıldızımız kazandırmıştı. Şimdi sıra Musa Aydın'a geldi. Onun atacağı golle kazanacağız.

konartr58 21.10.2008 23:20

evet beşiktaşı sallamak lazım beşiğinden düşürecek bir sonuçla.

by_hunter 21.10.2008 23:26

-->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

mustafa hocanın partısı hazır bı kendıne gelsın bakalım

YuNuSPaSa58 21.10.2008 23:47

HAydi Mehmet Haydi Mehmet Haydiiiiiii.. tam zamanı tam zamanı şimdiiii:D:D

emresahin 22.10.2008 00:00

arkadaslar cuma günü bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzun türbününde olacagım beşiktaş formasıyla gelicegim için tanırsınız beni gönlüm sivassporumdan yana ama bjk de kazanırsa üzülmem...

titizyiğido 22.10.2008 00:57

koçum benim inanıyorum yine golünü atacaksın

yerliturkuaz 22.10.2008 08:02

[B]Bu tip maclarda atacagin goller ile Fatih Terim`e nazire yapmalisin belki utanir [/B]

3258murat 22.10.2008 09:35

Sen at golünü Mehmedim

Biz de Terime hediye edelim

MustafaParlak 22.10.2008 11:02

[COLOR="DarkOrange"][B]Herkes Seni İyi biliyor Mehmet.Sen Futbolunu Oyna Bize Yeter.[/COLOR]

Bizim [COLOR="Blue"]AŞK[/COLOR]ımız [COLOR="Red"]Plotonik[/COLOR]...![/B]

[COLOR="Red"]Siva[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]S[/COLOR][COLOR="SeaGreen"]akarya[/COLOR]

YigidoGenclik38 22.10.2008 12:32

[FONT="Arial Black"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="DarkGreen"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN OYNA MEHMET BİZ CALARIZ ALEM BİZİ DİNLERR DİORR CEZA:D:D[/COLOR][/FONT]BİLİYORSUN ABİ Bİ SORUM VAR ANKARAGÜCÜNE ATTIGI GOL DEN SONRA SEVİNMEDİYA FATİH TERİME TEPKİ MİYDİ BU???????????? [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]

g-unıt058 22.10.2008 12:49

sivasımız yensin 1-0 olsun bizim olsun

slasher//z 22.10.2008 14:23

[QUOTE=35fulya58;429253]Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçı Balili ile 1-0, ikinci maçı Mehmet Yıldız ile 1-0, üçüncü maçı ise Mohammed Ali 2-1 kazanmıştık. Her maçta bir yıldızımız kazandırmıştı. Şimdi sıra Musa Aydın'a geldi. Onun atacağı golle kazanacağız.[/QUOTE]

COKK GÜZELL YAZMIŞSIN.TSKLER...

EyüphanAydın 22.10.2008 15:10

[B]Mehmet Yıldız'ın bu düşüncelerini eğer takıma aktarırsa takımla paylaşırsa takımımızın işi dahada kolaylaşır.

Elbette her takım güçlüdür.Beşiktaş gerçekten Türkiyenin en büyük takımlarından birisi olabilir.

SOnuçta yenilmiyecek diye bir kaide yok ! Eğer çok iyi oynayıp,sahada diri kalırsak inanın Sivasspor'u kolay kolay kimse yenemez.

Mehmet Yıldız'ı belki unutmuş olabilir İnönü Stadının çimleri.Haydi Mehmet ve takım arkadaşları bir kere daha hatırlatmaya ne dersiniz ? :)[/B]

yigidoo 22.10.2008 15:14

Mehmet Yıldız “Rakibimizin gücü belli,ama bizde Sivassporuz. Biz eğer gerçek futbolumuzu oynarsak ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur.
Iste bu kadar gerisi bos laf.

ibrahim58-nl 22.10.2008 16:16

Terimin gozune soka soka 3 gol atarsin insallah...

myway 22.10.2008 16:19

-->: --->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

[B][QUOTE=ibrahim58-nl;429441]Terimin gozune soka soka 3 gol atarsin insallah...[/QUOTE]

evet dedigin gibi mehmetin attigi her gol fatih terimin bir yerlerine otursun...![/B]

cem 22.10.2008 18:41

haydi sivasım boz şu besiktasın ve mustafa denizlinin fiyakasını...

cücü baba 22.10.2008 19:04

[B]bu maçı alalımda kimler gol atarsa atsın farketmez sonuçta kim gol atsa takım kazanıyor ama elbetteki mehmedin atması daha hoş olur..[/B]

emresahin 22.10.2008 19:42

beşiktaşlı olarak sivassporumzn türbününde bjk formamla olacagımı sölemişdm bütün fb gs li arkadaslarımızı sivassporumzu centilmen bir sekilde desteklemeye yuwam inönü stadına bekliorm

cenk5821 22.10.2008 19:46

mehmetin ankaragucu macinda ne kdar uzgun oldugunu gormustuk arkadslar insallh bu macta soyledigi gibi en iyi oyunumzuu oynayio kazanmak

TracyMcGrady58 23.10.2008 01:12

Ama orda ne gol atmisti yaw :D Mehmet Yildiz'i Inönü gayet iyi bilir. Inönü sayesinde Mehmet Yildiz rekor kitaplarina girdi :D Insallah bu mactada bos gecmiyecektir kendisi

SivasLady 23.10.2008 08:30

[B]m. yildizin gölünü hala unutamadim
stadda taraftarlar arasindaydim :)
saskinlikla baktik o kafa vurusuna
skorboardda 0 - 1 görüsün inandim :D
sonrada sevinc cigliklari tabi
ne macti ya o kadar cok gol kacirmistik
neyse insallah bu hafta güzel bir skorla kazaniriz[/B]

Large Sivasspor 24.10.2008 09:26

Cevap: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

Mehmet Yıldız İnönü stadında şov yapmaya alışık.Oyunun gidişatını değiştirebilecek bir futbolcu.Asist yapabilir ve gol atabilir.Zaten iyi oynayacağına ben bir taraftar olarak inanıyorum.Sayesinde gelecek bir gol.Bakalım ve görelim...

altuntas58 24.10.2008 09:51

[B]Mehmet yıldız senden bu akşamda aynı başarıyı bekliyoruz göreyim seni güldür şu yiğidoların yüzünü yenelim şu muşhur eziktaşı boyunun ölcüsünü verelim[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:52.