![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Beşiktaş 1 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Geçen sezon gösterdiği etkili performansı ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor bu sezonda çıkışını sürdürüyor. Bu maç için yorumlarınızı bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı? |
-->: Maçı Değerlendirelim
Bu maçın Yorumu Sdce Su Gardas Sivastakı Maca Toplanıp Gelıcez Bıze Edılen Kufurlerın Aynısını Ve Futbolcuların analrına bacılarına besıktasa ve mustafa denızlıye ben sahsen ıst den gelıcem ve statın tıklım tıklım olacagından emınım Illa onlar kufur edıyo dıye bızde mı kufur edelım dıceksınız ama ettıgı kufurler cok agır ve kaldırılamaz ozellıkle o mehmetın anasına ve sivasa sövmeleri Acayıp zoruma gıttı Sabırsızlıkla +eyluldekı macı beklıyorum Yiğidoları Destekleyen Herkese Tesekkurler........
|
--->: Maçı Değerlendirelim
[B]Karşılığa Karşılık Verılır Dostum Hıc Merak Etme ...!![/B]
|
[B][B]Mac soluk soluga gecti. her an kalbim yerinden cikacak gibi hissettim. bugun takimin kotuleri bana gore sezer badur ve musa aydin di...herve tum da orta sahada oynadigindan dolayi etkili olamadi... defansta hayrettin diallo bilica muhtesem oynadilar.. macin yildizina bilica diyebilirim.. akin da kalede kusursuzdu....Sezer ve son saniyede faruk bayar yuzde yuzluk gol kacirip sac bas yoldurdular.. besiktas delgado sayesinde alabildi bu puani da gercekten besiktasta delgado dan baska kimse etkili olamadi... yahmin ettigim gibi 1-1 bitti:) alinan 1 puan cok iyidir... bu takim tas gibi masallah...;)umarim besiktasin sahasini kapatirlar.. cunku edilen bu kufurler saha kapatmayi gerekyiriyo... bakalim federasyon ve tahkim ne diyecekler bu ise..?
EZIKliklerini bir kez daha gorduk bu aksam!!![/B][/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
beşiktaşmış taraftarıymış coskuluymus olumuneymıs sevgılerı...hepsı hıkaye yıgıdo karsısında acızlıkten tek yaptıkları kufur etmek...kufurde ztn onlar gıbı ıtlere yakısır ...sıvasa gelsınlerde ERKEK nasıl olur YİĞİT nasıl olur ogretelimm:)
|
gercekten cekısmelı bır mactı bjk nekadar ustumuze gelsede oyle cok fazla bı pozısyon bulamadı 2.yarıda sezer ve faruk bırını atsa 3 puanı almıstık.ama macın son dklarında olanlar yakısmadı ozellıkle ıbrahım toraman gelıp Mehmetı yitelemısı hıc yakısmadı bunu yapan Sıvaslı bırı olması bana hıc hos gelmedı
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
-Mehmet Yildiz Maçın en kötüsü kimdi ? - Sezer Badur & Herve Tum Maçta göze çarpanlar ? BJK taraftarin terbiyesizliyi... Ne gibi eksiklerimiz var ? Akin'in kaleci atislari ve paslari cok isabetsiz, lafin kisasi, berbatidi... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? - Alacagimizi Aldik (1Puan) [/B] |
maç gayet heyecanlıydı istediğimiz puanı aldık
bu arada beşiktaş taraftarı hep bunu yapıyo KEDİ UZANAMAYACĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ bunlarınkide o hesap alayınaisyan ÖÜLÜMÜNE SİVASSPOR GERİSİ YALAN |
SİVASSPOR ÇOK İYİ TOP OYNADI.. MAÇTA SİVRİLEN BİR OYUNCUMUZ YOKTU.. HERKES GÖREVİNİ TAM ANLAMIYLA YAPTI...SON VURUŞLARDA BİRAZ DAHA BAŞARILI OLSAK MAÇI ALIRDIK.. beşiktaş taraftarı SİVASSPORUN direncini hazmedemeyerek gerçek yüzünü gösterdi.. çifkefleşti...
|
Beşiktaş'ın bütün terbiyesizliğine rağmen deplasmandan 1 puanla dönmek güzel.Tebrikler...
|
[B]her zaman söylüyorum varsa yoksa istanbul takımları şimdi yüzün kızardımı fatih terim efendi, acaba bu yapılan saha dışı çirkinlikler 4 eylülde yapılsa ne ceza alırdık hele hele ayakkabıya ne demeli bu ne iş anlamadım gitti umarım her kes hakettiği cezayı alır biz hiç bir zaman ayrıcalık istemedik sadece ADALET..ADALET..ADALET.. istedik çokmu şey acaba istediğimiz maçın yorumuna gelince biraz şanslı olsak herhalde maçı alır gelirdik ama olsun bu 1 puanda iyidir inönüde AYAĞINIZA,YÜREĞİNİZE SAĞLIK FUTBOLCU KARDEŞLER... [/B]
|
[B]İNATLARINA ANTI ISTANBUL ANTI CARSI DIYORUZ HEPSI SIVASA GELICEKTIR HESAP SORULACAKTIR. MACIN YILDIZI MEHMET YILDIZ EN KÖTÜSÜ HAYRETTIN TUM SEZER DI DIYORUM AKIN ELINDEN GELENI YAPTI AMA ATTIGI TOP BIZE DEGIL RAKIP TAKIMA GITTI . [/B]
|
Bence maçın tek yıldızı SİVASSPOR'du. Maçın en çirkin, en kötü, en terbiyesiz, en aşağılık, en kahreden, en berbatı ise BEŞİKTAŞ [B]TRİBÜNLERİYDİ[/B]. ALLAH hepsinin cezasını versin. Aşağılık adamlar. Ne anamız kaldı, ne bacımız kaldı.
Futbol Federasyonunu ve Disiplin Kurulunu göreve davet ediyorum. Böylesine terbiyesiz bir taraftar topluluğuna en az 3 maç saha kapatma verilmeli. Vermezlerse yazıklar olsun. 2 sene önce bize kötü tezahürat (bakın küfür değil, kötü tezahürattan) 250 milyar para cezası ve 1 maç saha kapatma cezası verilmişti. Federasyon göreve. . |
Şeref ve haysiyetten yoksun 8taşlılar.
Utanmaz allanmaz adam müsvetteleri / yaratıklar. 4Eylül' de görüşeceğiz ..... |
M.Yıldız, Bilica ve Diallo çok iyi idi. Sezer ve İbrahim çok kötülerdi. Takım iyi yolda, hepsine teşekkür ederiz.
|
maçı değerlendirdim :D
[B][U]Maçın yıldızı kimdi ?[/U]
[COLOR="Red"]da Silva BİLİCA[/COLOR] [U]Maçın en kötüsü kimdi ?[/U] [COLOR="Red"]Herve Tum , İbrahim Dağaşan[/COLOR] [U]Maçta göze çarpanlar ?[/U] [COLOR="Red"]maçın son dakikalarındaki moral bozucu karışıklık[/COLOR] [U]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/U] [COLOR="Red"]hiçbir eksiğimiz yok Allaha ŞÜKÜR...[/COLOR][/B] |
siz merak etmeyin sivastaki yalloşlar gene giyer sivas çarşı tişörtlerini onları yalarlar köpekler
sivaslı köpekler istanbulu destekler |
geçen sezon SİVASSPOR-b.taş maçını istanbuldan seyrederken takım taraftarımız çekirdek çıtlatmakta meşgulken golleri peşpeşe yedik.şimdide küfrün alayını yedik.paso yiyoruz biz ne zamam yedireceğiz....SİVASTAKİ BU BÜYÜK TARAFTARA DUYURULUR.gururumuzsunuz?
|
üzüldüm beşiktaşa iki puan bıraktık. sağlık olsun. ama beşiktaş taraftarı yaptı yine çirkefliğini. sivastaki maça ben diyarbakırdan gelecegim ve yeneceğiz inşallah. bu sezon altımızda kalacak beşiktaş. federasyon bile kurtaramaz
|
Maçın yıldızı tabi ki Mehmet Yıldız
Maçın kötüsü sekiztaş taraftarı Ayrıca SivaslıToramanı da şiddetle kınıyorum. Bu nasıl Sivaslı bizim bütün maçlarımızda çirkeflik yapıyor. Ayıp ediyor ayıp. |
Sivaslı çarşıcılar bu küfürleri sizde kabul ediyormusunuz
|
Bence bir puana sevinmeliyiz.Tamam bizim de pozisyonlarımız oldu ama adamların bizden çok üstün oynadığını kabul etmek lazım.
|
Mustafa denizli maçtan sonra dört köşeydi. Bir puana niye sevineyim. Kahroldum. Beşiktaşı elimizden kaçırdık.
|
Bende 1 puana sevinmedim. Bırakın Eziktaşlılar sevinsin.
Sivas'ta yaşayıpta, Sivas'lı olupta, Sivas'taki Eziktaş maçında Eziktaş tribünlerinde oturacak olan varsa şimdiden uyarıyorum hiç öyle bir halt etmesinler. Eğer ederlerse, bugün stadda yediğimiz küfürlerin iki misli onlara olsun. Ben eziktaşlıların ş.refsiz olduğunu bilirdimde bu kadar bilmezdim. Ettiğiniz küfürlerin 2 katı alayınıza olsun. Pislikler, haysiyetsizler. . |
Herkesin bahsettiği gibi maçın kötüsü Sezer Badur'du.Sivasspor sol kanadı etkili kullanamadı.İlk yarı etkili oynayan bjk ikinci yarıda frene bastı.Mehmet Yıldız her zamanki gibi mücadececi ve başarılı oyununu bu maçtada sergiledi.Kaleci Akın üzerine düşeni yaptı.Bilica giderek daha iyi oynuyor.Faruk Bayar oyuna girer girmez sarı kart gördü.Gerek de yoktu.Balili oyuna girdiğinde kendisinden bir gol yada asist bekliyordum ama olmadı.Beşiktaşlı seyirciler Bülent Uygun ve futbolculara ağıza alınmayacak küfürler edip ne mal olduklarını gösterdiler.Bülent Hocanın yerinde olsam sahaya atılan ayakkabıyı tribüne atmaz,paket yapıp federasyona gönderirdim.Bu sene İstanbul takımlarını tek tek dize getiriyoruz.Geçen senenin acısını çıkaralım da el mi yaman bey mi yaman görsünler.
|
Maçı inönü de seyrettim. Sahaları kapatılası gerektiği gibi, maçın bitiminin ardından statta 40 dakika bekletilmemiz rezaletti.
|
Orada olmak vardı...
[B]İnönü stadındaki o muhteşem sivas taraftarını görmek isterdim.. bir avuçlardı ama 25 bin kişiyi susturmasını bildiler. şampiyon sivasspor!![/B]
|
--->: Cevap: Maçı Değerlendirelim
bence maçın kötüsü bülent uygundu,beşiktaş savunmasını sürekli olarak öne çıkarttı ve arka alanda balili için çok uygun alanlar oluştu,ama bülent hoca bunu bir türlü göremedi ya da maçı kazanmak istemedi,thum konusunada değinmeden geçemiyeceğim,adam 30 yıldır forvet oynamış,şimdi sen kalkıp bu adamdan orta saha yaratmaya çalışıyorsun,yapma be bülent hocam!!! maçın kötüsüne gelince;adi,çirkef,********,onun bunun çocuklarının trbünde yapmış oldukları akıl almaz küfürler,sekiztaş seyircisi kısaca.
|
Beşiktaş gerçekten güzel oynadı fairplaya yakışan bir maçtı taki beşiktaşlı taraftarların tezaruhatına kadar.
1 Puan aldık mutluyuz. Sahada herve tum hiç yoktu diyebilirim Akın gerçekten oyuna top sokmayı bilmiyor Mehmet yıldız her zamanki gibi takımı sırtladı gitti. |
Cevap: -->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=myway;430203][B][B]Mac soluk soluga gecti. her an kalbim yerinden cikacak gibi hissettim. bugun takimin kotuleri bana gore sezer badur ve musa aydin di...herve tum da orta sahada oynadigindan dolayi etkili olamadi... defansta hayrettin diallo bilica muhtesem oynadilar.. macin yildizina bilica diyebilirim.. akin da kalede kusursuzdu....Sezer ve son saniyede faruk bayar yuzde yuzluk gol kacirip sac bas yoldurdular.. besiktas delgado sayesinde alabildi bu puani da gercekten besiktasta delgado dan baska kimse etkili olamadi... yahmin ettigim gibi 1-1 bitti:) alinan 1 puan cok iyidir... bu takim tas gibi masallah...;)umarim besiktasin sahasini kapatirlar.. cunku edilen bu kufurler saha kapatmayi gerekyiriyo... bakalim federasyon ve tahkim ne diyecekler bu ise..?
EZIKliklerini bir kez daha gorduk bu aksam!!![/B][/B][/QUOTE] bilader sen eziklik nedir görmemişsin maçı katletti sivas. hakemde yanında oldu . her pozisyonda yerde 5 dakka yatmalar aut atışlarını 3 dakikada yapmalar yete aq biraz özeleştiri yapın oranız buranız oynamasınnn... |
arkadaşlarrr dün bende izledimm maçı sivasaa ağıza alınmayacak küfürler ettilerr yanlızz o küfürlerii bizee etmedilerr sivasdaki maçta sivaslı olup beşiktaş trübününne giden imranlılı kartalllar diye pankart asan sonraa beşiktaşı havaalanında karşılayan vede sırtlarına sivaslı kartallar diye çul geçiren burda sivası değildee beşiktaşı savunann kıç yalayıcılaraa yaptılarr o küfürleriii.
siz utammazsınızz hala beşiktaş demeyee devamm edinn biraz utanmanızz varsaa utanınn sivasımızz zirveyee gidiyorrr bizzansıın kalelerini birer birer fethediyorr şampiyonluğa gidiyorrr. siz ise kendinize bu küfürleri reva görüyorsunuzz __________________ AğLaDıK fAKaT gÖzYaŞlaRımIZı RüzGaRA vErMeDiK... yAd eLlErDe SoYsUZlAr NaMeRtlEr !! DuYupTa sEvİnMeSiN diYE....((ŞEHİDİM |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]
-Mehmet Yıldız,yine yaptı yapıcağını büyük maçta bir gol daha attı. [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] -Herve Tum,Akın Vardar [B] Maçta göze çarpanlar ?[/B] -Karı-Kartal'ın yaptığı büyük terbiyesizlik. [B] Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] - Büyük maçlara alışığız.Bu tür maçları rahat çıkartmasını biliyoruz.Büyük maçlara karşı oynadığımızı diğer takımlara karşı oynayabilirsek çok iyi olucaktır. [B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Önemli olan yenilmemekti.Sivasspor futbolcuları elinden geleni yaptı. 1 Puan alıp paşa paşa Sivas'a döndük. [B] Taraftar nasıldı? [/B] Onların taraftarı çirkef,********,kendini bilmez v.s..... saymakla bitmez. Bizim taraftarımızın içinde olduğum için,Bizim taraftarlar hiç bir zaman kavga istemez,art niyet istemez. Belkide Türkiye'nin en centülmen takımı diyebilirim. |
[B]
Maçın yıldızı kimdi : Akin Maçın en kötüsü kimdi ibrahim Dagasan Maçta göze çarpanlar: Defans blogumuz dun tek bir hata dahi yapmadi... Ne gibi eksiklerimiz var Ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacimiz var Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Maca cok guzel basladik golu yemesek k azanabilirdik gol yemeiz cok erken oldu Bulent Uygun Balili`yi biraz daha erken alsa oyuna maci kopartabilirdik... Taraftar nasıldı : Sivas`taki yigolar bir avuc taraftari ornek alsinlar bir avuc taraftar carsi grubunun sesini bir ara susturdu... [/B] |
Maçın yıldızı kimdi ?
-Bilica, Diallo, Mehmet Yıldız Maçın en kötüsü kimdi ? - Sezer Badur, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın Maçta göze çarpanlar ? BJK taraftarin terbiyesizliyi... Maç sonunda Satatta 55dakika bekletilmemiz Ne gibi eksiklerimiz var ? Akin'in kaleci atislari ve paslari Sol kanat oyuncusu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? - Daha hücuma dönük oynayabilirdik. |
çirşef bir beşiktaş taraftarı vardı dün gece inönüde taraftarlığın ne demek olduğunu bilmeyen beyinsiz insan topluluğu olarak adlandırıyorum onları aciz insanlar dün bende inönüde yerimi almıştım sivasspora gönül veren bir yiğido olarak takımımı gönülden tebrik ediyorum beşiktaqş taraftarınıda kınıyorum ist yiğido
|
macın yıldısı mehmet yıldız kotusu ise tum yaa nese 1 puan aldık ya onemlı olna o
|
[QUOTE=izmirliyigido;430256]Bende 1 puana sevinmedim. Bırakın Eziktaşlılar sevinsin.
Sivas'ta yaşayıpta, Sivas'lı olupta, Sivas'taki Eziktaş maçında Eziktaş tribünlerinde oturacak olan varsa şimdiden uyarıyorum hiç öyle bir halt etmesinler. Eğer ederlerse, bugün stadda yediğimiz küfürlerin iki misli onlara olsun. Ben eziktaşlıların ş.refsiz olduğunu bilirdimde bu kadar bilmezdim. Ettiğiniz küfürlerin 2 katı alayınıza olsun. Pislikler, haysiyetsizler. [/QUOTE] şu konuştuklarınla senin onlardan hiç bir farkın kalmıyor. beşiktaşlıların ******** olduğunu nerden biliyorsun? kapalı tribündekiler küfür etti diye bütün beşiktaşlılar ********mi oldu? unutma beşiktaş sadece Çarşı grubundan ibaret değildir. genelleme yapamazsın. bir sivaslı olarak edilen küfürler benide çok üzdü ama aynı şekilde karşılık vermeyi hiç düşünmedim. |
--->: Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=invisible;430376]şu konuştuklarınla senin onlardan hiç bir farkın kalmıyor. beşiktaşlıların ******** olduğunu nerden biliyorsun? kapalı tribündekiler küfür etti diye bütün beşiktaşlılar ********mi oldu?
unutma beşiktaş sadece Çarşı grubundan ibaret değildir. genelleme yapamazsın. bir sivaslı olarak edilen küfürler benide çok üzdü ama aynı şekilde karşılık vermeyi hiç düşünmedim.[/QUOTE] yapılan muamelenin doğru olmadığını düşünerek aynı ile karşılık vermek gerçekten boşlukda olmanın bir gerekçesi.bjk li küfür ediyor diye kızıyor ardından onlara kızarak küfür ediyoruz.bu bizi masum yapıyor.maç artık gelip geçti.geçen sene de ettiler bu sene de ettiler eminim seneye de edeceklerdir.ama biliyorlarki her sene daha rahat küfür edecekler.neden bir bursa gibi bjk ye karşı taraftarımızla dim dik ayakta duramıyoruz.neden bir es-es gibi gs ya karşı ayakta duramıyoruz.bakın bu hafta es-es trübünlerine bakalım gs nasıl karşılayacaklar.küfür etseler dahi sesleriyle onları ezecekler.bizim onlardan çok çıkardığımız tek ses var o da staddaki çekirdek sesi.bjk bizim deplasmanımıza geldiğinde teksas gibi es-es gibi gecekondu gibi tribünle karşılaşacaını bilse küfür ederken bir kez daha düşünür. |
Maçın yıldızı kimdi? - Bilica - Mehmet Yıldız - Akın
Maçın en kötüsü kimdi? Sezer - Musa Maçta göze çarpanlar? Mehmet Yıldız (Anadolu Boğası) Ne gibi eksiklerimiz var? Çok pas hatası yapıyoruz. Kolay sarı kart görüyoruz. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Orta sahayı kalabalık tutarak bjk ile başabaş bir mücadele sergiledik. Sezer ve Musa'nın gününde olmaması biraz sıkıntıya yol açtı. Taraftar nasıldı? 1 avuç yiğido üzerine düşeni yaptı. Meşhur çarşı, yiğidoya şaştı, sonra da sapıttı. |
Cok güzel bir macti Sivasspor herzamanki gibi oynadi sol kanat baya bi aksadi Mehmet Yildiz muhtesemdi rakip defans 2.yari onunla mücadele etmek yerine hep kendilerini yere birakarak faul kazandilar hakem kardesimizde buna yardimci oldu ve sivas ataklarini böylece söndürdü.oyuncu olarak hepsi iyidi yalniz Akin korner atislarinda hic güven vermedi üzerinde baya bi tedirginlik vardi.Bilica Boboyu adeta mahvetti Diallo idare eder oynadi Apdurrahman süperdi sag kanadi cok güzel kapatti Kanfory herzamanki gibiydi bülent hoca sari kartli oldugu icin oyunda cikartti yoksa kirmizi kart sinyallari veriyordu.Birde mac icerisinde öyle paslari kritik zamanlarda atamadikki atssak besiktasi tamamen bitirecektik bunlarda Toraman cok basariliydi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |