![]() |
SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ......
[COLOR="DarkGreen"][B]EVET ARKADAŞLAR BJK. [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] MAÇI İÇİN
[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]CUMA GÜNÜ SAAT 19:00 DA TAKSİMDEYİZ [/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]DÖRDÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİ YAŞAMAK İÇİN DOLMABAHÇEDEYİZ...[/B][/COLOR] [img]http://img392.imageshack.us/img392/5486/53228929na4.jpg[/img] [img]http://img224.imageshack.us/img224/4071/25268155qo2.jpg[/img] [img]http://img392.imageshack.us/img392/111/15250794fj8.jpg[/img] [img]http://img224.imageshack.us/img224/3820/84414410vn6.jpg[/img] |
--->: SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ......
[B]Eğer bir aksilik çıkmassa inşallah bizlerde orada olucağız.İstder ile bir deplasmanda olmak bize gurur ve heyecan veriyor.
Beşiktaş bizi İnönüde yenemeyip elimizi öpücektir.Atalarımızın dediği gibi ; Bükemediğin bileği öpücekmişşin :)[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][I]eyvallah ,ist allah yardımcınız olsun sizinleyiz<<<<<<<<<<<[/I][/COLOR][/FONT]
|
BİR AKSİLİK OLMAZSA VE ALLAHIMDA İZİN VERİRSE 19 OO TAKSİMDEYİM
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][I]SİVASSPOR YAZACAĞIZ GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA DÖRT BÜYÜK YOK TERK BÜYÜK VAR SÖYLEYİN O YAV.......LARA
recep abi senden alıntı yaptım kızmaa abiii[/I][/COLOR][/FONT] |
-->: SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ......
hadi bakalım sallayın inönüyü...............
|
inönü bizim ugurlu stadımız orada beşiktaşa hiç kaybetmedik yine kazanıcaz .
|
haydi bakam yigido carsımı yaman SİVAS MI yamangörecez<<<<<<>son 2 gün< bekle bizi carsı [I][/I]
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;429415][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][I]SİVASSPOR YAZACAĞIZ GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA DÖRT BÜYÜK YOK TERK BÜYÜK VAR SÖYLEYİN O YAV.......LARA
recep abi senden alıntı yaptım kızmaa abiii[/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Kardeş bu benden değil Ahmet KOÇTÜRK Kardeşimizden o söyledi güzel olan herşeye varız [/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]MARATON DURSUN HALAYINA KAPALI ÇIKSIN BALAYINA BİZ GİDERİZ ALAYINA SİVASSPORLU YİĞİDOLARIZ[/B][/COLOR] |
maça gidemiyecekler için sivasta beraber izleyelim diye bi topik açtım açmaz olaydım sankı sivasspora düşmanlık yapıyoruz yok bız gıdıp orada ızleyecezde falan filen gercek yıgıdo gelır sallamışlar kafalarına gore nese buradan o boş konuşanlara seslenıyorum maç sonunda taksımede ınınde gorelım beleş otobüsü kaçırırsınız ama neyse sizde bizim gibi çalışıyormuşsunuz oyle dıyosunuz paranız vardır verın 80 ytl yol parası
bazen o kadar boş konuşan insanlar olyor ki anlatamam adamın sırtındakı forma uyduruktan lisanslı degil sivassporlu geçiniyor çok şey yazmak lazımda bu millet değişmez eminim o yazıları yazanlar cuma gun liğ tv den bıle maçı izleyemezler |
bi terslik olmassa babamla katılcam
|
[B]RECEP ABI BASARILI HAYIRLI DESTEKLER ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN[/B]
|
[B]ORDA HEP BİRLİKTE OLUCAZ OMUZ OMUZA :)[/B]
|
[B]Büyük bir aksilik olmadığı sürece 19:00'da formam ve atkımla oradayım...
Gelecek arkadaşlar mümkün olduğunca takımımızın ürünlerinden giyerek gelelim...[/B] |
inönü yiğidoyu iyi tanır onları yine yeneceğiz eze eze.........
|
[B][COLOR="Red"]HER ZAMAN HER YERE GİDER
NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER(GEÇEN SENEKİ MAÇTA YAĞMURDAN EVE SIRILSIKLAM GİTMİŞTİM İLK FOTODA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ) SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE İSTDERLİLER [/COLOR][/B] |
recep abi biletimi aldım allah izin verirse bende herzamanki gibi maçta olacam inönüyü sallıcaz abi
|
allahın izni ile bizde yerimizi alacağız [COLOR="Red"]taksimdeyiz[/COLOR]
|
[B]Bu maç kacmazzz bende 0Rda oLucamm...Süper Geciceqine inanıyorum[/B]
|
kalabalık olur ınsallah bulusma
|
[B][I]Beşiktaş maçları hep eğlenceli olmuştur. Gelenek bozulmayacak ve yine 2-1 alacağız maçı, İstDer ile yine güzel bir organizasyon olacak, geçen seneki gibi yağmurlu bir havada olabilir :)[/I][/B]
|
sizlere bol sanslar insallah zaferle dönersiniz.
sahsen ekran karsisinda olacagim bende saat 19.00 da. |
saygideger arkadaslarim,
inönü stadinda eglenceli bir mac izleyeceginize cok eminim. sizin üstünüze düsen görevi tribünde en iyi sekilde gerceklestireceginizden'de cok eminim. Sivassporun da yesil sahalarda bu görevi en güzel sekilde yerine getirecegine inaniyorum. Bana malesef kismet degilmis Istanbul'a gelmeyi. Babam, amcam, kardesim ve ben maci televizyondan izleyecegiz. Tezahüratlariniza 2000km uzakdan katilacagim... ;) kendinize iyi bakin onur |
başarılar sivasıma maç bizim olmalı orda rüzgarın oğlu balili döktürecek içimden öyle geçiyo
|
bende yarın 19:00 da taksimdeyimmm :)
|
ben de yarın aksam dayıoğluyla beraber taksim de olucam.. by_hunter ın açtığı topike bi espri yapalım dedik pişman etti; bu sezon ilk defa sivassporumuz deplasmana istanbula geliyo; ben maça giderim dedik(zaten istanbulda ikametteyim) o da yanlış anlaşıldı; (ben giderim sen gidemezsin dermiş gibi anlaşılmış) herzaman sivasda siz izliyonuz takımı; bu sefer ist.da biz izleyecez demek istemiştim aslında...ne diyim canın sağolsun; bunddan sonra daha dikkatli yazarız artık..saygılar.......
|
[img]http://img388.imageshack.us/img388/5549/s6301449mc0.jpg[/img]
[img]http://img184.imageshack.us/img184/1236/s6301450il7.jpg[/img] |
inş. 60-70 kişi değilde bize ayrılan yeri doldurursunuz şimdiden kolay gelsin
|
[B]Aranızda Olmak İsterdim Fakat Şartlar El vermedi..
Elbet Bir Gün Bizim Şartlarımızda El Vercek...Hep Yanınızda Olcaz Omuz Omuza Olcaz... Ama Yanınızda Olmasamda Ben Yine Sizle Omuz Omuzayım Sizinle 3'lüdeyim Pankartta Asılmış Eline Ayağına Yüreğine Sağlık Recep Abi... İnşallah Maçıda Alırız 4. İnönü Zaferini Yaşarız..Seneye'de Beraber 5. Zaferi Yaşarız İnşallah Allah Yolumuzu Açık Etsin Saygılarımla Veli bircan :)[/B] |
Arkadaşlar ben ve kardesım sivassporumuzun macına inönüye gidicektık fakat cok yakın bir akrabamızın dugunu olması nedeniyle stada gelemicez yigidolarımızı yanlız bırakıyorum ama kalbim sizlerle olucak inönüden 3puanla donucez ALLAHın izniylen bu arada bıletler elimde kaldı eger maca gitmek ısteyıpde bilet bulamayan arkadaslar var ise bana mesaj atabilrler veya e mail yoluyla ulasabilirler ŞAMİYON SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !
[email]kaanfiratgil@windowslive.com[/email] |
Cevap: -->: SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ..
[QUOTE=sinan-58;429833]inş. 60-70 kişi değilde bize ayrılan yeri doldurursunuz şimdiden kolay gelsin[/QUOTE]
ne 60- ne 70 i yahu biz bilet bulamıyoz ... |
[B][I]Derneğimiz üzerine düşen görevi yapmış, çağrıda bulunmuş. İstanbul [B][I]şartlari zor, hemşerilerimiz taraftarlık konusunda biraz gevşek ama yinede olaylara olumlu bakılmalı ve gelişen süreçte daha iyi olacağını düşünmeli, herkes üzerine düşen sorumluluğu elinden geldiğince yapmaya çalışırsa ilerleyebiliriz. Komite başkanımız Recep Yüksel ağbey organizasyonu yapıyor ama kimseyide evinden bizzat alıp maça getiremezki. İnsanların mazaretleri vardır yada yoktur. Taraftarlık gönül işidir. Olumlu mesajlarınızla Sivasspor'dan bir şeyler almaya değil, Sivasspor'a katkı sağlayı düşünenlere temennilerinizle de olsada destek vermeniz gerekir.
Recep ağbicim ne yazık ki bu sefer Beşiktaş maçına gelemiyeceğim, geçen sene biz yağmurdan, kartallar gollerden epey ıslanmıştı, inşaallah bu senede galibiyetle evimize döneriz. [/I][/B][/I][/B] |
[B]BİZDE SAAT 19.99 DA TAKSİM MEYDANINDAYIZ. VE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİDE GELİYOR.[/B]
|
taksimde olamayacagım ama akşam staddaki yerimi alacagım çılgın beşliler olarak akşam sivassporumuzun yanında yer alacagız.tam destek hep destek.şampiyon sivasspor. bjk nin hiç şansı yok bu maçı mutlaka alacagız.gerçek taraftar takımına sahip çıkan taraftardır. evel allah hepimize yiğido derler sivas ellerinden çıktık biz geliyoruz
|
[QUOTE=cahar;429892][B][I]Derneğimiz üzerine düşen görevi yapmış, çağrıda bulunmuş. İstanbul [B][I]şartlari zor, hemşerilerimiz taraftarlık konusunda biraz gevşek ama yinede olaylara olumlu bakılmalı ve gelişen süreçte daha iyi olacağını düşünmeli, herkes üzerine düşen sorumluluğu elinden geldiğince yapmaya çalışırsa ilerleyebiliriz. Komite başkanımız Recep Yüksel ağbey organizasyonu yapıyor ama kimseyide evinden bizzat alıp maça getiremezki. İnsanların mazaretleri vardır yada yoktur. Taraftarlık gönül işidir. Olumlu mesajlarınızla Sivasspor'dan bir şeyler almaya değil, Sivasspor'a katkı sağlayı düşünenlere temennilerinizle de olsada destek vermeniz gerekir.
Recep ağbicim ne yazık ki bu sefer Beşiktaş maçına gelemiyeceğim, geçen sene biz yağmurdan, kartallar gollerden epey ıslanmıştı, inşaallah bu senede galibiyetle evimize döneriz. [/I][/B][/I][/B][/QUOTE] Allah razı olsun [B]CAHAR[/B] gardaş biliyoruzki Kalbin ve Gönlün bizlerle |
recep abi bizim davulun çomağı kaybolmuş:D sizde fazla varmı:D
|
[QUOTE=davulcu;429922]recep abi bizim davulun çomağı kaybolmuş:D sizde fazla varmı:D[/QUOTE]
[B]DAVUL İÇERİ ALINMIYOR BJK STAD GÖREVLİLERİ KESİN TALİMATI[/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;429924][B]DAVUL İÇERİ ALINMIYOR BJK STAD GÖREVLİLERİ KESİN TALİMATI[/B][/QUOTE]
yokya :confused: tühh olsun abi ya alırlarsa :) |
Cevap: SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ......
Sivasspor'a destek vermek için ve tribünlere renk katmak için yapmış olduğunuz bu çalışmaya İnşallah katılım fazla olur.Taksim meydanında toplananlar stada doğru yürüyerek varacaklar sanırım.Yolunuz açık olsun.
|
--->: Cevap: SİVASSPOR İÇİN 19:00 DA TAKSİMDEYİZ.
[QUOTE=Large Sivasspor;429930]Sivasspor'a destek vermek için ve tribünlere renk katmak için yapmış olduğunuz bu çalışmaya İnşallah katılım fazla olur.Taksim meydanında toplananlar stada doğru yürüyerek varacaklar sanırım.Yolunuz açık olsun.[/QUOTE]
ewet yurumekten baska bi ulasıyom yok; yakın sayılır zaten; ben de o yuruyenlerın arasında olucam inş. güzel bi galibiyet almak için.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |